אכזבה משירות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #41 

tascam כתב:תישאל את נמר עד כמה הדוגמא הזאת היתה לעיניין....

דן
...
אתה לא מבין.
גם אם באמת זה משהו שקרה ולא איזה מצב היפוטטי, מה האחריות של החנות על ההתערבויות שלך?

אני מסכים שהחנות לא נהגה פה הכי טוב, גם אם , כמו שאביעד כתב, זה לא אשמתה (היבואן, היצרן, FEDEX והפקיד במכס...).
מה שאני הייתי במקומם עושה (בדיעבד) זה - מחזיר את הכסף מיד שאני רואה שאין לי תאריך יעד ודאי ומבטיח את המחיר לתקופה עתידית מוסכמת על שני הצדדים.

אם לעומת זאת, הם שמרו איתך על קשר ועידכנו אותך על העיכובים, ואתה במשך כל התקופה אמרת "בסדר, אני ממשיך לחכות", זה שזה נמשך 5 חודשים אמנם לא תקין, אבל זה היה בהסכמה, לא כך?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

tascam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #42 

אנני רוצה ליפגוע בפרנסתו של איש אני מאמין שהפיכת המיקרה לפומבי כבר השיגה את מטרתה ושהמיקרה הזה לא ישנה בשנית ולכן ערכתי את המודעה, כמו כן אני מאמין שבסופו של דבר אני אפוצה באופן מלא לשביעות רצוני על ידי הסוחר שגרם לי לעוול בפניה יזומה מימנו אלי בהודעה פרטית או כדומה אנני רוצה ליגרום לסוחר נזק למרות שבאמת ובתמים ניפגעתי קשות.

דן
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 07/04/2006 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

צדק

שליחה #43 

עם כל הכבוד לכמה מצדדי החנות,טסכם צודק נקודה.......

מה אכפתלי פקיד במכס, ביאאר בגרמניה,וכל שאר תירוצים

הלקוח במיקרה זה לעניות ולעושר דעתי זכאי לפיצוי גדול מיפה

גם אני כוח קניה למי שלא הבין,ואחרי הקטע פה אחשוב פעמיים

על החנות שאקנה בה,סורי
אמן מייסר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #44 

tascam,
אתה לא מבין את הנקודה שלי.
אם אתה אמרת שאתה מוכן לחכות לאורך כל התקופה הזו אפילו אם זה בשיחות שאתה יזמת כל 10 ימים, אז לא ברורה לי הטענה.
אם אתה כל 10 ימים דרשת את כספך חזרה לדוגמא, ולקח להם 5 חודשים להחליט האם להחזיר את הכסף או להביא את המוצר, אני בהחלט מבין.

אין ספק שמשהו בהתנהלות פה לא היה תקין.
About.me

tascam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

אנני רוצה ליפגוע בפרנסתו של איש אני מאמין שהפיכת המיקרה לפומבי כבר השיגה את מטרתה ושהמיקרה הזה לא ישנה בשנית ולכן ערכתי את המודעה, כמו כן אני מאמין שבסופו של דבר אני אפוצה באופן מלא לשביעות רצוני על ידי הסוחר שגרם לי לעוול בפניה יזומה מימנו אלי בהודעה פרטית או כדומה אנני רוצה ליגרום לסוחר נזק למרות שבאמת ובתמים ניפגעתי קשות.

דן
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 07/04/2006 14:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

ער
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

סוחר נבחן בשעת בעיה

שליחה #46 

וכאן נראה לי שיפה כשל. אני משער שיש באן תופעה בה הסוחר לא רוצה לאבד לקוח, ויוצא מאבד גם לקוח וגם שם טוב (שיש לו).
תקלות קורות. משלוח לא יוצא, הספק בשביתה, האוניה טבעה. Whatever. להחזיק לקוח 5 חודשים??
אפילו אם מדובר בהנחה בה מקבל מוצר ממודל חדש יותר במחיר המבצע של הקודם.. אבי, שים עצמך במקומו, איך אתה מרגיש, ועוד עם כל תשובות ה"עוד יומיים" ? הוא שמע את זה כמה, 10 פעמים כבר? והקטע הוא, שזה לא מתאים לך! מאיפה מגיע הסיפור הזה??

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78801
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #47 

טוב, אני חושב שמיצינו - לא?

ברור שיש כאן כשל מתמשך וחבל לדון על זה עד זוב דם.

tascam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

כשל גדול שמצריך פיצוי.
גם טיב טעם כשלו ובנו את עצמם מחדש.
יותר לא אכתוב בנושא כאוב זה .
אני ממתין להודעה פרטית מהמקום מימנו ניפגעתי
ואדווח לכם רק אים קיבלתי פיצוי ומה היה הפיצוי.

דן

תומר_יפה
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 39
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #49 

אהלן דן,

אני תומר אח של אורי ועובד איתו בחנות.
אנשים טובים הביאו לידיעתי את הפוגרום שמתחולל פה, אז נרשמתי כדי להביא את תגובתו של אורי (שעושה כרגע פטרול על הגדר במילואים).
כפי שיעל כתבה לך, אנחנו מאוד מצטערים על עוגמת הנפש שנגרמה לך עקב העיכוב המתמשך בהגעת האוזניות לארץ. הדגם החדש שבו מדובר DT880 מיובא לראשונה לארץ וככל הנראה נתקל בחבלי לידה מסוימים. במהלך התקופה הארוכה בה חיכית בסבלנות, קבלנו מחברת beyerdynamic תירוצים שונים מדוע המשלוח מתעכב (כנראה שהכתבה של אביעד גרמה לעלייה משמעותית בביקוש העולמי...), דבר שלא אופייני בכלל לייבוא מחברות אירופאיות, וגרמניות בפרט.

עם זאת, חשוב לנו לציין שהוצע לך הדגם הקודם של ה-DT880, שהיה במלאי, ובנוסף במהלך כל התקופה הזו הייתה לך אפשרות לבטל את העסקה ולקבל את כספך בחזרה מיד. אתה בחרת להמתין (בצדק לדעתי). כאשר אמרת לנו אתמול שאתה מעוניין לבטל, כספך הופקד לחשבונך תוך חצי שעה.

בכל מקרה, למרות שכרגע הוחזר לך כספך, כאשר יגיעו האוזניות שמורה לך הזכות לקנות אותן במחיר המבצע המקורי, ואורי מבטיח לך שתקבל אותן עד ינואר ותנצח בהתערבות.

שבת שלום,
תומר

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #50 

tascam,
חבל שערכת את כל ההודעות שלך.
מה שנאמר כבר נאמר, אין טעם לצנזר את ההודעות שלך אחרי שיצרת כזו סערה.
אני רק עכשיו רואה את השרשור ומצליח להבין רק בין השורות מה הייתה הבעיה מתגובות של אחרים.

בקשר לנושא,
גם אני לקוח מרוצה כבר המון זמן של אורי יפה והייתי רוצה לתת דוגמא הפוכה:
כמעט בכל פעם שאני מגיע אליו אני יוצא עם משהו לבדיקה בבית; פעם זוג רמקולים, סנטר, מגבר, CDP ועוד המון שאני כבר לא זוכר (ממש בלי קשר לסיבה שבגללה הגעתי אליו).
אני לא זוכר פעם אחת שהחזרתי לו את הציוד בזמן (ואני עוד ירושלמי ולא מגיע מרחוק כמו אחרים) -
תמיד אני מתעכב עם הבדיקות, ומושך את הציוד אצלי בבית לעוד כמה ימים (או שבועות...)
לא היו חסרים מקרים שהשארתי אצלי זוג רמקולים גם שבועיים ושלושה אחרי הזמן שהייתי אמור להחזיר אותם.
אורי מעולם לא התקשר לבדוק מה קורה ולמה אני לא מחזיר. תמיד חיכה בסבלנות עד שאסיים ואגיע אליו עם חוו"ד אמיתית לגבי המוצר שלא תלויה בכמות הזמן שהציוד היה אצלי.

יותר מזה - במקרה השבוע שלחתי לו מייל לגבי סטנד לרמקול סנטר.
למרות שהוא במילואים אחיו דאג להעביר לו את ההודעה. למרות שלא היה לו בכלל סטנד כזה הוא חזר אלי עוד באותו היום עם סדרת פתרונות אפשריים ואפילו המלצות לחנויות שיש בהם את מה שאני מחפש.

אני מסכים עם אביעד במקרה הזה. כנראה שהאצבע שלך הייתה קצת קלה מידי על ההדק בגלל שיש הרבה שרשורים בנושא הזה לאחרונה (ובצדק ברוב הפעמים!).
לא ראיתי מעולם את אורי משתתף בפורום, אבל אני בטוח שכשהוא יראה את השרשור הזה הוא יעשה מעל ומעבר כדי לפצות אותך
(למרות שאני גם מסכים עם מרטין - כל עוד ההמתנה בהסכמתך אי אפשר לבוא בטענות).

אשמח לקרוא על עדכונים בנושא כשיהיו.
ידוע שבתחביב שלנו צריך מצבורי סבלנות אינסופיים...

שבת שלום.

tascam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

לתומר , בזמן ביצוע ההזמנה נאמר לי שהדגם הישן אזל ואים אפתח את ההזמנה מידית ואשלם מראש תוך חודש אקבל את הדגם החדש....
אני שילמתי מראש בשנת 2005 וההמתנתי עד אתמול....
הדגם הקודם הוצע לי לאחר 3 חודשי המתנה לפחות..... האים הדבר הזה היה קורה לך איך הייתה מגיב .
זה ממש כמו המיקרה שהייתה משלם על רכב מודל 2006 מראש ואחרי תקופה ארוכה היו מצעים לך רכב 2005 חדש אך אתה הייתה מגיב ?
המתנתי בסלבנות עד אתמול ביגלל שאתמול שמעתי לראשונה דבר שהרתיח אותי ברמה מאוד גבוהה ובצדק: האוזניות עוד אפילו לא נישלחו מגרמניה לישראל הם אפילו לא בדרך....
אתה מפנים על מה אני מדבר אני מדבר על המתנה למוצר ששולם מראש יותר מ4 חודשים והוא עדיין לא יצא לישראל למרות שהוא נימכר כבר בכל העולם הסבלנות שלי פקעה ודמי רתח כאש שמעתי ממכם אתמול כי האוזניות עוד אפילו לא נישלחו מגרמניה לישראל הם אפילו לא בדרך....
וזה אחרי למעלה מ 4 חודשי המתנה וציפיה ותשלום מראש, אים זה לא זילזול ויריקה על הלקוח אז מה כן....

דן

tascam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #52 

זה עולה לי כבר בבריאות שוב אני מתרגז מחדש.

:evil:
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #53 

tascam,
שוב אני נאלץ לא להסכים עם הדוגמא של המכונית.

המבצע היה על הדגם הקודם בגלל יציאת הדגם החדש.
זה שהוצע לך דגם חדש במחיר של הישן - זו הטבה שהם לא היו חייבים לעשות לך, כך שעכשיו , לבוא ולנפנף כאילו ניסו לדפוק אותך עם דגם ישן במחיר ששילמת על חדש, זה ממש לא הוגן.
About.me

tascam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

מרטין היקר בזמן ההזמנה לא היה להם לספק את הדגם הישן ולפיכך מה שהוצע לי היה לשלם מראש להיתאזר בסבלנות ולקבל את הדגם החדש תוך חודש ימים.
ביגלל ההצעה לקבל את הדגם החדש היסכמתי להמתין חודש ימים ולשלם מראש.
רק אחרי למעלה משלושה חודשים פיתאום הם מצאו שאריות של הדגם הישן ואז הציעו לי אותם זה ניראה לך מיסחר הוגן ? התייחסות רצינית ללקוח ? עמידה בהיתחייבות ?
ולקינוח אתמול שמעתי מהם לראשונה שהדגם החדש עוד לא אפילו בדרך לארץ !
מעניין איך אתה הייתה מיתנהג במיקרה כזה.

דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #55 

פצוי של זוג רמקולים מדפיים נישמע לי אחלה. :

ואני מתכוון לפוקל לא פירלס :wink:
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78801
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

(Y)

שליחה #56 

תומר,

תודה על הצד שלך של הסיפור, כפי שאני מבין יש בהחלט שני צדדים לסיפור.

אני מעריך שמה שהיה (משני הצדדים) נעשה בתום לב. לגבי פיצוי, אני מניח שכל אחד יכול לחשוב אם מגיע או לא מגיע למישהו פיצוי במקרה כזה, אולם זה כמובן שיקול החברה ולא נראה לי שיש צורך בדיון ציבורי על כך.

אין טעם לבחוש בכל הסיפור מחדש, אני סוגר את השרשור, אלא אם כן יש חדשות *רלוונטיות* בנידון.

נעול

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”