il62 נפרד מתואר אחראי הקטגוריה ויוצא לדרך חדשה.... (f)
ישראל המון מזל טוב.
לאורך תקופה ארוכה מאוד אני ויתר חברי הפורום נהנו מהכתבות ומהתגובות שלך (הפכת את השימוש באומיטוקנים לרמה של אמנות
).
אני מקווה שהמהפך לא יגרום לכך שתשתתף פחות בפורום (אחרי התייצבות וכניסה לשגרה בעסק החדש בכל מקרה) ובביקור הבא שלי באמצע שבוע בצפון אני מתייצב בחנות.
המון המון בהצלחה, מקווה שתמשיך ליהנות באותה מידה, גם עתה שזה מקצוע ולא תחביב.
ואחרון אחרון חביב - מה תעשה לאנשים שיבואו לחנות ולא יתלהבו מסונוס פאבר
אני מקווה שהמהפך לא יגרום לכך שתשתתף פחות בפורום (אחרי התייצבות וכניסה לשגרה בעסק החדש בכל מקרה) ובביקור הבא שלי באמצע שבוע בצפון אני מתייצב בחנות.
המון המון בהצלחה, מקווה שתמשיך ליהנות באותה מידה, גם עתה שזה מקצוע ולא תחביב.
ואחרון אחרון חביב - מה תעשה לאנשים שיבואו לחנות ולא יתלהבו מסונוס פאבר
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
תראה, תשמע,...
ישראל, לא רוצה להצטרף להספדים, אבל תחסר לכולנו
הייתי בסדנא שדיברה שלכל אדם יש שלושה מעגלים.
מעגל הידע וההכשרה המקצועית שלו. מעגל של תחביבים ונושאים בהם הוא מתעניין, ומעגל של תחומים בהם הוא יכול לעסוק והינם בעלי יכולת כדאיות כלכלית ויכולת התפרנסות.
בד"כ התחביבים שלנו הם איפה שמעגל הידע והענין נפגשים. העבודה/הפרנסה שלנו היא התחום אחר.
מי שמצליח לעבוד בתחום שמהווה את החיתוך של שלושת המעגלים, כלומר מצליח להפוך את התחביב גם לעסק, הוא זה שבד"כ הכי מאושר בעבודתו ובחייו.
מאחל לך הרבה הצלחה ואושר.
רק בשמחות
,
בעז
הייתי בסדנא שדיברה שלכל אדם יש שלושה מעגלים.
מעגל הידע וההכשרה המקצועית שלו. מעגל של תחביבים ונושאים בהם הוא מתעניין, ומעגל של תחומים בהם הוא יכול לעסוק והינם בעלי יכולת כדאיות כלכלית ויכולת התפרנסות.
בד"כ התחביבים שלנו הם איפה שמעגל הידע והענין נפגשים. העבודה/הפרנסה שלנו היא התחום אחר.
מי שמצליח לעבוד בתחום שמהווה את החיתוך של שלושת המעגלים, כלומר מצליח להפוך את התחביב גם לעסק, הוא זה שבד"כ הכי מאושר בעבודתו ובחייו.
מאחל לך הרבה הצלחה ואושר.
רק בשמחות
בעז
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
ישראל.
אני כרגע עם רגשות מעורבים.
חזרתי עכשיו מהעבודה ואני רואה הודעת פרידה שלך לטובת חלום חייך שעליו דיברנו לא מעט פעמים .
ואני אוסיף.
שבאתי בשבוע שעבר לבקר אותך בחיפה וראיתי את החנות הרגשתי איזה פרפר שמתעופף לי בבטן.
נכון החנות לא פחות ממדהימה , האור שהיה בעינך מראה כי הגשמת חלום , אך האתר הזה הרוויח חנות מאוד מיוחדת והפסיד גולש מיוחד במינו.
אני מוכרח להעביר לך כמה מילים דווקא דרך הפורום ושכולם ישמעו ויקראו.
אתה אחד מהאנשים והחברים הטובים ביותר שהכרתי , אתה אדם חם , אוהב , מצחיק ומקצועי בלי ספק.
עברו לא מעט ביחד והתקופה הזו נחרטה בזכרוני .
נכון שכשיו תהיה כבול בחוקי הפורום ואין מנוס . אך תדע לך שתמיד תהיה חלק בלתי ניפרד מהפורום , מהחברים .
הגינותך היא מעלתך , אהבתך לתחום אינה מוטלת בספק.
ישראל!
אני מאחל לך דרך צלחה מכל הלב.
חברך ואחיך הקטן נמר לוי.

אני כרגע עם רגשות מעורבים.
חזרתי עכשיו מהעבודה ואני רואה הודעת פרידה שלך לטובת חלום חייך שעליו דיברנו לא מעט פעמים .
ואני אוסיף.
שבאתי בשבוע שעבר לבקר אותך בחיפה וראיתי את החנות הרגשתי איזה פרפר שמתעופף לי בבטן.
נכון החנות לא פחות ממדהימה , האור שהיה בעינך מראה כי הגשמת חלום , אך האתר הזה הרוויח חנות מאוד מיוחדת והפסיד גולש מיוחד במינו.
אני מוכרח להעביר לך כמה מילים דווקא דרך הפורום ושכולם ישמעו ויקראו.
אתה אחד מהאנשים והחברים הטובים ביותר שהכרתי , אתה אדם חם , אוהב , מצחיק ומקצועי בלי ספק.
עברו לא מעט ביחד והתקופה הזו נחרטה בזכרוני .
נכון שכשיו תהיה כבול בחוקי הפורום ואין מנוס . אך תדע לך שתמיד תהיה חלק בלתי ניפרד מהפורום , מהחברים .
הגינותך היא מעלתך , אהבתך לתחום אינה מוטלת בספק.
ישראל!
אני מאחל לך דרך צלחה מכל הלב.
חברך ואחיך הקטן נמר לוי.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
היי
תודה שוב על כל התגובות החמות
מההתרגשות -תראו באיזה שעה אני כותב ולא ישן(אחר כך יעשו תחרות מה האתר עשה לך....פשוט -לא ישן)
לשואלים-אתר החברה בשלבים סופיים של בניה -ברגע שיסתיים אפרסם אותו (בתשלום כי האתר צריך להתקיים)באתר בדרך הפירסומית המקובלת.
החנות תיפתח בעוד שבועיים שלשה-תבוא על כך הודעה ויהיה גם ערב השקה שנקדיש אותו אך ורק לחברי הפורום.
אני מודה שוב לכל המחמאות -החברויות הנפלאות שנוצרו הם מעל לכל דבר אחר וכך ישארו!
נמר אתה לא חבר ..אתה יודע -אתה אח!שהרי נולדנו באותו תאריך !שמתי לב שכשהיית בחנות בשלבי הבניה הסופיים בקושי דיברת ,חשבתי שזה מהריח של הדבק מגע של השטיחים שהדביקו באותו יום
עכשיו אני מבין שזה מסיבה אחרת ...מקווה שבערב השקה תהיה יותר משוחרר -ואם לא נשקה אותך עם מיים כבדים מתוצרת אבסולוט.
תודה שוב על כל התגובות החמות
מההתרגשות -תראו באיזה שעה אני כותב ולא ישן(אחר כך יעשו תחרות מה האתר עשה לך....פשוט -לא ישן)
לשואלים-אתר החברה בשלבים סופיים של בניה -ברגע שיסתיים אפרסם אותו (בתשלום כי האתר צריך להתקיים)באתר בדרך הפירסומית המקובלת.
החנות תיפתח בעוד שבועיים שלשה-תבוא על כך הודעה ויהיה גם ערב השקה שנקדיש אותו אך ורק לחברי הפורום.
אני מודה שוב לכל המחמאות -החברויות הנפלאות שנוצרו הם מעל לכל דבר אחר וכך ישארו!
נמר אתה לא חבר ..אתה יודע -אתה אח!שהרי נולדנו באותו תאריך !שמתי לב שכשהיית בחנות בשלבי הבניה הסופיים בקושי דיברת ,חשבתי שזה מהריח של הדבק מגע של השטיחים שהדביקו באותו יום
052-4200610
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
כאחד הגולשים היותר "קרועים" פה אני יכול לספר שהסיבה העיקרית שנדבקתי כל כך לאתר הזה היא בעצם ישראל.
זה טרח לעזור מכל הלב עוד הרבה לפני שהכרתי אותו, והטוב לב הזה גרם לי הרגשה טובה לבוא לכאן, ההומור והשנינות גרמו לי להשאר והשאר זה כבר היסטוריה (אני מבקש לא לבוא אליו בטענות עכשיו).
ישראל,כפרה עליך עיניים של פטיפון. בשבועות האחרונים אתה כותב פה פחות (כנראה עסוק בבנייה) עכשיו אני מבין למה היה לי פחות מצב רוח להכנס. לא מוותרים עליך גם עם הסימן סגול/כחול, סומכים עליו שתשוב לפזז פה (
) במהרה.
איך אפשר בלי ברכה חמה לקראת הגשמת חלומך, אני לפחות אדע לאן לפנות כשארצה שירות אמין, מקצועי וחברי.
תצליח נשמה טובה,
אלון
זה טרח לעזור מכל הלב עוד הרבה לפני שהכרתי אותו, והטוב לב הזה גרם לי הרגשה טובה לבוא לכאן, ההומור והשנינות גרמו לי להשאר והשאר זה כבר היסטוריה (אני מבקש לא לבוא אליו בטענות עכשיו).
ישראל,כפרה עליך עיניים של פטיפון. בשבועות האחרונים אתה כותב פה פחות (כנראה עסוק בבנייה) עכשיו אני מבין למה היה לי פחות מצב רוח להכנס. לא מוותרים עליך גם עם הסימן סגול/כחול, סומכים עליו שתשוב לפזז פה (
איך אפשר בלי ברכה חמה לקראת הגשמת חלומך, אני לפחות אדע לאן לפנות כשארצה שירות אמין, מקצועי וחברי.
תצליח נשמה טובה,
אלון
HiFiMusic IL
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ישראל,
נהניתי מאוד לקרוא את תגובותיך ולהחכים מנסיונך.
כולי תיקוה שתימצא את זמנך בין מאות הלקוחות היומים ותשרבב כמה הגיגים.
נאמר כבר עלידי עופר, אבל באמת זהו חלום של רבים
לשלב בין תחביב למיקצוע.
המון הצלחה בדרך החדשה

נהניתי מאוד לקרוא את תגובותיך ולהחכים מנסיונך.
כולי תיקוה שתימצא את זמנך בין מאות הלקוחות היומים ותשרבב כמה הגיגים.
נאמר כבר עלידי עופר, אבל באמת זהו חלום של רבים
לשלב בין תחביב למיקצוע.
המון הצלחה בדרך החדשה
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46439
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
ישראל היקר,
למרות שאתה לא ממש מכיר אותי אפילו גם בכינוי, אני למדתי להכיר אותך מהרגע שהגעת לאתר תודות לידע הרב שחלקת עם חברי האתר והעזרה הרבה שעזרת להם.
מדהים כמה תרמת רבות לאתר הנפלא הזה ואני בטוח שגם תמשיך לתרום.
אתה יוצא עכשיו לדרך חדשה שלא מעט אנשים כאן היו מתקנאים בה רוצים לחוות אותה אז מה שנשאר לאחל זה הצלחה רבה עם פתיחת החנות לך ושותפך ותמשיך להיות החבר מספר 1 לכולם כאן.
נ.ב.
אומנם רוב התגובות נשמעות כאילו נפרדים ממך אבל רק ההיפך הוא הנכון, עכשיו נכיר את ישראל החדש.
למרות שאתה לא ממש מכיר אותי אפילו גם בכינוי, אני למדתי להכיר אותך מהרגע שהגעת לאתר תודות לידע הרב שחלקת עם חברי האתר והעזרה הרבה שעזרת להם.
מדהים כמה תרמת רבות לאתר הנפלא הזה ואני בטוח שגם תמשיך לתרום.
אתה יוצא עכשיו לדרך חדשה שלא מעט אנשים כאן היו מתקנאים בה רוצים לחוות אותה אז מה שנשאר לאחל זה הצלחה רבה עם פתיחת החנות לך ושותפך ותמשיך להיות החבר מספר 1 לכולם כאן.
נ.ב.
אומנם רוב התגובות נשמעות כאילו נפרדים ממך אבל רק ההיפך הוא הנכון, עכשיו נכיר את ישראל החדש.
גיל בכר
לישראל ואלי המון המון בהצלחה בחנות החדשה.
כולי בהתרגשות - ההתרגשות גדולה מההתרגשות לאחר הודעת מסע הרכישה של המערכת. אכן פתיחת חנות בתחום הינה אתגר,
מהזמן הקצר שיצא לי להכיר - אני יכול לומר שמהתרשמות שלי מההודעות בפורמים והכתבות באתר - כנות בכתיבה , מקצועיות בידע על המוצרים, והאהבה הענקית לתחום
- החנות תהפוך במהרה מהמובילות בארץ .
למנהלי האתר , אפשר אולי לחשוב על אירגון הסעה מהמרכז לאירוע ההשקה לחברי האתר.
צפיר.
כולי בהתרגשות - ההתרגשות גדולה מההתרגשות לאחר הודעת מסע הרכישה של המערכת. אכן פתיחת חנות בתחום הינה אתגר,
מהזמן הקצר שיצא לי להכיר - אני יכול לומר שמהתרשמות שלי מההודעות בפורמים והכתבות באתר - כנות בכתיבה , מקצועיות בידע על המוצרים, והאהבה הענקית לתחום
- החנות תהפוך במהרה מהמובילות בארץ .
למנהלי האתר , אפשר אולי לחשוב על אירגון הסעה מהמרכז לאירוע ההשקה לחברי האתר.
צפיר.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
אח שלי כל מה שאני מאחל לעצמי שאלוהים יתן לך כפליים 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מזל טוב , ללא ספק זה יהיה שידרוג משמעותי לאזור הצפון בתחום.
נראה לי שעבור הסוחרים, התחום הזה בכלל לא פשוט., אבל כל עוד הדברים נעשים באהבה יושר ומקצועיות , אין לי ספק שתצליח.
ב ה צ לח ה !
ד"א , היכן בדיוק המקום?
נראה לי שעבור הסוחרים, התחום הזה בכלל לא פשוט., אבל כל עוד הדברים נעשים באהבה יושר ומקצועיות , אין לי ספק שתצליח.
ב ה צ לח ה !
ד"א , היכן בדיוק המקום?
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
תודה לך ישראל על העזרה שהרעפת עלי כשהיו לי שאלות
ותודה בשם כל אחד שהיה newbe כשהגיע לאתר והפך בעזרתך (ובעזרת כל האחרים
) לקצת פחות newbe
כל הכבוד על הגשמת חלום. אני מקווה שגם לי יהיה ביום מן הימים האומץ לעשות מעשה כזה.

ותודה בשם כל אחד שהיה newbe כשהגיע לאתר והפך בעזרתך (ובעזרת כל האחרים
כל הכבוד על הגשמת חלום. אני מקווה שגם לי יהיה ביום מן הימים האומץ לעשות מעשה כזה.
Enjoy the Silence
ברכות+ המפגש הבא בחנות החדשה!!!
ברכותי מקרב לב לידידי ורעי ישראל.
כמה משמח שאדם ובמיוחד שרול היקר, יכול לשלב בין קריירה לתחביב. כל הכבוד על גודל הביצים לעזוב עבודה מסודרת ומכניסה לטובת הרפתקאה והגשמת חלום. מחזיק לכם אצבעות
ומאחל לכם הצלחה רבה.
אני מציע שאת המפגש הקרוב של האתר נשלב עם מפגש בחנות החדשה. אני חושב שזה מגיע לישראל.
מאיר לוי
כמה משמח שאדם ובמיוחד שרול היקר, יכול לשלב בין קריירה לתחביב. כל הכבוד על גודל הביצים לעזוב עבודה מסודרת ומכניסה לטובת הרפתקאה והגשמת חלום. מחזיק לכם אצבעות
ומאחל לכם הצלחה רבה.
אני מציע שאת המפגש הקרוב של האתר נשלב עם מפגש בחנות החדשה. אני חושב שזה מגיע לישראל.
מאיר לוי