Huvenster כתב:איך אני בוחר שלה וראש? יש את שני המוצרים שתום הציע (שנראים ממש אחלה) - בראש מגיע עם מחט כבר? לא רשום שם.
בכל מקרה איך אני יודע אם זה יתאים? הרי אם השלה באורך שונה אז מיקום המחט על התקליט לא יתחיל ויסתיים כמו בשלה/ראש הקודם, לא?
למה שמעתי מונו? יכול להיות שזה הראש/מחט או שזו כנראה בעיה של כבל איפשהו?
...
אתה שומע מונו, ככל הנראה בגלל הסלט סיליקון והמגעים הרופפים של הראש בשלה - אך יתכן שמדובר בנתק בהמשך החיווט או בנוסף. השלה שתום הציע היא מצויינת עבורך ויש לה את אותו אורך פינים כמו בשלה שצולמה. הראש מגיע בנפרד. הם לא נמכרים ביחד. התאמה של ראש לשלה היא סיפור אחר. לזרוע הזו אתה צריך ראש עם היענות בינונית ומעלה.
עריכה ומטה.. טפו טפו טפו... זרוע כבדה מחייבת ראש בעל קפיציות נמוכה.
תום, אני מסכים שפותח השרשור חייב להחליף שלה ואולי גם שה-AT95E נותנת VFM לא רע... מצד שני, דעתי על הסרטון פחות נוחה ואני לא רואה בו כל מקצוענות. להפך, אוסף הראשי budget המגוחך הזה של הקריין לא ממש מראה על טעם טוב, השילוב של חלקם (ציוד DJ), נראה לי די מטריד. המציג טועה בפירוש הנתונים הטכניים של הראש שהוא ללא ספק בעל פלט נמוך ולא מספק.
גם הנתונים עצמם נראים די עלובים ויש סתירה מהותית בין ההיענות הדינמית והסטטית. המספרים לא מסתדרים בינם לבין עצמם ובשילוב עם ה-VTF הגבוה והתדר אליו מתייחסת ההיענות - לא מצוין. השמטת התדר מפרטי ה-compliance היא, על-פי רוב, דרך יפנית מוכרת להתחמק מהצגת נתוני אמת.
ה-TD-240 הוא פטפון מעוצב ברוח מודרנית, דקיק על חשבון ביצועים, ואין לו שום קשר לעבר המפואר של החברה. המחיר שלו הזוי והוא לא ממש שונה מהפרוג'קטים והפטפונים של ריגה שנמכרים בסדר הגודל הזה של מחירים. להתייחס אליו כאל רפרנס לחברה שבחרה ב-AT95E כראש ה'הולם' לפטפון ה'יוקרתי' הזה ולהציג זאת כך זו בדיחה ההולמת טירונים בתחום. ליצן!
אין המלצות על Needle Doctor בשום מקום - כעל מקור הוגן למכירת ציוד אודיו. ND הם בין הגזלנים היותר מגזימים מבין הספקים המקוונים ויש לי יותר מהרגשה שמדובר בפרסומת סמויה. ולא סתם, אלא אחת שנעשתה בטעם רע ע"י חובבנים. ה
חיפוש הראשון שלי ב-eBay הוביל אותי למשהו ב-20% זול יותר - ועוד לא טרחתי לבדוק מקורות אחרים. הסרטון הזה הוא פשוט חסר אמינות בסיסית ואותי הוא גם די מעצבן!