מעניין מה אחוזי הצפייה בערוץ הקבלה או CCTV (ערוץ הסיני שמשדר באנגלית)?
מי מביניהם החליף את Discovery Science ו- Animal Planet?
כמה ערותי פרמיום ותתי חבילות ינסו למכור לנו במקום?
אני מאד מקווה שלקוחות שמחפשים דרך מילוט על מנת לעבור ל- DTT ישתמשו בזה כקלף נגד החברות.
אני לא חושב שזה תופס. הם מצידם יכולים לטעון שבמקום הולמרק הם העלו את ערוץ הסרטים האטרטיבי ביותר של גרוזיה.
לי יש עוד שנה להתחייבות, ובכל זאת אני מתכוון להתנתק כבר בשבועות הקרובים. בשנתיים שעברו מתחילת ההתחייבות הם הפרו מבחינתי חוזה יותר מפעם אחת:
1. שני נציגים שונים אמרו לי שאין שום תשלום דמי התקנה על היס מקס, ובכל זאת חוייבתי.
2. עשיתי איתם עסקה ל-3 שנים שכוללת תשלום על תשתית האינטרנט של בזק, ואחרי שנה הם ביטלו את זה באופן חד-צדדי, מבלי להודיע לי בכלל (יום אחד פשוט היה חיוב של בזק בחשבונית, שעולה לי בנפרד 20 ש"ח יותר מדי חודש).
3. הורידו ערוצים (MTV2 היה אחת הסיבות שמלכתחילה עברנו ל YES, בתחילת העשור, כשהוא עוד לא היה בהוט)
אני מתכוון להתנתק ולהפנות את כל הטענות שלי למועצה לשידורי כבלים ולוויין. לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל קראתי שהם יכולים לכפות עליהם שלא לחייב אותי על הפרת החוזה. במקרה הכי גרוע, אני מעדיף לשלם קנס של 1,000 ש"ח מאשר לשלם 4,000 ש"ח בשנה הקרובה על שירות שלמעט קצת שידורי ספורט, אני כבר כמעט ולא משתמש בו.
ולי יש עדיין עונה שלמה ב Magic של ER שמחכה להתחלת העונה הבאה. בניתי על זה.
האם ידוע איפה ומתי תשודר העונה האחרונה?
מדוע הערוץ יורד. הוא מפסיק בכלל לשדר או שזה משהו מקומי?
נערך לאחרונה על ידי mosheg ב 06/12/2009 6:29, נערך פעם 1 בסך הכל.