טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #641 

זה עדיין אותם אנשים שאמורים לתת שירות.
כל אחד יחליט איך לנהוג במי שמבסס את המודל העסקי שלו על שירות גרוע, גם אם זה רק בחלק מהפורטפוליו שלו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

omermu
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

פתרון לבעיה X2 - אמזון ארה"ב + אפיית כרטיס HDMI

שליחה #642 

אני חייב לעדכן את הפוסט הזה, למרות שהוא ישן.

המגבר שלי נקנה בארה"ב. אונקיו מוכנים לתקן לי את המגבר רק בתוך ארה"ב, ולא מוכנים לשלוח אליי את החלק החליפי ושאני אדאג להרכיב אותו.
פניתי לאמזון ארה"ב, הסברתי להם שאונקיו מוכנים לתקן את המגבר רק בתוך ארה"ב, ואם אני רוצה לתקן אז שאשלח לשם ואדאג למשלוח חזרה. הסברתי לאמזון שהמשלוח יעלה לי יותר ממה שעלה לי המגבר (עלה פחות מ-300 דולר) ושינסו לעזור לי מול אונקיו.

קיבלתי את התשובה הבאה:

Hello,

I'm sorry to hear about this.

To help you with this issue, I've requested a refund to your original payment method.

You'll see the refund on your credit card statement in the next 2-3 business days...

Further, I do not want to trouble you with returning the defective item, as this will just add up to your inconvenience. There is no need to ship the item back to us.

ובקצרה - קח את הכסף בחזרה, וזרוק את המגבר מהמרפסת... לא יאומן!

המגבר הגיע למעבדה של חבר. החבר בדק את המגבר וקבע שאכן מדובר בכרטיס ה-DTS הזה (הריבוע השחור בצד העליון הימני של הבורד בתמונה (לא שלי, אבל אותו עקרון).

חיפשתי קצת ביוטיוב, וראיתי שיש מישהו שטוען שאם אפרק את הבורד, אעטוף אותו בנייר אלומיניום, אעשה חור מעל כרטיס ה-DTS, ואכניס את הבורד לתנור ל-3 דקות ב-150 מעלות ועוד 9 דקות ב-190 מעלות, הוא יתחיל לעבוד.

אז - מה איכפת לי, כבר זיכו אותי על המגבר והוא לא עובד... יאללה לתנור.

והפלא ופלא - זה עובד! לא יודע כמה זמן זה יחזיק, אבל זה עובד...

עדכון בעניין - אחרי שקיבלתי את הכסף בחזרה, אמרתי לעצמי, מה איכפת לי, ננסה לפתור את הבעיה.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #643 

כל הכבוד לאמזון

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #644 

וואלה.
אונקיו זה ממש רסיבר עם פעילויות
האלקטרונאי הצעיר.

מציע לפיוניר להתחרות עם ערכת הכימאי הצעיר
העם דורש..... כל מיני דברים

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #645 

sam22 כתב:וואלה.
האלקטרונאי הצעיר.

...
·
להכניס את הלוח אם של הרסיבר ולאפות אותו בתנור 8O
טוב כבר יש לו נסיון בפירוק רסיברים של אונקיו מהעבר....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15

omermu
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #646 

..

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #647 

sam22 כתב:וואלה.
האלקטרונאי הצעיר.

...
·

:lol: :lol: הרגת אותי.. (Y)
תשמע, הם דואגים שיהיה ללקוחות שלהם מעניין.. תדמיין לעצמך מצב הזוי בו אתה קונה מוצר אלק' והוא פשוט עובד שנים בלי תקלות.. זה בלתי מתקבל על הדעת הרי..

אגב, זה לא שתהליך האפייה של הכרטיס הוא הזוי - הטכניקה הזו (אם אפשר לקרוא לה ככה) באה סה"כ לאלתר בבית למי שאין ציוד מקצועי תהליך של Reflow או Reballing לשבב על לוח אלקט'. עם שני הבדלים מהותיים - 1) תהליך האפייה הוא רחוק מאד מלהיות תהליך מבוקר. לא בטמפ', לא באזורי חימום ולא במשך הזמן הנחוץ בכל מדרגה של טמפ'. 2) בתהליך Reballing כשמו כן הוא, מחליפים את הכדוריות המחברות בין השבב ללוח לחדשות, עם חומר חדש. למה? כי החומר המקורי ככל הנראה באיכות נמוכה מידי (תכונות של חומר פריך) ופשוט מפתח כשל מכני בצורה של סדקים כתוצאה מהתעייפות (התפשטות והתכווצות תכופים כתוצאה מהפרשי הטמפ' במצבי העבודה)

בקיצור, השערה שלי היא שאילתור כזה באמת יכול לעבוד, אבל כמעט וודאי שהכשל יתרחש שוב מפני שהחומר המחבר לא הוחלף והוא המקור לכל הבעיה הזו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

omermu
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #648 

בינתיים עובד כבר כמה ימים בלי בעיה. פתאום ירד לי האסימון שהמגבר היה דפוק חודשים, כי היה לוקח לו לפעמים 2-3 דקות עד שהיה מתאפס על האות ומשדר לטלויזיה - ועכשיו, תוך כמה שניות.

גם פיניתי ממנו את כל מה שחסם לו את האוורור - מקווה שאולי זה יגרום לו פחות להתחמם וזה לא יתקלקל שוב. אולי אני צריך לאפות את הסמסונג גלקסי שלי, הוא איטי לאחרונה...

הבעיה הכי גדולה בכל הסיפור הזה היא המבט שאשתי נתנה לי כשהיא התעוררה באמצע הלילה מהצפצופים של התנור וראתה שאני אופה חלקים של המגבר בנייר כסף בתנור. אני כמעט בטוח שהיא הלכה לבדוק במחסן אחרי זה מה יש לי בתוך החביות... :roll:

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”