אינדיאמין כתב:שוב כל ההסבר שלך נוגע לפסיכולוגיה ( תקן אותי אם טועה ? )crusader כתב:אינדיאמין,
התפרצת לאחד הנושאים הכי שנויים במחלוקת בתחום האודיו, בגדול לך לפי האוזן ותזכור את כלל הברזל, לא כול הנוצץ, זהב הוא
כמו שציינו קודמי, ישנן המון חברות שמשקיעות הון עתק בשיווק ומיתוג, כאשר בפועל לא כולם יכולים להצביע מה ההבדל בין הכבילה ה"יקרה" לבין הזולה יותר, שאני אומר לא כולם, אני מתכוון לזה שזה סובייקטיבי לחלוטין, לעומת זאת, אצל 90% מהאנשים פה שיש להם מערכת ממצועת פלוס, תראה כבילה ממוצעת פלוס ואף יותר, יש הרבה פן פסיכולוגי, יש הרבה פן עיצובי, השאלה באיזה צד של המטבע אתה חושב שאתה נמצא....
אני שואל שאלה טכנית שצריך להיות לה הסבר טכני , שנוגע לסוג הכבל , חומרים , מוליכים , מרחק
צריך להיות מכשירי מדידה שמודדים וויברציות ורעשי רקע על כבל בתחילתו וסופו
יש להיתחשב ולחשב סוג החומר ועוד..
אתה צודק אולי שגם מכשירים בינוניים משפיעים אבל אולי יתכן שיש כאן משהו לחיוב
מפני שיש לי רסיבר רציני (קצת) חשוב לי למצות שאלה זאת טכנית
זה שיש לאנשים כאן מערכות בינוניות לא אומר שלמי שיש מערכת קצת טובה לא רשאי לבדוק
אני חושב שאני לא טועה?
כל ההסברים הפסיכולוגים ,קללות שמושמעים כאן ,
או מענה שזה כבר נטחן ובפועל שאני ניכנס לשרשורים שמעבירים לי
שום דבר לא נטחן כלום לא רשום שם !
אין שום הסבר טכני או בדיקה טכנית
רק אנשים עצבניים מאוד שאומרים שלא תשאל או לא תחשוב
מה מפריע ששואלים ? לשם מה יש פורום על כבלים ?...
מדובר בנושא שמאוד שנויי במחלוקת, יש כאלה שחושבים שזה לא משנה כלום ויש כאלה שחושבים שזה משנה לגמרי את המערכת וברוב המקרים שנוצר דיון בנושא יש ויכוח ולכן יש כאלה שמעדיפים לא להיכנס בכלל לזה. אני אישית חושב שכבל איכותי שהוא לא יקר שווה את ההשקעה ואני נתתי לך דוגמא טובה לכבל כזה, 100+שקל לכבל סאב מסוכך מפירמה מוכרת יתן לך בוודאות באס יותר עמוק ודינמי מכבל שעולה 2 שקל, אם אתה תרגיש בהבדל זה כבר סיפור אחר, לכל בן אדם יש את היתרונות והחסרונות שלו ויש כאלה שלא התברכו בשמיעה מוזיקלית ולהם זה לא משנה, אין פה קשר לפלצנות, זו פשוט עובדה. כמובן שזה גם תלויי ברמה של הסט אפ שלך. בהצלחה