חייב הכרעה דחופה: 55B7000 סמסונג מול 52W5500 סוני - קונה מחר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
SagroN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי עד מחר להחליט איזו מהטלווזיות הבאות אני מעוניין לקנות:
הראשונה:
SAMSUNG UA55B7000
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8940

השנייה:
SONY KDL52W5500
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=9277

בדקתי באינספור אתרים באינטרנט קראתי מלא ביקורות ואני לא מצליח להגיע להכרעה איזו מהטלוויזיות הנ"ל לקחת ולכן אני זקוק לעזרה שלכם. חשוב לי לציין שאני חייב לקבל את ההחלטה עד מחר בבוקר אחרת זה כבר לא יהיה אקטואלי.
בהחלטה שלכם חשוב לי שתתייחסו לכל הפרמטרים האפשריים מבחינתכם מלבד המחיר שאינו חשוב לי.
אם זה אומר ניגודיות, איכות רמקולים, שקיפות, איכות מסך, טכנולוגיות וכל היוצא בזה ותסבירו לי באמת למה עדיף לי לקחת דווקא את מה שהמלצתם לי עליו.

אלה שתי הטלוויזיות היחידות שאני מתלבט בינהם ואיני מעוניין בשום טלוויזיות אחרות בטווח המחירים שלהם.
המטרה העיקרית של הטלוויזיה הינה:
60% צפיה בטלוויזיה דרך ממיר יס מקס HD
20% משחקי סוני פלשטיישן 3.
20% צפיה בתכני HD כמו סרט בלו-ריי, MKV דרך מחשב נייד או דרך הסוני עצמו.

הודה מאוד לעוזרים שיעזרו לי לקבל החלטה קשה זו.
המוכרים המליצו לי על הסוני וטענו שהם מרוויחים פחות עליה ושהיא עדיפה אבל מהצד השני קראתי פה באתר שלכם ובמקומות אחרים ביקורות מאלפות על הסמסונג שאני טיפה פוחד מכל הלד הזה ושזה בעצם לא איזה סתם עוד גימיק כי בסופו של דבר עובי המסך לא חשוב לי אלא איכותו.

שוב תודה רבה לכל העוזרים.
נערך לאחרונה על ידי SagroN ב 03/12/2009 23:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

tomato
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124

שליחה #2 

לך ותראה את המסכים ומה שיראה לך הכי טוב תקנה.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

Re: חייב הכרעה דחופה: 55B7000 סמסונג מול 52W5500 סוני - קונה

שליחה #3 

SagroN כתב:יש לי עד מחר להחליט איזו מהטלווזיות הבאות אני מעוניין לקנות:
הראשונה:
SAMSUNG UA55B7000

השנייה:
SONY KDL52W5500

בדקתי באינספור אתרים באינטרנט קראתי מלא ביקורות ואני לא מצליח להגיע להכרעה איזו מהטלוויזיות הנ"ל לקחת ולכן אני זקוק לעזרה שלכם. חשוב לי לציין שאני חייב לקבל את ההחלטה עד מחר בבוקר אחרת זה כבר לא יהיה אקטואלי.
בהחלטה שלכם חשוב לי שתתייחסו לכל הפרמטרים האפשריים מבחינתכם מלבד המחיר שאינו חשוב לי.
אם זה אומר ניגודיות, איכות רמקולים, שקיפות, ניגודיות, איכות מסך, טכנולוגיות וכל היוצא בזה ותסבירו לי באמת למה עדיף לי לקחת דווקא את מה שהמלצתם לי עליו.

אלה שתי הטלוויזיות היחידות שאני מתלבט בינהם ואיני מעוניין בשום טלוויזיות אחרות בטווח המחירים שלהם.

הודה נורא לעוזרים שיעזרו לי לקבל החלטה קשה זו.
המוכרים המליצו לי על הסוני וטענו שהם מרוויחים פחות עליה ושהיא עדיפה אבל מהצד השני קראתי פה באתר שלכם ובמקומות אחרים ביקורות מאלפות על הסמסונג שאני טיפה פוחד מכל הלד הזה ושזה בעצם לא איזה סתם עוד גימיק כי בסופו של דבר עובי המסך לא חשוב לי אלא איכותו.

...

זה כאילו אני כתבתי את הפוסט הזה. אני בדיוק באותה התלבטות.
היום בערב הלכתי שוב לראות את שני המסכים.
יש בתצוגה את הסמסונג הזו בגודל הזה, וגם את הסוני. אבל הסוני בגרסת ה V ולא ה W.

היתרונות של הסמסונג: נראית טוב. דקה. דור קדימה מבחינת טכנולוגיה (למרות LED EDGE ולא MATRIX ), יש לה 3 אינטש מעל הסוני. רואים טוב.
היתרונות של הסוני: רואים מצויין. סוני זה סוני.. :)

ברצינות: יש פרמטר אחד במיוחד שמפריע לי לבחור בסמסונג - המתיחה החכמה של המסך.
כאשר רואים את שני המסכים אחד ליד השני, זה מאוד מאוד מפריע לי שסמסונג לא יודעת למתוח נכון את התמונה וכאשר רואים פנים/גוף זה מתוח סתם לרוחב ולא טבעי. כל האנשים נראים שמנים ולא טבעיים.
זה מאוד מפריע לי, וכנראה זוהי התכונה אשר תכריע את הכף לטובת הסוני.
כבדרך אגב , יש לי ממיר הוט רגיל, בתוכנית זולה (פעם היה להם תוכנית של 199 שח לכל החיים), ובאמצעות ה SCART לא אצטרך להחליף ממחיר או להתחייב ל 3 שנים לאף אחד.

אז למה לא החלטתי ?
המ.... כי עדיין קורץ לי ה 55 במקום 52, ולהתקדם ל LED שזה עדיין יותר מתקדם, והסמסונג נראית כמו תמונה על הקיר.
בקשר לשחורים - אנשים כותבים פה כל הזמן על עומק של שחורים וכו. זה לא מדבר אלי. מבחינתי התמונה מצויינת בשניהם. וגם תמהיל השימוש דומה לשלך (רק שיש לי גם סטרימר).

מחר לוקח את האשה לסיבוב.. אותי יהיו לה תובנות נוספות...

אשמח באם תשתף במה בחרת, וגם מקום הרכישה ועלויות
נערך לאחרונה על ידי mayeast ב 03/12/2009 23:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אגב, ברור לך שהמחירים בלינקים שהבאת, הם רחוקים מאוד מהמציאות !
סמסונג - 15000
סוני - 13000

SagroN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

mayeast משמח אותי לשמוע שיש עוד אדם שמתלבט על אותם דברים כמוני, זה אומר שהגעתי לשתי האופציות הכי טובות שיש. גם לי ה-3 אינץ הנוספים נורא קורצים ובקשר למחירים, את הסמסונג אני יכול להשיג ב-14.7K בביג בוקס לאחר משא ומתן אבל על הסוני הציעו לי 14.3K, מאיפה אתה יכול להשיג אותה ב-13K?, אשמח מאוד אם תשתף אותי.

tomato
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

13000 סוני 52W :roll:

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

SagroN כתב:mayeast משמח אותי לשמוע שיש עוד אדם שמתלבט על אותם דברים כמוני, זה אומר שהגעתי לשתי האופציות הכי טובות שיש. גם לי ה-3 אינץ הנוספים נורא קורצים ובקשר למחירים, את הסמסונג אני יכול להשיג ב-14.7K בביג בוקס לאחר משא ומתן אבל על הסוני הציעו לי 14.3K, מאיפה אתה יכול להשיג אותה ב-13K?, אשמח מאוד אם תשתף אותי.
...
הציעו לי את זה בסוני סטייל. אמרו שיש להם יחידה שלקחו ללקוח והחזירו בלי לפתוח (והיו מוכנים להתחייב בכתב).
בכל מקרה, המחירון שלה ירד דרמטית שבוע שעבר. המחירון בסוני סטייל זה 15990.
הוא בהתחלה רצה לתת לי את היחידה הבודדת הזו ב 15800. אמרתי לו: הלו! זה 200 שח הנחה, זה הכל ?
אז הוא הרים טלפונים והופתע שהוא לא עודכן על ירידת המחירים, ואז הציע לי ב 13K

אלמ נותנים 18% הנחה בלי מיקוח, אבל ממחירון יותר גבוה קצת (16590) . אז בליבכלל להתמקח ולהוכיח אותם שהם על מחירון לא מעודכן, זה 13600 (שזה 4כבר 700 שח פחות ממה שאתה קיבלת, וזה לפני התמקחות).

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #8 

ראית גם את ה-52" של ה-750 של סמסונג?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

קניתי היום...

שליחה #9 

ההתלבטות שלי הייתה בדיוק כמו שלך! ה SONY ואו ה SAMSUNG
בעזרת אנשים יקרים פה בפורום קיבלתי החלטה ללכל על ה Samsung למרות שה SONY לא נופלת ממנה!

מה שהכריע את הכף היו עוד "3 ותכונות חכמות כמו Stremer פנימי עם יכולות לא מבוטלות (למרות שאני
הבעלים הגאה של A-110) כמו כן התמונה ב Samsung הרבה יותר נעימה (דעתי האישית)

המחיר של 14.7K הוא מצויין, רק תבדוק שזה יבוא ישיר ולא פרללי (סמליין) ויש 3 שנים אחריות
אני שילמתי עליה 15K בארמגדון (לכל הדעות מחיר מצויין).

בקשר לאישה, אני כבר אומר לך שאם צריך להחליט מה יותר סקסי בסלון אז כבר עכשיו לך על ה Samsung :)
בכל מקרה לה משנה מה תקנה המסכים האלה הם אליפות!

בהצלחה...

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

Re: קניתי היום...

שליחה #10 

kaplaey2 כתב:ההתלבטות שלי הייתה בדיוק כמו שלך! ה SONY ואו ה SAMSUNG
בעזרת אנשים יקרים פה בפורום קיבלתי החלטה ללכל על ה Samsung למרות שה SONY לא נופלת ממנה!

מה שהכריע את הכף היו עוד "3 ותכונות חכמות כמו Stremer פנימי עם יכולות לא מבוטלות (למרות שאני

המחיר של 14.7K הוא מצויין, רק תבדוק שזה יבוא ישיר ולא פרללי (סמליין) ויש 3 שנים אחריות

בקשר לאישה, אני כבר אומר לך שאם צריך להחליט מה יותר סקסי בסלון אז כבר עכשיו לך על ה Samsung :)

בהצלחה...

...
אהלן, תתחדש דבר ראשון..

'דבר שני
נשמח אם תפתח שרשור חדש הכולל תמונות (שנמשיך להזיל ריר על המקלדת) + חוות דעת שלך.

תעשה חיים עם המסך המדהים הזה

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: קניתי היום...

שליחה #11 

kaplaey2 כתב:ההתלבטות שלי הייתה בדיוק כמו שלך! ה SONY ואו ה SAMSUNG

בהצלחה...

...
באם יש סטרימר, אז מה נותן התכונות של הסמסונג ?
כמה פעמים כבר רואים תמונות/ מוזיקה דרך הטלויזיה ? ואם כבר אז תמיד אפשר לחבר את ה USB לפופקורן, לא ? גם לי יש פופקורן, ולכן התכונות הללו הן בכלל לא שיקול.

שאמרת שהתמונה יותר נעימה, אז איך זה מסתדר עם המתיחה ה"טפשה" של הסמסונג ? כל אחד נראה שמנמן במסך הזה ... (בשידורי SD )

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #12 

כשאמרתי שהתמונה יותר נעימה התכוונתי לצבעים, אני לא יודע, אולי דעה אישית שלי אבל הצבעים של ה SONY
ולא משנה כמה שיחקתי בה היו מאד חזקים "כואבים" לעיינים שלי (עוד פעם עניין של טעם)

אני מסכים איתך ב 100% על המתיחה - טיפשית או לא, כשמתרגלים זה כבר ממש לא מפריע!
גם ה SONY לא חפה מבעיות בשטח הזה למרות שמנגון המתיחה שלהם הרבה יותר מוצלח אבל לפעמים חותך
בתחתית המסך לדוגמא MTV שמריצים למטה פס מידע, ה SONY חותכת אותו ה Samsung לא.

בקשר לסטרימינג, בגדול אם ה A-110 מתחיל לפעמים לעשות בעיות (מתחמם וקופא ואו מאבד את ה SHARE
ברשת - אני מאלו שמשתמש בדונגל אלחוטי ואוכל איתו "***" בכמויות!) אז מבחינתי יש עוד מקור שאפשר להזרים דרכו (צריך את ה דונגלשל Samsung כמובן - עסק לא זול)

דרך אגב בתגובה ל mayeast שרשם על חיבור ה USB לפופקורן A-110, לצערי אצלי הפורט תפוס ע"י משטח קירור
ל LapTop שמתחבר דרך ה USB ומקרר את ה A-110, מאז ה "קומבינה" הנ"ל אני צריך Reset רק אולי פעם בחצי שנה. :)

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

kaplaey2 כתב:כשאמרתי שהתמונה יותר נעימה התכוונתי לצבעים, אני לא יודע, אולי דעה אישית שלי אבל הצבעים של ה SONY
ולא משנה כמה שיחקתי בה היו מאד חזקים "כואבים" לעיינים שלי (עוד פעם עניין של טעם)

אני מסכים איתך ב 100% על המתיחה - טיפשית או לא, כשמתרגלים זה כבר ממש לא מפריע!
גם ה SONY לא חפה מבעיות בשטח הזה למרות שמנגון המתיחה שלהם הרבה יותר מוצלח אבל לפעמים חותך
בתחתית המסך לדוגמא MTV שמריצים למטה פס מידע, ה SONY חותכת אותו ה Samsung לא.

בקשר לסטרימינג, בגדול אם ה A-110 מתחיל לפעמים לעשות בעיות (מתחמם וקופא ואו מאבד את ה SHARE
ברשת - אני מאלו שמשתמש בדונגל אלחוטי ואוכל איתו *** בכמויות!) אז מבחינתי יש עוד מקור שאפשר להזרים דרכו (צריך את ה דונגלשל Samsung כמובן - עסק לא זול)

דרך אגב בתגובה ל mayeast שרשם על חיבור ה USB לפופקורן A-110, לצערי אצלי הפורט תפוס ע"י משטח קירור
ל LapTop שמתחבר דרך ה USB ומקרר את ה A-110, מאז ה "קומבינה" הנ"ל אני צריך Reset רק אולי פעם בחצי שנה. :)
...
אם הפורט תפוס, אפשר תמיד לשים USB HUB ... :)

אני בטוח שאפשר להתרגל למתיחה של הסמסונג, אבל לראות בחורות חתיכות שמשמינות פתאום, זה NO FUN

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

Re: חייב הכרעה דחופה: 55B7000 סמסונג מול 52W5500 סוני - קונה

שליחה #14 

SagroN כתב:יש לי עד מחר להחליט איזו מהטלווזיות הבאות אני מעוניין לקנות:
הראשונה:
SAMSUNG UA55B7000

השנייה:
SONY KDL52W5500

אם זה אומר ניגודיות, איכות רמקולים, שקיפות, איכות מסך, טכנולוגיות וכל היוצא בזה ותסבירו לי באמת למה עדיף לי לקחת דווקא את מה שהמלצתם לי עליו.

הודה מאוד לעוזרים שיעזרו לי לקבל החלטה קשה זו.

...
SagroN שלום לך .

אין שום קשר לעניין של הכרעה בין שתי המסכים .

ראשית הסמסונג ליד יותר חדשנית מהסוני והיא 55 אינצ' שזה די מרשים . ויש לה גם חיסרון שהמסך שלה מבריק וגורם להשתקפות .
לכן לפני שאתה מתכוון ללכת לכיון של הסמסונג . מאוד חשוב מהם תנאי התאורה שלך בחדר .

לגבי הסוני לדעתי היתרון הכי גדול שלה הוא המסך שהוא מט שאינו גורם בשום מצב להשתקפות . וזה מרכיב די חשוב ברכישת מסך . בנוסף יש לסוני כניסות סקרט RGB למתיחה חכמה בשידורי SD . עוד יתרון .

לכן לפני שאתה מתחיל להכנס לכאבי ראש . תחליט איזה מהטכנולוגיות מתאימה לך יותר . מבחינת התנאים שלך .

וכך תוכל לקבל החלטה נבונה יותר לגבי הרכישה .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #15 

אם אתה רואה הרבה SD הטיפול של סוני תמונה יהיה עדיף עבורך. אם אתה רואה בעיקר HD התמונה בסמסונג LED לדעתי עדיפה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #16 

רק פיוניר:)

SagroN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

טוב כנראה שאני אלך על הסוני ולא בגלל שאני חושב שהיא טובה יותר, להיפך אני מאמין יותר בסמסונג אלא בגלל שאין לי יותר מידי בררה המסך מוצב בסלון שמאחוריו יש פטיו שמקרין המון אור ביום ומספיק אני סובל מהשתקפויות בפלזמה הנוכחית. בכל אופן יצא לי לראות את הסוני בפעולה יחד עם הפלשטיישן והתמונה שלה מדהימה. מישהו מכיר מקום טוב שאני יכול לרכוש את הטלוויזיה במחיר סביר? מקווה לפחות מ-13K .. חנות באיזור המרכז - ראשל"צ, רחובות והסביבה.
תודה לכל אלה שעזרו לי להגיעה להחלטה.

tomato
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

בחירה נכונה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”