רמקולים פירלס דגם magic 7 [סט מלא]

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
itzikm פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

(i) קניתי את הרמקולים האלה במיכרז באינטרנט. כל זאת לאחר שכבר בדקתי מיספר סוגים כגון "פיור" וכיוצא בזה ,בסביבות ה1500-2000 ש"ח לזוג רצפתיים [היוכמובן גם סטים שלמים] ורסיבר של jvc 5052 .
אני רואה שאף אחד לא כותב על רמקולים של חברה זו ,ואני שואל למה?
אמנם יש לי בעיה בחיבור של הטליוזיה אם הממיר בשביל לראות ,אבל את הרמקולים חיברתי ויסלחו לי כולם הם ממש טובים ונישמעים מעולה וגורמים לרסיבר שלי להשתרג בצורה לא רגילה. דעתי האישית.
עכשו אני מעוניין לשמוע חוות דעת נוספת בעניין.סוג זה של רמקולים הדגם הזה הוא בין הטובים של פירלס לפי מה ששמעתי.
לאחר הזכיה הוספתי גם את ייתר הסט של אותו סוג :סנטר וסראונד.
נתונים טכניים של הריצפתיים:1X8"woofer
1X6.5"bass-midrange
1X6.5"midrange
1X1"tweter ferrofluid cooling
אימפנדם:6 אום
תחום תדרים 27hz-20000hz
נצילות92db
השיטה של הריצפתיים היא "בס ריפלקס"
סאב וופר צידי[8"]
400 r.m.s.

סנטר:190 w
נצילות90db
תחום תדרים 70hz-20khz
אימפנדם:8אום
סראונד:190w

יש לכם את כל הנתונים אני מבקש חות דעת באמת רצינית,כי גם אם קונים סט זה באופן רגיל בחנות זה לא סט זול בכלל.בתודה מראש לכל המישתתפים

ממני החדש והמיתלהב
איציק

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

איציק תתחדש ותהנה
אם אפשר בקשה חברית-אל תתעקש כל כך חזק שיתנו לך חוות דעת
לא חשוב מה אחרים חושבים העיקר שאתה מבסוט...ושכך ישאר!
לאט לאט תתקדם תשמע רמקולים אחרים ..תלמד..ויש לאן
בתור סט ראשון זוהי התחלה טובה ממנה ---רק למעלה
יש כאן את חבר הפורום אלוני שהתחיל כך והיום הוא אי שם במרומי ההיי האנד!
052-4200610

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

ויסלחו לי כולם הם ממש טובים ונישמעים מעולה וגורמים לרסיבר שלי להשתרג בצורה לא רגילה
...
:P

אחלה!

תתחדש, ותיהנה! (Y)
:קפה:

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #4 

איציק, נתחיל בזה שנתונים יבשים לא אומרים שום דבר. ממש ממש כלום.
מעבר לכך, כמו שישראל אמר, אל תתעקש לחפש חוות דעת. לך על השיטה היבשה.
תחיה עם המערכת שלך, תכיר אותה, תבין אותה ורק אחרי זה תתחיל לשמוע מערכות של אנשים אחרים. לא בחנויות, אלא בבתיהם שלהם.
כך אתה תקבל יחס טוב איפה המערכת שלך יושבת.
אל תתן לאף אחד לשנות את הדעה האישית שלך, רק אתה קובע.
והכי חשוב, תתחדש ותהנה (Y)

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

תתחדש ותהנה, סט נחמד להתחלה.. :)
אתה תהנה ממנו.

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #6 

תהנה
ולא לשכוח לארגן מטף בקרבת מקום
:wink:

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7400
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #7 

איציק תמשיך להתלהב כי טוב שקנית את המג'יק 7 כי הסידרה הקודמת של פירלס לא הייתה דומה לכלום וכלום לא היה דומה לה . אני מדבר על המג'יק 5 ו6 שהיו על הפנים מבחינת סאונד שהוא מת רק הסידרה 7 אולי נתנה משהו אבל ככה מתחילים .אם הזמן אתה תשמע עוד מערכות ותשמע את ההבדלים בין רמקול אחד לרמקול אחר.טוב לך טוב לי.

logan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

אתם אנשים מאוד נחמדים, אתם. וגם מאוד עדינים.

שליחה #8 

אבל מי אני שאדבר על רמת סף, ועל איכות הצליל של רמקולים, ואופן בנייתם.

כי הרי כל מה שהיה לי לאמר על ה"קסם" שבפירלסים כבר אמרתי, וחזרתי, וכתבתי.

אם אתה יכול, איציק, תחזיר.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

logan אין ספק שאתה איש אשכולות!
והידע וההבנה שלך בתחום, מאוד מגוונת ועשירה. (Y)

ונכון, אנחנו יודעים לפרגן גם לאנשים שקונים פירלס
שמושמץ כמעט בכל מקום...ובצדק.

אבל מה בדיוק יעזור לנו לקטול אותו? אחרי שהוא כבר קנה?
הרי זה מה שהיו עושים כמעט בכל פורום אחר.

אבל איך אמרת **אתם אנשים מאוד נחמדים!** - ואכן כך הם הדברים.
וזה גם מה שמבדיל אותנו... ממקומות אחרים. (f)
:קפה:

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

Re: אתם אנשים מאוד נחמדים, אתם. וגם מאוד עדינים.

שליחה #10 

logan כתב:אבל מי אני שאדבר על רמת סף, ועל איכות הצליל של רמקולים, ואופן בנייתם.

כי הרי כל מה שהיה לי לאמר על ה"קסם" שבפירלסים כבר אמרתי, וחזרתי, וכתבתי.

אם אתה יכול, איציק, תחזיר.
...
היי
הבחור קנה והגיע להארה..שים לב לפתיחת ההודעה שלו (i)
מה אתה מצפה שנגיד לו שהוא מסודר לל''ג בעומר הקרוב!!!זה לא יפה ...למרות שהוא באמת מסודר בקטע הזה -והשמן בטוויטרים יחסוך חומר בעירה...
אבל זו מערכת של התחלה ואני בטוח שהוא יהנה ממנה ..וכמו שנאמר מהנקודה הזו אפשר להסתכל רק למעלה ...וזה גם יתרון גדול-לא כך?
052-4200610

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #11 

ואכן הצעתי להכין מבעוד מועד מטף בכדי למנוע התפשטות הדליקה...
אבל כאשר בנאדם מחליט ורואה במוצר כלשהו משהו שאחרים לא רואים יש לאחל לו הצלחה עם הבחירה שעשה.

itzikm פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282

לנחמדים

שליחה #12 

אני לא מחפש נחמדות וזאת על אמת.
רק מה זה "מטף", ל"ג בעומר ?מה הרמקול נישרף , מיתפוצץ?
באמת לידיעה בלבד מה עומד היום בסדר גודל של 1500-2000 ש"ח סט טוב למתחילים כמוני.
בהמשך אכתוב על הרמקולים הישנים שלי וניראה מה תהיה תגובתכם.
בבקשה לכתוב על אמת מהמבינים. לקנות קניתי ולפי חוות דעתכם טעות עשיתי[אבל שתדעו זה לא הסדרות הקודמות של פירלס].

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #13 

סתם בדיחות לא מצחיקות
ב400 דולר אוליי היית קונה סט ווארפידל מהדיוטי פרי או ג'אמו או מורל
הם יותר טובים .
אבל המחיר הזה ואתה אומר שאתה מבסוט-תהנה ואל תסתכל יותר מידי ימינה או שמאלה
052-4200610

logan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תתחדש ותיהנה, ישראל

שליחה #14 

רמקול החלומות שלך הוא רמקול מצויין, למרות שהוא לא כוס התה שלי.

אבל שנינו שמענו כמה דברים בחיים, ראינו כמה דברים בחיים ואפילו בדקנו אותם (ולך יש אפילו השכלה רלבנטית ומלאה בתחום) ואם אנחנו לא מסכימים על משהו זה ויכוח מפרה בין שני אנשים שמבינים שיש להם איזושהי נקודת התייחסות.

אבל לאיציק אין שום נקודת התייחסות (לצליל ולעובדה מה יש ומה אין בקסמים שמכרו לו). נקודת ההתיחסות היחידה שלו היא למחיר ומבחינתו הוא קנה מערכת רמקולים מלאה ושיחק אותה. הבעייה היא שהוא לא שיחק אותה, מישהו, במקרה זה היבואן של פירלס, שיחק בו ומכר לו את האשליה שבאלף ומשהו שקל אפשר לקנות מערכת רמקולים "איכותית".

כמי שלפני שלוש שנים תיאר את הפירלס מג'יק 5 ו-6 כמערכות הרמקולים האיומות ביותר ששמע בחייו אני רוצה לומר בבירור - חייבים לומר לאנשים שרוכשים אותן שאלו רמקולים איומים, ולא להחמיא לבחירה, או להסתתר מאחורי ניסוחים מעורפלים. הרי איציק נכנס לכאן כי הוא חושב שיש כאן מבחר של אנשים המומחים בתחום ושיוכלו לתת לו עיצה טובה, גם לאחר הקנייה.

וזה בהחלט נכון שרצוי להתייעץ לפני שקונים, ולא לאחר הקנייה. אבל גם לאחר הקנייה יש זכות להחזיר ולקבל את כספך בחזרה, וזה מה שאיציק צריך לעשות, לדעתי.

כל האתר הזה, וגם אתרים אחרים, וגם מה שאני עושה בשמונה השנים האחרונות נועד לומר שיש רמת סף לענף הזה שמתחתיה זה לא עובד, גם אם . יש דברים שבאנגלית קוראים להם - DONE NOT ITS, כלומר "לא ייעשה". והעובדה שפירלס וסיריוס (שאגב עושים מאמץ להשתפר בשנה האחרונה) עושים הון כסף כשהם מגרדים את הסף הזה מלמטה מוכיחה שהם סוחרים ממולחים, ולא יותר מזה.

אפשר להגדיר כחומוס איכותי את הזבל ששטראוס מוכרים לנו בקופסאות של אחלה, או כהמבורגר איכותי את המקים של מקדונלד'ס - אבל כל מי שחוש הטעם בפיו יאמר לך שאלו חיקויי קרטון של הדבר האמיתי, כפי שהרמקולים של פירלס הם חיקויי קרטון של הדבר האמיתי, ואפילו אם הם עשויים מעץ.

logan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תתחדש ותיהנה, ישראל

שליחה #15 

רמקול החלומות שלך הוא רמקול מצויין, למרות שהוא לא כוס התה שלי.

אבל שנינו שמענו כמה דברים בחיים, ראינו כמה דברים בחיים ואפילו בדקנו אותם (ולך יש אפילו השכלה רלבנטית ומלאה בתחום) ואם אנחנו לא מסכימים על משהו זה ויכוח מפרה בין שני אנשים שמבינים שיש להם איזושהי נקודת התייחסות.

אבל לאיציק אין שום נקודת התייחסות (לצליל ולעובדה מה יש ומה אין בקסמים שמכרו לו). נקודת ההתיחסות היחידה שלו היא למחיר ומבחינתו הוא קנה מערכת רמקולים מלאה ושיחק אותה. הבעייה היא שהוא לא שיחק אותה, מישהו, במקרה זה היבואן של פירלס, שיחק בו ומכר לו את האשליה שבאלף ומשהו שקל אפשר לקנות מערכת רמקולים "איכותית".

כמי שלפני שלוש שנים תיאר את הפירלס מג'יק 5 ו-6 כמערכות הרמקולים האיומות ביותר ששמע בחייו אני רוצה לומר בבירור - חייבים לומר לאנשים שרוכשים אותן שאלו רמקולים איומים, ולא להחמיא לבחירה, או להסתתר מאחורי ניסוחים מעורפלים. הרי איציק נכנס לכאן כי הוא חושב שיש כאן מבחר של אנשים המומחים בתחום ושיוכלו לתת לו עיצה טובה, גם לאחר הקנייה.

וזה בהחלט נכון שרצוי להתייעץ לפני שקונים, ולא לאחר הקנייה. אבל גם לאחר הקנייה יש זכות להחזיר ולקבל את כספך בחזרה, וזה מה שאיציק צריך לעשות, לדעתי.

כל האתר הזה, וגם אתרים אחרים, וגם מה שאני עושה בשמונה השנים האחרונות נועד לומר שיש רמת סף לענף הזה שמתחתיה זה לא עובד, גם אם . יש דברים שבאנגלית קוראים להם - DONE NOT ITS, כלומר "לא ייעשה". והעובדה שפירלס וסיריוס (שאגב עושים מאמץ להשתפר בשנה האחרונה) עושים הון כסף כשהם מגרדים את הסף הזה מלמטה מוכיחה שהם סוחרים ממולחים, ולא יותר מזה.

אפשר להגדיר כחומוס איכותי את הזבל ששטראוס מוכרים לנו בקופסאות של אחלה, או כהמבורגר איכותי את המקים של מקדונלד'ס - אבל כל מי שחוש הטעם בפיו יאמר לך שאלו חיקויי קרטון של הדבר האמיתי, כפי שהרמקולים של פירלס הם חיקויי קרטון של הדבר האמיתי, ואפילו אם הם עשויים מעץ.

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #16 

LOGAN היקר
כאחד שקורא את כל כתביך כל יום רביעי..
וזוכר את המאמר על בנית המערכת שלך...גם היא לוותה בפשרות כלשהם...
כך שרוב האנשים נתונים בין המגבלה התקציבית לרצון לקנות את הטוב ביותר בתקציב הזה...
הבחור קנה את המערכת הראשונה שלו ולא התייעץ כאן..
בכל סכום ניתן היה ליעעץ לו לקנות משהו יותר טוב...ואני מסכים שיש רף מינימלי...
פירלס מעולם לא התיימרו למכור סחורה ברמה גבוהה וגם לא פירסמו כך ..כון שהם גורפים מיליונים במכרזים וחנויות LOW END ונותנים את תחושת האשליה הנצחית האהובה על הישראלים הכל כלול בכלום כסף ...ובעצם זה ללכת עם ולהרגיש בלי...
לגבי רמקול החלומות שלי-הרי זה ענין של טעם...בדיוק כמו הLOGAN(מרטין איפה אתה?? :D )אתה רואה אני אפילו זוכר..
רק שתידע שהלוגן וגם הסונאס מגיעים מאותו מקום מאותו יבואן ..ואם הוא קרא מה שכתבת....
וגם....ואפילו....
המשך בכתיבתך המשובחת והעלה את הרייטינג לרייטינג!להנאת כולם..
אוליי נעשה פעם כתבת עימות משותפת SONUS-----LOGAN
052-4200610

logan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

ישראל, ודאי שיש פשרות

שליחה #17 

אבל כפי שאני חוזר ואומר יש רמת סף, שעליה אסור ואי אפשר להתפשר.

וגם במערכת שלי יש פשרות - אני חושב שאף רכיב בה איננו המושלם בסוגו. רק השבוע היה אצלי מישהו שהביא לי לבדיקה קומפקט (שאיננו ניתן לקנייה) שהראה לי כמה הקומפקט שלי לוקה בדינמיות, בחיות ובמלאות צליל בתחום של מקהלה (מיסה בסי מינור של באך) ובעיקר בתזמורת (הסימפוניה הפנטסטית של ברליוז).

גם כשהקומפקט שלי נקנה לפני כשתיים עשרה שנה, היו דגמים טובים יותר, לנאים אודיו היה דגם בשם CDS שעלה 25000 שקלים שנשמע דאז אפילו אנאלוגי יותר, ואני בחרתי בדגם האמצעי CDI שעלה לי אז רק עשרת אלפים שקלים,

אבל המג'יק של פירלס הוא כפי שאתה אומר "ללכת עם, ולהרגיש בלי". רק שאיציק לא מרגיש בלי, הוא חושב שהוא קנה מערכת לגיטימית שנשמעת לו טוב משום שאין לו שום נקודת התייחסות איך מערכת צריכה להישמע.

ואני עומד על כך שכל מי שמייעץ בתחום הזה יעמוד על כך שיש רמת סף שמתחת לה אסור לרדת. יש אנשים שאינם עושים זאת מכיוון שהם מתפרנסים ממכירת הזבל הזה, וזו זכותם. כמי שאינם מתפרנסים מכך חובתנו לעשות זאת.

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #18 

הכל נכון!
יש סף מינימלי לרמה סבירה של מערכת...מתחת לו זה פשוט לא זה...
זה לא רלוונטי לבחור הנ''ל כי הוא כבר קנה...
היתה פה סקירה שערכתי בנוגע למערכת לצעירים בסף של 5000 ש''ח לחדר קטן ...
האם יש לה זכות קיום בכלל כמערכת אמיתית...
אני מתכוון להמשיך את המסע הזה אצל חבר פורום אחר שכבר קבעתי איתו..אופיר
ובסוף המסע שאני מקווה שימשך אצל עוד כמה חברי פורום -תעלה שוב השאלה
האם יש זכות קיום למערכות בעלות הזאת..??
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 03/11/2006 6:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
052-4200610

Mope
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #19 

בתור מישהו שיש לו נסיון עם פירלס
המערכת בסלון מורכבת מהסדרה מגיק 5 ..אני רוצה באמת לציין שהרמולים הקדמיים הם זוועתיים ..וגם הסטנר
ולא להזכיר את הסאב :twisted:
המדפיים ההקטנים בסדרה שמשמשים לסראונד הרבה יותר טובים ביחס לקדמיים ויכולים .(רק דעתי האישית)
לתפקד בתור אחוריים .זה כבר נאמר בעבר פה ..אבל הטענה היא שדווקא המדפיים של חברות מדבקה
"יכולים לספק את הסחורה" במחיר שהם נקנים בו בעיקר לאפקטים שבהם לא צריך ממש צליל מאוזן ומדויק

בנוגע למערכת ב5 אלף .. אם נכנסים לתחום היד השנייה
לדעתי אפשר להגיע למערכת מכובדת למדי אפילו
PARADIGM Monitor 5 v2 עלו לי 1600 שקלים
שלדעתי רמקולים מכובדים לכל הדעות
משמשאיר מספיק כסף למקור והגברה לא רעה ..

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #20 

איזה כיף, השרשור הזה הכניס בישראל אפילו עוד מוטיבציה לבוא לבקר אצלי, ולשמוע מה היא מערכת שמורכבת רובה ככולה ממציאות ויד שניה. (Y)
מקווה שאעמוד באתגר בהצלחה רבה, can't wait :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”