יס לא משאירים ברירה, אלא לעבור להוט
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
זה שהוט זה סיוט אחד מתמשך, זה לא חדש. מה שמדאיג זה שיס מתחילים לרדת לרמה שלהם.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ידידי היקר,NEW_WAVE כתב:אני לא מבין למה צריך שירות ותמיכה כל שני וחמישי ,מה זה שירות סוציאלי .YardenBenlulu כתב:לדעתי אם מדברים על שירות ותמיכה - הוט בתחתית הרצפה וליס יש כמה פישולים אבל בתור אחד שעבר את הסרט אם אתה תעבור להוט אתה תסכים אפילו לשלם קנס ולחזור ליס היחס ללקוחות שמה ברצפה......
גם אני הייתי 10 שנים בהוט.
כל עוד אין תקלה, אתה נשאר עם אותן חבילות ולא משנה כלום - הכל דבש. (נתעלם מהממיר האיטי לרגע)
הבעיה היא שברגע שמתחילות התקלות, הן לא מסתיימות ורק מתעצמות.
אתה חווה מפח נפש ועוגמת נפש אין להם אח ורע, המקצועיות שם בקרשים, שירות הלקוחות - בדיחה, זמני המתנה, טעויות בחיובים תקלות שהן תמיד לרעתך וכו' וכו'.
אני בכלל לא מדבר על זה שהיו מנתקים אותי בממוצע פעמיים בשנה עקב ביקור טכנאי HOT אצל שכנים אחרים (יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה - וכמובן כל הביצים בסל אחד : אין לך לא טלפון, לא אינטרנט ולא טלויזיה )
במשך שנה שלמה בתואר שלי האינטרנט לא עבד יציב, היו שבועות שהיה מגיע אליי כל יום טכנאי. לא משנה מה - אף פעם לא הצליחו לטפל בבעיה כמו שצריך.
האינטרקציה האחרונה והסופית שלי עם הוט:
ניסיתי להעביר דירה עם אינטרנט של הוט לפני שנתיים, רק לאחר חודשיים הם הצליחו לסדר תקלת מיחשוב שמנעה מהם לעדכן את המנוי שלהם. עד שהם נזכרו כבר מזמן עשיתי קו בזק ומאז אני חי כמו מלך. העדפתי להפסיד את החודשים שנותרו לי בהתחייבות ולא לחזור לקלחת הזו. ניסיתי לתאם חודש לפני מעבר הדירה ,התקשרתי עשרות פעמים .
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
אין לי צד לא ביס ולא בהוט, ויש לי טלפון ואינטרנט של הוט והיה לי יס בטלויזיה אני חייב לצין 0 תקלות כמעט בשניהם, למעט פעם בודדת שכל אחד עזר לי ואני מופתע פה ואפתיע אתכם, שהוט נתנו שירות מצויין ומהיר.
כולם מדברים פה על איכות, אני רואה רוב הזמן ערוצים 1-2-10 ואני לא חושב שלאיש מהוט או יש איכות טובה יותר.
יס טוענים אותו דבר וגובים יותר, לדעתי לא נכון, אבל יתווכחו כולם.
לי היה יס ושבוע הבא הוט, אני מכיר אנשים ששנים פה ופה וכולם מסתדרים בסוף, זה רק טלויזיה, והמחירים בארץ לדעתי מאד גבוהים.
דבר נוסף, הוט לא ביקשו ממני תשלום עבור טכנאי שיתקין לי דבר בבית ויס, דורשים תשלום עבור טכנאי שיתקין ציוד שלהם שעובד אצלהם וששאני צריך לשלם להם תשלום חודשי...אם כבר שירות יש פה מינוס גדול מאד ליס.
כולם מדברים פה על איכות, אני רואה רוב הזמן ערוצים 1-2-10 ואני לא חושב שלאיש מהוט או יש איכות טובה יותר.
יס טוענים אותו דבר וגובים יותר, לדעתי לא נכון, אבל יתווכחו כולם.
לי היה יס ושבוע הבא הוט, אני מכיר אנשים ששנים פה ופה וכולם מסתדרים בסוף, זה רק טלויזיה, והמחירים בארץ לדעתי מאד גבוהים.
דבר נוסף, הוט לא ביקשו ממני תשלום עבור טכנאי שיתקין לי דבר בבית ויס, דורשים תשלום עבור טכנאי שיתקין ציוד שלהם שעובד אצלהם וששאני צריך לשלם להם תשלום חודשי...אם כבר שירות יש פה מינוס גדול מאד ליס.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
doron_amedey כתב:
דבר נוסף, הוט לא ביקשו ממני תשלום עבור טכנאי שיתקין לי דבר בבית ויס דורשים תשלום עבור טכנאי שיתקין ציוד שלהם שעובד אצלהם וששאני צריך לשלם להם תשלום חודשי...אם כבר שירות יש פה מינוס גדול מאד ליס....
טוב שאמרת זאת, כל התקנה בהוט היא בחינם ,התקינו לי ממיר בחינם ,לקחו ממיר בחינם ואין לי תקלות ,אז
מסתבר ששמועות לבד ,מציאות לבד .
אל תשכח VOD שלושה חודשים חינם.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

לא היה אפילו ויכוח, פשוט לא ביקשו ואת יס זו 70% מהסיבה שעזבתי.
Re: yes עכשיו במבצעים מטורפים...
מבצע מטורף למי? ללקוחות חדשים?איציקYES כתב:[interest]
פרסום עצמי אסור - מרטין
[/interest]...
דודי.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם אני לא טועה, ביס אין אפילו מנוי, ברגע שיש לך ממיר טוטאל, יש לך VOD, אתה משלם רק על התוכן, המנוי החודשי היחידי שיש ב-yes זה התשלום החודשי, שלעומת חברות לווין בארה"ב, זה ממש זול, תבדקו אפילו אם אתם רוצים.NEW_WAVE כתב:doron_amedey כתב:
דבר נוסף, הוט לא ביקשו ממני תשלום עבור טכנאי שיתקין לי דבר בבית ויס דורשים תשלום עבור טכנאי שיתקין ציוד שלהם שעובד אצלהם וששאני צריך לשלם להם תשלום חודשי...אם כבר שירות יש פה מינוס גדול מאד ליס....
טוב שאמרת זאת, כל התקנה בהוט היא בחינם ,התקינו לי ממיר בחינם ,לקחו ממיר בחינם ואין לי תקלות ,אז
מסתבר ששמועות לבד ,מציאות לבד .
אל תשכח VOD שלושה חודשים חינם....
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

כרגע אני ועוד 2 חברים שלי שעברו מיס להוט מאד! מרוצים והפונקציה של ה-STARTOVER פשוט גאוני!
הייתי אצל חמתי ששי ואין לה MAX ולכן אין לה VOD ופתאום נראה השירותים ש-YES נותנת מאד מיושנים בעיני.
מעניין מתי YES יציעו VOD לכל המנויים ללא MAX ועלות התקנה.
אני שאסיים עם הוט אולי אבדוק את יס, אבל כרגע נראה לי שאני עובר פעם ב-10 שנים
הייתי אצל חמתי ששי ואין לה MAX ולכן אין לה VOD ופתאום נראה השירותים ש-YES נותנת מאד מיושנים בעיני.
מעניין מתי YES יציעו VOD לכל המנויים ללא MAX ועלות התקנה.
אני שאסיים עם הוט אולי אבדוק את יס, אבל כרגע נראה לי שאני עובר פעם ב-10 שנים