משחק שנקנה בארץ יעבוד ב- PS3 מארה"ב
-
lalzar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1052
מישהו רוצה להחליף איתי את המשחק אבל לא תהיה לי אפשרות לבדוק אותו לפני שאני מחליף האם המשחק יעבוד גם אם הוא נקנה בארץ על קונסולה שנקנתה בארה"ב
אני מדבר על סטריט פייטר 4
אני מדבר על סטריט פייטר 4
- fddr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
בהחלט כן.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
אם הקונסולה מחוברת לטלויזיה ב HDMI לא תהיה בעיה, אם אתה משתמש בחיבור הרגיל שהגיע עם ה PS3 (קומפוזיט) עלולה להיות בעיה, אני לא יודע אם המשחק הזה ספציפית עושה בעיות או לא.
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
קשה לי לאמין שמישהו קונה PS3 ויש לו טלוויזיה CRT לפני 20 שנה/או מחבר לLCD/PLASMA דרך קומפוזיתMalcontent כתב:אם הקונסולה מחוברת לטלויזיה ב HDMI לא תהיה בעיה, אם אתה משתמש בחיבור הרגיל שהגיע עם ה PS3 (קומפוזיט) עלולה להיות בעיה, אני לא יודע אם המשחק הזה ספציפית עושה בעיות או לא....
בקיצור למשחקים אין הגנת אזורים.
לסרטים כן....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
קשה לך להאמין, אבל יש אנשים כאלה. אני אישית מכיר מישהו עם PS3 וטלוויזית CRT. זה גם לא קשור ללפני 20 שנה או אחת שיוצרה לפני עשר דקות - הבעיה היא בקונסולה, לא בטלויזיה שאינה מולטי סיסטם.ocsi כתב:קשה לי לאמין שמישהו קונה PS3 ויש לו טלוויזיה CRT לפני 20 שנה/או מחבר לLCD/PLASMA דרך קומפוזיתMalcontent כתב:אם הקונסולה מחוברת לטלויזיה ב HDMI לא תהיה בעיה, אם אתה משתמש בחיבור הרגיל שהגיע עם ה PS3 (קומפוזיט) עלולה להיות בעיה, אני לא יודע אם המשחק הזה ספציפית עושה בעיות או לא....ואז יכול להיות בעיה של NTSC...
בקיצור למשחקים אין הגנת אזורים.
לסרטים כן.......
- ocsi
-
- חבר ותיק

אם אתה אומר....עדיין ניראה לי סיכוי קלוש ביותר
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
למה קלוש, אני דוגמא לזה....ocsi כתב:אם אתה אומר....עדיין ניראה לי סיכוי קלוש ביותר...
אבל יש לי נסיבות מקלות, קיבלתי PS3 בלי התראה מוקדמת
- ocsi
-
- חבר ותיק

theAman כתב:למה קלוש, אני דוגמא לזה....ocsi כתב:אם אתה אומר....עדיין ניראה לי סיכוי קלוש ביותר...
אבל יש לי נסיבות מקלות, קיבלתי PS3 בלי התראה מוקדמת...
לא דובר פה על מקרה שנפל מהמשאית
זה לא מכשיר לתפרנים...
- Yondalar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
לאחי היה PS3 למעלה משנה עם טלוויזית CRT,
עד שהוא קנה פיוניר krp600.
עכשיו הוא נהנה ממנו קצת יותר...
עד שהוא קנה פיוניר krp600.
עכשיו הוא נהנה ממנו קצת יותר...