עזרה בחיפוש רמקולים מדפיים :כותרת:
לכל החברים שלום
קוראים לי גלעד ואני רוצה לשתף אותכם בדעה קצת שונה משלכם
ולהלן סיפור קצר:
איפה היו הזמניים שהייתי יושב בחדר של אח שלי הגדול ושומע בזוג רמקולי מדף(BOSE בשנת 1990 עלו בזמנו 2000 ש"ח שזה 8000 ש"ח היום) בלי באסים גדולים אבל איכות מדהימה-רמקול מאוזן +מגבר סטריאו רגיל ונהנה מחווית סאונד מדהימה,
וכן כל סוגי המוזיקה שהייתי שומע איתם נשמעו טוב ברמקולים האלה- בלי מגבר מיוחד בלי כבליים מיוחדים בלי מגבר פרה ובלי CD מיוחד.
כמובן שה-BOSE שמוכרים היום הם על הפרצוף-גם אלה שעולים 12000 ש"ח.
נו אז מה קרה היום?-מוצרי סין ומלזיה מציפים את השוק ועל מנת למצוא מוצר איכותי צריך לנבור הרבה ועד שמוצאים זה עולה הרבה.
מה גם שמוצרים אירופיים זה לא מה שהיה פעם(חלקים סינים רבים נמצאים במוצרים אלו אז אל תתפלאו אם לא שומעים טוב במערכת של 10K).
בקיצור המוצרים שאנו מקבליים היום באיכות ירודה-הם נראים מבחוץ יפים מאוד.
הגיע מצב שהחנויות מנסות להרגיל אותנו שמוצרים של מלזיה האיכות יותר גבוה הרי זה לא סין.בשורה תחתונה חלקיים זולים(שמנסיים למכור לנו בייקר)=סאונד לא משהו.
הרבה אנשים רושמים פה באתר ובכלל באינטרנט שרמקולים קונים לפי סוג המוזיקה ששומעים,אז אני יכול להגיד לכם שלפי דעתי מדובר בשטויות כי אם זה כך אני צריך להחזיק בבית 6 זוגות רמקולים+6 מגברים(אולי קח היצרנים מנסים למכור לנו דברים).
אם אני ישים לכם בחורה בגובה 1.70 בלונדינית עינים כחולות שזופה וחזה גדול ואני יקח 100 גברים שיתנו חוות דעת, מה אתם חושבים שיהיו התוצאות,לאלה שמתקשיים אני יכול להגיד שמעל 80% יגידו שמה שהם רואים\שומעים זה טוב-אבל רגע אייך זה יכול להיות לכל אחד יש טעם שונה!!!!(אחד אוהב שמנמונת או שיער שחור ......)
אומנם קצת הקצנתי פה אבל הרעיון הוא דומה לגבי איכות סאונד של רמקול.
לכן רמקול שמפיק איכות סאונד טובה ישמע לרוב המאזינים איכותי.
ואחרי כל ההקדמה היפה הזאת נכנסת שאלתי:
בהנחה שאני שומע את כל סוגי המוזיקה(טוב אני יעזור לכם אני לא שומע קלאסי ולא רוק כבד מאוד), ואני מעוניין בזוג מדפיים בלבד בתווך מחיר של 5000 ש"ח-6000 ש"ח ששומעים בהם לא פחות ממדהים- הכוונה לרמקול מאוזן לא טויטר צועק ולא באסים עצליים ועמומים, רמקול שמרגש אותך לשמוע בו כל שיר+ מגבר סטריאו ב-3000 ש"ח(הכול חדש לא יד שניה)
מה הייתם ממליצים לי קוראים יקרים? אל תחסכו במילים,תגידו מה שאתם חושבים ואל תענו בשאלות אלה בדעות שלכם מניסיון אישי
אשמח לקבל דעות רבות בנושא
דרך אגב אייך רמקולי מדף של-טנוי עם הטויטר למעלה\פרדיים סטודיו 20 \מוראל אוקטב?
(לגבי ביקורת באינטרנט עם כל הכבוד ל-HI FI המגזין הבריטי שכותב על כל מוצר שלו שהוא אלוהים-הם עושים כך גם לגבי הרכבים שלהם תיראו את התוכנית ותבינו. רמקולי ה-B&W 603 S3 שנתנו להם הרבה תשבוחות במגזין נשמעו מדויקים אבל עמומים ובווליום נמוך אפילו יותר.JMLAB טויטר צועק באוזן וכן הלאה.......)
בתודה מראש לכולם גלעד
קוראים לי גלעד ואני רוצה לשתף אותכם בדעה קצת שונה משלכם
ולהלן סיפור קצר:
איפה היו הזמניים שהייתי יושב בחדר של אח שלי הגדול ושומע בזוג רמקולי מדף(BOSE בשנת 1990 עלו בזמנו 2000 ש"ח שזה 8000 ש"ח היום) בלי באסים גדולים אבל איכות מדהימה-רמקול מאוזן +מגבר סטריאו רגיל ונהנה מחווית סאונד מדהימה,
וכן כל סוגי המוזיקה שהייתי שומע איתם נשמעו טוב ברמקולים האלה- בלי מגבר מיוחד בלי כבליים מיוחדים בלי מגבר פרה ובלי CD מיוחד.
כמובן שה-BOSE שמוכרים היום הם על הפרצוף-גם אלה שעולים 12000 ש"ח.
נו אז מה קרה היום?-מוצרי סין ומלזיה מציפים את השוק ועל מנת למצוא מוצר איכותי צריך לנבור הרבה ועד שמוצאים זה עולה הרבה.
מה גם שמוצרים אירופיים זה לא מה שהיה פעם(חלקים סינים רבים נמצאים במוצרים אלו אז אל תתפלאו אם לא שומעים טוב במערכת של 10K).
בקיצור המוצרים שאנו מקבליים היום באיכות ירודה-הם נראים מבחוץ יפים מאוד.
הגיע מצב שהחנויות מנסות להרגיל אותנו שמוצרים של מלזיה האיכות יותר גבוה הרי זה לא סין.בשורה תחתונה חלקיים זולים(שמנסיים למכור לנו בייקר)=סאונד לא משהו.
הרבה אנשים רושמים פה באתר ובכלל באינטרנט שרמקולים קונים לפי סוג המוזיקה ששומעים,אז אני יכול להגיד לכם שלפי דעתי מדובר בשטויות כי אם זה כך אני צריך להחזיק בבית 6 זוגות רמקולים+6 מגברים(אולי קח היצרנים מנסים למכור לנו דברים).
אם אני ישים לכם בחורה בגובה 1.70 בלונדינית עינים כחולות שזופה וחזה גדול ואני יקח 100 גברים שיתנו חוות דעת, מה אתם חושבים שיהיו התוצאות,לאלה שמתקשיים אני יכול להגיד שמעל 80% יגידו שמה שהם רואים\שומעים זה טוב-אבל רגע אייך זה יכול להיות לכל אחד יש טעם שונה!!!!(אחד אוהב שמנמונת או שיער שחור ......)
אומנם קצת הקצנתי פה אבל הרעיון הוא דומה לגבי איכות סאונד של רמקול.
לכן רמקול שמפיק איכות סאונד טובה ישמע לרוב המאזינים איכותי.
ואחרי כל ההקדמה היפה הזאת נכנסת שאלתי:
בהנחה שאני שומע את כל סוגי המוזיקה(טוב אני יעזור לכם אני לא שומע קלאסי ולא רוק כבד מאוד), ואני מעוניין בזוג מדפיים בלבד בתווך מחיר של 5000 ש"ח-6000 ש"ח ששומעים בהם לא פחות ממדהים- הכוונה לרמקול מאוזן לא טויטר צועק ולא באסים עצליים ועמומים, רמקול שמרגש אותך לשמוע בו כל שיר+ מגבר סטריאו ב-3000 ש"ח(הכול חדש לא יד שניה)
מה הייתם ממליצים לי קוראים יקרים? אל תחסכו במילים,תגידו מה שאתם חושבים ואל תענו בשאלות אלה בדעות שלכם מניסיון אישי
אשמח לקבל דעות רבות בנושא
דרך אגב אייך רמקולי מדף של-טנוי עם הטויטר למעלה\פרדיים סטודיו 20 \מוראל אוקטב?
(לגבי ביקורת באינטרנט עם כל הכבוד ל-HI FI המגזין הבריטי שכותב על כל מוצר שלו שהוא אלוהים-הם עושים כך גם לגבי הרכבים שלהם תיראו את התוכנית ותבינו. רמקולי ה-B&W 603 S3 שנתנו להם הרבה תשבוחות במגזין נשמעו מדויקים אבל עמומים ובווליום נמוך אפילו יותר.JMLAB טויטר צועק באוזן וכן הלאה.......)
בתודה מראש לכולם גלעד
- eyal_ro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי גלעד,
איזה חתיכת מגילה כתבת כאן....סחתיין.
ביקשת התייחסות רק מנסיוננו העשיר בלבד אז יש לי בשבילך המלצה לרמקול שעונה על הקרטריונים שלך...קבאס אנטיגואה - אם אינני טועה מחירו היום סביב ה-4K ש"ח ולעניות דעתי הוא אחד הרמקולים הטובים ששמעתי עד לטווח המחירים שאתה מדבר עליו וזאת לאחר בדיקה מעמיקה שערכתי לפניי הרכישה שלי.
לגבי הגברה, אין לי בשבילך תשובה למגבר חדש בתקציב הנ"ל.....תאלץ לחכות לאחרים.
בברכה,
אייל
ד.א אנא שנה את הכותרת שלך למשהו קצת יותר ענייני.
איזה חתיכת מגילה כתבת כאן....סחתיין.
ביקשת התייחסות רק מנסיוננו העשיר בלבד אז יש לי בשבילך המלצה לרמקול שעונה על הקרטריונים שלך...קבאס אנטיגואה - אם אינני טועה מחירו היום סביב ה-4K ש"ח ולעניות דעתי הוא אחד הרמקולים הטובים ששמעתי עד לטווח המחירים שאתה מדבר עליו וזאת לאחר בדיקה מעמיקה שערכתי לפניי הרכישה שלי.
לגבי הגברה, אין לי בשבילך תשובה למגבר חדש בתקציב הנ"ל.....תאלץ לחכות לאחרים.
בברכה,
אייל
ד.א אנא שנה את הכותרת שלך למשהו קצת יותר ענייני.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום גם לך,הכותרת שלך לא עניינית..שנה אותה.לכל החברים שלום...
אכן היו זמנים,אבל הם עברו.איפה היו הזמניים שהייתי יושב בחדר של אח שלי הגדול ושומע בזוג רמקולי מדף...
נו אז מה קרה היום?-מוצרי סין ומלזיה מציפים את השוק ועל מנת למצוא מוצר איכותי צריך לנבור הרבה ועד שמוצאים זה עולה הרבה....
לא צריך לנבור הרבה בשביל למצוא משהו טוב....? צריך לדעת מה לחפש.
נו...אז בוא ותסביר לנו איך קונים?הרבה אנשים רושמים פה באתר ובכלל באינטרנט שרמקולים קונים לפי סוג המוזיקה ששומעים,אז אני יכול
להגיד לכם שלפי דעתי מדובר בשטויות...
שמע...לדעתי כול הפוסט הארוך... שלך לא תורם הרבה -לא בסגנון ולא בידע.
צד אחד אתה אומר שהכול שטויות? וצד שני אתה מבקש המלצה...
מה אני אמור לעשות בדיוק?
בשביל להבהיר את הדברים,בוא ותן לי רמקול "מדהים" כהגדרתך, שאהבת?
ולא חשוב באיזה תקציב -אבל שיהיה בר השגה.
לגלעד
הבעיה שלך אינה במציאת מיני מוניטור מדפי טוב (עד תקציב של 7K - אם תרשה לעצמך חריגה קטנה מהתיכנון התקציבי).
התוצאה המתקבלת במדפיים היא אכן מצויינת ביחס עלות תועלת, ולכן משימתך תהיה קלה יותר- ויש לא מעט המלצות שתוכל לקבל בפורום.
בעייתך היא בקונספט שאותו יחס עלות / תועלת יתקבל במגבר של 3K , ולנסיוני אין לך את היכולת למצוא את אותה תחושה (מזיכרונות ילדותך) אלא אם תגיע לתקציב של 6K עד 9K למגבר.
מה לעשות שבימי זיכרונותיך ציוד האדיו היווה את עיקר המכירות בעולם, והיום לא- אם אתה רוצה להתעקש על רומנטיקה של 1.70 מטר בלונדינית ושופעת, עליך לזכור כי גם עלותה השתנתה.
הבעיה שלך אינה במציאת מיני מוניטור מדפי טוב (עד תקציב של 7K - אם תרשה לעצמך חריגה קטנה מהתיכנון התקציבי).
התוצאה המתקבלת במדפיים היא אכן מצויינת ביחס עלות תועלת, ולכן משימתך תהיה קלה יותר- ויש לא מעט המלצות שתוכל לקבל בפורום.
בעייתך היא בקונספט שאותו יחס עלות / תועלת יתקבל במגבר של 3K , ולנסיוני אין לך את היכולת למצוא את אותה תחושה (מזיכרונות ילדותך) אלא אם תגיע לתקציב של 6K עד 9K למגבר.
מה לעשות שבימי זיכרונותיך ציוד האדיו היווה את עיקר המכירות בעולם, והיום לא- אם אתה רוצה להתעקש על רומנטיקה של 1.70 מטר בלונדינית ושופעת, עליך לזכור כי גם עלותה השתנתה.
הכותרת נערכה לניסוח אינפורמטיבי.
האם שמעת כבר מדפיים בסכומים שציינת? האם משהו נעם לאוזנייך?
חשוב לקבל ממך פידבק על מנת שנוכל לכוון אותך.
מגבר: לדעתי כדאי שתאזין ל- nad 320bee או לדגם C352, הם סביב התקציב ומספקים תמורה לא רעה למחיר.
האם שמעת כבר מדפיים בסכומים שציינת? האם משהו נעם לאוזנייך?
חשוב לקבל ממך פידבק על מנת שנוכל לכוון אותך.
מגבר: לדעתי כדאי שתאזין ל- nad 320bee או לדגם C352, הם סביב התקציב ומספקים תמורה לא רעה למחיר.
נערך לאחרונה על ידי LiorC ב 14/09/2006 19:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ליאור
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
היי גלעד,ראה חתימה.... 
גם ללא הסטרטה,יעשו את העבודה,הטוויטר לעיתים אינו "רך" מספיק.
לדעתי,בתקציב הזה רמקול עם תמורה מעולה
גם ללא הסטרטה,יעשו את העבודה,הטוויטר לעיתים אינו "רך" מספיק.
לדעתי,בתקציב הזה רמקול עם תמורה מעולה
תרשה לי לחלוק עליך ובגדול, טעם אישי לדעתי זה שם המשחק באודיו וכמה שמתעמקים יותר מבינים שכל אחד שואף לכיוון אחר ועבור כל אחד "איכות סאונד טובה" זה מושג יחסי שמורכב מלא פחות מהמון פרמטרים ולכן אין מה לדבר כאן על רוב ומיעוט יש לדבר כאן על מה שהצרכן הספציפי מעדיף מבחינת הפרמטרים המדוברים וכאשר מתחילים להגביל את אותו צרכן תקציבית נכנסות גם הפשרות לעניין, לכן אין תחליף לטעם אישי בבחירת סטאף בכלל ורמקול בפרט כי מה שלא טוב בשבילי טוב בשבילך וההפך.לכן רמקול שמפיק איכות סאונד טובה ישמע לרוב המאזינים איכותי....
ועל לבחור רמקול שעושה לטעמך את העבודה הכי טובה שניתן בהגבל התקציבי ברוב הסגנונות האהובים עליך לא חשבת?הרבה אנשים רושמים פה באתר ובכלל באינטרנט שרמקולים קונים לפי סוג המוזיקה ששומעים,אז אני יכול
להגיד לכם שלפי דעתי מדובר בשטויות כי אם זה כך אני צריך להחזיק בבית 6 זוגות רמקולים+6 מגברים...
מיכאל .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בחירת רמקול מדפי+מגבר
היי
איזה רמקולים מדפיים אתה יכול להמליץ לי ללכת לשמוע בסכום של 5K ?
מחפש רמקול בעיקר למוסיקה(לא שומע קלאסי ולא רוק כבד)פופ,דאנס,מוזיקת עולם,גיטרות..
חבר שלי שיש לו ניסיון בתחום אמר שהוא שמע את המוראל אוקטב והם נשמעו מדהים(מדויקים,פתוחים...)
דרך אגב האם מגבר סטריאו כמו NAD320BEE יידע להתמודד איתם טוב,כי היה כתוב שרגישות הרמקולים היא 86 DB ?
(אין לי אפשרות לבדוק את הרמקולים האלה מול ה-NAD זה לא באותם חנויות)
באחד החנויות שביררתי על המוראל וקיבלתי עליהם מחיר טוב אמר לי המוכר שהוא מוכר אותם רק הם כבלים של מונסטר(כולל בתוך המחיר)
האם זה תרגיל שיווקי או שבאמת ישמעו בהם טוב עם כבלי מונסטר?
איזה רמקולים מדפיים אתה יכול להמליץ לי ללכת לשמוע בסכום של 5K ?
מחפש רמקול בעיקר למוסיקה(לא שומע קלאסי ולא רוק כבד)פופ,דאנס,מוזיקת עולם,גיטרות..
חבר שלי שיש לו ניסיון בתחום אמר שהוא שמע את המוראל אוקטב והם נשמעו מדהים(מדויקים,פתוחים...)
דרך אגב האם מגבר סטריאו כמו NAD320BEE יידע להתמודד איתם טוב,כי היה כתוב שרגישות הרמקולים היא 86 DB ?
(אין לי אפשרות לבדוק את הרמקולים האלה מול ה-NAD זה לא באותם חנויות)
באחד החנויות שביררתי על המוראל וקיבלתי עליהם מחיר טוב אמר לי המוכר שהוא מוכר אותם רק הם כבלים של מונסטר(כולל בתוך המחיר)
האם זה תרגיל שיווקי או שבאמת ישמעו בהם טוב עם כבלי מונסטר?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

נכון רמקול טוב אפילו מעולה+.שמע את המוראל אוקטב והם נשמעו מדהים(מדויקים,פתוחים...)...
על תתקרב לחנות כזאת! - לך לחנות אחרת.אמר לי המוכר שהוא מוכר אותם רק הם כבלים של מונסטר...
קבל מסר היכן לקנות.
אם הוא קצת יעלה אז אני מאמין שעם Ceramique ו Enigma System הוא יוכל לקבלMartinHSabag כתב:אתה צודק שרמקול טוב אמור להישמע טוב בכל סוגי המוסיקה.
מכיר אחד כזה?
מכיר אחד כזה בתקציב שלך?...
סאונד שיפתור את כל הבעיות
ד"א
גילעד למה הנימה שלך כל כך ערבה ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
עופר
למה?
גלעד צריך לבדוק כל חנות שיכולה להציע לו מחיר על המורל !
אני מסכים שמונסטר אינם האידאל- אבל ננחי שמחירם של הרמקולים (כולל הכבלים) יהיה שווה או זול יותר מחנויות אחרות (כי לדוגמא המוכר רוצה לפנותם בכל מחיר ומוכן לתת מחיר אטרקטיבי וגם בונוס), גם אז שלא ירכוש אותם? גם אז שלא יתקרב לחנות?
תן לו להחליט לפי מידע ולא לפי 'טריק' מכירות, אני בטוח שהוא ידע לשקול את החלופות- עובדה הוא מתייעץ ומודע לניואנסים.
למה?
גלעד צריך לבדוק כל חנות שיכולה להציע לו מחיר על המורל !
אני מסכים שמונסטר אינם האידאל- אבל ננחי שמחירם של הרמקולים (כולל הכבלים) יהיה שווה או זול יותר מחנויות אחרות (כי לדוגמא המוכר רוצה לפנותם בכל מחיר ומוכן לתת מחיר אטרקטיבי וגם בונוס), גם אז שלא ירכוש אותם? גם אז שלא יתקרב לחנות?
תן לו להחליט לפי מידע ולא לפי 'טריק' מכירות, אני בטוח שהוא ידע לשקול את החלופות- עובדה הוא מתייעץ ומודע לניואנסים.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

il אם כל הכבוד לי עליך,ויש כבוד.
תן לי להחליט מה ניראה לי? ומה לא?
לעצם העניין,לא אוהב שמכתיבים לי באיזה כבלים לשמוע? או לא?
אם המחיר הוא טוב כולל הכבלים? זה כבר סיפור אחר.
ובנוסף,אני יודע טוב מאוד מה המחיר הטוב ביותר שאפשר
לקנות את הרמקול הנ"ל! וגם אחרים...
אז למה שאנשים ישלמו יותר...?
תן לי להחליט מה ניראה לי? ומה לא?
לעצם העניין,לא אוהב שמכתיבים לי באיזה כבלים לשמוע? או לא?
אם המחיר הוא טוב כולל הכבלים? זה כבר סיפור אחר.
ובנוסף,אני יודע טוב מאוד מה המחיר הטוב ביותר שאפשר
לקנות את הרמקול הנ"ל! וגם אחרים...
אז למה שאנשים ישלמו יותר...?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לצפריר
מי מכתיב לך עם איזה כבל לשמוע- החנות בסך הכל הציעה לו בונוס,
שישקול את עלות הבונוס- אם הוא שווה ערך לאפס שיקח, אם לא, שלא ירכוש.
זה נפלא שאתה מוסיף לו מידע על מחירים טובים למוצר- ישר כוח. עדיין יכול להיות שהמחיר המוצע חורג לטובה?
אולי המידע שיש בידך עשוי להיות לא מושלם (כמו אצל כולנו- אף אחד לא מכיר כל מחיר של כל פריט בכל חנות אפשרית בכל זמן נתון), שירכז כמה שיותר מידע ולא שיבסס את החלטתו על מקור אחד, מעודכן ככל שיהיה.
למה לכעוס על עיסקה בגלל שכאילו מציעים לקונה משהו, למה לכעוס בכלל על הצעה של מישהו? אולי הוא יכול לחזור ולקבל עוד הנחה במידה ויוותר על הבונוס?
אין צורך לערב רגשות עזים כל כך עם שיקולי עלות, זה יוצר חווית קניה כעוסה ומעיקה לרוכש.
מי מכתיב לך עם איזה כבל לשמוע- החנות בסך הכל הציעה לו בונוס,
שישקול את עלות הבונוס- אם הוא שווה ערך לאפס שיקח, אם לא, שלא ירכוש.
זה נפלא שאתה מוסיף לו מידע על מחירים טובים למוצר- ישר כוח. עדיין יכול להיות שהמחיר המוצע חורג לטובה?
אולי המידע שיש בידך עשוי להיות לא מושלם (כמו אצל כולנו- אף אחד לא מכיר כל מחיר של כל פריט בכל חנות אפשרית בכל זמן נתון), שירכז כמה שיותר מידע ולא שיבסס את החלטתו על מקור אחד, מעודכן ככל שיהיה.
למה לכעוס על עיסקה בגלל שכאילו מציעים לקונה משהו, למה לכעוס בכלל על הצעה של מישהו? אולי הוא יכול לחזור ולקבל עוד הנחה במידה ויוותר על הבונוס?
אין צורך לערב רגשות עזים כל כך עם שיקולי עלות, זה יוצר חווית קניה כעוסה ומעיקה לרוכש.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

IL,אתה צודק.
כל מטרתנו היא לעזור לחברים כאן, בבחירה נכונה
ובמחירים טובים יותר -אם ישנם?
ואין שום קשר לרגשות עזים.. או כל דבר אחר
ואני גם בטוח שאתה רוצה לעזור, בדיוק כמוני.
כל מטרתנו היא לעזור לחברים כאן, בבחירה נכונה
ובמחירים טובים יותר -אם ישנם?
ואין שום קשר לרגשות עזים.. או כל דבר אחר
ואני גם בטוח שאתה רוצה לעזור, בדיוק כמוני.
לעופר
אני משוכנע שתרומתי אינה שווה למעורבותך- רואים שהדבר 'בוער' בעצמותיך, ועל כך אין לי אלא רק לפרגן.
אני גם משוכנע שאין לי מושג על רוב הציוד בטווחי המחיר הנדונים לעיתים קרובות בפורום- 80% מהם אני מכיר רק בשמות או מהאזנה חטופה ולא מספקת, אצלך ניתן לראות בקיאות מרשימה בתחום.
אם גלעד היה מאבחן את הנסיבות להצעת החנות היינו יכולים לשקול טוב יותר את איכות ההצעה. גלעד או שלא סיפק את המידע או שלא השיגו- המוכר תמיד יחפש נקודת אחיזה להלהיב את הלקוח, ולכן תמיד יש לנסות להפריד בין המטרה המיקצועית של הרכישה לבין הטכניקה השיווקית- ולא להקלע לויכוח על עמדות וערכים או לקטלג הצעות לפיהם.
לדוגמא: לראות אם הוא מעוניין להפטר מהתצוגה, אז יכול הוא לדרוש הנחה גדולה יותר עקב כך.
הוא היה יכול 'להתלהב' מהצעת הבונוס של הכבלים (אולי המוכר מציע הצעה אטרקטיבית כי נתקע עם מלאי רמקולים שלא תיכנן), ואז באופן טבעי יכול להיות שפוקוס המאמצים של המוכר היה 'להגדיל' את שוייה של המתנה- ועל ידי כך ליצור הזדמנות לגלעד לדרוש הורדה משמעותית יותר ממחיר הרמקול בתמורה לויתור על הבונוס המוצע.
וכמובן שיש את האפשרות שהמוכר זקוק באותה נקודת זמן לתזרים מזומנים לעסק (לעיתים על חשבון גובה הריוחיות) , או אולי הוא הפסיק ליצג את קו המוצרים הנדון ,ועוד כהנה וכהנה.
זה כל מה שניסיתי להעביר, המשחק הוא חולשות והזדמנויות- ומיצוי כל אפשרות רק יקדם אותו למטרה.
המידע שהעברת לו בנדיבותך אינו אלא רק כלי ואינו מהווה תחליף למשחק עצמו, ולעולם לא להוציא שחקנים מהמשחק על 'עבירות' טכניות.
אני משוכנע שתרומתי אינה שווה למעורבותך- רואים שהדבר 'בוער' בעצמותיך, ועל כך אין לי אלא רק לפרגן.
אני גם משוכנע שאין לי מושג על רוב הציוד בטווחי המחיר הנדונים לעיתים קרובות בפורום- 80% מהם אני מכיר רק בשמות או מהאזנה חטופה ולא מספקת, אצלך ניתן לראות בקיאות מרשימה בתחום.
אם גלעד היה מאבחן את הנסיבות להצעת החנות היינו יכולים לשקול טוב יותר את איכות ההצעה. גלעד או שלא סיפק את המידע או שלא השיגו- המוכר תמיד יחפש נקודת אחיזה להלהיב את הלקוח, ולכן תמיד יש לנסות להפריד בין המטרה המיקצועית של הרכישה לבין הטכניקה השיווקית- ולא להקלע לויכוח על עמדות וערכים או לקטלג הצעות לפיהם.
לדוגמא: לראות אם הוא מעוניין להפטר מהתצוגה, אז יכול הוא לדרוש הנחה גדולה יותר עקב כך.
הוא היה יכול 'להתלהב' מהצעת הבונוס של הכבלים (אולי המוכר מציע הצעה אטרקטיבית כי נתקע עם מלאי רמקולים שלא תיכנן), ואז באופן טבעי יכול להיות שפוקוס המאמצים של המוכר היה 'להגדיל' את שוייה של המתנה- ועל ידי כך ליצור הזדמנות לגלעד לדרוש הורדה משמעותית יותר ממחיר הרמקול בתמורה לויתור על הבונוס המוצע.
וכמובן שיש את האפשרות שהמוכר זקוק באותה נקודת זמן לתזרים מזומנים לעסק (לעיתים על חשבון גובה הריוחיות) , או אולי הוא הפסיק ליצג את קו המוצרים הנדון ,ועוד כהנה וכהנה.
זה כל מה שניסיתי להעביר, המשחק הוא חולשות והזדמנויות- ומיצוי כל אפשרות רק יקדם אותו למטרה.
המידע שהעברת לו בנדיבותך אינו אלא רק כלי ואינו מהווה תחליף למשחק עצמו, ולעולם לא להוציא שחקנים מהמשחק על 'עבירות' טכניות.