בעיית צפיה בHD עם כתוביות במיני לאפטופ
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
חבר לעבודה קנה מיני לאפטופ והתקין חבילת מקודדים של K-LITE. הרצנו סרט של 720P והתמונה גימגמה. הבנתי שלמרות שהמחשב הזה חדש, הוא עגלה ולא ינגן 1080 בחיים אבל 720 באמצעות המדריך הנפלא שיש פה בפורום למחשבי LOW-END הוא יריץ. קינפגתי הכל כמו שצריך הסרט רץ חלק אבל מציג את הכתוביות באנגלית שמובנות בתוך ה MKV בצפיה ב MPC. אצלי באותה קונפיגורציה בדיוק המדיה סנטר מציג את הכתוביות שהשם שלהן כמו הסרט. ההבדל בינינו זה שעל המדיה סנטר שלי יש VISTA ואצלו XP. מישהו מכיר את התופעה? יכול לעזור?
תודה מראש
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
חסרים מלא פרטים כדי לעזור לך. מפרט המחשב וכו.
אני הייתי מתחיל עם ה-K-LITE, שכנראה עשה בלגן. שווה מאוד לשקול פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה.
אני הייתי מתחיל עם ה-K-LITE, שכנראה עשה בלגן. שווה מאוד לשקול פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

Kמה אתה צריך לדעת את מפרט המחשב? אני יודע בודאות ש1080P הוא לא מסוגל להריץ ו 720P הוא מריץ עם COREAVC על הקסקס.pixies כתב:חסרים מלא פרטים כדי לעזור לך. מפרט המחשב וכו.
אני הייתי מתחיל עם ה-K-LITE, שכנראה עשה בלגן. שווה מאוד לשקול פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה....
בעל המחשב התחיל כמובן עם K-LITE ו 720P לא הצליח לזוז. התקנתי לו COREAVC ועברתי על כל הקינפוגים שצריך לעשות לפי המדריך של ניגון HD על מחשבי LOW-END. כל מיני דברים מוזרים קרו אז הסרנו את K-LITE והרצנו תוכנה מצוינת בשם CCLEANER שניקתה את הרג'יסטרי מכל הזבל ש K-LITE השאירה. התקנתי את FFDSHOW ועכשיו הסרט מנגן מצוין אבל אני לא מצליח להציג את הכתוביות שבקובץ נלוה (אותו שם כמו הסרט עם סיומת שונה).
תודה
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אתה צריך לאפשר כתוביות ב FFDSHOW.
עם איזה נגן אתה עובד?
יכול להיות שהמדריך הבא יעזור לך?
http://www.hometheater.co.il/vt99884.%D ... -%D7%91-HD
עם איזה נגן אתה עובד?
http://www.hometheater.co.il/vt99884.%D ... -%D7%91-HD
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם מדובר על נט בוק עם ATOM N270 או N280 וכרטיס מסך ללא פענוח חומרה (כלומר לא ה-ION או 9300/9400 של אנוידיה או 4500 של אינטל), אז ניתן להריץ 720P רק עם CoreAVC. עם FFDShow זה לא יעבוד טוב.
וכמובן, התקנה של ה-K-LITE הייתה רעיון מאוד גרוע.
וכמובן, התקנה של ה-K-LITE הייתה רעיון מאוד גרוע.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

לא שאלתי. אני מאמין שהוא מתכנן מתישהו לחבר אותו לטלויזיה. ניסינו עם KM. התמונה והקול מאבדים סינכרון בגלל שהמחשב חלש מידי.mp3lll כתב:מה הכיף להריץ סרט על מיני? ועוד 720?
הוא שאל את הדגם.
למה לא להשתמש בנגן כמו KM למשל וזהו?...
תודה
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 05/12/2009 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני משתמש ב MPC בלי HC. אפשרתי כמובן את הכתוביות ב FFDSHOW. אני אנסה השבוע את המדריך שלך. נראה מעניין.staticx כתב:אתה צריך לאפשר כתוביות ב FFDSHOW.
עם איזה נגן אתה עובד?
http://www.hometheater.co.il/vt99884.%D ... -%D7%91-HD...
תודה
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 05/12/2009 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כן בהחלט. לא אני אמרתי לו להתקין K-LITE מישהו אחר שלא מבין בזה אמר לו. וזה בהחלט כנראה אחד מאלה שציינת.pixies כתב:אם מדובר על נט בוק עם ATOM N270 או N280 וכרטיס מסך ללא פענוח חומרה (כלומר לא ה-ION או 9300/9400 של אנוידיה או 4500 של אינטל), אז ניתן להריץ 720P רק עם CoreAVC. עם FFDShow זה לא יעבוד טוב.
וכמובן, התקנה של ה-K-LITE הייתה רעיון מאוד גרוע....
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לגבי כתוביות, אני השתמשתי במנגנון הכתוביות העצמאי של ה-BSPlayer, וכך פתרתי את בעיית הכתוביות כשעובדים עם CoreAVC.
חשוב מאוד: הגירסאות האחרונות של BSPlayer כוללות התקנת קודקים חיצוניים. יש לבחור תמיד בהתקנת Custom ולענות ב"לא" כשתוכנת ההתקנה שלו שואלת אם להתקין קודקים חיצוניים!
חשוב מאוד: הגירסאות האחרונות של BSPlayer כוללות התקנת קודקים חיצוניים. יש לבחור תמיד בהתקנת Custom ולענות ב"לא" כשתוכנת ההתקנה שלו שואלת אם להתקין קודקים חיצוניים!
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, זה בדיוק מה שחיפשתי ובאמת זכרתי ש BSPLAYER לא משתמש במקודדים של מערכת ההפעלה.pixies כתב:לגבי כתוביות, אני השתמשתי במנגנון הכתוביות העצמאי של ה-BSPlayer, וכך פתרתי את בעיית הכתוביות כשעובדים עם CoreAVC.
חשוב מאוד: הגירסאות האחרונות של BSPlayer כוללות התקנת קודקים חיצוניים. יש לבחור תמיד בהתקנת Custom ולענות ב"לא" כשתוכנת ההתקנה שלו שואלת אם להתקין קודקים חיצוניים!...
תודה על הטיפ
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא מדוייק. הוא כן משתמש במקודדים של מערכת ההפעלה (אין לו מקודדים פנימיים), אבל גם יש לו מנגנון overlay ייחודי משלו לניגון הכתוביות.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

עשיתי מה שאמרת ונראה כאילו זה לא עוזר. ה CPU על 100 אחוז כאילו הוא לא משתמש ב COREAVC. יש עוד משהו לעשות?pixies כתב:לגבי כתוביות, אני השתמשתי במנגנון הכתוביות העצמאי של ה-BSPlayer, וכך פתרתי את בעיית הכתוביות כשעובדים עם CoreAVC.
חשוב מאוד: הגירסאות האחרונות של BSPlayer כוללות התקנת קודקים חיצוניים. יש לבחור תמיד בהתקנת Custom ולענות ב"לא" כשתוכנת ההתקנה שלו שואלת אם להתקין קודקים חיצוניים!...
תודה