עזרה לאחד שלא יודע מהם תקליטים...

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #101 

לא צריך לחקות לחגיגות ה 100.
היו חגיגות ה 60, ולפי ההצלחה המסחרית (והאמנותית) הפעם, הם יעשו גם חגיגות ה 75 8)

אגב, יש לטעמי משהו במופע חי, ולדעתי האישית במקומות קטנים עוד יותר מבקונצרט קלאסי (ובוודאי מקונצרט רוק), שמישהו כאן קרא לזה אנרגיות.
זה נכון כמעט לכל מופע - סשן ג'אז שמתפתח פתאום למשהו מיוחד; יהודה פוליקר בהופעה גדול בכמה מידות מעבר לאלבומים שלו; שמעתי בערב של העבודה (במקום לא הולם לחלוטין)את מטרופולין, והאלקטרוניקה לא עבדה כמו שצריך, אבלהאוירה, ודנה ברגר שנתנה שואו ששום אלבום שלה לא נותן השאירו בי משהו.

זה ממש לא הקהל או הגודל או אפילו הביצוע המושלם. זו החוויה החד פעמית של האירוע.
סליחה על ההשוואה, אבל יצא לי להיות נוכח במשחה שבו נשבר שיא עולמי - וההכרה שכרגע היית חלק ממשהו שלא היה כמותו היא משהו מיוחד במינו.

לצערי השמיעה שלי לא ממש טובה, אז החוויה לעיתים מפצה.
זו גם הסיבה שעבורי שחזור מדוייק או מימוש מושלם של השחזור הם לא העיקר. אם מוסיקה מצליחה לרגש, אז היא טובה, גם אם המערכת קצת מקלקלת (ולא שאני מבחין :( ).

ערן

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

קונצרט חי

שליחה #102 

נכון הדבר יש חשמל באוויר , התלהבות .
קשר עין עם הנגנים חוייה איקוסטית חריגה מהמערכת שלנו ואמרתי ,גם
קודם חוייה שיש רק במופע החי .
הבעתי רק את ממה שאני מתרשם לאחרונה נכון יש לכאן ולכאן ,אך הרשו לי לומר כך ההיתי בקונצרטים של הגדולים ברנשטיין שולטי אבדו מהטה , מזור ,סלטקין, ראפאל פבריק דה בורגוס , קובליק הגדול ב-1983
קונצרט עם הסימפוניה מס-1 של מאהלר, ברנשטיין מס-9 ב-1985
אבדו מס-9 ב1987 חגיגת החמישים לפילהרמונית שולטי מס-5 1986
וכו אין כמו חוויה אמיתית לשמוע את התופים והבס דראם הגדול , שאתה יושב מעל לתיזמורת ממש מרטיט לך את הנשמה .
אך היום אני ממעט ללכת כי לפעמיים אני סתם עייף או מאחר ואני מכיר אין ספור של ביצועים, כל הנל הם מאהלר שלא נדבר בזמן האופרה שהיתה ליד הים אדיס דה פליפ ראיתי אופרות עוד כנער וילד התפלחתי
אחכ כחייל לפילהרמונית ,
(נכון להיום 29 השנים האחרונות ואני בסך הכל בן-46.))
עם השנים אהבתי למוסיקה היתה כזו שבפחות מהטוב ביותר לא הלכתי,
תשאלו למה ???
היום יש לי את המיטב כמעט כך אני מעדיף את הבית השקט ללא ההמולה סביב האירוע זה לא צריך להיות כך אך זה כך נו טוב .
סיכום
,אין כמו חוויה האמיתית גם מבחינת שמיעת הרמוניה רבעית וחמישית שישית ולמעלה מיזה ורק מכורים למוסיקה ואודיו יודעים על מה אני מדבר
כון יש לנו היום אפשרות לשחזר רק במעט מה שקורה באולם כי אין לי עדיין אוזני עטלף ונאוטילום אוMBL אני מסתפק בDVD של קאראיין ראטל ואחרים גם מוסיקה נטו מ-LP I-CD
בברכה

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”