מצויין אז תקנה. לא כתבתי לא לקנות להלן המלצתי להורי לקנות אבל חשוב לפני הקניה להתקשר לחברת הביטוח ולשאול מהן דרישות המיגון וכמה הפרמיה למען לא תהיה מופתע.kingikra כתב:kobbi,
כל החסרונות שהזכרת לא רלונטיות אלי בכלל. שיגנבו. נקבל חלופי. חוץ מזה אני גר בביניין עם חניה תת קרקעית שסגורה בשער ברזל ענק ועובד בחברה שבה אני חונה ב קומה 3-. להגיד לך שגנבים לא יכולים לגנוב מאיפה שאני גר? ברור שכן אבל יעדיפו להתעסק עם רכב שחונה ברחוב או בחניה בחוץ. כמובן שביטוחים לא רלוונטים אלי בכלל.
תודה...
מישהו פה התנסה בנסיעה על סקודה אוקטביה 1800 TSI?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
kobbi כתב:מצויין אז תקנה. לא כתבתי לא לקנות להלן המלצתי להורי לקנות אבל חשוב לפני הקניה להתקשר לחברת הביטוח ולשאול מהן דרישות המיגון וכמה הפרמיה למען לא תהיה מופתע.kingikra כתב:kobbi,
כל החסרונות שהזכרת לא רלונטיות אלי בכלל. שיגנבו. נקבל חלופי. חוץ מזה אני גר בביניין עם חניה תת קרקעית שסגורה בשער ברזל ענק ועובד בחברה שבה אני חונה ב קומה 3-. להגיד לך שגנבים לא יכולים לגנוב מאיפה שאני גר? ברור שכן אבל יעדיפו להתעסק עם רכב שחונה ברחוב או בחניה בחוץ. כמובן שביטוחים לא רלוונטים אלי בכלל.
תודה......
אני לוקח בליסינג אם לא הבנת. חברת הביטוח לא מעניינת אותי.
- 123liki
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- שם מלא: ליאור הוכמן
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
סקודה אוקטביה 1.8TSI VS 1.4TSI
היי
אני אציין שהרכבים שנהגתי הם רכבי ליסינג.
לפני 3 חודשים החלפתי את רכב הליסינג "פורד מונדאו" ל-"סקודה אוקטביה 1.4TSI" - ואני חייב לציין שהנחיתה הייתה רכה לרדת מרכב "דרגה 4" לרכב ששוה ערך ל-"דרגה 3". - במחיר של הסקודה - אני לא חוזר יותר למאזדה 3 או פורד פוקוס או טויוטה קורולה.
הסקודה מהירה, חסכונית, מפנקת (אבזור ונוחות ) - השידוך בין 1.4 טורבו לתיבת הילוכים DSG עובד מצויין.
כפי שצויין כאן לפני - יש להתרגל לתיבה הרובוטית, במיוחד להתחלת נסיעה מ-0-10 קמ"ש .
חבר שלי לצוות לקח את ה- 1.8TSI - והרכב הוא מטוס על...
אבל, לאחר שנהגתי בשני הרכבים:
1. ה- 1.4TSI זהו השידוך האידיאלי לרכב הזה.- לפי דעתי , 1.2TSI יהיה עדין מידי , וה- 1.8TSI חזק מידי - למרכב (שלדה) הרכב.
2. ה- 1.4 ו- 1.8 TSI מגיעים עם אותם גדלי הצמיגים (195/R16 )- והחבר שלי נאלץ לשנות את רוחב הצמיגים כי מרב הכוח הצמיגים לא עמדו באחיזת כביש בעת התחלת נסיעה (גרם לפירפור הצמיגים במקום)
3. ה- 1.4TSI מהיר ותיבת 7 ההילוכים מגיבה מעולה, ואפילו אם בא לך קצת "להשתולל" אתה מעביר למצב הילוכי "ספורט" (או טיפטרוניק ידני) והרכב משנה את התנהגותו בצורה מדהימה.
4. הצבע ה"שחור פנינה" עושה את ההבדל (שרירי , כוחני, מראה גנסטרי)
5. תא המטען ענק
לסיכום אחד הרכבים לקטגוריה הזה אם לא ה.....
לפני 3 חודשים החלפתי את רכב הליסינג "פורד מונדאו" ל-"סקודה אוקטביה 1.4TSI" - ואני חייב לציין שהנחיתה הייתה רכה לרדת מרכב "דרגה 4" לרכב ששוה ערך ל-"דרגה 3". - במחיר של הסקודה - אני לא חוזר יותר למאזדה 3 או פורד פוקוס או טויוטה קורולה.
הסקודה מהירה, חסכונית, מפנקת (אבזור ונוחות ) - השידוך בין 1.4 טורבו לתיבת הילוכים DSG עובד מצויין.
כפי שצויין כאן לפני - יש להתרגל לתיבה הרובוטית, במיוחד להתחלת נסיעה מ-0-10 קמ"ש .
1. ה- 1.4TSI זהו השידוך האידיאלי לרכב הזה.- לפי דעתי , 1.2TSI יהיה עדין מידי , וה- 1.8TSI חזק מידי - למרכב (שלדה) הרכב.
2. ה- 1.4 ו- 1.8 TSI מגיעים עם אותם גדלי הצמיגים (195/R16 )- והחבר שלי נאלץ לשנות את רוחב הצמיגים כי מרב הכוח הצמיגים לא עמדו באחיזת כביש בעת התחלת נסיעה (גרם לפירפור הצמיגים במקום)
3. ה- 1.4TSI מהיר ותיבת 7 ההילוכים מגיבה מעולה, ואפילו אם בא לך קצת "להשתולל" אתה מעביר למצב הילוכי "ספורט" (או טיפטרוניק ידני) והרכב משנה את התנהגותו בצורה מדהימה.
5. תא המטען ענק
לסיכום אחד הרכבים לקטגוריה הזה אם לא ה.....
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: סקודה אוקטביה 1.8TSI VS 1.4TSI
תודה רבה על התשובה המפורטת.123liki כתב:היי
5. תא המטען ענק
לסיכום אחד הרכבים לקטגוריה הזה אם לא ה........
חופשי יש מצב שה 1.4 יותר מתאים לאוטו צעצוע הזה אבל עדיין ה 1.8 מדגדג לי יותר.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רבה אבל אני מסתפק כרגע בתגובה של 123liki.oferab כתב:תשלח טלפון בפרטי, ואני אתקשר אליךkingikra כתב:אפשר קצת פירוט?oferab כתב:יש לי את האוקטביה 1.8 TSI כבר מעל לחצי שנה ואני נהנה מאד
עשיתי גם נסיעת מבחן אל הסופרב, אבל אהבתי יותר יותר את האוקטביה
מומלצת מאד...
תודה......
דיברתי היום עם אבי לאחר שבוע התרשמות
וקשה להוריד לו את החיוך מהפנים.
הוא קנה את ה 1.8TSI המפואר.
מציין העברת הילוכים חלקה ונעימה.
שקט .
עוצמת מנוע אדירה - הם גרים בצפון הארץ ומטפסים בעליות.
הוא יושב וקורא את המניואל לפרטי פרטים.
עוד 3 וחצי שנים זה האוטו שלי....
הוא קנה את ה 1.8TSI המפואר.
מציין העברת הילוכים חלקה ונעימה.
שקט .
עוצמת מנוע אדירה - הם גרים בצפון הארץ ומטפסים בעליות.
הוא יושב וקורא את המניואל לפרטי פרטים.
עוד 3 וחצי שנים זה האוטו שלי....
נערך לאחרונה על ידי kobbi ב 07/05/2011 8:51, נערך פעם 1 בסך הכל.