הבוקר העליתי את הרמקולים החדשים (Cobalt 816) על ספייקים, אחרי ששבוע וחצי הם התענגו להם על כריות הגומי.
איזה הבדל. אני לא זז מהמערכת מהבוקר.
צ'רלי היידן וגארי פיקוק התקשרו להגיד תודה
אלי777
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
שליחה
והשידרוג הבא יהיה מייפל ?
בכל מיקרה תושבות גומי לא מומלצות בכלל ועדיף בלעדיהן
מה אתה אומר לנו בעצם- שעם כריות הגומי, שהן הרגליות המקוריות, הרמקולים נשמעים הרבה פחות טוב מאשר עם ספייקים, האם מדובר על ספייקים יעודיים לרמקול הנ"ל או לרמקולים של החברה הזו? אם לא-->
אז על איזה ספייקים מדובר?
או מדוע שחברה מכובדת כנ"ל לא תבין לבד שרגליות הגומי לא מתאימות?
תקן אותי אם הבנתי לא נכון את הודעתך.
נ.ב- מה עם DAVE HOLLAND; RAY BROWN; WILLIAM PARKER; CHARLES MINGUS, ועוד רבים וטובים עדיין לא התקשרו??
לו הם היו יודעים כמה אנחנו משקיעים על מנת לשחזר את משיכות האצבע שלהם, היו גובים תמלוגים מיצרניי ציוד הסטראו.....
ילדיעפים - אני מודה ומתוודה. לא הבנתי אותך. אין לי מושג על הבדלים בכבלים, באינטרקונקטים ואפילו במקורות (אני לא שמעתי) אבל הרמקולים שלי פשוט שינו טעמם... עם האוזן שלי יהיה לך קשה להתווכח.
ZY - אני מדבר על הספייקים המקוריים של הרמקולים אשר עד כה לא הורכבו. רגליות הגומי מצויינות אבל כשהרמקולים עלו על הספייקים נשמעה אנחת רווחה של ממש מכיוון הבסיסטים (לגבי mingus, brown - הם לא צריכים לטלפן. רוחם שורה אצלי קבוע ואנחנו מדברים באופן בלתי אמצעי. לגבי holland - טוב שהזכרת לי. אני הולך לשים עכשיו דיסק שלו. אגב Ron Carter החליט כנראה שהוא רוצה להפיל את הרמקולים מהספייקים. הוא נורא מתרגש וזה ניכר בנגינה שלו...)
אז תזכור שרון קרטר מנגן שם צ'לו ולא קונטרה-בס.
(אם יש לך אלבום אחר בראש - תעדכן אותי. אני מת לדעת).
ולגבי הוודו (נושא שאליו התוודעתי רק אתמול כאן בפורום) - אין לי מושג למה לשים את המערכת שלי על גושי מייפל יעשה איזשהו הבדל (מילא הרמקולים, אבל המגבר ?).
מכל מקום - יש לי דברים יותר דחופים להשקיע בהם לפני שלב הנגרות האודיופילית ...
לא הסאונד אלא המוסיקה היא לב העניין:
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
נמר כתב:אני בטוח שהיה הבדל משמעותי..
כאן אין קשר לוודו אלה אם כן אקוסטיקה היא וודו {ואז אנחנו בבעיה חמורה }
בכל אופן אחלה שידרוג חבל שלא עשית זאת מזמן.
...
תסלחו לי על השליליות
לא מבין על מה השרשור
הספייקים היו אמורים להיות שם מלחתחילה
זה שלא הרכבת אותם (יאיר ) מהווה בעיה כי נקודת המוצא שלך היתה נחותה וזאת מהסיבה הפשוטה והייצרן תכנן את הרמקולים עם ספייקים.
לגבי וודו התחום שלנו מלא בו אבל לא במיקרה הנ"ל
הינה סיפור וודו - חיברתי מערכת באופן הבא :
לקחתי + חיברתי ל - הצלבתי בין ארבעת הרמקולים כך האחורי ימני מחובר להגברה בצד שמאלי והאזנתי למוסיקה
חווית האזנה הגרועה בחיי
והינה חיברתי נכון +ל + -ל - ואת הרמקולים האחורים בהתאמה ונשמע ניפלא