שיחה מוזרה עם נציגת YES - בנושא ממיר 3100

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
arielshu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

קניתי פלזמה... הגיע הזמן לכמה שינויים, אז מספר שאלות.. חיפשתי בפורומים ולא מצאתי תשובות חד משמעיות ולכן אני שואל!

יש לי ממיר עתיק יומין עם יציאות קומפוזיט בלבד.

1. התקשרתי ל YES להחליף את הממיר ל 3100. הבחורה אמרה שלא כדאי לי להזמין 3100 כי הוא מאתחל את עצמו כל הזמן? איזו מן תשובה זו?

2. כמו כן היא אמרה שיציאת ה S-VIDEO שלו לא פעילה...

3. בנוסף אמרה שיציאת SCART היא בדיוק באותה איכות של COMPOSITE

למי יש 3100 ומה אתם אומרים?

ושאלה אחרונה. אני רוצה לחבר את הממיר בכבל קומפוננט לאיכות מקסימלית. אני יודע שצריך TRANSCODER שעולה כ- 400 ש"ח כדי לחבר SCART ולהוציא קומפוננט. שאלתי היא, האם ההבדל באיכות בין S-VIDEO לבין קומפוננט בולט - והאם בולט מספיק להצדיק 400 ש"ח? (כל זאת בהנחה ש S-VIDEO פעיל!!)

אם באמת לא כדאי 3100 אני מבין שיש ממיר עם SCART - מה האפשרות ללא TRANSCODER? (אין לי SCART בטלויזיה)

תודה!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #2 

1. היו מקרים של ממירים שמאתחלים את עצמם. אני מניח שהיא נתקלה בכמה כאלה...
2. טעות
3. טעות.

אם אתה רוצה קומפוננט, אזי אתה צריך TRANSCODER (חפש במבצעים שבאתר).

arielshu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

ואו עופר איזו מהירות - תודה! דרך אגב מצאתי תשובה מלאה לשאלת ה TRANSCODER כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=10452

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

קבל קישור בנושא זה.

שליחה #4 

שים לב למה שכתבתי בשירשור.
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... EF&start=0

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10088
נתן תודות: 581 פעמים
קיבל תודות: 602 פעמים

שליחה #5 

אני גם יביא לך שרשור מעניין שלי איתם.
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... ic&t=10007
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

arielshu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

OK. עכשיו התקשר הטכנאי של YES וניסה לשכנע אותי לא לקחת את ה- 3100 בטענה שהוא נתקע כל הזמן... הוא טוען שתוך שבועיים יהיה עדכון תוכנה שירד דרך הלווין לממיר. בהסתמך על חכמי הפורום אני לוקח את הסיכון... נקווה שלא יהיו בעיות אחרת האשה תהפוך ל- :evil: !!

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #7 

ה3100 אכן נתקע הרבה.

היום היה טכנאי אצלי והחליף בפעם הרביעית ממיר אחד 3100 (יש לי 2 והתקין נשאר יציב כבר חודש), הוא אמר שביום חמישי היה עדכון תוכנה שירד והרס חלק מהמכשיירם, כמו כן הוא אמר שביום יומיים הקרובים צפוי עדכון תוכנה נוסף ואול זה יהרס שוב.

מה יהיה אני לא יודע...

נ.ב.

שאלתי את הטכנאי על בעיות שישי להם עם יס מקס, והוא אמר לי שזה מכשיר יציב ושכבר חצי שנה אין קריאת שרות עליו..
אז אולי לא צריך להאמין לכל מה שהטכנאים של YES אומרים?
:)

arielshu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

לקחתי יס מקס לנסיון והתאכזבתי קשות - לא מתקרב לקרסוליים של SAGETV מבחינת פונקציונליות ... אני לא מכיר את איכות הקליטה/חיבורים וכו אבל אני לא מוכן לשלם כ"כ הרבה בכל מקרה.

נקווה לטוב עם ה 3100!

אריאל

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10088
נתן תודות: 581 פעמים
קיבל תודות: 602 פעמים

שליחה #9 

גםלי יש בעיות בממיר, הוא נתקע, הממיר השני כבר.. :evil:
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

לי יש ממיר כזה כבר חודשיים כמעט ולא נתקע פעם אחת.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #11 

יש לי 5 ממירי 3100 בבית, הממיר שנמצא אצלי בחדר הוא זה שנתקע הכי הרבה, בערך פעם ביום או לפעמים יותר.
בשאר הנקודות בבית זה קורה פעם בחודש וחצי בערך.

לפחות יש לזה צד חיובי - פיתחתי כבר שרירי בטן נוספים מלהתכופף כל פעם אל מתחת לשולחן כדי לנתק את הממיר מהחשמל :lol:
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #12 

אני כמו מרטין, נתקע לי פעם אחת מאז שקיבלתי אותו (ואני אחד הראשונים איתו).

MarioMan,

עשה לי טובה, תחליף בין אחד הממירים בבית שלא נתקעים לבין זה שבחדר. לדעתי הבעיה תשאר בחדר ולא תהיה ספציפית לממיר.

האם תוכל לעזור לי בבדיקת התיאוריה הזו?

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #13 

לי יש את הממיר הזה כארבעה חודשים - ובכל התקופה הזו הוא נתקע רק פעם אחת.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #14 

oferlaor כתב:אני כמו מרטין, נתקע לי פעם אחת מאז שקיבלתי אותו (ואני אחד הראשונים איתו).

MarioMan,

עשה לי טובה, תחליף בין אחד הממירים בבית שלא נתקעים לבין זה שבחדר. לדעתי הבעיה תשאר בחדר ולא תהיה ספציפית לממיר.

האם תוכל לעזור לי בבדיקת התיאוריה הזו?
...
אעשה זאת היום או מחר. רק חבל שכאשר רוצים להתעסק עם החיבורים בממיר (לא רק ב-3100, אלא בממירים של YES ו-HOT ככלל) צריך להצטייד בכפפות כדי לא לקבל זרם דיי חזק מהממיר (נראה לי שהזרם מגיע מהפורטים של ה-RCA ושל הכבל RG6).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #15 

אם אתה גר בבית משותף (כלומר, לא אתה מספק את החשמל ל-LNB), סביר להניח ש-DC ISOLATOR יוריד לך את ההתחשמלות...

Pakostnik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה #16 

אצלי 3100 כחודשיים, ולא נתקע כלל.
יש לי עם YES בעיות אחרות - איכות השידור, אמינות החברה, מחירים, הרכב חבילות...
זו השנה הראשונה שיש לי בכלל שירות רב-ערוצי, ונראה לי שבהחלט האחרונה.

arielshu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

אכן נתקע פעם בכמה ימים אבל ביס הבטיחו שהבעיה תתוקן באמצעות עדכון תוכנה (מה שאני בטוח שכבר מבטיחים זמן רב).

מדהים איך כשיש פלזמה רואים את איכות השידור הגרועה של יס בערוצים מסויימים - לפעמים ברמת DIVX ולא יותר - במיוחד בקטעים חשוכים א/או של צבע רציץ - שם יש פיקסליזציה נוראית. זה כמו לא לראות טוב, לשים משקפיים ופתאום לשים לב שיש לך קמטים כשאתה מסתכל במראה :D יש בכלל מה לעשות בנושא? (אני מחובר S_VIDEO מה-SCART)

עוד דבר שמדאיג אותי הוא הלוגואים - אני יודע שהנושא נטחן ארוכות - יש התקדמות? אני רואה האבה דוקו הולוגו הלא שקוף שלהם בסוף עוד ייצרב לי :(

פלזמן
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76

שליחה #18 

קיבלתי את ה3100 הראשון שלי לפני שלושה חודשים. הוא איתחל את עצמו כל חצי שעה בערך.
התקשרתי להתלונן וכעבור שבועיים שלחו טכנאי עם ה3100 השני שלי. הוא כבר איתחל את עצמו כל רבע שעה בערך וגם נתקע בערך פעם בשבוע.
התקשרתי להתלונן ואמרו שיש בעיה עם גרסאות התוכנה ושעד שהם לא יפתרו אותה הם לא מספקים יותר את ה3100.
המתנתי עוד חודש עד שכבר לא יכולתי יותר והתקשרתי לצעוק עליהם (שיטה שעובדת מצויין עם שירות הלקוחות של YES- הם מגיבים לזה ממש טוב) ושלחו לי טכנאי עם ה3100 השלישי שלי. הוא כבר לא מאתחל את עצמו אלא רק נתקע פעמיים בשבוע בערך.
ניסיתי, דרך אגב, כל המלצה אפשרית שהעלו כאן באתר. הרחקתי את הרמקולים מהממיר, בדקתי את עוצמת השידור ואיכות הקליטה דרך תפריטי הממיר, הנחתי תפילין והתפללתי לפני משחקי כדורגל בכדי שלא ייתקע באמצע הגול, וכו'. כלום לא עזר.
מעניין שהמכשיר שמחייב את החשבון שלי כל חודש אף פעם לא נתקע...

בקיצור, יש המון תקלות ב3100 והן משתנות ממכשיר למכשיר. עם קצת מזל אפשר בסופו של דבר ליפול על מכשיר סביר וללמוד לחיות איתו.
אם חושבים על זה, זה קצת כמו למצוא אישה :)
מהנדסות תוכנה לא משקרות לגבי הגיל שלהן-
הן פשוט עונות ב- HEXA.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #19 

נורא מוזר :(

מה לגבי טמפרטורה, האם יתכן שהממיר במקום חם יחסית?

פלזמן
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76

שליחה #20 

מה לגבי טמפרטורה, האם יתכן שהממיר במקום חם יחסית?
...
חשבתי גם על זה. הממיר עצמו נמצא בתוך "בידורית" עץ די סטנדרטית של IKEA. היא פתוחה בחזית ומאחור וממוקמת באיזור מאוורר היטב בבית. אלא אם כן יש ל3100 בעיות התחממות קיצוניות, אז לא נראה לי שזו הבעיה.
מעבר לכך, גם התופעות שנתקלתי בהן במכשירי ה3100 השונים לא היו לגמרי קונסיסטנטיות. או איתחולים, או תקיעות או שילוב של השניים בתדירויות שונות. אם הבעיה היתה קבועה, כגון התחממות, התופעות בממירים היו צריכות להיות זהות גם כן.
אני חושב שהממירים פשוט לא יציבים מספיק ויש בעיות שונות בסדרות ייצור שונות. אחד הטכנאים שהגיע אלי אמר שהמכשירים הראשונים שחולקו לא עושים כמעט בעיות. התקלות הן בעיקר במכשירים שחולקו יחסית לאחרונה.
מהנדסות תוכנה לא משקרות לגבי הגיל שלהן-
הן פשוט עונות ב- HEXA.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”