התלבטות בקשר לקניית W5500

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ltzik פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר(יש ברשותי P3000 32" של סוני ואני חושב שהגיע הזמן להחליף), למרות המרחק הקטן החדר שלי - 2 מטר, אני חושב שארצה ללכת הפעם על 40" ובשימוש הוא בעיקר ל-PS3 שמציג יכולות FULL HD.

רציתי לשאול אותכם לגבי ה-W5500, ראיתי בהמון ביקורות, פרסומות וכו' שבחים רבים על הטלויזיה. אז הנה כמה שאלות:
א.האם יש טלויזיות מתחרות שמתעלות על הטלויזיה הזאת(באותו טווח מחירים, להוציא את ה-LED'ים)?
ב.האם התיזמון של קניית הטלויזיה הוא נכון?(מדובר בטלויזיה שהושקה כאן לפני יותר מחצי שנה, לכן אני פוחד שסוני תשיק דגמים חדשים, במיוחד שאני מתכנן לקנות את הטלויזיה בעוד חודש...)?
ג.האם סוני הולכת להשיק דגמים חדשים בקרוב שיתעלו על ה-W5500, האם אלה יהיו דגמי LED?
ד.האם דגמי ה-LED של סמסונג וטושיבה מתעלים בהרבה על הטלויזיה הזאת? האם יש לה יתרונות עליהם?

תודה רבה, אשמח לתשובות מפורטות. ושוב תודה =].

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

ltzik

גם אני התלבטתי האם לקנות את הסוני הזאת ובסוף החלטתי ללכת על ה-750 של סמסונג. בארמגדון תוכל לראות אותם אחד על יד השני. הסוני חלשה ועדינה יותר מהסמסונג. עניין של טעם!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

ltzik פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

האם השוות את המסכים בשידור PS3, כי זה הדבר העיקרי שמעניין אותי בטלויזיה, ברור שאני אחבר אותה גם למחשב וגם אראה שידורי SD, אך אוכל לשלם על חוויות אלה תמורת חווית PS3 טובה יותר.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #4 

השוותי במחשב שזה אותו הדבר. אין לי ספק שהצבעים העזים של ה-750 ועוצמת הבהיקות שלה יבואו בכי הרבה לידי ביטוי דווקא עם ה-PS3

לי יש XBOX360 וזה בהחלט היה שיקול. לך לארמגדון ותראה בעצמך.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

ltzik פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה רבה לך.
אשמח לעוד עצות לפני שאני אלך לחנות לראות, פשוט בא לי להיות ממוקד יותר.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

ltzik כתב:שלום,
אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר(יש ברשותי P3000 32" של סוני ואני חושב שהגיע הזמן להחליף), למרות המרחק הקטן החדר שלי - 2 מטר, אני חושב שארצה ללכת הפעם על 40" ובשימוש הוא בעיקר ל-PS3 שמציג יכולות FULL HD.

רציתי לשאול אותכם לגבי ה-W5500, ראיתי בהמון ביקורות, פרסומות וכו' שבחים רבים על הטלויזיה. אז הנה כמה שאלות:
א.האם יש טלויזיות מתחרות שמתעלות על הטלויזיה הזאת(באותו טווח מחירים, להוציא את ה-LED'ים)?
ב.האם התיזמון של קניית הטלויזיה הוא נכון?(מדובר בטלויזיה שהושקה כאן לפני יותר מחצי שנה, לכן אני פוחד שסוני תשיק דגמים חדשים, במיוחד שאני מתכנן לקנות את הטלויזיה בעוד חודש...)?
ג.האם סוני הולכת להשיק דגמים חדשים בקרוב שיתעלו על ה-W5500, האם אלה יהיו דגמי LED?
ד.האם דגמי ה-LED של סמסונג וטושיבה מתעלים בהרבה על הטלויזיה הזאת? האם יש לה יתרונות עליהם?

תודה רבה, אשמח לתשובות מפורטות. ושוב תודה =].
...
ltzik
שלום לך .

מדובר במסך מדהים ...............

לגבי המחירים נכון שהסוני מאוד יקרה . אבל אתה רוכש מותג מספר 1 בעולם אתה פשוט משלם .

לגבי מסך הליד של סמסונג הוא פשוט מדהים . אבל יש לו גם חיסרון של חוסר כניסות .
אין כניסות סקרט . לחיבור לממיר לא דיגיטלי .

בסוני יש לך את כל סוגי הכניסות כולל סקרט למתחיה חכמה .

גש וראה את הסוני ואת הסמסונג בעיניים ותראה מי מתאימה לך יותר .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”