אפליקציית הניווט IGO הושקה באנדרואיד
נכנסתי לפורום שלהם וישנה שם תגובה של יניב בלו מנהל הפיתוח הטכני -
לקוחות יקרים,
נמצא בעיה בחבילת העדכון ולכן הורדנו אותה במידי מהחנות.
אנו שוקדים בכל המרץ לפתרון הבעיה.
עדכון חדש יהיה זמין בקרוב.
בכל מקרה את הפדיחה שלהם הם כבר עשו.
לקוחות יקרים,
בכל מקרה את הפדיחה שלהם הם כבר עשו.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
העלו גירסה חדשה לפני מספר שעות. לשם שינוי עובדת.ירקרק כתב:נכנסתי לפורום שלהם וישנה שם תגובה של יניב בלו מנהל הפיתוח הטכני -
לקוחות יקרים,
בכל מקרה את הפדיחה שלהם הם כבר עשו....
נראה שמאפשרים, לפחות בינתיים, להוריד את הגרסה החינמית. למרות שחלפו 48 שעות מיום ראשון.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
נמצא כרגע בחנות - לא רואה שינה אופציה "עדכן " - ממש לא בא לי להוריד עוד פעם 450M להיות מאוכזב עוד פעם.
האם יש מישהוא שכבר הוריד את כול הגירסה החדשה הזאת ורואה שינוי מול הדפוקה הזאת שקיבלנו אותה כ"מתנה לחג".
מה כבר יכול להיות השינוי - אולי פתרו רק את בעית האודיו בניידים שלא פעל שם -
עדכון מהפייסבוק - כותב אחד לפני 3 שעות שגם אחרי העדכון הנוכחי בנקסוס 4 לא עובד האודיו - ביזיון
"Eran Argov לאחר העדכון מהבוקר האפליקציה שוב עובדת אך עדיין אין סאונד בזמן ניווט. מכשיר נקסוס 4"
האם יש בעל נקסוס S שעכשיו עובד אצלו ?
- האם פתרו את הבאג של מפת שטח שלא עולה ?
הפורום של IGO מלא בשואלים ומאוכזבים -כולם מציינים את התופעה של מפת השטח שלא עולה שאני התרעתי עליה כבר בשעות הראשונות של החינמית. ענה לי ארז - תיפנה לעמוד - אז פניתי ומקבל שגיעה 401 = עמוד לא קיים.
הכניסו לינק חדש תקין = http://62.219.197.64/default.aspx?g=posts&t=2539
כתבתי פה שהמפה עולה - וטעיתי בגדול - אני נמצא רק במפת הכבישים ועושה זום ואז רואה גם שבילים שקיימים גם בגוגל = זאת במפורש לא מפת השטח.
ראו את ההמלצות של ארז/יניב פה:בלבלו את החברה לגמרי - לא רק שלא עולה אלא עכשיו יש בלאגן חדש.
http://62.219.197.64/default.aspx?g=posts&t=2539
אני הפעם מחכה לראות אם זה מצליח ורק אחר כך אמשיך - קצת גואלי אבל נמאס לי להתעסק עם זה
- מכסימום משחרר 450M מאחסון הנייד - הרי אין לי כרטיס זכרון
האם יש מישהוא שכבר הוריד את כול הגירסה החדשה הזאת ורואה שינוי מול הדפוקה הזאת שקיבלנו אותה כ"מתנה לחג".
מה כבר יכול להיות השינוי - אולי פתרו רק את בעית האודיו בניידים שלא פעל שם -
עדכון מהפייסבוק - כותב אחד לפני 3 שעות שגם אחרי העדכון הנוכחי בנקסוס 4 לא עובד האודיו - ביזיון
"Eran Argov לאחר העדכון מהבוקר האפליקציה שוב עובדת אך עדיין אין סאונד בזמן ניווט. מכשיר נקסוס 4"
האם יש בעל נקסוס S שעכשיו עובד אצלו ?
- האם פתרו את הבאג של מפת שטח שלא עולה ?
הפורום של IGO מלא בשואלים ומאוכזבים -כולם מציינים את התופעה של מפת השטח שלא עולה שאני התרעתי עליה כבר בשעות הראשונות של החינמית. ענה לי ארז - תיפנה לעמוד - אז פניתי ומקבל שגיעה 401 = עמוד לא קיים.
הכניסו לינק חדש תקין = http://62.219.197.64/default.aspx?g=posts&t=2539
כתבתי פה שהמפה עולה - וטעיתי בגדול - אני נמצא רק במפת הכבישים ועושה זום ואז רואה גם שבילים שקיימים גם בגוגל = זאת במפורש לא מפת השטח.
ראו את ההמלצות של ארז/יניב פה:בלבלו את החברה לגמרי - לא רק שלא עולה אלא עכשיו יש בלאגן חדש.
http://62.219.197.64/default.aspx?g=posts&t=2539
אני הפעם מחכה לראות אם זה מצליח ורק אחר כך אמשיך - קצת גואלי אבל נמאס לי להתעסק עם זה
- מכסימום משחרר 450M מאחסון הנייד - הרי אין לי כרטיס זכרון
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 27/03/2013 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

לפי ההנחיה החדשה של יניב מ IGO - מסתברר שבגירסה החינמית הראשונה בכלל לא היו מפות השטח ועכשיו צריך להוריד את כול המחיצה של מפות השבילים מהלינק שהמתוקן ולהעתיק אותו לתוך זיכרון המכשיר במחיצה חדשה שפותחים - או למי שיש כרטיס זיכרון.
המחיצה החדשה היא עוד 500 M = כלומר כול היישום הזה הוא 1G בזיכרון של הנייד !!!
אז עכשיו השאלה לפני שאני מעתיק ואחר כך מוחק הכול להורדת הגירסה המעודכנת מהבוקר :
האם הגירסה החדשה כפי שהם מצהירים == מספר 290143
Yaniv Belo - March 27, 2013 - Samsung Galaxy S3 with version 9.6.22.290143
תיקון לעדכון
תיקון לבעיית העלייה לבעלי גרסאות 9.6.22.290046 זמין לעדכון בחנות גוגל - גרסה 9.6.22.290143
כוללת הפעם גם את מפות השבילים או שצריך לבצע את הדרך העקומה הזאת שוב - מחיקת הקודמת-הורדת 450M חדשים - העתקת מחיצת השבילים שהיא גם 500M למחיצה התאימה לפי ההנחיות בדף הזה ?
http://www.navngo.co.il/news-14-%D7%94% ... _Play.aspx
מה נגיד - הצליחו לשגע אותנו קומפלט עם החינמית הזאת - השאלה אם זה בסוף שווה כול הטרטור הזה ???
המחיצה החדשה היא עוד 500 M = כלומר כול היישום הזה הוא 1G בזיכרון של הנייד !!!
אז עכשיו השאלה לפני שאני מעתיק ואחר כך מוחק הכול להורדת הגירסה המעודכנת מהבוקר :
האם הגירסה החדשה כפי שהם מצהירים == מספר 290143
Yaniv Belo - March 27, 2013 - Samsung Galaxy S3 with version 9.6.22.290143
תיקון לעדכון
תיקון לבעיית העלייה לבעלי גרסאות 9.6.22.290046 זמין לעדכון בחנות גוגל - גרסה 9.6.22.290143
כוללת הפעם גם את מפות השבילים או שצריך לבצע את הדרך העקומה הזאת שוב - מחיקת הקודמת-הורדת 450M חדשים - העתקת מחיצת השבילים שהיא גם 500M למחיצה התאימה לפי ההנחיות בדף הזה ?
http://www.navngo.co.il/news-14-%D7%94% ... _Play.aspx
מה נגיד - הצליחו לשגע אותנו קומפלט עם החינמית הזאת - השאלה אם זה בסוף שווה כול הטרטור הזה ???
- AmiEfroni
- חבר ותיק

אוקי - קראתי גם תגובה בפייסבוק של אחד שהוריד את מפות השטח ומאד מאוכזב וכך כתב:
"ירון שריזלי
שימו לב שעדכנו את מיקום העתקת קבצי ניווט השטח ל:
Android\data\com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient\files\content\ (במקום למחיצה שהייתה רשומה קודם)
לגופו של עניין, מדובר בקובצי שרטוט כלליים של קווי גובה ממפות ניווט, והם משולבים עם מפות רחובות. המפות לא משהו, והן אינן יכולות להיות תחליף לעמוד ענן ו/או orux עם מפות סרוקות."
http://www.facebook.com/pages/IGO-MY-WA ... 8345770461
טוב זה מספיק לי - מכיוון שרציתי רק את מפות השטח שלהם - ומסתבר שהם על הפנים - אז כמו שכתב אותו ירון
"המפות לא משהו, והן אינן יכולות להיות תחליף לעמוד ענן ו/או orux עם מפות סרוקות."
אז BYE BYE IGO PRIMO
בזבזתי אליכם שעות יקרות מחופשת הפסח - אני מבצע עכשיו הסרה של היישום המאפן הזה.
"ירון שריזלי
שימו לב שעדכנו את מיקום העתקת קבצי ניווט השטח ל:
Android\data\com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient\files\content\ (במקום למחיצה שהייתה רשומה קודם)
לגופו של עניין, מדובר בקובצי שרטוט כלליים של קווי גובה ממפות ניווט, והם משולבים עם מפות רחובות. המפות לא משהו, והן אינן יכולות להיות תחליף לעמוד ענן ו/או orux עם מפות סרוקות."
http://www.facebook.com/pages/IGO-MY-WA ... 8345770461
טוב זה מספיק לי - מכיוון שרציתי רק את מפות השטח שלהם - ומסתבר שהם על הפנים - אז כמו שכתב אותו ירון
"המפות לא משהו, והן אינן יכולות להיות תחליף לעמוד ענן ו/או orux עם מפות סרוקות."
אז BYE BYE IGO PRIMO
בזבזתי אליכם שעות יקרות מחופשת הפסח - אני מבצע עכשיו הסרה של היישום המאפן הזה.
Rino כתב:יש שמועות על עדכונים שיפתרו את עניין הסאונד,
בכל מקרה , עבורי יתרון ה IGO הוא בחו"ל כאשר אין תלות ב DATA
ה IGO8 מתפקד ללא דופי הרבה יותר מה PRIMO...
חיברתי את המכשיר, נקסוס 4 עם כבל למחשב וסרקתי את הספריות. חיפשתי ספריה שקשורה לאייגו. אין כזו ספריה. ישנם קבצים הכוללים את השם igo 2432012 שהם קובצי סקריפט של ג'אווה שלהם יש משקל דומה למשקל של התוכנה (~450 מגה).
האם זה אפשרי לפתור את הנ"ל ?
יש לי גלקסי 3
עדיין מופיעה לי האפליקציה בגרסה הקודמת (מיום 24.03)
האם האפליקציה אמורה לעדכן את עצמה באופן אוטומטי לגרסה החדשה מהיום? אצלי משום מה זה לא עדכן
האם ניתן לעדכן בלבד מבלי להוריד הכל מחדש? אם כן, איך
אודה לעזרתכם
האם האפליקציה אמורה לעדכן את עצמה באופן אוטומטי לגרסה החדשה מהיום? אצלי משום מה זה לא עדכן
אודה לעזרתכם
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לא ברור עניין הוספת המפות,shoki222 כתב:Rino כתב:יש שמועות על עדכונים שיפתרו את עניין הסאונד,
בכל מקרה , עבורי יתרון ה IGO הוא בחו"ל כאשר אין תלות ב DATA
ה IGO8 מתפקד ללא דופי הרבה יותר מה PRIMO...
חיברתי את המכשיר, נקסוס 4 עם כבל למחשב וסרקתי את הספריות. חיפשתי ספריה שקשורה לאייגו. אין כזו ספריה. ישנם קבצים הכוללים את השם igo 2432012 שהם קובצי סקריפט של ג'אווה שלהם יש משקל דומה למשקל של התוכנה (~450 מגה).
האם זה אפשרי לפתור את הנ"ל ?...
חפש תחת תקיית Android/data
תקייה בשם : com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient
שם יש files/content
ניסיתי להוסיף תקיית map תחת content אבל זה לא עובד,
- Rino
- חבר מכור קשה

כנס ל PLAY ותעדכן כמו כל אפליקציה אחרת,mayahaz1 כתב:יש לי גלקסי 3
אודה לעזרתכם...
- AmiEfroni
- חבר ותיק

האם יש חדש בתאימות הגרסה המעודכנת למכשירים השונים?
האם עכשיו האודיו עובד בנקסוס S?
אני רואה עכשיו שלא הוסיפו את הנקסוס 7 - למרות שטאבלטים עדיפים לניווט ברכב על מסכים הקטנים של הסמארטפונים.
לא מבין ברמה הטכנית וברמה השיווקית שלהם - מה ההבדל בהתקנת האפליקציה על מסך 4/5 אינץ לעומת מסך 7 אינץ
האם מישהוא כבר הצליח להפעיל את מפות השטח ויש לו מה לספר לנו על ההתנסות בשבילי ארצינו היפה?
האם הגרסה החדשה כולל כבר את מפות השטח או גם בה צריך להעתיק אותם לנייד באמצעות הקישור שנמסר על ידי יניב - מנהל הפיתוח שלהם?
אני רואה, שלנוכח התקלות מתחילת ההכרזה של החינמית, הם עדיין השאירו אותה בחנות גוגל -
האם יש למישהוא מידע עד מתי תהיה שם?
מעניין שלמרות שהיא בחינם ועולה למעשה 260 שקל (שלא במבצע פסח) רק 1117 ישראליים הורידו אותה !
האם עכשיו האודיו עובד בנקסוס S?
אני רואה עכשיו שלא הוסיפו את הנקסוס 7 - למרות שטאבלטים עדיפים לניווט ברכב על מסכים הקטנים של הסמארטפונים.
לא מבין ברמה הטכנית וברמה השיווקית שלהם - מה ההבדל בהתקנת האפליקציה על מסך 4/5 אינץ לעומת מסך 7 אינץ
האם מישהוא כבר הצליח להפעיל את מפות השטח ויש לו מה לספר לנו על ההתנסות בשבילי ארצינו היפה?
האם הגרסה החדשה כולל כבר את מפות השטח או גם בה צריך להעתיק אותם לנייד באמצעות הקישור שנמסר על ידי יניב - מנהל הפיתוח שלהם?
אני רואה, שלנוכח התקלות מתחילת ההכרזה של החינמית, הם עדיין השאירו אותה בחנות גוגל -
האם יש למישהוא מידע עד מתי תהיה שם?
מעניין שלמרות שהיא בחינם ועולה למעשה 260 שקל (שלא במבצע פסח) רק 1117 ישראליים הורידו אותה !
- AmiEfroni
- חבר ותיק

בודק כרגע בדף הפייסבוק שלהם ובפורום הרישמי שלהם - האם נפתרו כול הבעיות - נראה שלא.
ידיעה שלהם בדף הפייסבוק מלפני 10 דקות:
==================
Shimon Ganon שלחו עידכון אחרי ההורדה ויש עם זה בעיה זה לא עובד כל הזמן מחפש לווינים ואין קול ניראה לי עבדו עליינו ויש לי אינטרנט וזה לא עובד לכל מי שקיבל עידכון אחרי ההורדה לא לאשר
לפני 9 שעות · אהבתי
IGO MY WAY Misha, תקלה זמנית שאנו עובדים עליה כדי לתקנה.
לפני 7 דקות ·
=====================
תגובה שנרשמה בפורום הרישמי שלהם מהיום - יום חמישי 28/3/2013
==========================
#18 נשלח : יום חמישי 28 מרץ 2013 11:42:50
ציטוט
דירוג: Newbie
קבוצות: Registered
חג שמח.
גם אני הורדתי ערב החג את התוכנה החינמית והכל עבד נפלא עד היום בבוקר שראיתי שקייים עידכון .
התפתתי לעדכן ומאז לא עולה, מתקבת ההודעה באנגלית
Unfortunately iGo has stopped
Report, ok
ביצעתי את מה שהוצע לעיל, הסרה התוכנה, מחיקת המחיצה מכרטיס הזיכרון והתקנה חוזרת. אך לצערי לא עזר. אותה הודעה באנגלית חזרה שוב והתכונה לא עלתה.
אשמח לקבל עזרה לפתרון.
תודה מראש.
=========================================
מה יהיה - האם שווה להוריד עוד פעם בתקוה שיהיה שיפור ותיקון התקלות?
ידיעה שלהם בדף הפייסבוק מלפני 10 דקות:
==================
Shimon Ganon שלחו עידכון אחרי ההורדה ויש עם זה בעיה זה לא עובד כל הזמן מחפש לווינים ואין קול ניראה לי עבדו עליינו ויש לי אינטרנט וזה לא עובד לכל מי שקיבל עידכון אחרי ההורדה לא לאשר
לפני 9 שעות · אהבתי
IGO MY WAY Misha, תקלה זמנית שאנו עובדים עליה כדי לתקנה.
לפני 7 דקות ·
=====================
תגובה שנרשמה בפורום הרישמי שלהם מהיום - יום חמישי 28/3/2013
==========================
#18 נשלח : יום חמישי 28 מרץ 2013 11:42:50
ציטוט
דירוג: Newbie
קבוצות: Registered
חג שמח.
גם אני הורדתי ערב החג את התוכנה החינמית והכל עבד נפלא עד היום בבוקר שראיתי שקייים עידכון .
התפתתי לעדכן ומאז לא עולה, מתקבת ההודעה באנגלית
Unfortunately iGo has stopped
Report, ok
ביצעתי את מה שהוצע לעיל, הסרה התוכנה, מחיקת המחיצה מכרטיס הזיכרון והתקנה חוזרת. אך לצערי לא עזר. אותה הודעה באנגלית חזרה שוב והתכונה לא עלתה.
אשמח לקבל עזרה לפתרון.
תודה מראש.
=========================================
מה יהיה - האם שווה להוריד עוד פעם בתקוה שיהיה שיפור ותיקון התקלות?
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
כידוע הסאונד בנקסוס 4 לא עובד.
שלשום בנסיעה מקדימה לרמה"ש הפעלתי אצלי WAZE ואצל אישתי את ה IGO במכשיר S2.
חוץ מלצעוק עלי שאני חורג מהמהירות המותרת הוא 3 פעמיים באמצע כביש 4 ביקש שעשה פרסה כי הוא חשב שאני במסלול הנגדי.
אתמול בנסיעה מיפו חזרה הביתה הוא פעמיים לא זיהה את המיקום שלי ככה באמצע הניווט.
בקיצור על פניו נראת אכזבה רצינית. הממשק מאוד מיושן וגם תצוגת הניווט לא נראה לי ששווה לתפוס סתם ככה 1 גיגה.
מה גם שלא הבנתי את הקטע עם מפת מסלולי השטח
שלשום בנסיעה מקדימה לרמה"ש הפעלתי אצלי WAZE ואצל אישתי את ה IGO במכשיר S2.
חוץ מלצעוק עלי שאני חורג מהמהירות המותרת הוא 3 פעמיים באמצע כביש 4 ביקש שעשה פרסה כי הוא חשב שאני במסלול הנגדי.
אתמול בנסיעה מיפו חזרה הביתה הוא פעמיים לא זיהה את המיקום שלי ככה באמצע הניווט.
בקיצור על פניו נראת אכזבה רצינית. הממשק מאוד מיושן וגם תצוגת הניווט לא נראה לי ששווה לתפוס סתם ככה 1 גיגה.
מה גם שלא הבנתי את הקטע עם מפת מסלולי השטח
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
בפורום שלהם כתב ארז לפני 10 דקות:
[email protected] כתב:חברים יקרים,
אנו עמלים מסביב לשעון בשיתוף מפתחי גוגל למתן הפתרון בקרוב.
חג שמח
תודה על הסבלנות....
- zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מדריך לשימוש בIGO PRIMO
שלום רב
התקנתי במכשיר הסמרטפון של את IGO
אינני מצליח להפעילה כראוי,כנראה בגלל ידע לא מספיק,ולכן איני משתמש בה.
איכן מחפש מדריך,הסבר שיאפשר לי להכירה טוב יותר
תודה למשיבים
תודה למשיבים
- AmiEfroni
- חבר ותיק

הם "עמלים מסביב לשעון" עם ההודעות המשוכפלות האוטמטיות האלו גם בפורום שלהם וגם בדף הפייסבוק כבר מערב החג -DannyZ כתב:בפורום שלהם כתב ארז לפני 10 דקות:[email protected] כתב:חברים יקרים,
חג שמח
תודה על הסבלנות.......
חבל שלא עמלו כמו שצריך לפני ההכרזה על ה"מתנה לחג" ולא העלו לגוגל גרסה בדוקה באופן מלא ומלאה בכול המפות המובטחות - רק במערכת מודרנית/טכנולוגית המתאימה לשנת 2013
- AmiEfroni
- חבר ותיק

Re: מדריך לשימוש בIGO PRIMO
קבל:zvibin1 כתב:שלום רב
תודה למשיבים...
http://82.80.210.52/navngo/%D7%97%D7%95 ... _igo_primo
- Rino
- חבר מכור קשה

תן להם את הזמן שלהם , יפתרו מה טוב אם לא אז ממש לא חסר תחליפים עדיפים יותר,ami9 כתב:הם "עמלים מסביב לשעון" עם ההודעות המשוכפלות האוטמטיות האלו גם בפורום שלהם וגם בדף הפייסבוק כבר מערב החג -DannyZ כתב:בפורום שלהם כתב ארז לפני 10 דקות:[email protected] כתב:חברים יקרים,
חג שמח
תודה על הסבלנות.......
חבל שלא עמלו כמו שצריך לפני ההכרזה על ה"מתנה לחג" ולא העלו לגוגל גרסה בדוקה באופן מלא ומלאה בכול המפות המובטחות - רק במערכת מודרנית/טכנולוגית המתאימה לשנת 2013...
ami 9
אבל לא שילמת כסף על האפליקציה...לא טוב לך מה שהם נתנו לך בחינם אל תתקין,או אם התקנת תמחק מהסמארטפון
אפשר לטעון שיש אפליקציות חלופיות חינמיות שעושות את העבודה טוב יותר,אפשר לכתוב שיש הרבה מקום לשיפור (ובהחלט יש) אפשר להציע להם הצעות יעול שונות אבל להתלונן על משהו שקיבלת בחינם הוא משהו שאני לא כ''כ מבין
אבל לא שילמת כסף על האפליקציה...לא טוב לך מה שהם נתנו לך בחינם אל תתקין,או אם התקנת תמחק מהסמארטפון
אפשר לטעון שיש אפליקציות חלופיות חינמיות שעושות את העבודה טוב יותר,אפשר לכתוב שיש הרבה מקום לשיפור (ובהחלט יש) אפשר להציע להם הצעות יעול שונות אבל להתלונן על משהו שקיבלת בחינם הוא משהו שאני לא כ''כ מבין