מחפש אפשרות לדעת מה הטמפרוטה של המים בדוד חשמל

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #21 

ZiggyMan כתב:בדיוק כמו שנאמר הודעה מעליך; בדוודים עם מאיץ, הטרמוסטט לא מודד את הטמפרטורה האמיתית של הדוד.

אם אתה מתכנן ללכת עד הסוף בעניין, אז הכיוון הוא לקדוח בפלאנג' (פלטת המתכת שמחזיקה את גוף החימום) להשחיל את החוט עם הסנסור בקצה, לאטום במשהו שאוטם, ולדאוג שהסנסור יצא מהמאיץ וישב קרוב למרכז הדוד. הבעיה בכל הסיפור זו האטימה. היא צריכה לעמוד בלחץ ובחום.

לחלופין, תוכל להעיף את המאיץ מהדוד, על הדרך לנקות את צינורית הטרמוסטט מאבנית מהצד הפנימי, ובגלל התכנון מראש שיאפשר לך החיישן, תוכל לדאוג שיהיו מים בדוד בזמן ובכמות שצריך, ואז אין צורך במאיץ.
...
או לחילופין לקדוח ולהבריז בפלנג' עוד בית טרמוסטט ובתוכו להכניס את הטרמיסטור עם חיווט מולחם ולאטום עם סיליקון שלא יפול.
למי שרוצה ממש לנסות, יש לי ערמות של פלנגים ישנים עם בתי טרמוסטט וגם ציוד קידוח והברזה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

bennyfr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

האם מד טמפרטורה של מגגל יכול לעשות את העבודה?
http://www.amazon.com/Maverick-Wireless ... ef=sr_1_50
הוא מגיע עם שני חיישנים שאפשר לחבר לצינורות שונים שיוצאים מהדוד.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5011
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #23 

bennyfr - האם התקדמת בנושא ??

האם למישהו יש את הפתרון למדידת חום מים בדוד ?

moshearviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

חיישן טמפרטורה של מנוע

שליחה #24 

אתה יכול להשתמש בחיישן טמפרטורה של מנוע שמגיע כבר בצורה של בורג וכל שנותר לך זה לחבר אותו לרסברי פי ולהגדיר את הנתונים שאתה מקבל ממנו.

תקדח חור בחלק העליון של הדוד (למרות שאתה יכול לחבר שלושה- למטה באמצע ולמעלה ואז ממש לעשות הדמיה של החום בדוד) תעשה הברזה תבריג את החיישן עם אטם מתאים (והחיישן גם ככה עמיד למים כי הוא אמור לזהות את החום במי הקירור של המנוע ואגב טווח הטמפרטורה שלו בדרך כלל הם עד 150 מעלות בערך ככה שזה מתאים מאוד למים בדוד) ונראה שזה יתן לך את הטמפרטורה הכי מדוייקת.

בהצלחה....

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #25 

לקדוח חור בחלק העליון של הדוד...? ראית פעם דוד מבפנים? ממה הוא מורכב? מה עובי שכבת הבידוד? וליצור הברזה בדוד כזה, ולאטום אח"כ? גם לבעל מקצוע זו לא עבודה פשוטה.
..

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46442
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #26 

לא מומלץ לחורר את הדוד.
כל דוד מגיע היום עם תרמוסטט, אז בקיץ מורידים קצת את הטמפרטורה ובחורף מעלים. זהו פרמטר שמשתנה פעם בעונה וגם לא חובה בכלל לשנות אותו כי ניתן הרי לשלוט על הטמפרטורה של המים היוצאים עם הברז, אז הנגשת ערך הטמפרטורה על ידי אפליקציה בטלפון לא נראית לי חשובה כל כך. אין לי בעיה שתשכנעו אותי אחרת :)

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”