זה היה פיור אקוסטיק ... ואני לא רוצה להיזכר בתקופה ההיא {עדיף לספר על הסיטרואן
רמקולים פירלס דגם magic 7 [סט מלא]
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
נמר כתב:
זה היה פיור אקוסטיק ... ואני לא רוצה להיזכר בתקופה ההיא ....
צודק, יש דברים שמוטב לשכוח...
איציק ממשיך+ רמקולים ישנים
או-קי הבנתי את נמר והחברה מיסביב ,אבל שוב מישהו שמע אותם? כנראה שלא אז בבקשה ...
מה אם סאב חדש ,יש תשובה למשהו?
טוב חברים .יש לי זוג ריצפתיים ישנים של wharfedale דגם laser 80 [כנראה לפני שהכרתם מה זה רמקולים] הם 3way .גודל רמקול: גובה 45 ס"מ רוחב ועומק כ25 ס"מ. הם85 וואט.
האם אפשרי לשים אותם כאחוריים[פה אני רוצה לומר -כמה ישנים ככה טובים -כמו יין טוב שנישמר הרבה שנים].
זה לא רמקול מדף שמיוצג כרמקול לסראונד ,שוב האם אפשרי הדבר.
הרמקול בנוי מ:באס 20ס"מ cone
מיד10 ס"מ "
טוויטר 19 מ"מ dome
מה אומרת חוות דעתכם בנושא? חשובה לי תשובתכם לאור זה שהתייחסתם לזה שלא התיעצתי בראשונה
בתודה מראש
מה אם סאב חדש ,יש תשובה למשהו?
טוב חברים .יש לי זוג ריצפתיים ישנים של wharfedale דגם laser 80 [כנראה לפני שהכרתם מה זה רמקולים] הם 3way .גודל רמקול: גובה 45 ס"מ רוחב ועומק כ25 ס"מ. הם85 וואט.
האם אפשרי לשים אותם כאחוריים[פה אני רוצה לומר -כמה ישנים ככה טובים -כמו יין טוב שנישמר הרבה שנים].
זה לא רמקול מדף שמיוצג כרמקול לסראונד ,שוב האם אפשרי הדבר.
הרמקול בנוי מ:באס 20ס"מ cone
מיד10 ס"מ "
טוויטר 19 מ"מ dome
מה אומרת חוות דעתכם בנושא? חשובה לי תשובתכם לאור זה שהתייחסתם לזה שלא התיעצתי בראשונה
בתודה מראש
המשך לוורפידל-לנמר
או-קיי קודם על הכייפק שאתה מכיר אותם.
האימפנדס הוא 6 ohms
נצילות-range 52 hz -30 khz
מה אתה אומר ? האם טובים לאחוריים במקום מה שיש לי[פירלס] 190w
במערכת סטריאו הוורפדל פשוט מאוד פגזיים,באם כן האם זה משדרג את איכות השמע? האם הם לא חזקים יותר מידי לאחוריים\סראונד.
אםכן האם צריך סאב שעדיין לא קיבלתי מאף אחד איזה שהיאחוות דעת לגבי מה לקנות ולא בעשרות אלפי שקלים.
מחכה לשירשור והמשך יום נעים
האימפנדס הוא 6 ohms
נצילות-range 52 hz -30 khz
מה אתה אומר ? האם טובים לאחוריים במקום מה שיש לי[פירלס] 190w
במערכת סטריאו הוורפדל פשוט מאוד פגזיים,באם כן האם זה משדרג את איכות השמע? האם הם לא חזקים יותר מידי לאחוריים\סראונד.
אםכן האם צריך סאב שעדיין לא קיבלתי מאף אחד איזה שהיאחוות דעת לגבי מה לקנות ולא בעשרות אלפי שקלים.
מחכה לשירשור והמשך יום נעים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מבלבל בין מונחים.
נצילות נמדד ב-DB.
אתה ציינת את טווח ההיענות של הרמקול וגם זה ללא מה הירידה בקצוות , ככה שזה לא אומר כלום.
גם אם נניח שזה ב-DB 3- , שזה מה שמקובל, עדיין הנתונים לא מרשימים.
שנית, לרמקול אין הספק (ה-190W שכתבת). הרמקול שלך הוא פסיבי. הנתון הזה בסה"כ מציין מה העוצמה המקסימלית שהוא יכול לקבל מבלי להינזק. אתה תהיה חירש הרבה לפני שתגיע לעוצמות הללו, ככה שהנתון לא רלוונטי.
נצילות נמדד ב-DB.
אתה ציינת את טווח ההיענות של הרמקול וגם זה ללא מה הירידה בקצוות , ככה שזה לא אומר כלום.
גם אם נניח שזה ב-DB 3- , שזה מה שמקובל, עדיין הנתונים לא מרשימים.
שנית, לרמקול אין הספק (ה-190W שכתבת). הרמקול שלך הוא פסיבי. הנתון הזה בסה"כ מציין מה העוצמה המקסימלית שהוא יכול לקבל מבלי להינזק. אתה תהיה חירש הרבה לפני שתגיע לעוצמות הללו, ככה שהנתון לא רלוונטי.
מרטין-בוקר טוב [רמקולים וורפידל]
אנימבין שזה ככה.מדובר בסראונד של הפירלס.
מה שאותי מעניין זה הישנים שלי הוורפידלים,האם אני יכול לשים אותם כסראונד?לגבי הdb אז ככה: רשום ברמקול מאחור אני כותב את הכל כתוספת לשירשור הקודם:
אמפלפייר רקיוריימנט no clipping 15 to 85 watts
פאוואר הולדינג קונטיניוז 55 watts
פאוואר הולדינג פרוגרם 85 watts
cabinet internal volume 20 leter
מה אתה מבין מזה?
שוב אני רוצה לדעת אם לשים אותם כאחוריים,כי הם יותר גדולים בנפח קופסא מיכל הסראונדים והכי חשוב היכולת שלהם.
מה שאותי מעניין זה הישנים שלי הוורפידלים,האם אני יכול לשים אותם כסראונד?לגבי הdb אז ככה: רשום ברמקול מאחור אני כותב את הכל כתוספת לשירשור הקודם:
אמפלפייר רקיוריימנט no clipping 15 to 85 watts
פאוואר הולדינג קונטיניוז 55 watts
פאוואר הולדינג פרוגרם 85 watts
cabinet internal volume 20 leter
מה אתה מבין מזה?
שוב אני רוצה לדעת אם לשים אותם כאחוריים,כי הם יותר גדולים בנפח קופסא מיכל הסראונדים והכי חשוב היכולת שלהם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
נראה לי שאתה לא כל כך הבנת.itzikm כתב:הי נמר לא אמרתי שקניתי סליחה.אני בודק ואם יראה לי אני רוצה קודם לראות , לשמוע ואז נדבר.אני מצתער עם הבנת אחרת.
שאלה : מה גודל הסאב מבחינת מקום ,בס"מ....
הסאב כבר נימכר למישהו שעה לפני שהציעו לך אותו.
סורי.
אגב.
לא חסר בלוחות סאבים יד שניה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".