אפליקציית הניווט IGO הושקה באנדרואיד
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
בתקוה שאתר שלהם ל"הורדה בחינם" לא יקרוס בשעה 10.15 באותו יום 24 במרץ.
ומדוע לאפשר להוריד בחינם אם אחרים משלמים 260 שקל - זה נראה הגיוני?.
יהיה נחמד לראות ביקורת של אפליקציה הניווט הזאת של IGO מול האפליקציה הנוכחית של WAZE -
האם יש לה יתרונות כאלו משמעותיים ששווה לשלם 260 שקל מול החינם של WAZE.?
למשל - ניווט מלא ללא צורך להיות מקושרים לאינטרנט
- ניווט שבילים בשטח
כמו המתואר באתר שלהם:
http://www.navngo.co.il/product-445-iGO ... droid.aspx
ומדוע לאפשר להוריד בחינם אם אחרים משלמים 260 שקל - זה נראה הגיוני?.
יהיה נחמד לראות ביקורת של אפליקציה הניווט הזאת של IGO מול האפליקציה הנוכחית של WAZE -
האם יש לה יתרונות כאלו משמעותיים ששווה לשלם 260 שקל מול החינם של WAZE.?
למשל - ניווט מלא ללא צורך להיות מקושרים לאינטרנט
- ניווט שבילים בשטח
כמו המתואר באתר שלהם:
http://www.navngo.co.il/product-445-iGO ... droid.aspx
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 10/03/2013 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

מסתבר שלא.
אבל אם תכנס לפורום המתאים באתר שלהם תראה ששנת 2012 הייתה כבר מלאה הבטחות, שלא תמיד קויימו, ושאלות משתמשים או מעוניינים שקיבלו תשובות מאד מתחמקות.
למשל מה יהיה לגבי עדכונים בחינם, האם מתאים גם לטאבלטים וסמארטפונים עם מסכי רזולוציה גבוהה שהם למעשה כבר סטנדרט לפחות ב2012-2011 ועוד.
http://62.219.197.64/default.aspx?g=topics&f=18
אבל אם תכנס לפורום המתאים באתר שלהם תראה ששנת 2012 הייתה כבר מלאה הבטחות, שלא תמיד קויימו, ושאלות משתמשים או מעוניינים שקיבלו תשובות מאד מתחמקות.
למשל מה יהיה לגבי עדכונים בחינם, האם מתאים גם לטאבלטים וסמארטפונים עם מסכי רזולוציה גבוהה שהם למעשה כבר סטנדרט לפחות ב2012-2011 ועוד.
http://62.219.197.64/default.aspx?g=topics&f=18
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
בהחלט טוב שנזכרו
אני משתמש ותיק ב- iGO , בעבר עם nexus1 וכיום עם סמסונג S3
היתרונות שלה לעומת waze: לא צריך חיבור אינטרנט רציף והמפות יותר מדויקות, אבל 260 ש"ח זה עדיין מחיר מוגזם
אני משתמש ותיק ב- iGO , בעבר עם nexus1 וכיום עם סמסונג S3
היתרונות שלה לעומת waze: לא צריך חיבור אינטרנט רציף והמפות יותר מדויקות, אבל 260 ש"ח זה עדיין מחיר מוגזם
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
במיוחד מעניין כי קיימות גרסאות אנדרואיד של אייגו שמסתובבות ברשת כבר כמה שנים. כלומר המוצר היה קיים ולא שווק, או שזו היתה עבודה עצמאית של איזה פורץ מוכשר, או שעדיף לא לשאול.
*
אני מתקשה לשכוח את כמות הבאגים שהייתה בתכנה הזו אתה עבדתי לפני כמה שנים. כל תיקון ועדכון (בתשלום) היה כרוך בנסיעה למרכז השירות שלהם בהרצליה.
כאשר קניתי את התכנה קיבלתי עדכון ראשון חינם. ביצעתי את העדכון וכמה חודשים לאחר זאת (העדכון חינם מוגבל בתאריך תוקף) פתחו את כביש 471 לתנועה וצומת רעננה צפון שינה את פניו. שינויים אלה כמובן לא היו כלולים בעדכון ולכן בכדי ליהנות מהם, היה צורך לנסוע שוב למרכז השירות ולרכוש עדכון מפות.
בשלב מסוים מכשיר הניווט שלי התקלקל אז רכשתי חדש (אם רישיון IGO חדש). לאחר כמה נסיעות לאורך כביש 4 נוכחתי לגלות שבצומת קיבוץ העוגן המכשיר נכבה ומבצע אתחול מחדש. חודשים כתבתי על כך בפורום התמיכה שלהם באינטרנט מבלי לקבל מענה. המשכתי לנדנד בפורום עד שמנהל הפורום יצר איתי קשר ובא לבית שלי בכדי לבצע עדכון תכנה וזאת בשל תקלה שהם גילו באחת משכבות המידע אשר גורמת לכיבוי המכשיר. מסתבר שהתקלה קיבלה ביטוי רק בסוג מכשיר זה. כמובן שאת העדכון קיבלתי בחינם ובנוסף קיבלתי דיסק און קי (אולי בכדי להשתיק אותי מהנדנוד בפורום). לאחר שבועיים הסתבר שהעדכון לא עזר ומנהל הפורום הבטיח לבדוק את הנושא ולחזור אליי. עברו כמה שנים והמנהל עדיין לא חזר אליי ואני לא חזרתי ל- NNG.
מאז, עברתי לעבוד עם "ה'חינמיים' למיניהם" (WAZE) שהיא אולי לא מושלמת אבל היא חינמית, מעודכנת, נטולת חבילות בתשלום ומהנה. אני מרוצה.
התחושה שהתגבשה אצלי לאור הניסיון עם NNG היא שהם לא מעריכים את הצרכן אשר משלם עבור המוצר שלהם. למעשה, התחושה הייתה של זלזול.
דוגמה: בכדי להודיע על כביש שהפך לפתע לחד סטרי או לעדכן על חוסר אפשרות לבצע פנייה בשל שילוט חדש, המשתמש נדרש להיכנס לאתר ולבצע את העדכון שם. לא הבנתי מדוע אני נדרש לעדכן אותם ואז לרכוש מפות חדשות הכוללות את העדכון.
כאשר קניתי את התכנה קיבלתי עדכון ראשון חינם. ביצעתי את העדכון וכמה חודשים לאחר זאת (העדכון חינם מוגבל בתאריך תוקף) פתחו את כביש 471 לתנועה וצומת רעננה צפון שינה את פניו. שינויים אלה כמובן לא היו כלולים בעדכון ולכן בכדי ליהנות מהם, היה צורך לנסוע שוב למרכז השירות ולרכוש עדכון מפות.
בשלב מסוים מכשיר הניווט שלי התקלקל אז רכשתי חדש (אם רישיון IGO חדש). לאחר כמה נסיעות לאורך כביש 4 נוכחתי לגלות שבצומת קיבוץ העוגן המכשיר נכבה ומבצע אתחול מחדש. חודשים כתבתי על כך בפורום התמיכה שלהם באינטרנט מבלי לקבל מענה. המשכתי לנדנד בפורום עד שמנהל הפורום יצר איתי קשר ובא לבית שלי בכדי לבצע עדכון תכנה וזאת בשל תקלה שהם גילו באחת משכבות המידע אשר גורמת לכיבוי המכשיר. מסתבר שהתקלה קיבלה ביטוי רק בסוג מכשיר זה. כמובן שאת העדכון קיבלתי בחינם ובנוסף קיבלתי דיסק און קי (אולי בכדי להשתיק אותי מהנדנוד בפורום). לאחר שבועיים הסתבר שהעדכון לא עזר ומנהל הפורום הבטיח לבדוק את הנושא ולחזור אליי. עברו כמה שנים והמנהל עדיין לא חזר אליי ואני לא חזרתי ל- NNG.
מאז, עברתי לעבוד עם "ה'חינמיים' למיניהם" (WAZE) שהיא אולי לא מושלמת אבל היא חינמית, מעודכנת, נטולת חבילות בתשלום ומהנה. אני מרוצה.
התחושה שהתגבשה אצלי לאור הניסיון עם NNG היא שהם לא מעריכים את הצרכן אשר משלם עבור המוצר שלהם. למעשה, התחושה הייתה של זלזול.
דוגמה: בכדי להודיע על כביש שהפך לפתע לחד סטרי או לעדכן על חוסר אפשרות לבצע פנייה בשל שילוט חדש, המשתמש נדרש להיכנס לאתר ולבצע את העדכון שם. לא הבנתי מדוע אני נדרש לעדכן אותם ואז לרכוש מפות חדשות הכוללות את העדכון.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

אם כך כל הרעש הזה - לא שווה יותר התייחסות וחבל על הזמן.
אנו נשאר ב WAZE החינמית והמיוחדת הזאת שכל הזמן פועלים לעדכונים ושידרוגים וקשה לי להבין אך תפקדנו בכבישים בלעדיה לפי שהופיעה.
צריך בהזדמנות זאת להגיד שוב שאפו לכול צוות WAZE ותודה על הכול . ישר כוח.
אנו נשאר ב WAZE החינמית והמיוחדת הזאת שכל הזמן פועלים לעדכונים ושידרוגים וקשה לי להבין אך תפקדנו בכבישים בלעדיה לפי שהופיעה.
צריך בהזדמנות זאת להגיד שוב שאפו לכול צוות WAZE ותודה על הכול . ישר כוח.
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
וויז עושה את העבודה בצד הטוב. ובדרך כלל נותנת את התפוקה. אך לאור רכישתה על ידי אפל, לא ניתן לדעת מה יעלה לגורל המשתמשים באנדרואיד המתחרה ב-ios. לכן, אני אוריד אותו בחינם, לך תדע מתי זה ישתלם..
חוץ מזה, IGo לא רע בכלל (השתמשתי בטלפון הקודם שלי שהיה מבוסס על Windows Mobile.
נכון להיום, אם החברה לא תשנה את תוכנת
העסקית אין לה עתיד. ..
היה מעצבן לראות שחברת ניווט מובילה באירופה tomtom מציע רכישת מפות אירופה ב-29 יורו. כאשר IGo העמידו תגידי מחיר של 1000 ש"ח. היו ימים כאלה לפני4 שנים...
חוץ מזה, IGo לא רע בכלל (השתמשתי בטלפון הקודם שלי שהיה מבוסס על Windows Mobile.
נכון להיום, אם החברה לא תשנה את תוכנת
העסקית אין לה עתיד. ..
היה מעצבן לראות שחברת ניווט מובילה באירופה tomtom מציע רכישת מפות אירופה ב-29 יורו. כאשר IGo העמידו תגידי מחיר של 1000 ש"ח. היו ימים כאלה לפני4 שנים...
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
הציעו חצי מיליארד $. חשבתי שאי אפשר לסרב. מסתבר שוויז חושבים ששוים יותר... צודק!mp3lll כתב:״אך לאור רכישתה על ידי אפל״ מאיפה הבאת את זה? וויז לא נרכשה על ידי אף אחד....
אך לך תדעה אם בסוף לא יסגרו? זה הרבה כסף ואקזיט טוב למשקיעים.
כמה רוכשים יכולים עוד להציע הצעות כאלה?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
This app is incompatible with all of your devices.
Orange LGE Nexus 4
This item is not compatible with your device.
Orange HTC Legend
Orange LGE Nexus 4
Orange HTC Legend
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
גם אצלי.
ניסיתי להתקין מהאתר:
https://play.google.com/store/apps/deta ... javaclient
"This app is incompatible with all of your devices"
ניסיתי להתקין מהאתר:
https://play.google.com/store/apps/deta ... javaclient