התלבטות בקשר לקניית W5500
שלום,
אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר(יש ברשותי P3000 32" של סוני ואני חושב שהגיע הזמן להחליף), למרות המרחק הקטן החדר שלי - 2 מטר, אני חושב שארצה ללכת הפעם על 40" ובשימוש הוא בעיקר ל-PS3 שמציג יכולות FULL HD.
רציתי לשאול אותכם לגבי ה-W5500, ראיתי בהמון ביקורות, פרסומות וכו' שבחים רבים על הטלויזיה. אז הנה כמה שאלות:
א.האם יש טלויזיות מתחרות שמתעלות על הטלויזיה הזאת(באותו טווח מחירים, להוציא את ה-LED'ים)?
ב.האם התיזמון של קניית הטלויזיה הוא נכון?(מדובר בטלויזיה שהושקה כאן לפני יותר מחצי שנה, לכן אני פוחד שסוני תשיק דגמים חדשים, במיוחד שאני מתכנן לקנות את הטלויזיה בעוד חודש...)?
ג.האם סוני הולכת להשיק דגמים חדשים בקרוב שיתעלו על ה-W5500, האם אלה יהיו דגמי LED?
ד.האם דגמי ה-LED של סמסונג וטושיבה מתעלים בהרבה על הטלויזיה הזאת? האם יש לה יתרונות עליהם?
תודה רבה, אשמח לתשובות מפורטות. ושוב תודה =].
אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר(יש ברשותי P3000 32" של סוני ואני חושב שהגיע הזמן להחליף), למרות המרחק הקטן החדר שלי - 2 מטר, אני חושב שארצה ללכת הפעם על 40" ובשימוש הוא בעיקר ל-PS3 שמציג יכולות FULL HD.
רציתי לשאול אותכם לגבי ה-W5500, ראיתי בהמון ביקורות, פרסומות וכו' שבחים רבים על הטלויזיה. אז הנה כמה שאלות:
א.האם יש טלויזיות מתחרות שמתעלות על הטלויזיה הזאת(באותו טווח מחירים, להוציא את ה-LED'ים)?
ב.האם התיזמון של קניית הטלויזיה הוא נכון?(מדובר בטלויזיה שהושקה כאן לפני יותר מחצי שנה, לכן אני פוחד שסוני תשיק דגמים חדשים, במיוחד שאני מתכנן לקנות את הטלויזיה בעוד חודש...)?
ג.האם סוני הולכת להשיק דגמים חדשים בקרוב שיתעלו על ה-W5500, האם אלה יהיו דגמי LED?
ד.האם דגמי ה-LED של סמסונג וטושיבה מתעלים בהרבה על הטלויזיה הזאת? האם יש לה יתרונות עליהם?
תודה רבה, אשמח לתשובות מפורטות. ושוב תודה =].
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ltzik
גם אני התלבטתי האם לקנות את הסוני הזאת ובסוף החלטתי ללכת על ה-750 של סמסונג. בארמגדון תוכל לראות אותם אחד על יד השני. הסוני חלשה ועדינה יותר מהסמסונג. עניין של טעם!
גם אני התלבטתי האם לקנות את הסוני הזאת ובסוף החלטתי ללכת על ה-750 של סמסונג. בארמגדון תוכל לראות אותם אחד על יד השני. הסוני חלשה ועדינה יותר מהסמסונג. עניין של טעם!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
השוותי במחשב שזה אותו הדבר. אין לי ספק שהצבעים העזים של ה-750 ועוצמת הבהיקות שלה יבואו בכי הרבה לידי ביטוי דווקא עם ה-PS3
לי יש XBOX360 וזה בהחלט היה שיקול. לך לארמגדון ותראה בעצמך.
לי יש XBOX360 וזה בהחלט היה שיקול. לך לארמגדון ותראה בעצמך.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ltzikltzik כתב:שלום,
תודה רבה, אשמח לתשובות מפורטות. ושוב תודה =]....
שלום לך .
מדובר במסך מדהים ...............
לגבי המחירים נכון שהסוני מאוד יקרה . אבל אתה רוכש מותג מספר 1 בעולם אתה פשוט משלם .
לגבי מסך הליד של סמסונג הוא פשוט מדהים . אבל יש לו גם חיסרון של חוסר כניסות .
אין כניסות סקרט . לחיבור לממיר לא דיגיטלי .
בסוני יש לך את כל סוגי הכניסות כולל סקרט למתחיה חכמה .
גש וראה את הסוני ואת הסמסונג בעיניים ותראה מי מתאימה לך יותר .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"