שאלה בקשר לחיבורי BI WIRE
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
טלHD,
וגם כאן ברצינות.
ייתכן וההפרדה היותר מורגשת שמגיעה מהחיבור הכפול משאירה איזה חלל.
החיבור הכפול אצלי נתן שינוי בסאונד.
בהתחלה אהבתי את זה, זה כאילו הצלילים קיבלו מקום מוגדר בחלל.
אבל נראה לי שזה יוצר איזה בור....
החיבור לאודיולאב שינה מאוד את הצליל ואת הבמה ומאוד מרכז אותה, משהו שהלך לאיבוד לאחר החיבור הכפול.
קיצור, כמו שנאמר, שווה לנסות, יש שזה ישנה לטובה, יש שישנה לרעה, יש שיאהבו את איך שזה נראה להם
אני הולך לנסות אחרת בסופ"ש
וגם כאן ברצינות.
החיבור לאודיולאב שינה מאוד את הצליל ואת הבמה ומאוד מרכז אותה, משהו שהלך לאיבוד לאחר החיבור הכפול.
קיצור, כמו שנאמר, שווה לנסות, יש שזה ישנה לטובה, יש שישנה לרעה, יש שיאהבו את איך שזה נראה להם
אני הולך לנסות אחרת בסופ"ש
העם דורש..... כל מיני דברים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
את ההפרדה יוצר הקרוס הפנימי ברמקול שבכל סוג של חיבור כל התדרים אמורים לעבור דרכו בכל מקרה...sam22 כתב:טלHD,
וגם כאן ברצינות.
קיצור, כמו שנאמר, שווה לנסות, יש שזה ישנה לטובה, יש שישנה לרעה, יש שיאהבו את איך שזה נראה להם![]()
אני הולך לנסות אחרת בסופ"ש...
אני לא חושב שזה בנוי אחרת בקליפש שלך, אבל שווה לבדוק איך עובד אצלך הקרוס בחיבור כפול...ואם יש שינוי פיזי ברמקול.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
Re: לטלHD
ממש לא.ISAC69 כתב:תודה על התגובה אני כנראה אקנה את Chord Carnival לקידמיים . רמקולי הסראונד אצלי רחוקים יחסית מהמגבר כ 10 מ' כל אחד האם כדאי לשדרג ל 4.00 מ"מ כבל מ 2.50 מ"מ ?...
2.5 מספיק לגמרי עבור האחוריים. עד 10 מטר גם 1.5 יהיה בסדר.
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
לא מה אתה עושה? מה אתה מערער מאמר? אבל הוא מבוסס על עובדות...nirmv כתב:המאמר של יוסי היה פשטני מדי וגם שנוי במחלוקת, לאחר מכן היה ויכוח בפורום ובסוף גם יוסי הודה שיש משמעות תאורטית ל-Bi-Amp פסיבי.epony כתב:קראת בכלל את המאמר של יוסי? שם מצויינות עובדות - בניגוד לכל מה שכתבת בשרשור הזה, דרך אגב...Av1 כתב: כבודו {ויש כבוד} של יוסי במקומו
אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח
וזה לא עניין של וודו
יש רמקולים שהדברים שמיעים וחלקם פחות, חלקם יותר ויש רמקולים שלא...![]()
...
המאמר הבא מוכיח באופן תאורטי שגם Bi-Wire פשוט עושה שינוי בסאונד (ולא נכנס לשאלה האם השינוי הוא טוב או רע כי זה כבר סובייקטיבי) :
http://www.audioholics.com/education/ca ... of-results
בקיצור, שינוי בסאונד יש וזה מוכח (אז מי ששומע הבדל כנראה לא מדמיין זאת). האם זה שוה את הכסף של החיווט הכפול ? אני לא יודע......
נו לך תתווכח בין עובדות של "מספרים" לעובדות מציאותיות וחוויה
בקיצור אילו שלא חווים מנסים להסביר לאילו שחווים שהם... לא, אבל מה זה לא? לא לחלוטין, אה ו... יש לכך "עובדות"...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
וואו. איזה שימוש חד בסרקזם. חבל רק שאתה נעלמת מהדיון עד שבא מישהו אחר ועשה את העבודה בשבילך... ועוד באמצעות מאמר תיאורטי, רחמנא ליצלן (לזה, דרך אגב, קוראים אירוניה).Av1 כתב:לא מה אתה עושה? מה אתה מערער מאמר? אבל הוא מבוסס על עובדות...nirmv כתב:המאמר של יוסי היה פשטני מדי וגם שנוי במחלוקת, לאחר מכן היה ויכוח בפורום ובסוף גם יוסי הודה שיש משמעות תאורטית ל-Bi-Amp פסיבי.epony כתב:קראת בכלל את המאמר של יוסי? שם מצויינות עובדות - בניגוד לכל מה שכתבת בשרשור הזה, דרך אגב...Av1 כתב: כבודו {ויש כבוד} של יוסי במקומו
אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח
וזה לא עניין של וודו
יש רמקולים שהדברים שמיעים וחלקם פחות, חלקם יותר ויש רמקולים שלא...![]()
...
המאמר הבא מוכיח באופן תאורטי שגם Bi-Wire פשוט עושה שינוי בסאונד (ולא נכנס לשאלה האם השינוי הוא טוב או רע כי זה כבר סובייקטיבי) :
http://www.audioholics.com/education/ca ... of-results
בקיצור, שינוי בסאונד יש וזה מוכח (אז מי ששומע הבדל כנראה לא מדמיין זאת). האם זה שוה את הכסף של החיווט הכפול ? אני לא יודע......![]()
נו לך תתווכח בין עובדות של "מספרים" לעובדות מציאותיות וחוויה
בקיצור אילו שלא חווים מנסים להסביר לאילו שחווים שהם... לא, אבל מה זה לא? לא לחלוטין, אה ו... יש לכך "עובדות"......
ועדיין, אני פשוט לא מבין איך אתה יכול אחרי כל השרשור הזה להתייחס לחוויות האישיות הסובייקטיביות שלך - רבות ככל שיהיו - כעובדות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
בוקיצור...
אילו שלא חווים, מנסים להסביר לאילו שחווים שהם... לא, אבל מה זה לא? לא לחלוטין, אה ו... יש לכך "עובדות"...
כל אחד שיעשה את הטוב ביותר עבורו
מיותר להתווכח על דברים שלא ניתנים לגישור
משחר תחום האודיו נחלקו החובבים על הרבה דברים בין אם נכונים או לא
כל אחד יעשה את הטוב לטעמו
אילו שלא חווים, מנסים להסביר לאילו שחווים שהם... לא, אבל מה זה לא? לא לחלוטין, אה ו... יש לכך "עובדות"...
כל אחד שיעשה את הטוב ביותר עבורו
מיותר להתווכח על דברים שלא ניתנים לגישור
משחר תחום האודיו נחלקו החובבים על הרבה דברים בין אם נכונים או לא
כל אחד יעשה את הטוב לטעמו
- epony
- חבר במועדון 10K

אויש...
אף אחד לא אמר שאתה ושכמותך לא חווים חוויה אישית כזאת או אחרת המושפעת מחיבור Bi-Wire פסיבי. הנקודה היא שעצם זה שחוויתם משהו לא הופך זאת לעובדה אובייקטיבית מוגמרת, מכיוון שההתנסות שלכם לא התבצעה בתנאים המאפשרים הסקת מסקנות עובדתיות.
על הסמנטיקה של המושג "עובדה" אני מקווה שאין עוד ויכוח; ועם התחושות הסובייקטיביות האישיות שלך מעולם לא התיימרתי להתווכח.

אף אחד לא אמר שאתה ושכמותך לא חווים חוויה אישית כזאת או אחרת המושפעת מחיבור Bi-Wire פסיבי. הנקודה היא שעצם זה שחוויתם משהו לא הופך זאת לעובדה אובייקטיבית מוגמרת, מכיוון שההתנסות שלכם לא התבצעה בתנאים המאפשרים הסקת מסקנות עובדתיות.
על הסמנטיקה של המושג "עובדה" אני מקווה שאין עוד ויכוח; ועם התחושות הסובייקטיביות האישיות שלך מעולם לא התיימרתי להתווכח.
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
Van Den Hul skyline-hybrid ???
בכל זאת אני מאוד מתלבט לגבי שינוי החיווט לרמקולים הקידמיים החדשים שלי MISSION MX5
אני רוצה משהו איכותי אבל במחיר סביר וניתקלתי בכבל הזה כ 30 ש"ח למטר מישהו מכיר ?
למותר לציין שהחוטים שהכבלים שלי עוברים על יד המון חוטי חשמל ומחשב האם יש לכבל הזה סיכוך טוב ?
המליצו לי על Chord Carnival SilverScreen שיש לו סיכוך מושלם אבל הוא עולה כפול ואני זקוק בערך ל 8 מטר .
מה דעתכם ?
http://www.vandenhul.com/p_C21.aspx
http://www.chord.co.uk/products.php?pg=56
אני רוצה משהו איכותי אבל במחיר סביר וניתקלתי בכבל הזה כ 30 ש"ח למטר מישהו מכיר ?
למותר לציין שהחוטים שהכבלים שלי עוברים על יד המון חוטי חשמל ומחשב האם יש לכבל הזה סיכוך טוב ?
המליצו לי על Chord Carnival SilverScreen שיש לו סיכוך מושלם אבל הוא עולה כפול ואני זקוק בערך ל 8 מטר .
מה דעתכם ?
http://www.chord.co.uk/products.php?pg=56
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: Van Den Hul skyline-hybrid ???
שמעISAC69 כתב:בכל זאת אני מאוד מתלבט לגבי שינוי החיווט לרמקולים הקידמיים החדשים שלי MISSION MX5
מה דעתכם ?
http://www.chord.co.uk/products.php?pg=56...
למה שלא תעשה ניסוי?
גש לחנות או ליבואן שמוכר את הואן דן הול ובקש ממנו כבל לבדיקה. מאחר ואני מכיר אותו אני בטוח שהוא לא יסרב.
קנה כבל שהצעתי לך ,באותו האורך של הואן דן הול.
תארגן חבר ותבצע מבחן עיוור בין שניהם. מה שנשמע לך הכי טוב אותו תקנה.
במידה ובסוף תחליט על הואן דן הול מקסימום זרקת לפח כמה שקלים. אני בטוח שתצליח להתמודד עם הענין ולפחות תסתמך על אוזניך ולא על אוזני או אוזניו של העוסק בתחום.
מה דעתך על הרעיון?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
Re: Van Den Hul skyline-hybrid ???
אני בעדistarmini כתב:שמעISAC69 כתב:בכל זאת אני מאוד מתלבט לגבי שינוי החיווט לרמקולים הקידמיים החדשים שלי MISSION MX5
מה דעתכם ?
http://www.chord.co.uk/products.php?pg=56...
למה שלא תעשה ניסוי?
גש לחנות או ליבואן שמוכר את הואן דן הול ובקש ממנו כבל לבדיקה. מאחר ואני מכיר אותו אני בטוח שהוא לא יסרב.
קנה כבל שהצעתי לך ,באותו האורך של הואן דן הול.
תארגן חבר ותבצע מבחן עיוור בין שניהם. מה שנשמע לך הכי טוב אותו תקנה.
במידה ובסוף תחליט על הואן דן הול מקסימום זרקת לפח כמה שקלים. אני בטוח שתצליח להתמודד עם הענין ולפחות תסתמך על אוזניך ולא על אוזני או אוזניו של העוסק בתחום.
מה דעתך על הרעיון?...
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

היי ISTARMINI
אני נוטה לקבל את דעתך באופן כללי את הכבל שהמלצת לי קודם אני כנראה אקנה לרמקולי הסראונד והבק סראונד שם מדובר בעשרות מטרים ואין לי כוונה להשתולל עם התקציב בקשר לזה בנוגע לקידמיים מדובר רק ב 8 מטר בסה"כ ויתכן ששם אני בכל זאת אשקיע קצת יותר . תודה על העזרה בכל מיקרה .
דרך אגב אתה מכיר את הכבלים של VAN DER HUL ?
דרך אגב אתה מכיר את הכבלים של VAN DER HUL ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: היי ISTARMINI
מכיר את החברה בדקתי בזמנו כבלים קואקסיאלים שלהם.ISAC69 כתב:אני נוטה לקבל את דעתך באופן כללי את הכבל שהמלצת לי קודם אני כנראה אקנה לרמקולי הסראונד והבק סראונד שם מדובר בעשרות מטרים ואין לי כוונה להשתולל עם התקציב בקשר לזה בנוגע לקידמיים מדובר רק ב 8 מטר בסה"כ ויתכן ששם אני בכל זאת אשקיע קצת יותר . תודה על העזרה בכל מיקרה .
![]()
דרך אגב אתה מכיר את הכבלים של VAN DER HUL ?...
לפני שאתה קונה לקידמיים תבדוק . שמע מה אני אומר לך. אין לך מה להפסיד. סגור עיניים פתח אוזניים ותחליט.
- epony
- חבר במועדון 10K

Re: היי ISTARMINI
istarmini כתב:מכיר את החברה בדקתי בזמנו כבלים קואקסיאלים שלהם.ISAC69 כתב:אני נוטה לקבל את דעתך באופן כללי את הכבל שהמלצת לי קודם אני כנראה אקנה לרמקולי הסראונד והבק סראונד שם מדובר בעשרות מטרים ואין לי כוונה להשתולל עם התקציב בקשר לזה בנוגע לקידמיים מדובר רק ב 8 מטר בסה"כ ויתכן ששם אני בכל זאת אשקיע קצת יותר . תודה על העזרה בכל מיקרה .
![]()
דרך אגב אתה מכיר את הכבלים של VAN DER HUL ?...
לפני שאתה קונה לקידמיים תבדוק . שמע מה אני אומר לך. אין לך מה להפסיד. סגור עיניים פתח אוזניים ותחליט....
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

הכבל Chord Carnival SilverScreen
לכל חברי הפורום היי לאחר בדיקות שערכתי כן שידרגתי את הכבל לרמקולים הקידמיים לכבל Chord Carnival SilverScreen +בננות מסוג DYNAVOX HIGH END .
מוכרח להגיד לכם שיש שיפור עצום בצליל הוא מפורט , צלול וחד יותר . אני שוקל עכשיו להחליף גם לסנטר .

מוכרח להגיד לכם שיש שיפור עצום בצליל הוא מפורט , צלול וחד יותר . אני שוקל עכשיו להחליף גם לסנטר .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: הכבל Chord Carnival SilverScreen
תזהר לא להחתך מהחדותISAC69 כתב:לכל חברי הפורום היי לאחר בדיקות שערכתי כן שידרגתי את הכבל לרמקולים הקידמיים לכבל Chord Carnival SilverScreen +בננות מסוג DYNAVOX HIGH END .
...
תתחדש העיקר שאתה מרוצה