האם כבל איכותי של סאב קוקסיאלי יכול לשפר את הסאב ?
להוציא סכום כסף גדול על כבלים שלא בהכרח שווים את המחיר שלהם = היסחפות, כדאי לקנות כבלים טובים במחיר סביר כמו למשל הכבל הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/723
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
עבור חיבור סאב צריך בסך הכל כבל מסוכך עם מחבר RCA בכל צד. עלות גבוהה יותר לכבל לא תניב איכות טובה יותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הסיבה היחידה שמוכרים כבלים במחירים כאלו הינה מכיוון שיש ביקוש לכאלו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בטח שיש הבדל. אם זה ברמה מותגית, איכות החומרים מהם מורכב הכבל, השיווק של המותג, חלוקה יפה לסדרות ועוד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אינדיאמין,
הנושא נטחן עד דק. אם תקרא ולא תבין, תחזור.
http://www.hometheater.co.il/googlesear ... C%F1%E0%E1
http://www.hometheater.co.il/googlesear ... C%F1%E0%E1
כל דבר בפורומים נטחן עד דקziv_r כתב:אינדיאמין,
http://www.hometheater.co.il/googlesear ... C%F1%E0%E1...
ועדיין כל השאלות פתוחות
זה לא רציני שאתה מפנה אותי לחפש באתר
עם כל הכבוד
שמישהו כאן שאל אני חדש עניתי לו תשובה מהירה ומלאה ורצינית
תסלח לי אתה עונה בלי חשק ובלי רצון , אז למה אתה עונה ?
אני לא משלם מי שלא מעוניין לענות שלא יענה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אינדיאמין,
אני מפנה אותך לחיפוש מכיוון שהשאלה שלך נענתה כבר מספר רב של פעמים עם הסברים טכנים. בנוסף, אתה תקבל תשובה יותר מהירה מקריאה של שרשורים רלוונטים אליהם הפנתי אותך מאשר לחכות כאן לתשובה.
אני מפנה אותך לחיפוש מכיוון שהשאלה שלך נענתה כבר מספר רב של פעמים עם הסברים טכנים. בנוסף, אתה תקבל תשובה יותר מהירה מקריאה של שרשורים רלוונטים אליהם הפנתי אותך מאשר לחכות כאן לתשובה.
שוב יש שם 10 שאלות בנושא שום תשובה רציניתziv_r כתב:אינדיאמין,
אני מפנה אותך לחיפוש מכיוון שהשאלה שלך נענתה כבר מספר רב של פעמים עם הסברים טכנים. בנוסף, אתה תקבל תשובה יותר מהירה מקריאה של שרשורים רלוונטים אליהם הפנתי אותך מאשר לחכות כאן לתשובה....
לא עונה כלום לשאלתי
שוב אני מבין שלא בראש שלך לענות אני מכבד את רצונך
כל מה שהפנת לי לא רלוונתי
זה שיוסקלה רוצה לקנות כבל ב- 10 ש"ח
לא רציני
אבל על תענה בכוח שאתה לא מעוניין ,זה מעליב
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אינדיאמין,
התפרצת לאחד הנושאים הכי שנויים במחלוקת בתחום האודיו, בגדול לך לפי האוזן ותזכור את כלל הברזל, לא כול הנוצץ, זהב הוא
כמו שציינו קודמי, ישנן המון חברות שמשקיעות הון עתק בשיווק ומיתוג, כאשר בפועל לא כולם יכולים להצביע מה ההבדל בין הכבילה ה"יקרה" לבין הזולה יותר, שאני אומר לא כולם, אני מתכוון לזה שזה סובייקטיבי לחלוטין, לעומת זאת, אצל 90% מהאנשים פה שיש להם מערכת ממצועת פלוס, תראה כבילה ממוצעת פלוס ואף יותר, יש הרבה פן פסיכולוגי, יש הרבה פן עיצובי, השאלה באיזה צד של המטבע אתה חושב שאתה נמצא.
התפרצת לאחד הנושאים הכי שנויים במחלוקת בתחום האודיו, בגדול לך לפי האוזן ותזכור את כלל הברזל, לא כול הנוצץ, זהב הוא
כמו שציינו קודמי, ישנן המון חברות שמשקיעות הון עתק בשיווק ומיתוג, כאשר בפועל לא כולם יכולים להצביע מה ההבדל בין הכבילה ה"יקרה" לבין הזולה יותר, שאני אומר לא כולם, אני מתכוון לזה שזה סובייקטיבי לחלוטין, לעומת זאת, אצל 90% מהאנשים פה שיש להם מערכת ממצועת פלוס, תראה כבילה ממוצעת פלוס ואף יותר, יש הרבה פן פסיכולוגי, יש הרבה פן עיצובי, השאלה באיזה צד של המטבע אתה חושב שאתה נמצא.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
crusader, כל אחד אוהב לחשוב שהוא פלצן (="אודיופיל" עלק) לי אישית אין בעייה עם פלצנים, בתנאי אחד; שהם מבינים את התחום לעומק, ויכולים להמציא הסבר פיסיקלי/חשמלי/מכני/אקוסטי/ווטאוור למה שהם שומעים. ברגע שזה כך, אפשר לומר שלפלצן לפחות יש בסיס לאמונתו, ואז זה בסדר. אבל אם לא שומעים שום הבדל, לא מרגישים שום הבדל, ולא יודעים בכלל מה ההבדל... הרי שאין הבדל.
..
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
ZiggyMan,
סלח לי אבל לא בדיוק הבנתי, איך ממה שרשמתי הגעת לנגזרת של "פלצנות" ואיך זה קשור לדיון על איכות הכבל והשפעתו על סאב, במקרה הספציפי שלנו.
אגב זה שאתה לא שומע את ההבדלים, לא אומר שאחרים גם, כמו שציינתי בהתחלה בתחום הזה כמו בהרבה אחרים, הרוב המכריע הינו סובייקטיבי.
סלח לי אבל לא בדיוק הבנתי, איך ממה שרשמתי הגעת לנגזרת של "פלצנות" ואיך זה קשור לדיון על איכות הכבל והשפעתו על סאב, במקרה הספציפי שלנו.
אגב זה שאתה לא שומע את ההבדלים, לא אומר שאחרים גם, כמו שציינתי בהתחלה בתחום הזה כמו בהרבה אחרים, הרוב המכריע הינו סובייקטיבי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
שוב כל ההסבר שלך נוגע לפסיכולוגיה ( תקן אותי אם טועה ? )crusader כתב:אינדיאמין,
כמו שציינו קודמי, ישנן המון חברות שמשקיעות הון עתק בשיווק ומיתוג, כאשר בפועל לא כולם יכולים להצביע מה ההבדל בין הכבילה ה"יקרה" לבין הזולה יותר, שאני אומר לא כולם, אני מתכוון לזה שזה סובייקטיבי לחלוטין, לעומת זאת, אצל 90% מהאנשים פה שיש להם מערכת ממצועת פלוס, תראה כבילה ממוצעת פלוס ואף יותר, יש הרבה פן פסיכולוגי, יש הרבה פן עיצובי, השאלה באיזה צד של המטבע אתה חושב שאתה נמצא....
אני שואל שאלה טכנית שצריך להיות לה הסבר טכני , שנוגע לסוג הכבל , חומרים , מוליכים , מרחק
צריך להיות מכשירי מדידה שמודדים וויברציות ורעשי רקע על כבל בתחילתו וסופו
יש להיתחשב ולחשב סוג החומר ועוד..
אתה צודק אולי שגם מכשירים בינוניים משפיעים אבל אולי יתכן שיש כאן משהו לחיוב
מפני שיש לי רסיבר רציני (קצת) חשוב לי למצות שאלה זאת טכנית
זה שיש לאנשים כאן מערכות בינוניות לא אומר שלמי שיש מערכת קצת טובה לא רשאי לבדוק
אני חושב שאני לא טועה?
כל ההסברים הפסיכולוגים ,קללות שמושמעים כאן ,
או מענה שזה כבר נטחן ובפועל שאני ניכנס לשרשורים שמעבירים לי
שום דבר לא נטחן כלום לא רשום שם !
אין שום הסבר טכני או בדיקה טכנית
רק אנשים עצבניים מאוד שאומרים שלא תשאל או לא תחשוב
מה מפריע ששואלים ? לשם מה יש פורום על כבלים ?