שלט לפרה pra1500 של denon
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שווה לבדוק מול מעבדה של דנון כדי לקבל פרטים על השלט, דגם או קודים שיתאימו לשלטים אוניברסלים.
או לחילופין ללכת למעבדה עם המכשיר ולהתאים לה שלט (המוכר מריץ מס' קודים בשלט או מחפש קודים על ידי קריאה במכשיר מיוחד (לא בטוח שלכולם יש) ואז מתאים לך את השלט.
לפי התמונות בגוגל אתה יכול לדעת פחות או יותר באיזה שלט מדובר ולקפוץ לשד' הר ציון בת"א בחנויות אלקטרוניקה.
בחלק מהרסיברים החדשים ישנה אופציה ללמד את השלט על ידי הכנסת קודים אך לא בטוח שהם יעבדו על המכשיר הזה (או אולי לפחות כיבוי\הדלקה ווליאום)
או לחילופין ללכת למעבדה עם המכשיר ולהתאים לה שלט (המוכר מריץ מס' קודים בשלט או מחפש קודים על ידי קריאה במכשיר מיוחד (לא בטוח שלכולם יש) ואז מתאים לך את השלט.
לפי התמונות בגוגל אתה יכול לדעת פחות או יותר באיזה שלט מדובר ולקפוץ לשד' הר ציון בת"א בחנויות אלקטרוניקה.
בחלק מהרסיברים החדשים ישנה אופציה ללמד את השלט על ידי הכנסת קודים אך לא בטוח שהם יעבדו על המכשיר הזה (או אולי לפחות כיבוי\הדלקה ווליאום)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם אני לא טועה היבואן זה ניופאן, תנסה לקבל מהמעבדה \ מחסן חלפים את הספר (MANUAL) או את השלט (מקורי או תחליפי).
אני מאמין שבת"א אתה תמצא.
פעם מצאתי שם שלט לטלויזיה אלביט ישנה, הזוי לגמרי, אך המוכר אמר לי שאין ואחרי כמה שעות של חיפושים נכנסתי שוב ואמר שמצא בקרטון שזרוק במחסן.
אני מאמין שבת"א אתה תמצא.
פעם מצאתי שם שלט לטלויזיה אלביט ישנה, הזוי לגמרי, אך המוכר אמר לי שאין ואחרי כמה שעות של חיפושים נכנסתי שוב ואמר שמצא בקרטון שזרוק במחסן.
- ניופאן_שירות
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום אוזו,
אשמח לסייע לך באיתור שלט מתאים.
לשם כך, שלח לי בהודעה אישית את פרטיך האישיים ונבדוק האם ניתן לספק לך את שלט מתאים.
בברכה,
שרית
ניופאן – חווית לקוח
אשמח לסייע לך באיתור שלט מתאים.
לשם כך, שלח לי בהודעה אישית את פרטיך האישיים ונבדוק האם ניתן לספק לך את שלט מתאים.
בברכה,
שרית
ניופאן – חווית לקוח
אוזו כתב:מישהו יודע איפה אפשר להשיג שלטים למכשירים ישנים?
למישהו יש את השלט הנ"ל (אני צריך רק ללמד את השלט החכם לקרוא את הפקודות)?
או אולי שלט של מכשירים אחרים של דנון שאולי שולטים גם על הפרה שלי?
תודה מראש לכל העוזרים....