סקירת הנתב BR-6478AC - נתב ה-802.11ac הראשון בישראל
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
כל השאלה היא מה אורך ההפרעה הנקודתית - אם היא באורך של כמה שניות ה-BUFFER של הנגן ידע להתמודד איתה. אם היא ארוכה יותר, הסרט יתקע.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אני נתקל בדי הרבה ניתוקים עם הנתב הזה (גם אחרי שדרוג לקושחה האחרונה). האם הבעיה מוכרת ויש לה פתרון? יש דברים שכדאי לאבחן לפני שאני לוקח את הנתב לשירות?
כמו כן, ממחשב עם Vista אני לא מצליח להתחבר, בעוד עם הנתב הקודם (של TP-link) לא היו בעיות. בשני המקרים אני משתמש ב-WPA2. רעיונות?
כמו כן, ממחשב עם Vista אני לא מצליח להתחבר, בעוד עם הנתב הקודם (של TP-link) לא היו בעיות. בשני המקרים אני משתמש ב-WPA2. רעיונות?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
Re: airport extreme
תנוח דעתך ... עובד פנטסטי עם Macbook Air 2013 ... פשוט עףzula כתב:אני כבר חודש עם airport extreme שהבאתי מארה"ב, תומך ב-AC
מבחינת יציבות - מדהים, היה לי לפני זה tplink nd1043 ואין מה להשוות בכלל
מבחינת מהירות וטווח קליטה - טווח די גדול, למרות שיש הפרעות בבית (עוד ציוד אלקטרוני שמשדר)
מבחינת מהירות - טרם יצא לי לבדוק היות והIPAD וה- macbook pro שלי לא תומכים ב-AC....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@NetCHEIF
· מחיה את השרשור לטובת התעניינות במוצר שכזה לטווח ארוך.
היום לאחר שנתיים מיום כתיבת הפוסט, האם יש צורך ב" במהירות אלחוטית כוללת של 1200Mbps המאפשרת הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. " כשתשתית האינטרנט שלנו היא סביב 50 מגה?
האם ניתן למצוא מוצרים כאלה ברמה טובה ובעלויות נמוכות יותר?
· מחיה את השרשור לטובת התעניינות במוצר שכזה לטווח ארוך.
היום לאחר שנתיים מיום כתיבת הפוסט, האם יש צורך ב" במהירות אלחוטית כוללת של 1200Mbps המאפשרת הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. " כשתשתית האינטרנט שלנו היא סביב 50 מגה?
האם ניתן למצוא מוצרים כאלה ברמה טובה ובעלויות נמוכות יותר?