תרגומים ב A-110
-
ranpergamin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב
יש לי PPH A-110 כבר יותר משנה ואני מאד מרוצה ממנו.
ראינו עשרות סדרות עם תרגומים ללו שום בעיות.
כל עוד הקפדתי על שם קובץ תרגום זהה לשם הסרט עם SRT, לא היה שום בעיה.
הבאתי מחבר עונה שלמה של HOUSE, והורדתי לה תרגומים. שיניתי את השמות כרגיל, אבל הפופקורן מסרב להראות את התרגום.
דוחף את אותו USB DISK למחשב ומנגן את הסרט, מזהה את קובץ התרגום בלי בעיה.
ניסיתי לבדוק אם זה קשור לקובץ התרגום שמור UNIX/WINDOWS, שיניתי שמות כמה וכמה פעמים, ביטלתי רווחים אם היו, הורדתי תווים לא רלוונטים, וכלום לא עוזר... מסרב להרעות את התרגום.
מישהו נתקל בזה ? רעיונות ?
תודה
רן
יש לי PPH A-110 כבר יותר משנה ואני מאד מרוצה ממנו.
ראינו עשרות סדרות עם תרגומים ללו שום בעיות.
כל עוד הקפדתי על שם קובץ תרגום זהה לשם הסרט עם SRT, לא היה שום בעיה.
הבאתי מחבר עונה שלמה של HOUSE, והורדתי לה תרגומים. שיניתי את השמות כרגיל, אבל הפופקורן מסרב להראות את התרגום.
דוחף את אותו USB DISK למחשב ומנגן את הסרט, מזהה את קובץ התרגום בלי בעיה.
ניסיתי לבדוק אם זה קשור לקובץ התרגום שמור UNIX/WINDOWS, שיניתי שמות כמה וכמה פעמים, ביטלתי רווחים אם היו, הורדתי תווים לא רלוונטים, וכלום לא עוזר... מסרב להרעות את התרגום.
מישהו נתקל בזה ? רעיונות ?
תודה
רן
-
ranpergamin
-
- חבר שרק התחיל

למיטב ידיעתי והבנתי SRT.Yondalar כתב:באיזה פורמט קובץ התרגום?
כנראה לא srt....
שוב.. במחשב אותם שני קבצים בדיוק עובדים.
בדקתי את זה על כמה פרקים שונים. במחשב התרגומים עובדים (.SRT) ובפופקורן, הוא מסרב להראות אותם.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- קיבל תודות: 10 פעמים
שים לב - מאחר והפופקורן מבוסס לינוקס, יש לודא שהשמות זהים לחלוטין עד רמת ה CASE SENSITIVITY. האות A לא זהה לאות a וייתכן מאד שיש בתרגום הבדל כזה בין שם התרגום לשם הסרט. מבחינת WINDOWS אין שום בעיה עם הבדלים כאלה ולכן הוא מצליח לנגן את הכתוביות שלך.ranpergamin כתב:למיטב ידיעתי והבנתי SRT.Yondalar כתב:באיזה פורמט קובץ התרגום?
כנראה לא srt....
בדקתי את זה על כמה פרקים שונים. במחשב התרגומים עובדים (.SRT) ובפופקורן, הוא מסרב להראות אותם....
חן
-
ranpergamin
-
- חבר שרק התחיל

ברור, יודע, אבל זה לא עזר. הכל בדיוק אותם אותיות copy/paste מלא, הכל זהה..ChenGanir כתב:שים לב - מאחר והפופקורן מבוסס לינוקס, יש לודא שהשמות זהים לחלוטין עד רמת ה CASE SENSITIVITY. האות A לא זהה לאות a וייתכן מאד שיש בתרגום הבדל כזה בין שם התרגום לשם הסרט. מבחינת WINDOWS אין שום בעיה עם הבדלים כאלה ולכן הוא מצליח לנגן את הכתוביות שלך.ranpergamin כתב:למיטב ידיעתי והבנתי SRT.Yondalar כתב:באיזה פורמט קובץ התרגום?
כנראה לא srt....
בדקתי את זה על כמה פרקים שונים. במחשב התרגומים עובדים (.SRT) ובפופקורן, הוא מסרב להראות אותם....
חן...
אני אנסה להוריד תרגום מאתר אחר, ולראות אם זה עוזר...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
1. בדוק כי הסיומות של הקבצים לא מוסתרים על ידי ה OS.
2. וודא כי קובץ התרגום תקין.
3. שנה את שם הקבצים ל:
1.srt
1.mkv
ובדוק שוב.
2. וודא כי קובץ התרגום תקין.
3. שנה את שם הקבצים ל:
1.srt
1.mkv
ובדוק שוב.
יש לי בעיה דומה
בדר"כ במצב תקין כאשר לוחצים על כפתור subtitles מופיע subtitlr: ON [ FILE]
אני נתקלתי בתופעה שקוראת לי רק בסדרה מסויימת שמופיע subtitle: ON ללא הכיתוב FILE] ובמקרה הזה גם לא רואים את הכתוביות.
תבדוק אם זה המקרה אצלך.
אני נתקלתי בתופעה שקוראת לי רק בסדרה מסויימת שמופיע subtitle: ON ללא הכיתוב FILE] ובמקרה הזה גם לא רואים את הכתוביות.
תבדוק אם זה המקרה אצלך.