הזרמת תכנים ממחשב בבית וכן מהארד דיסק חיצוני שמחובר למחשב. אני צריך כמובן שיזרים ללא בעיה קבצי MKV, 1080 ושתהיה תמיכה בעברית כולל תרגום. הייתי גם רוצה להעביר דיסקים של סרטים ושל הילדים למחשב בפורמט ISO כדי שהסטרימר/raspberry pi יקרא אותם וכך גם אוסף לא מבוטל של תקליטורי מוסיקה.
אין לי צורך בתלת מימד ואין לי כוונה לגלוש באינטרנט, אם כי האופציה ליו טיוב יהיה נחמד.
חשוב לציין: יש לי חיבור קווי לאיפה שהמכשיר יהיה ואני לא צריך WIFI
הבנתי שעל ה raspberry pi מתקינים XBMC, כך שלמעשה אני מקבל את ממשק ה jukebox הכי טוב שאפשר, השאלה אם באמת כל העסק יזרום ולא יתקע.
יש לי גם כמה שאלות/הבהרות בנוגע לרכישה:
מה בדיוק אני צריך? תקנו אותי עם אני טועה - אני צריך את יחידת הבסיס מודל B, מארז , כרטיס זיכרון SD.
לגבי כרטיס זיכרון - האם עדיף 8 GB או אפשר להסתפק בפחות? ראיתי שאפשר לרכוש כשכבר מראש מותקן עליו מערכת הפעלה שמותאמת ל-XBMC או כרטיס ריק ואז לצרוב עליו לבד - יש המלצות בעניין?
בנוגע לרכישה - אצל ליאון אלקטרוניקה ניתן לרכוש הכל אבל במחיר יותר יקר מחו"ל. מישהו יודע בדיוק עד כמה יוצא ההפרש לאחר שמחשיבים גם משלוח? ואם מחו"ל מאיפה מומלץ?
ועוד משהו אחרון - יחידת שליטה מרחוק - יש למישהו המלצה לשלט רחוק שיעבוד עם ה - raspberry pi?
תודה לכולם ומקווה שלא התשתי אותכם