ערוץ ראשון "הראשון בHD"?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הציוד של הערוץ הזה כל כך מיושן...
אז אם כבר לעשות שידרוג, אז ל HD.
הלוואי וזה יתאפשר, מישהו ראה חדשות שם? אפילו ערוץ [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave] נראה יותר טוב.
תגובה להתבטאות "הלא נאותה" שלי:
לא מבין מה הבעיה , אבל שיהיה.
אפשר לחשוב מה כבר אמרתי...

הלוואי וזה יתאפשר, מישהו ראה חדשות שם? אפילו ערוץ [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave] נראה יותר טוב.
תגובה להתבטאות "הלא נאותה" שלי:
לא מבין מה הבעיה , אבל שיהיה.
אפשר לחשוב מה כבר אמרתי...
נערך לאחרונה על ידי zovirax ב 01/07/2009 15:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
למה זה הזוי?
אני באמת לא מבין את האנטי הזה נגד הערוץ הראשון.
אני רואה שם חדשות והרבה תוכניות שמהוות תחליף מצוין לכל הריאליטי שמשודר בערוצים המסחריים.
זה דווקא הכי הגיוני שערוץ שמצבו הטכנולוגי הכי גרוע, כשיבוא בשעה טובה לשדרג, ישדרג כבר לציוד תומך HD ולא ישדרג לרמת ביניים כמו ציוד דיגיטלי שלא תומך ב-HD.
אני באמת לא מבין את האנטי הזה נגד הערוץ הראשון.
אני רואה שם חדשות והרבה תוכניות שמהוות תחליף מצוין לכל הריאליטי שמשודר בערוצים המסחריים.
זה דווקא הכי הגיוני שערוץ שמצבו הטכנולוגי הכי גרוע, כשיבוא בשעה טובה לשדרג, ישדרג כבר לציוד תומך HD ולא ישדרג לרמת ביניים כמו ציוד דיגיטלי שלא תומך ב-HD.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
צחוק צחוק, אבל דווקא בחדשות ערוץ 2 יש הרבה כתבות שנראות כאילו צולמו על נייר קרפ, או איך שקורים לזה. אם הידיעה נכונה, הם אלא שיראו הכי מייושנים ,בין לילה.zovirax כתב:הציוד של הערוץ הזה כל כך מיושן...
...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
עכשיו כשאני חושב על זה, זה די הגיוני.
כמו שפלאפון עברו מטכנולוגיה עתיקה לטכנולוגיה הכי חדשה בשוק כאשר הגיע זמנה לשדרג, גם ערוץ 1 חייבים לשדרג והטכנולוגיה הנוכחית היא HD.
כשערוץ 10 הוקם הוא נבנה על בסיס דיגיטלי ונכון לעכשיו יש להם את המערכות הכי מתקדמות בארץ והיום הם עדיין לא יכולים להרשות לעצמם שדרוג שכזה. היחידים שיכולים כרגע הם הערוץ הראשון ואולי קשת.
כמו שפלאפון עברו מטכנולוגיה עתיקה לטכנולוגיה הכי חדשה בשוק כאשר הגיע זמנה לשדרג, גם ערוץ 1 חייבים לשדרג והטכנולוגיה הנוכחית היא HD.
כשערוץ 10 הוקם הוא נבנה על בסיס דיגיטלי ונכון לעכשיו יש להם את המערכות הכי מתקדמות בארץ והיום הם עדיין לא יכולים להרשות לעצמם שדרוג שכזה. היחידים שיכולים כרגע הם הערוץ הראשון ואולי קשת.
Need more cowbell
- oferlaor
- מנהל

הזוי כי זה כמו שמודיעים ברדיו שנכה 100% שמחכה להשתלת כבד הולך לנסות ולהתחרות לאוליפיאדה.
יתכן שזה נכון, אבל השאלה היא אם הוא ישרוד עד אז...
המצב שם בכי רע. אין להם כמעט אף אחד בצוות, המצב הטכני שם על הפנים (למה? כי אין להם תקציבים). הועד שם מחזיק את הכל בטרור שם.
כמה עובדי ערוץ 1 צריך בשביל להחליף נורה?
10 - אחד שיחזיק את הסולם, אחד שישמור שהסולם לא יפול, צלם, טכנאי, שומר, אחראי אולפן, במאי, מנהל, אחראי מטעם הועד ואחד שרשום שהגיע אבל הוא עובד ב-NO SHOW JOB מהבית.
חסר לכם משהו? זה שאמור להחליף את הנורה לא יכול לעשות את זה כי הוא פוטר מחוסר תקציב.
יתכן שזה נכון, אבל השאלה היא אם הוא ישרוד עד אז...
המצב שם בכי רע. אין להם כמעט אף אחד בצוות, המצב הטכני שם על הפנים (למה? כי אין להם תקציבים). הועד שם מחזיק את הכל בטרור שם.
כמה עובדי ערוץ 1 צריך בשביל להחליף נורה?
10 - אחד שיחזיק את הסולם, אחד שישמור שהסולם לא יפול, צלם, טכנאי, שומר, אחראי אולפן, במאי, מנהל, אחראי מטעם הועד ואחד שרשום שהגיע אבל הוא עובד ב-NO SHOW JOB מהבית.
חסר לכם משהו? זה שאמור להחליף את הנורה לא יכול לעשות את זה כי הוא פוטר מחוסר תקציב.
לא יודע למה אבל אני תמיד צודק ובעיקר יודע . תמיד .
http://www.hometheater.co.il/vt87970
אחרי החגים ממיר מקליט HD להוט .
http://www.hometheater.co.il/vt87970
אחרי החגים ממיר מקליט HD להוט .
WOW מאוד מגניב יהיה לראות CSI באיכות HD במקום SD. איזה כיף לשמוע את זה. רק צריכים להפוך את הערוץ הראשון במקום המתכונת הקיימת למתכונת יותר עדכנית ומודרנית מאשר מבנה ניהולי ישן. אה..וזה דורש החלפת אנשים לפטר את כולם ולקחת אנשים צעירים כולל המנחים. בקיצור שינוי תדמית רציני.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- oferlaor
- מנהל

כבר היום הכתבות במהדורת החדשות של ערוץ 1 נראות יותר טוב מהכתבות במהדורה של ערוץ 2. (צילומי האולפן דווקא לא).EtchDee כתב:צחוק צחוק, אבל דווקא בחדשות ערוץ 2 יש הרבה כתבות שנראות כאילו צולמו על נייר קרפ, או איך שקורים לזה. אם הידיעה נכונה, הם אלא שיראו הכי מייושנים ,בין לילה.zovirax כתב:הציוד של הערוץ הזה כל כך מיושן...
......
אפילו ההקלטות של שידורי אולפן ישנים יותר, נראות נורא.
- oferlaor
- מנהל

לא,
אם אני טועה, אני מודה בכך מיד (אתה צריך דוגמאות?).
אני מעולם לא אמרתי שאני תמיד צודק וגם אני לא חושב כך.
אני לא מדבר על אמיתות אבסלוטיות, אלא על דעתי בלבד.
אני לא מדבר על אמיתות אבסלוטיות, אלא על דעתי בלבד.
אם מסתכלים טוב רואים הבדל משמעותי בין ערוץ 2 לערוץ 1.
בערוץ השני האיכות טובה וחלקה להבדיל בערוץ הראשון רואים קצת "דהוי" ומגורען, האיכות של הכתבות הקנויות היא מאוד גרועה ואני מרגיש שזה לא שווה את המאמץ שהם משקיעים.
בערוץ השני האיכות טובה וחלקה להבדיל בערוץ הראשון רואים קצת "דהוי" ומגורען, האיכות של הכתבות הקנויות היא מאוד גרועה ואני מרגיש שזה לא שווה את המאמץ שהם משקיעים.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
oferlaor כתב:לא,
אני לא מדבר על אמיתות אבסלוטיות, אלא על דעתי בלבד....
האמת התגובה נפלטה לי ברגע של שמחה(כמו גול) כביטוי לכך שצדקתי מול כל הפסמסטים שלא האמינו ב HD בערוצים הפתוחים !!!! לא יותר מזה .......זה הכל.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
ביום שערוץ 1 ישדר ב-HD אני אראה כמו האווטר שלי. 
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100