ישראל, אני מאחל לך הצלחה ענקית ורוצה להגיד שכל הכבוד, דרוש הרבה אומץ לעזוב משהו מוכר ולצאת לדרך במרדף אחרי חלום.
אני חושב שכולם פה נהנו ממך, ממהומור והידע, תמשיך לתרום (רק עם התווית השונה..)!
כל הכבוד ויישר כח!
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 05/02/2007 18:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
מזל טוב ישראל, מברך אותך על הצעד האמיץ שעשית, מאחל לך הצלחה מרובה.
נהנתי לעבוד איתך בצוותא, ראיתי אותך עושה טוב ואני בטוח שתמשיך לעשות טוב להמון אנשים סביבך.
בהצלחה
טוב...אז...כמובן שנמשיך להינות מאימרותיך השנונות המשעשעות והמעניינות - חסר לך אם לא!!!!
ממש כיף לשמוע ולראות שהחלום סוף סוף קורם עור וגידים ומתגשם
אין ספק שהעבודה הזאת "תפורה" עליך
אני רוצה לאחל לך ולשותפך אלי - הרבה הצלחה והנאה בדרככם החדשה
אני עוד אחד מאילו שנעזרו בישראל. עד כדי כך , עד שיום שישי אחד בבוקר הוא מופיע עם המשפחה (בדרך לאילת כמדומני), כדי לעזור לי להרכיב (אני רק הסתכלתי )סטנד למערכת, לא לפני שהוא הביא לי את העמודים. מקווה שבדרך מוזרה גמלתי לו על זה בהחלטתם על מימוש רצונם לכלב.
בכל אופן, חבל שאני סיימתי את השידרוגים שלי (ממתין לזרוע ) , אחרת היה ברור לי לחלוטין מהיכן לרכש. על ישראל כאדם אני סומך בעיניים עצומות.
כל הכבוד על האומץ לעזוב עבודה מכובדת כדי להפוך תחביב לעסק. כולי קנאה.
ישראל יקירי
את דעתי אתה יודע ע"מ למחיש צרפתי את האייקון הבא
רק שבמקום המילה אנחנו אתה יכול להחליף ל"ישראל".
אני בטוח שתצליח בכל אשר תפנה.
והיה סמוך ובטוח שאבוא לבקר.
ואולי אביא איתי איזה 150 חברים כך סתם לערב הפתיחה (אני בטוח שתארח אותנו מכל הלב )
ולסיכום (אולי רק לתחילה )
אני מאחל לך אושר הצלחה בכל אשר תעשה ואני בטוח שלא תתנגד אם זה לפחות יכסה את ההוצאות .
אני בטוח שכל אחד שיכנס לחנות יבין מיד עם מי יש לו עסק ושאל אותך האם יש ברשותך טנדר .
אז אחי היקר
קבל
ישראל
אין מילים בפי להעריך את פועלך בפורום,תמיד שמח לעזור,מקבל בברכה את כולם והכי חשוב,עם חוש הומור נהדר
אומנם לא נפגשנו,אבל הייתה לי ההרגשה שאתה אתה האדם שאיתו ניתן להתייעץ גם בפרטי ותמיד קיבלתי תשובות
ועצות מצויינות
ישראל,בהצלחה העסק החדש ואני בטוח שאם תמשיך בדרכך.....השמיים הם הגבול.
מבטיח כשאהיה בצפון להכנס לביקור.
אני מקווה לראות אותך עדיין מככב בפורום ולא משנה תחת איזה טייטל.
איתן.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140