קודם כל המערכת, רק אחרי זה... הסרט :)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

שלום לכל הנינג'ות,

ובכן רובנו פה הוצאנו אלפי, אם לא עשרות אלפי שקלים על הקולנוע הביתי שלנו והיד עוד נטוייה.
אבל, בל נשכח את העיקר: סרטים ומוזיקה.

אז הייתי רוצה (בעיקר מקווה) שתמצאו את השרשור הזה שימושי ותעלו רשימות של סרטים ומוזיקה שהם הסיבות העיקריות לשדרוגים שלכם.

אחרי הכל אני מאמין שרובכם פה לא השקיעו את מיטב כספם והקריבו תחנונים אין-ספור להנהלה רק כדי לצפות בסראונד מלא על מסך של 120 אינץ' ב- יובל המבולבל...מינית או בשירים גנוזים ב- 128 ביט של הופה היי.

אז אשמח אם תפרטו את ההשראה שלכם לקנייה המאסיבית :)

המשך יום נפלא,
יותם.

נ.ב. אני די בטוח שבעת הקנייה/שדרוג יש מקום מיוחד לשיר או סרט שהוא הראשון שאנחנו הולכים לבדוק איתו את הקנייה/שדרוג... מה שלכם?

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #2 

1996 - לייזר דיסק של "שקרים אמיתיים" ואונקיו TX-DS939 הם שהכניסו אותי לבור ללא תחתית שאני נמצא בו עד היום. עוצמת החוויה, הסאונד וכמובן אפקט הוואו "יש לי קולנוע בתוך הבית" הם שהובילו אותי להכנס לתחום. מאז עברו כ"כ הרבה רסיברים \ מגברים רמקולים אבל את הרגע שבו שמעתי וראיתי את שקרים אמיתיים בפעם הראשונה אני לא אשכח.

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

LiorDrZ כתב:1996 - לייזר דיסק של "שקרים אמיתיים" ואונקיו TX-DS939 הם שהכניסו אותי לבור ללא תחתית שאני נמצא בו עד היום. עוצמת החוויה, הסאונד וכמובן אפקט הוואו "יש לי קולנוע בתוך הבית" הם שהובילו אותי להכנס לתחום. מאז עברו כ"כ הרבה רסיברים \ מגברים רמקולים אבל את הרגע שבו שמעתי וראיתי את שקרים אמיתיים בפעם הראשונה אני לא אשכח.
...
:lol:
!!!Damn you Arnold Schwarzenegger

matzri
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

שנת 2000 - מהיר ועצבני הראשון ...
היה לי רסיבר של קנווד , פעם ראשונה שחוויתי סראונד כמו שצריך בבית (בסצינה המירוץ הראשונה כאשר עפה מהמכונית הירוקה פלטת מתכת אחורה).
מאז חוסכים לעוד ועוד :)

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

דווקא במקרה שלי, מחלת השדרגת של הקולנוע הביתי הגיעה מאוחר (עד לפני חצי שנה הייתי שפוי... 8O )
יש לי קולנוע ביתי בסיסי למדיי: סראונד פשוט של מורל, הגברת של yamaha מלפני 6 שנים, טלוויזיה 42 של פיליפס ומחשב על עם 7 כוננים קשיחים המכילים בתוכם יותר מ- 1000 סרטי בלו-ריי. (עד לא מזמן הייתי חולה במחלת שדרגת ה- PC מחלה פחות תובענית מבחינת עלות הטיפול בה :wink: אחרי הכל... רמקול טוב אחד עולה כמו מחשב על שלם).

בכל מקרה, חולה על סרטים תמיד הייתי אבל שמרתי על צניעות ונהנתי מהמערכת "לא יותר מבסדר" שיש לי בסלון
במקביל אני חולה על ספרי פנטזיה (רומח הדרקון, מחזור שער המוות, האלף האפל, שר הטבעות וכמובן הבייבי האחרון: שיר של אש ושל קרח - או כפי שחלקכם מכירים אותו בשם: משחקי הכס).

וכאשר שר הטבעות יצא לאקרנים (פיטר ג'קסון תעשה לי הוביט) לא איחר המועד בו השגתי את הטרילוגיה המורחבת אקסטרה אקסטרה עם קטעים מצונזרים של פרודו וסאם + מאחורי הקלעים + מה קרה לפני שקרה משהו + רק חנון יקנה את זה עם הבובה חסרת המשמעות הזו.

וכשצפיתי לראשונה בביתי הקט בטרילוגיה קרה משהו בפתיח של הסרט הראשון... חליתי.
הרגע בו הטבעת (וכמה אצבעות) של סאורון עפות באוויר והוא מתכנס לעצמו ומתפוצץ - גל של בס מטורף שטף את הבית.
הכל רעד!
שקשק!
הזדעדע!!!!
אבל... כך גם הסאב. הוא פשוט לא היה טוב מספיק.

ואז זה הכה בי... אני רוצה טוב יותר !!!!
אני רוצה להתפוצץ עם סאורון!!! אני רוצה לחוש את אבחת החרבות לא רק לשמוע...

התחלתי בבירורים מאסיביים ולא משנה איפה בדקתי הבנתי... זה עסק יותר מדיי יקר.
אז חיכיתי וחיכיתי... ועברו כמה שנים.

והיום, תודה להורים שלי על הגנים הנפלאים ומנת האייקיו הסבירה, אני עובד במקום טוב ומרוויח יופי יחסית לגיל שלי.
אז, הגיע הזמן לקנות תרופה למחלה... ולהרגיע אותה לפחות לכמה שנים.
אז לפני חצי שנה לערך התחלתי בבירורים המאסיביים שלי לרכישת קולנוע ביתי מטורף :)

קולנוע ביתי...
Here I Come !!!!

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #6 

LiorDrZ כתב:1996 - לייזר דיסק של "שקרים אמיתיים" ואונקיו TX-DS939 הם שהכניסו אותי לבור ללא תחתית שאני נמצא בו עד היום. עוצמת החוויה, הסאונד וכמובן אפקט הוואו "יש לי קולנוע בתוך הבית" הם שהובילו אותי להכנס לתחום. מאז עברו כ"כ הרבה רסיברים \ מגברים רמקולים אבל את הרגע שבו שמעתי וראיתי את שקרים אמיתיים בפעם הראשונה אני לא אשכח.
...
LiorDrz אהבתי (Y)

כמוני כמוך, רק שאצלי זה התחיל עוד לפני, במיוחד כאשר קראתי כתבה בפנאי פלוס בשלהי 1990, מדור אלקטרוניקה וחדשנות, מאמר על טכנולוגיה חדישה :wink: היכולה להפיק חיים חדשים בסרטי קולנוע בבית, בדמותו של נגן "עתידני" כך היה כתוב 8) ...עם דיסקים בגודל של תקליט. המכשיר ידע להעביר ולנגן סרטי קולנוע בסטיראו קולנועי כפי שיש בבתי הקולנוע dolby stereo. 8O באותם הזמנים.
התמונה היא עם רזולוציה כפולה משל ווידאו ביתי ובהחלט הדבר הבא...אני זוכר שהראו תמונה של נגן PIONEER יוקרתי במחיר של 20,000 ש"ח. 8O
מאז שקראתי את המאמר הזה, באותו הרגע ידעתי שיש לי שאיפה (ילד בן 13, אתם יודעים)...אז זה היה בגדר של חלום רטוב (בינהם :lol: ).
הרצון העז חזר בגדול כאשר בשלהי 1994 קמה ונפתחה חנות ללייזר דיסקים בראשל"צ סמוך לבית הוריי...לא ידעתי במה מדובר עד שמכר טוב שלי עניין אותי והלכתי לראות במו עיניי...ברגע שנכנסתי הלסת, העינים, השערות פשוט נשמטו מפניי...והגעתי ל-paradise...חנות מלאה בסרטי לייזר דיסק, פרוסים לכל..ובסוף החנות עמדה לה טלוויזיה 33 אינץ של גרונדינג (אז זה היה גדול במיוחד) על שידת עץ צרה וגבוהה מעץ מלא ומצידה של ה-TV שני רמקולים של חברת LASER (מדבקה כמובן). ובכניסה לחנות תלויים שני סאטליטים.
ההדגמה וההתנסות הראשונה (בחנות) הייתה הסרט MORTAL KOMBAT שרק הגיע למדפים, קטע הפתיחה וסצינות ההתחלה, פשוט היו ונשמעו מרהיבים, והרגשתי קולנוע אמיתי בחנות וחיוך מאוזן לאוזן היה מרוח על שפתיי. הסאונד היה ב-dolby surround prologic. הרסיבר היה YAMAHA 2090 והנגן היה נגן בסיסי של PIONEER דגם: CLD-S104.

כעבור חודשים התחדשתי עם נגן שכזה (למזלי זה היה החופש הגדול, העבדתי עצמי שעות נוספות במקום עבודתי של אמי בשביל חסוך את אותם 2800 ש"ח שהייתי חייב בשביל לרכוש את הנגן הזה), היה ברשותי סט סטיראו מאבי של חברת sherwood. בשביל להשלים את החבילה.
שני סרטי הלייזר דיסק הראשונים שרכשתי מכספי היו TERMINATOR 2 SE גרסת pan&scan שעלה 220 ש"ח ו- ALIENS SE ב-AC-3 דבר שייקר את המוצר ועלה 280 ש"ח.
הרגשתי king of the world, והייתי האדם היחיד במשפחתי ומכריי שהיה לי את הטכנולוגיה הזו בגאווה...
הזמן עבר, התחלתי לעבוד בחנות, והתחלתי לרכוש עוד סרט ועוד סרט ועוד סרט, גם סט ה-סטיראו עבר שדרוג רציני כאשר רכשתי מתצוגה את ה-YAMAHA 2090 ואת הרמקולים...וסוף סוף היה לי "PRO-LOGIC" בבית 8O

כמובן שהנהירה הובילה אותי ל-AC-3 (כך היה רשום חותמת דולבי דיגיטל 5.1 באותם הימים), והימאהה 2090 הוחלף ל-2092 ..וכו וכו... 8) :wink: (b)

נוסטלגיה 8) (f)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #7 

אחח הימים של הלייזר דיסק... ההופעה החיה של U2 Rattle and Hum, מארז הטרילוגיה של מלחמת הכוכבים. מסכנים השכנים שלי באותה תקופה...

tamirl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

linyotam כתב:וכאשר שר הטבעות יצא לאקרנים (פיטר ג'קסון תעשה לי הוביט) לא איחר המועד בו השגתי את הטרילוגיה המורחבת אקסטרה אקסטרה עם קטעים מצונזרים של פרודו וסאם + מאחורי הקלעים + מה קרה לפני שקרה משהו + רק חנון יקנה את זה עם הבובה חסרת המשמעות הזו.
...
מה בדיוק היה בקטעים המצונזרים האלה ?? :lol: 8O

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

Brothers in Arms, 20th Anniversary Edition

שליחה #9 

זה דיסק אודיו שמשמש עבורי רפרנס .... כשאני שומע מייד אחרי שידרוג או שינוי במערכת....
http://www.sa-cd.net/showtitle/3030

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

tamirl כתב:
linyotam כתב:וכאשר שר הטבעות יצא לאקרנים (פיטר ג'קסון תעשה לי הוביט) לא איחר המועד בו השגתי את הטרילוגיה המורחבת אקסטרה אקסטרה עם קטעים מצונזרים של פרודו וסאם + מאחורי הקלעים + מה קרה לפני שקרה משהו + רק חנון יקנה את זה עם הבובה חסרת המשמעות הזו.
...
מה בדיוק היה בקטעים המצונזרים האלה ?? :lol: 8O
...
חחח מן הסתם הגזמתי, אבל כן רכשתי את החבילה המורחבת הכוללת את הגרסאות הארוכות של כל אחד מ- 3 הסרטים ועוד דיסקים של מאחורי הקלעים ושאר תפנוקים עבור כל סרט. צפיתי בכולם והתענגתי :)

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: Brothers in Arms, 20th Anniversary Edition

שליחה #11 

טלHD כתב:זה דיסק אודיו שמשמש עבורי רפרנס .... כשאני שומע מייד אחרי שידרוג או שינוי במערכת....
http://www.sa-cd.net/showtitle/3030
...
\

מממ... סיקרנת אותי
אני אבדוק את הדיסק הזה בקרוב מאד :)

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #12 

קניתי ימהה 592 ללא AC3 בגלל מוסיקה שלמזלי נרשמה פה לעיל- BROTHERS IN ARMS.
קניתי את ה592 כהכנה ללייזר דיסק כיוון שהוא יצא ובהחלט רציתי לרדת מכיוון של ווידאו.

קניתי את הDDP1 - מעבד AC3 חיצוני בגלל היום השלישי.
קניתי DVD עם יציאת 6CH בגלל מטריקס.

קניתי סאב בגלל מטריקס.

בדיקת מערכת אני עושה עם הדיסקים של פורום אודיו וקולנוע ביתי של IOL + מטריקס (קטע היריות לרמקולים + קטע הוולקן לסאב)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #13 

linyotam כתב:דווקא במקרה שלי, מחלת השדרגת של הקולנוע הביתי הגיעה מאוחר (עד לפני חצי שנה הייתי שפוי... 8O )
יש לי קולנוע ביתי בסיסי למדיי: סראונד פשוט של מורל, הגברת של yamaha מלפני 6 שנים, טלוויזיה 42 של פיליפס ומחשב על עם 7 כוננים קשיחים המכילים בתוכם יותר מ- 1000 סרטי בלו-ריי. (עד לא מזמן הייתי חולה במחלת שדרגת ה- PC מחלה פחות תובענית מבחינת עלות הטיפול בה :wink: אחרי הכל... רמקול טוב אחד עולה כמו מחשב על שלם).

בכל מקרה, חולה על סרטים תמיד הייתי אבל שמרתי על צניעות ונהנתי מהמערכת "לא יותר מבסדר" שיש לי בסלון
במקביל אני חולה על ספרי פנטזיה (רומח הדרקון, מחזור שער המוות, האלף האפל, שר הטבעות וכמובן הבייבי האחרון: שיר של אש ושל קרח - או כפי שחלקכם מכירים אותו בשם: משחקי הכס).

וכאשר שר הטבעות יצא לאקרנים (פיטר ג'קסון תעשה לי הוביט) לא איחר המועד בו השגתי את הטרילוגיה המורחבת אקסטרה אקסטרה עם קטעים מצונזרים של פרודו וסאם + מאחורי הקלעים + מה קרה לפני שקרה משהו + רק חנון יקנה את זה עם הבובה חסרת המשמעות הזו.

הרגע בו הטבעת (וכמה אצבעות) של סאורון עפות באוויר והוא מתכנס לעצמו ומתפוצץ - גל של בס מטורף שטף את הבית.
הכל רעד!
שקשק!
הזדעדע!!!!

והיום, תודה להורים שלי על הגנים הנפלאים ומנת האייקיו הסבירה, אני עובד במקום טוב ומרוויח יופי יחסית לגיל שלי.

קולנוע ביתי...
Here I Come !!!!
...
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

אני מזדהה עם פחות או יותר כל מילה שכתבת מה-PC, דרך הפנטזיה (אני גלשתי גם למד"ב בגיל יחסית צעיר, אבל ממש לאחרונה קניתי מיד שניה את טרילוגיות רשומות ואגדות רומח הדרקון, ואני לקראת סוף הספר הראשון של שיר של קרח ואש ;) ), ועד לאצבעות של סאורון (ולטבעת שנופלת במפגש הראשון של החבורה!) (f)

ועדיין, אם לענות על השאלה, אז אני חטפתי את הג'וק מדוד שלי, שבימיו כגרוש הולל (לפני שהוא חזר בתשובה 8O ), הייתה לו דירת רווקים מטורפת ברמת השרון עם רמקולים ענקיים של סרווין ווגה שנראו כמו (רמקולים של הופעות), מקרן פנסוניק יבוא אישי מיפן ולייזר דיסק פיוניר ELITE שהיה כ"כ מתוחכם שאפילו לא היית צריך להחליף צד באמצע הסרט כי הראש היה מסתובב לבד מסביב לדיסק..! 8)

בקיצור, חנוכה אחד, בטח סביב גיל 16, הדוד החליט לנסוע לשבוע סקי באלפים, ושאל אותי אם אני מוכן לשמור על הדירה. וכך, בנס שנמשך 8 ימים, ראיתי סרטים ואכלתי פיצה עם כל החברים מדי יום ולילה בכמויות שקשה לתאר בשום דרך אחרת מלבד אגדיות :pizza: (~) 8)

יש לי הרבה זכרונות נעימים מהשבוע הזה (ומעוד שבועיים בפסח ואיזה חמשוש יום כיפור אחד): כשניסינו לעשות pause בשבעה חטאים בדיוק על הפריים שמראים מה יש בקופסה; כשהטי-רקס בפארק היורה דופק את השאגה הראשונה שלו; כשהפצצת אטום מתפוצצת במכרה בקוד שבור (החתול של הדוד ישן עלי כשראינו את זה ועד היום נראה לי שאפשר לראות שרידים של השריטות שחטפתי ממנו כשהסצנה הזאת הגיעה...); כשהפסקנו לראות את showgirls באמצע כי חבר אחד אמר שהעירום והסקס לא שווים את התאי מוח שהסרט הזה משבית לנו (וחזרנו לראות אותו יותר מאוחר בלילה אחרי שהוא הלך :lol: )

אז לקח לי עוד כמה שנים - אחרי שהחברה שלי (היום אישתי) איימה לעזוב אותי אחרי שסיפרתי לי שאני הולך לשרוף את כל הפיקדון מהשחרור על סט 5 רמקולים של Phase Teatro (שכבר שמתי עליהם מקדמה) - ונשארתי עם מערכת פרו-לוג'יק חמודה של Technics (יבוא אישי מצרפת) לעוד כמה שנים, עד שזכיתי בסכום נאה בתכנית הטלוויזיה "החוליה החלשה" 8)

עכשיו כשהיה לי כסף, התחלתי לחרוש, ואחרי כמה חודשים טובים של מחקר, האזנות, מבחנים השוואתיים וכיו"ב, נסגרתי על רסיבר אונקיו 600, וסט 5 רמקולים של מוניטור אודיו מסדרת הברונזה. שנתיים אח"כ הוספתי את הסאב של הסדרה תודות לבונוס חביב מהעבודה...

beller
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
שם מלא: beller
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #14 

אני לא חולה שדרגת. הציוד שלי הוא ברובו ממוחזר- משופץ- DIY. אבל יש יצירות שהן הראשונות שאני שם על כל סטאפ שאני עושה. יש את "הפלנטות" של הולסט, בדיסק בן 25 שנה של חברת NIMBUS. ראבר סול של הביטלס. דם כלבים עולה של קארנט 93. יו גונג של איינשטוצן נויבטן. LIBERTANGO של פיאצולה. האלבום הראשון של יוצר בשם ליטו נביה.
רוב הדברים שאני צופה בהם הם הלקטות ארכיוניות של טלוויזיה, 4:3, הרוב מונו שחור לבן.
יש לי סט אפ אחד מנורתי ואחר - מגבר ק"ב שמצאתי בזבל, סאב של פולק אודיו שמצאתי בזבל, באפר מנורות שקיבלתי מתנה, רמקולים שבניתי בעצמי ועוד סט, מצויין לטעמי, של וורפידייל. הרבה ציוד יקר, הוא בסך הכל קופסאות יפות לקיטים מסין. תשאלו את חיים מהפורום, איש DIY משכמו ומעלה, שבונה בעצמו ציוד שאינו נופל משום דבר שעולה כמו דירה בירוחם.
ברוח הימים האלה, אני רואה בשדרגת משהו נורא בורג'ואה ונורא לא פרולטריוני. אם כבר ציוד, אז רק מסין הקומוניסטית. יחי מאו.
מיאו מיאו.

דני
דני בלר

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

epony כתב:
linyotam כתב:דווקא במקרה שלי, מחלת השדרגת של הקולנוע הביתי הגיעה מאוחר (עד לפני חצי שנה הייתי שפוי... 8O )

הכל רעד!
שקשק!
הזדעדע!!!!

קולנוע ביתי...
Here I Come !!!!
...
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

אני מזדהה עם פחות או יותר כל מילה שכתבת מה-PC, דרך הפנטזיה (אני גלשתי גם למד"ב בגיל יחסית צעיר, אבל ממש לאחרונה קניתי מיד שניה את טרילוגיות רשומות ואגדות רומח הדרקון, ואני לקראת סוף הספר הראשון של שיר של קרח ואש ;) ), ועד לאצבעות של סאורון (ולטבעת שנופלת במפגש הראשון של החבורה!) (f)

ועדיין, אם לענות על השאלה, אז אני חטפתי את הג'וק מדוד שלי, שבימיו כגרוש הולל (לפני שהוא חזר בתשובה 8O ), הייתה לו דירת רווקים מטורפת ברמת השרון עם רמקולים ענקיים של סרווין ווגה שנראו כמו (רמקולים של הופעות), מקרן פנסוניק יבוא אישי מיפן ולייזר דיסק פיוניר ELITE שהיה כ"כ מתוחכם שאפילו לא היית צריך להחליף צד באמצע הסרט כי הראש היה מסתובב לבד מסביב לדיסק..! 8)

בקיצור, חנוכה אחד, בטח סביב גיל 16, הדוד החליט לנסוע לשבוע סקי באלפים, ושאל אותי אם אני מוכן לשמור על הדירה. וכך, בנס שנמשך 8 ימים, ראיתי סרטים ואכלתי פיצה עם כל החברים מדי יום ולילה בכמויות שקשה לתאר בשום דרך אחרת מלבד אגדיות :pizza: (~) 8)

יש לי הרבה זכרונות נעימים מהשבוע הזה (ומעוד שבועיים בפסח ואיזה חמשוש יום כיפור אחד): כשניסינו לעשות pause בשבעה חטאים בדיוק על הפריים שמראים מה יש בקופסה; כשהטי-רקס בפארק היורה דופק את השאגה הראשונה שלו; כשהפצצת אטום מתפוצצת במכרה בקוד שבור (החתול של הדוד ישן עלי כשראינו את זה ועד היום נראה לי שאפשר לראות שרידים של השריטות שחטפתי ממנו כשהסצנה הזאת הגיעה...); כשהפסקנו לראות את showgirls באמצע כי חבר אחד אמר שהעירום והסקס לא שווים את התאי מוח שהסרט הזה משבית לנו (וחזרנו לראות אותו יותר מאוחר בלילה אחרי שהוא הלך :lol: )

אז לקח לי עוד כמה שנים - אחרי שהחברה שלי (היום אישתי) איימה לעזוב אותי אחרי שסיפרתי לי שאני הולך לשרוף את כל הפיקדון מהשחרור על סט 5 רמקולים של Phase Teatro (שכבר שמתי עליהם מקדמה) - ונשארתי עם מערכת פרו-לוג'יק חמודה של Technics (יבוא אישי מצרפת) לעוד כמה שנים, עד שזכיתי בסכום נאה בתכנית הטלוויזיה "החוליה החלשה" 8)

עכשיו כשהיה לי כסף, התחלתי לחרוש, ואחרי כמה חודשים טובים של מחקר, האזנות, מבחנים השוואתיים וכיו"ב, נסגרתי על רסיבר אונקיו 600, וסט 5 רמקולים של מוניטור אודיו מסדרת הברונזה. שנתיים אח"כ הוספתי את הסאב של הסדרה תודות לבונוס חביב מהעבודה...
...
חחח סיפור ענק !!! (Y) (Y) (Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #16 

beller כתב:אני לא חולה שדרגת. הציוד שלי הוא ברובו ממוחזר- משופץ- DIY. אבל יש יצירות שהן הראשונות שאני שם על כל סטאפ שאני עושה. יש את "הפלנטות" של הולסט, בדיסק בן 25 שנה של חברת NIMBUS. ראבר סול של הביטלס. דם כלבים עולה של קארנט 93. יו גונג של איינשטוצן נויבטן. LIBERTANGO של פיאצולה. האלבום הראשון של יוצר בשם ליטו נביה.
רוב הדברים שאני צופה בהם הם הלקטות ארכיוניות של טלוויזיה, 4:3, הרוב מונו שחור לבן.
יש לי סט אפ אחד מנורתי ואחר - מגבר ק"ב שמצאתי בזבל, סאב של פולק אודיו שמצאתי בזבל, באפר מנורות שקיבלתי מתנה, רמקולים שבניתי בעצמי ועוד סט, מצויין לטעמי, של וורפידייל. הרבה ציוד יקר, הוא בסך הכל קופסאות יפות לקיטים מסין. תשאלו את חיים מהפורום, איש DIY משכמו ומעלה, שבונה בעצמו ציוד שאינו נופל משום דבר שעולה כמו דירה בירוחם.
ברוח הימים האלה, אני רואה בשדרגת משהו נורא בורג'ואה ונורא לא פרולטריוני. אם כבר ציוד, אז רק מסין הקומוניסטית. יחי מאו.
מיאו מיאו.

דני
...
במיוחד בשבילך דני - ציור בשם "!Meow Mao" מאת האמן הסיני Qiu Jie, שהוצג בגלריית סאצ'י בלונדון כשנפתחה מחדש לפני שנתיים-שלוש - כ"כ אהבתי שקניתי רפרודוקציה שלו שיושבת אצלי בפינת אוכל 8)

[img2=550x826]http://26.media.tumblr.com/tumblr_lix8w ... o1_500.jpg[/img2]
נערך לאחרונה על ידי epony ב 17/08/2011 19:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #17 

נערך (כפל הודעות).

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”