תגובות לביקורת: Konka 630 - ממיר DTT עם יכולות HDTV
כך כתבו משתמשים בפורום של טלראן:
בניגוד לממיר הפשוט שמשדר בסטריאו הממיר מדגם 630 מעביר את הסאונד של השידורים במונו
מתי תיפתר הבעיה?
טלראן מפסידים בגלל זה קונים, ואפילו לא טורחים לעדכן כאן.
יש בעיה נוספת שעדיין לא תוקנה למרות ששלומי פנה לחברה המייצרת והיא: המכשיר משדר את הסאונד במונו.
אם לא שמתם לב, חברו אוזניות ותקשיבו. ערוץ 2 וערוץ 10 עוברים במונו ושומעים את ההבדל כשעוברים לשמוע ביס או בהוט. אצלי הטלויזה מחוברת למערכת וההבדל ניכר. ואגב, זה לא השידור - יש לי גם את הממיר הפשוט (לא HD) ושם זה סטריאו
לא שמתי לב. זה באמת חמור. האם אתה מתכוון ששומעים רק מצד אחד ? או שמשני הרמקולים, אבל במונו ?
נראה לי מיהרו מדי להוציא ממיר, ובכלל לא בדקו את התוכנה
בדקתי, אכן פס הקול של ערוצי הטלויזיה הוא במונו כלומר שני ערוצי השמע הם בדיוק אותו הדבר.
בקליטה של רדיו לעומת זאת, זה כן בסטריאו.
בניגוד לממיר הפשוט שמשדר בסטריאו הממיר מדגם 630 מעביר את הסאונד של השידורים במונו
מתי תיפתר הבעיה?
טלראן מפסידים בגלל זה קונים, ואפילו לא טורחים לעדכן כאן.
יש בעיה נוספת שעדיין לא תוקנה למרות ששלומי פנה לחברה המייצרת והיא: המכשיר משדר את הסאונד במונו.
אם לא שמתם לב, חברו אוזניות ותקשיבו. ערוץ 2 וערוץ 10 עוברים במונו ושומעים את ההבדל כשעוברים לשמוע ביס או בהוט. אצלי הטלויזה מחוברת למערכת וההבדל ניכר. ואגב, זה לא השידור - יש לי גם את הממיר הפשוט (לא HD) ושם זה סטריאו
לא שמתי לב. זה באמת חמור. האם אתה מתכוון ששומעים רק מצד אחד ? או שמשני הרמקולים, אבל במונו ?
נראה לי מיהרו מדי להוציא ממיר, ובכלל לא בדקו את התוכנה
בדקתי, אכן פס הקול של ערוצי הטלויזיה הוא במונו כלומר שני ערוצי השמע הם בדיוק אותו הדבר.
בקליטה של רדיו לעומת זאת, זה כן בסטריאו.
טלראן "נרדמו"
ניסיתי לשאול בפורום של טלראן שאלות אודות הממיר 630 , אולם מזה שבועיים לפחות לא מתקבלת שם כל תשובה...
http://dvbt.telran.co.il/viewtopic.php? ... a9ff81c338
ציטוט מהפורום:
שלומי והחברה של טלראן,
ממש מצער לראות את החוסר שירות המשווע עם הממיר הזה.
אנשים הוציאו מהכיס את הסכום הגבוהה ביותר כרגע בשוק על מנת לקנות את הממיר הזה במחשבה שהם מקבלים את הממיר הכי טוב, הבעיות שלו קיימות מהיום הראשון גם עם התוכנה החדשה ועדיין - אין עידכון ואין נעליים.
זה כבר הופך ליהיות בדיחה עצובה ש:
1. אין הקלטה מהEPG
2. אין כותרות לEPG בעברית ובתפריט למטה
3. הקלטה שאתה שם ידנית נפסקת בהתאם לEPG
4. אי אפשר להיכנס לתפריטים בזמן ניגון הקלטה
5. מחיקת הקלטה כ"כ עקומה
6. כבר 3 וחצי חודשים לתרד הזה ומאז יולי מהעידכון תוכנה - ואין כלום!
פייר - אני כבר מתבאס לגמרי ששילמתי 50% יותר לעומת המתחרים ואני מקבל מוצר נחות בכמעט כל פרמטר.
http://dvbt.telran.co.il/viewtopic.php? ... a9ff81c338
ציטוט מהפורום:
שלומי והחברה של טלראן,
ממש מצער לראות את החוסר שירות המשווע עם הממיר הזה.
אנשים הוציאו מהכיס את הסכום הגבוהה ביותר כרגע בשוק על מנת לקנות את הממיר הזה במחשבה שהם מקבלים את הממיר הכי טוב, הבעיות שלו קיימות מהיום הראשון גם עם התוכנה החדשה ועדיין - אין עידכון ואין נעליים.
זה כבר הופך ליהיות בדיחה עצובה ש:
1. אין הקלטה מהEPG
2. אין כותרות לEPG בעברית ובתפריט למטה
3. הקלטה שאתה שם ידנית נפסקת בהתאם לEPG
4. אי אפשר להיכנס לתפריטים בזמן ניגון הקלטה
5. מחיקת הקלטה כ"כ עקומה
6. כבר 3 וחצי חודשים לתרד הזה ומאז יולי מהעידכון תוכנה - ואין כלום!
פייר - אני כבר מתבאס לגמרי ששילמתי 50% יותר לעומת המתחרים ואני מקבל מוצר נחות בכמעט כל פרמטר.
מוצר מדבקה?
המחיר שלו הוא גבוה בהרבה מהמתחרים , אני קניתי אותו ב 699 ש"ח. אז גם אם הוא מוצר מדבקה , הנציגים בארץ לא יכולים להתעלם ולתת מוצר שהוא נמוך בכל קנה מידה ממוצרים זולים יותר (אפילו סטראו זאת בקשה מוגזמת).