עזרה בחיפוש רמקולים מדפיים :כותרת:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
fruit כתב:אז איך היית מגדיר את זה?...
במיקרה שלי, נישאר סטוק אחרון של accuphase דגם שיצא/הוחלף
והיבואן מוכר את המגבר+ ה CD ביחד.
מכאן אני אמור להסיק את המסקנות שלך...?
{אבל כל מקרה לגופו}
גלעד. תן לאוזנייך לעשות את העבודה.
אל תקשיב למוכרים. הרי כולם, כן כולם אינטרסנטיים ומנסים לדחוף לך את הסחורה שלהם.
גם עצות של חברי פורום הייתי לוקח בערבון מוגבל.
אתה יודע כמה פעילים בפורומים הם סוחרים ויבואנים??
להם יש את כל הזמן בעולם "לצוד" ולטפטף את חוות דעתם באופן מוסווה ללקוח הפוטנציאלי "התמים" שנקלע לפורום.
פשוט תלך להאזין להמון רמקולים, כמובן עם מקורות שלך, ותוודא שהחיבורים הם ללא הטיה או עיוות מכוון מראש.
לגבי היצור בסין או מלזיה או כל מקום אחר זה לא תמיד מעיד אל איכות הסחורה.
ישנם יצרנים שמרכיבים את הרמקולים מחוץ לאירופה משיקולי עלות עבודה , אך הדרייברים והקרוסוברים התכנון והעיצוב הוא אירופי - אנגלי דני או קנדי.
לעומת זאת יצרנים רבים שנחשבו מכובדים בעבר בענף הרמקולים משתמשים בשמם כמותג בלבד על מנת לשווק את הרמקולים על טהרת סין שאינם שונים ממוצרי מדבקה סיניים במהומה.
במקרים אלו האוזן אינה משקרת.
להם יש את כל הזמן בעולם "לצוד" ולטפטף את חוות דעתם באופן מוסווה ללקוח הפוטנציאלי "התמים" שנקלע לפורום.
פשוט תלך להאזין להמון רמקולים, כמובן עם מקורות שלך, ותוודא שהחיבורים הם ללא הטיה או עיוות מכוון מראש.
לגבי היצור בסין או מלזיה או כל מקום אחר זה לא תמיד מעיד אל איכות הסחורה.
ישנם יצרנים שמרכיבים את הרמקולים מחוץ לאירופה משיקולי עלות עבודה , אך הדרייברים והקרוסוברים התכנון והעיצוב הוא אירופי - אנגלי דני או קנדי.
לעומת זאת יצרנים רבים שנחשבו מכובדים בעבר בענף הרמקולים משתמשים בשמם כמותג בלבד על מנת לשווק את הרמקולים על טהרת סין שאינם שונים ממוצרי מדבקה סיניים במהומה.
במקרים אלו האוזן אינה משקרת.
כאדם שחדש בפורום, היה ראוי יותר אם היית פותח את דרכך כאן בקצת קריאה של הודעות ולא בהשמצה של חברי הפורום הזה.
אנשים שעוסקים בתחום מסומנים ככאלה בפורום הזה, ונאסר עליהם לחוות דעה על מוצרים, דבר שמקפידים עליו כאן בצורה מאד חמורה.
כל המלצה שניתנת כאן ניתנת על ידי אנשים, חזקה עליה שהיא ניתנת בשל דיעה אישית של אותו אדם על המוצר הספיציפי.
לכן המלצות שניתנות כאן שוות הרבה מאד ובהחלט כדאי לקבל אותן ולהקשיב להן.
אנשים שעוסקים בתחום מסומנים ככאלה בפורום הזה, ונאסר עליהם לחוות דעה על מוצרים, דבר שמקפידים עליו כאן בצורה מאד חמורה.
כל המלצה שניתנת כאן ניתנת על ידי אנשים, חזקה עליה שהיא ניתנת בשל דיעה אישית של אותו אדם על המוצר הספיציפי.
לכן המלצות שניתנות כאן שוות הרבה מאד ובהחלט כדאי לקבל אותן ולהקשיב להן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זו טענה חמורה מאוד.אתה יודע כמה פעילים בפורומים הם סוחרים ויבואנים??...
קודם כל מי שמתעסק בתחום (גם כאלו שמארגנים קניות קבוצתיות תמורת אחוזים......) ואנחנו יודעים עליהם מסומנים כעוסקים בתחום.
העוסקים בתחום (רובם לפחות) הבינו כבר מזמן שכדאי להם לבוא אלינו ולהודיע לנו שהם עוסקים בתחום כי זה רק לטובתם.
סימון כזה הוא לא "אות קלון", אלא להיפך. אנשים יודעים מי הם ומנצלים את זה כדי לשאול שאלות בפרטי ולהתעניין וכו'.
הם גם יודעים שסוחר שייתפס שהוא קידם את מוצרים בצורה סמוייה (והיו כאלה בעבר), ויש לנו את הדרכים להפיל אותם, מניסיון הם תמיד נופלים בסוף, הנזק שייגרם להם יהיה רב יותר ממה שהם הצליחו אולי לדחוף לנו על מוצר כזה או אחר מכביכול איזה משתמש אנונימי.
אני חוזר, אם למישהו יש חשש אפילו, שמישהו הוא סוחר סמוי או בעל אינטרסים לא נקיים, שיילח לנו "דיווח" ואנחנו כבר נטפל בזה.
תודה.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: גלעד. תן לאוזנייך לעשות את העבודה.
krall כתב:אל תקשיב למוכרים. הרי כולם, כן כולם אינטרסנטיים ומנסים לדחוף לך את הסחורה שלהם.
....
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Krall, אני לא יודע כמה ניסיון יש לך בתחום או עם מי התעסקת בעבר, אבל אתה טועה ומטעה בגדול.
בוודאי שלגבי הפורום וגם בכלל.
סתם לדוגמה, לא פעם ולא פעמיים סוחר א' שלח אותי לסוחר ב', המתחרה שלו, משום שהוא האמין שאצלו יש משהו שמתאים לי יותר.
סייג לחוכמה שתיקה.
בוודאי שלגבי הפורום וגם בכלל.
סתם לדוגמה, לא פעם ולא פעמיים סוחר א' שלח אותי לסוחר ב', המתחרה שלו, משום שהוא האמין שאצלו יש משהו שמתאים לי יותר.
סייג לחוכמה שתיקה.