כמה שאלות בנוגע לXTREMER
אהלן חברה!
עוד כ3 שבועות אני אקבל את האקסטרימר(חבר טס לחו"ל ויביא לי מבאג DF)
כמה שאלות:
1. האחריות היא בכל סניפי באג בארץ? וכמה זמן היא.
2. הוא קורא את כל הפורמטים? MKV AVI WMV WMA M2TS וכו?
3. קורה כתוביות חיצוניות?
4. מריץ הכל חלק?
5. הוא יתחבר ישירות לטלווזיה בלי רסיבר, הסאונד יעבוד בסדר?
והשאלה הכי חשובה, שווה לקנות אותו?
כרגע אין לי דרך לראות FHD, והתכנון היה לקנות כרטיס מסך ב300ש"ח וכל פעם שרוצים לראות אז להעביר כבל HDMI לטלוויזיה. מכיוון שראיתי את האקסטרימר הזה אמרתי שאני אעשה תשתית רשת בבית(להעביר 3 כבלים, בדיוק חצי שעה, וזה לא עולה לי כסף) ויוסיף עוד 300 ש"ח כדי שיהיה לי מכשיר יעודי לצפייה בHD ובנוסף הוא יהיה תמיד מחובר לטלוויזיה, ככה שמי שירצה לראות, ידליק את אחד המחשבים שברשת, ויראה.
עכשיו, קראתי בפורום מסויים שלא ממליצים על האקסטירמר, ועל סטרימר בכלל, בגלל שהוא מוגבל יחסית למחשב.
רציתי לשאול, אם השימוש היחיד הוא צפייה בFHD תיהיה בעיה כל שהיא? או שהוא יריץ הכל, בלי בעיות מיוחדות, למשך כמה שנים טובות?
אריאל
עריכה:
לאחר שתתחילו לנגן קבצי וידאו, רצוי כי תנגנו אותם מהכונן הקשיח הפנימי או מכונן USB חיצוני. הסיבה לכך הינה שה-Xtreamer כיום איננו מסוגל לנגן קבצי HD מרשת קווית מסוג SMB או NFS בצורה תקינה. קבצי m2ts (ללא תפריטים Blu-ray) מנוגנים עם המון גמגומים וקבצי mkv@1080P מכילים גמגומים אחת לזמן קצר. היצרן מודע לבעיה ואמור לשחרר תיקון לכך בעדכון הקושחה הקרוב. במידה ורוב התכנים שלכם הינם סדרות או סרטים ברזולוציה של 720P, תוכלו לבצע Streaming בהצלחה באמצעות פרוטוקול SMB או NFS.
הפסקה הזאת מדאיגה אותי במיוחד(מהביקורת באתר)
האם יש תיקון?
עוד כ3 שבועות אני אקבל את האקסטרימר(חבר טס לחו"ל ויביא לי מבאג DF)
כמה שאלות:
1. האחריות היא בכל סניפי באג בארץ? וכמה זמן היא.
2. הוא קורא את כל הפורמטים? MKV AVI WMV WMA M2TS וכו?
3. קורה כתוביות חיצוניות?
4. מריץ הכל חלק?
5. הוא יתחבר ישירות לטלווזיה בלי רסיבר, הסאונד יעבוד בסדר?
והשאלה הכי חשובה, שווה לקנות אותו?
כרגע אין לי דרך לראות FHD, והתכנון היה לקנות כרטיס מסך ב300ש"ח וכל פעם שרוצים לראות אז להעביר כבל HDMI לטלוויזיה. מכיוון שראיתי את האקסטרימר הזה אמרתי שאני אעשה תשתית רשת בבית(להעביר 3 כבלים, בדיוק חצי שעה, וזה לא עולה לי כסף) ויוסיף עוד 300 ש"ח כדי שיהיה לי מכשיר יעודי לצפייה בHD ובנוסף הוא יהיה תמיד מחובר לטלוויזיה, ככה שמי שירצה לראות, ידליק את אחד המחשבים שברשת, ויראה.
עכשיו, קראתי בפורום מסויים שלא ממליצים על האקסטירמר, ועל סטרימר בכלל, בגלל שהוא מוגבל יחסית למחשב.
רציתי לשאול, אם השימוש היחיד הוא צפייה בFHD תיהיה בעיה כל שהיא? או שהוא יריץ הכל, בלי בעיות מיוחדות, למשך כמה שנים טובות?
אריאל
עריכה:
לאחר שתתחילו לנגן קבצי וידאו, רצוי כי תנגנו אותם מהכונן הקשיח הפנימי או מכונן USB חיצוני. הסיבה לכך הינה שה-Xtreamer כיום איננו מסוגל לנגן קבצי HD מרשת קווית מסוג SMB או NFS בצורה תקינה. קבצי m2ts (ללא תפריטים Blu-ray) מנוגנים עם המון גמגומים וקבצי mkv@1080P מכילים גמגומים אחת לזמן קצר. היצרן מודע לבעיה ואמור לשחרר תיקון לכך בעדכון הקושחה הקרוב. במידה ורוב התכנים שלכם הינם סדרות או סרטים ברזולוציה של 720P, תוכלו לבצע Streaming בהצלחה באמצעות פרוטוקול SMB או NFS.
האם יש תיקון?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
האחריות היא לשנה בסניפי באג ברחבי הארץ.
המכשיר קורא כמעט את כל הפורמטים.
קורא כתוביות חיצוניות בעברית.
לגבי תכנים fhd, בעבר היו תלונות על קרטועים והנושא אמור היה להיות מטופל או שיטופל בעדכונים הקרובים.
המכשיר קורא כמעט את כל הפורמטים.
קורא כתוביות חיצוניות בעברית.
לגבי תכנים fhd, בעבר היו תלונות על קרטועים והנושא אמור היה להיות מטופל או שיטופל בעדכונים הקרובים.
מה זה כמעט את כל הפורמטים?
מה הוא לא קורא?
אם הוא לא מנגן טוב FHD אז אין סיבה לקנות אותו.
מישהו עם המכשיר יכול להגיד לי מה הוא קורא, ומה הוא לא קורא?
הוא יתחבר ישירות לטלווזיה בלי רסיבר, הסאונד יעבוד בסדר?
אם יש כתוביות מובנות בסרט, הוא יקרא את הכתוביות?
מה הוא לא קורא?
אם הוא לא מנגן טוב FHD אז אין סיבה לקנות אותו.
מישהו עם המכשיר יכול להגיד לי מה הוא קורא, ומה הוא לא קורא?
הוא יתחבר ישירות לטלווזיה בלי רסיבר, הסאונד יעבוד בסדר?
אם יש כתוביות מובנות בסרט, הוא יקרא את הכתוביות?
1. בכל סניפי באג, אחריות לשנה
2. קורא את כל הפורמטים
3. כן
4. דרך דיסק קשיח מריץ הכל חלק. דרך רשת קווית יש גמגומים בקבצי בלוריי כבדים. קבצי MKV 1080 ו 720 מנוגנים טוב ברשת קווית. ברשת אלחוטית בדרך כלל יש גמגומים ב 1080.
5. כן
לדעתי שווה לקנות.
2. קורא את כל הפורמטים
3. כן
4. דרך דיסק קשיח מריץ הכל חלק. דרך רשת קווית יש גמגומים בקבצי בלוריי כבדים. קבצי MKV 1080 ו 720 מנוגנים טוב ברשת קווית. ברשת אלחוטית בדרך כלל יש גמגומים ב 1080.
5. כן
לדעתי שווה לקנות.
- Irus
- חבר מביא חבר

הכוונה היא שאני לא בטוח שהוא מסוגל להתמודד עם קובץ בלו-ריי iso שכולל תפריטים, לרוב המשתמשים זה לא רלוונטי.
עם כל הפורמטים המוכרים שציינת הוא מתמודד ללא שום בעיה.
לגבי התוספת שלך,
מאז הביקורת היו מספר עדכוני גרסה שנועדו להתמודד עם הבעיה.
עם כל הפורמטים המוכרים שציינת הוא מתמודד ללא שום בעיה.
לגבי התוספת שלך,
מאז הביקורת היו מספר עדכוני גרסה שנועדו להתמודד עם הבעיה.
זה חשוב לדעת.
כמה שוקל כזה קובץ?
אבל הוא קורא הכל?
ולא מגמגמם?
האם יש תיקון?
כמה שוקל כזה קובץ?
אבל הוא קורא הכל?
ולא מגמגמם?
האם יש תיקון?
סרטי 1080 של 12GB הם סרטי 1080P בקבצי MKV. קבצים אלו אמורים לרוץ טוב ברשת קווית. לי אישית אין רשת קווית אבל אחרים שיש להם אמרו את זה.ariel-ro כתב:מה זאת אומרת קבצי BLURAY כבדים?
דבר אליי בGB, אני מוריד סרטים של 12GB, ב1080P.
יריץ נורמאלי?
איזה סוג קובץ זה הסרטים שאתה מדבר עליהם?
ועוד שאלה קטנה:
אם יש כתוביות מובנות בסרט, הוא קורא אותם?...
כשאמרתי קבצי בלו ריי כבדים התכוונתי לקבצים הכבדים של 20-40 ג'יגה שהם למעשה קבצי הבלוריי המקוריים- באיכות המקסימלית ועם כל פסי הקול.
הבנתי, תודה רבה.
קבצי BLURAY מקוריים, הוא גם מריץ?(מUSB כמובן)
זה תוקן כבר?
זה תוקן כבר?
נכון. בקבצי הבלו ריי המלאים הביטרייט בדרך כלל גבוה ולכן הקבצים מגמגמים.Irus כתב:הערה קטנה,
לפי תגובות של המומחים פה באתר אין שום קשר לגודל הקובץ, גם אם הוא בגודל 100gb, מה שמשנה זה ה-bit rate (נפח התעבורה של הנתונים) ולכן גודל הקובץ אינו רלוונטי בכלל....
לא ניסיתי, אבל למיטב הבנתי לא אמורה להיות בעיה להריץ בלו ריי מלאים מ USB.ariel-ro כתב:הבנתי, תודה רבה.
זה תוקן כבר?...
לגבי השאלה השניה, קבצי m2ts כפי שאמרתי מנוגנים עם גמגומים ברשת קווית. קבצי MKV 1080P לפי מה שקראתי מאחרים פה, רצים טוב ברשת קווית אז כנראה שזה תוקן.
- Irus
- חבר מביא חבר

למרות שה-bit rate גבוה יותר בקבצי fhd, בפועל לא אמורה להיות בעיה גם בהזרמה למכשיר (כשמדובר בחיבור קווי כמובן), נפח התעבורה לא עולה על כמה mb לשניה, נפח שכל חיבור רשת או כונן שמחובר ב-usb אמור להתמודד איתו.
לגבי הבעיות בהרמה במכשיר זה, אלה כנראה בעיות נקודתיות שטופלו.
לגבי הבעיות בהרמה במכשיר זה, אלה כנראה בעיות נקודתיות שטופלו.
לגבי השאלה הראשונה, לא יכול לומר לך בוודאות.ariel-ro כתב:הבנתי, תודה רבה.
יש לי קובץ שהוא M2TS ששוקל 4GB, גם הוא לא ירוץ חלק בקווי?
ושאלה אחרונה:
אם הכתוביות מובנות בסרט, הוא גם יריץ אותם?...
כתוביות מובנות (כלומר פנימיות ב MKV) האקסטרימר יודע להריץ, אך שים לב שבעברית האסקטרימר מציג את סימני הפיסוק הפוכים בכתוביות פנימיות.
זמינות Xtreamer בדיוטי פרי
קח רק בחשבון שכבר תקופה של שבוע לפחות אין בבאג DutyFree מכשירי Xtreamer.
יש לי כבר אחד ואני רוצה עוד אחד לחדר שינה. חברים שטסו ביום שישי האחרון והלילה חזרו בידיים ריקות - "אזל המלאי ולא יודעים מתי יהיה שוב" - זאת לפחות התשובה שקיבלו שניהם
יש לי כבר אחד ואני רוצה עוד אחד לחדר שינה. חברים שטסו ביום שישי האחרון והלילה חזרו בידיים ריקות - "אזל המלאי ולא יודעים מתי יהיה שוב" - זאת לפחות התשובה שקיבלו שניהם