בחירה בין נוקיות - N85/E66/E71
משדרגים אצלי בעבודה את הסלולרים ועומדות בפני שלושת האפשרויות הנ"ל.
קראתי את הביקורת באתר על ה-E71 ואני אשמח לשמוע דעות על שני המכשירים האחרים ואם יש מישהו שמסוגל להשוות ביניהם - אפילו טוב יותר.
השימושים - שיחות ושימושים משרדיים קלים (מיילים וכיו"ב. לא סביר שאערוך מסמכים באמצעות הטלפון)
שמיעת מוזיקה לא מי יודע מה נושא רלבנטי עבורי באמצעות המכשיר.
תודה מראש
קראתי את הביקורת באתר על ה-E71 ואני אשמח לשמוע דעות על שני המכשירים האחרים ואם יש מישהו שמסוגל להשוות ביניהם - אפילו טוב יותר.
השימושים - שיחות ושימושים משרדיים קלים (מיילים וכיו"ב. לא סביר שאערוך מסמכים באמצעות הטלפון)
שמיעת מוזיקה לא מי יודע מה נושא רלבנטי עבורי באמצעות המכשיר.
תודה מראש
איזה תצורה אתה מעדיף? סליידר? קנדי- בר?
למטרות משרדיות של מיילים, SMSים וכד' הייתי תבחר ב-E71
למטרות של מולטימדיה, מצלמה יותר טובה, WIFI, נגן יותר טוב ומכשיר יותר "צעיר" תבחר ב-N85
אם תשאל אותי, אני מעדיף את ה-N85 (למרות שהמקלדת המלאה שלו זה יתרון למי שמקליד הרבה בנייד).
למטרות משרדיות של מיילים, SMSים וכד' הייתי תבחר ב-E71
למטרות של מולטימדיה, מצלמה יותר טובה, WIFI, נגן יותר טוב ומכשיר יותר "צעיר" תבחר ב-N85
אם תשאל אותי, אני מעדיף את ה-N85 (למרות שהמקלדת המלאה שלו זה יתרון למי שמקליד הרבה בנייד).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לדעתי השווה נתוני SAR טרם החלטה 
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אז הנה לך התשובה לדעתירדנקו כתב:השוויתי. בנושא ה-SAR ה-85 הרבה יותר נמוך משני האחרים....
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הבחירה שלך לדעתי היא בין E66 ל E71.
ה N85 חוץ מזה שהוא לא ממש מכשיר משרדי אלא יותר מכשיר בידורי (מצלמה\מוזיקה) הוא לא מכשיר ממש מומלץ.
המסך שלו די גרוע, הכפתורים לא הכי נוחים וגם שמעתי שיש לו בעיות יציבות כאלו ואחרות אצל אנשים אחרים (אצלי לא ראיתי בעיות).
ה E66 וה E71 הם פחות או יותר אותו מכשיר רק ל E71 יש מקלדת QWERTY שמהווה יתרון לדעתי אם אתה יכול להתרגל אליו.
בכל אופן אם אתה יכול להמתין עוד קצת פחות מחודש אמורה להיות הוזלה משמעותית של E71 כי מגיע מחליפו, E72.
אם יש לך אפשרות להמתין אז אני מאוד ממליץ להמתין
ה N85 חוץ מזה שהוא לא ממש מכשיר משרדי אלא יותר מכשיר בידורי (מצלמה\מוזיקה) הוא לא מכשיר ממש מומלץ.
המסך שלו די גרוע, הכפתורים לא הכי נוחים וגם שמעתי שיש לו בעיות יציבות כאלו ואחרות אצל אנשים אחרים (אצלי לא ראיתי בעיות).
ה E66 וה E71 הם פחות או יותר אותו מכשיר רק ל E71 יש מקלדת QWERTY שמהווה יתרון לדעתי אם אתה יכול להתרגל אליו.
בכל אופן אם אתה יכול להמתין עוד קצת פחות מחודש אמורה להיות הוזלה משמעותית של E71 כי מגיע מחליפו, E72.
אם יש לך אפשרות להמתין אז אני מאוד ממליץ להמתין
Need more cowbell