שיחה מוזרה עם נציגת YES - בנושא ממיר 3100
- talshar
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 41
היתה אמןרה לרדת גרסה תוכנה ביום חמישי האחרון לפתור את הבעייה
לא יודע אם פתר
אני מוכן לבדוק את הנושא ולדווח
לא יודע אם פתר
אני מוכן לבדוק את הנושא ולדווח
- idobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 310
טוף...לפחות הם מנסים: לפני שבוע ירדה גרסא 512 ספציפית לממירים מדגם 3100, אתמול ירדה גרסא 513 (אחרי שהקודמת לא עזרה)...חבל רק שיס הופכת את כל לקוחותיה לנסייני בטא 
- pmichael
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
איך בודקים גירסא?
- idobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 310
כניסה לתפריטים (כפתור YES) -> הגדרות -> דיאגנוסטיקה - ושם בצד ימין למעלה תראה את הגרסא DBSXXXpmichael כתב:איך בודקים גירסא?...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
idobi,
אני הייתי אחד הנסיינים שלהם לגבי הממיר לפני שיצא (כזכור, ה-REVIEW הראשוני שלי היה עוד לפני שהממירים היו זמינים). מאז ועד היום לא היתה לי בעיה שכזו.
בנוסף, רבים מעובדי יס קיבלו את הממיר בשלב מוקדם בכדי לוודא שהוא תקין.
החברה דווקא עשתה המון בכדי לוודא שהמכשיר תקין. נראה לי שיש הבדלים כלשהם בין הממירים שיצאו לאחרונה לבין אלה שהיו אז ויתכן והחברה כלל לא ידעה על כך קודם לכן.
אני הייתי אחד הנסיינים שלהם לגבי הממיר לפני שיצא (כזכור, ה-REVIEW הראשוני שלי היה עוד לפני שהממירים היו זמינים). מאז ועד היום לא היתה לי בעיה שכזו.
בנוסף, רבים מעובדי יס קיבלו את הממיר בשלב מוקדם בכדי לוודא שהוא תקין.
החברה דווקא עשתה המון בכדי לוודא שהמכשיר תקין. נראה לי שיש הבדלים כלשהם בין הממירים שיצאו לאחרונה לבין אלה שהיו אז ויתכן והחברה כלל לא ידעה על כך קודם לכן.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
עפר, הנה עדכון:
עשיתי את ההחלפה וכנראה הממיר הזה ספציפית דפוק.
בכל מקרה, מלפני ארבעה ימים התקיעות התרחשו ממש לעיתים קרובות, בערך פעם בשעה. אתמול ירד עדכון חדש לממיר ומאז בנתיים אין תקיעות ובעיות למניהן.
עשיתי את ההחלפה וכנראה הממיר הזה ספציפית דפוק.
בכל מקרה, מלפני ארבעה ימים התקיעות התרחשו ממש לעיתים קרובות, בערך פעם בשעה. אתמול ירד עדכון חדש לממיר ומאז בנתיים אין תקיעות ובעיות למניהן.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- israeli2k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
גם אני..
גם לי יש שני ממירים כאלו כבר כחודשיים. הממירים ממוקמים במקומים שונים, ולא נתונים לסביבה בעייתית מבחינת חום או הפרעות אלקטרומגנטיות. שני הממירים נתקעים לעיתים קרובות (הלוואי והיו עוברים ריסט, לפחות לא הייתי צריך לקום ולהוציא את התקע כל כמה זמן...). איכות התמונה טובה יותר מהממירים הקודמים שהיו לי, אבל לא בטוח שזה שווה את הטירחה...