לטעמי האישי הטכניקס 1210 במחיר של 3500 רמת הלימות - 10 ולדעתי הוא שווה גם יותר... חוות דעתי האישית.
...
אם כך אתה יכול לשלם לדימה 3500 ש"ח בעבור אחד ה-SL'ים שלו מתי שאתה רוצה. אני לא חושב שדימה יתנגד, אבל הוא דרש רק 2400 ש"ח. בתמורה לרכישה של שניים, ב-4800 ש"ח, הוא אפילו הציע מיקסר Gemini בחינם. לא הבנתי... הבנת הנקרא או שבאמת יש לך בעיה עם זה? הוא צריך לדרוש יותר לדעתך? תציע לו!
כשתמצא TD-160 ב-500 ש"ח, אנא עדכן את הפורום. כולנו נשמח!
אתה יכול, כמו כולם, לחוות דעות, להעריך מחירים, ולשתף את כולם בתוצאות מחקריך ואפילו להגדיר מחדש באמצעות סולם 'ריכטר' משלך את חוקי הביקוש וההיצע של פטפונים מיד שנייה ע"פ ראות עיניך. רק קח בחשבון שרוב הקונים הפוטנציאליים לא אוהבים, למרות המחווה האבירית שהצגת כאן, לשלם למוכר, מיוזמתם, יותר ממה שדרש במודעה המקורית. יש לי הרגשה שזה לא יתקבל כאן יפה. אבל תנסה... אדרבא - בבקשה! כאן זה לא האקס-קטדרה, אני לא האפיפיור וכל אחד עלול לטעות. אני בעד!
היות ומאשימים אותי כאן בנחרצות יתר - אולי באמת כדאי לראות קצת דוגמאות אחרות. כמו שנאמר... "צדיק - מלאכתו נעשית בידי אחרים":
"חושב על מרנץ 6100" - מתוך
Stereophile
תשובה ראשונה: "
הפטפונים האלה היו ה'הי-פי' בזמנם ואם הם כשירים, הם בהחלט נותני שירות. אמנם לא בסטנדרטים אודיופיליים עכשוויים, אך בהחלט מסוגלים לשחזר ויניל בצורה הולמת בהתאם לראש המורכב עליהם. הם לא 'נחמדים' כמו ה-6200 שהיו להם פלטות כבדות יותר".
תשובה שנייה: "
השאלה היא מהי מטרתך? כפי שנאמר קודם לכן, אף אחד מהפטפונים האלה (בסדרה) אינו ברמה אודיופילית. אם אתה רוצה לשדרג ולשמוע יותר ממה שיש לויניל להציע אז אני חושב ש-Project או Music Hall בתוספת ראש הולם, הם חבילה נחמדה, אבל גם המרנץ הוא אפשרות לשדרוג".
תשובה נוספת: "
$100 עבור המרנץ נשמע סביר, בייחוד אם הוא טופל באהבה"
"מרנץ 6100 - כמה זה שווה?" - מתוך
AudioKarma
תשובה ראשונה: "
לא הייתי משלם יותר מ-$40"
תשובה שנייה: "
הם נמכרים ב-eBay בכל מחיר מ-$50 עד $250 אבל זה היה לפני חודש והשוק עשוי היה להשתנות מאז. לי יש אחד שקניתי ב-$5 והוא פטפון נחמד"
תשובה שלישית: "
יש לי בלה בלה בלה... הייתי אומר ש-6100 במצב הגון צריך לעלות בין $50 ל-$100 וזה בזכות הפרמיה שהשם 'מרנץ' נותן. יש דוגמה ב-eBay ב-$20"
מכרתי את ה-6100 שלי בקיץ שעבר ב-$150"
קניתי את ה-6200 שלי ב-$130"
לפני אחרונה: "
הרגע מכרתי את שלי ב-$225. אחד נמכר ב-eBay לפני שלושה שבועות ב-$310 ועוד $75 משלוח"
פותח השרשור מסכם: "
בנקודה זו אני מוותר. מרנץ 6100 לא בדוק ב-$63 ב-eBay לא שווה את הסיכון. אמתין לעסקה הבאה"
ואגב, תודה רבה לך באמת שאתה לא 'סולד' מהפוסטים שלי. זו באמת מחמאה נדירה ובחירת מילים מוצלחת במיוחד. כולי נפעם!