סאונד לא מאוזן

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
גלעדשביט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה...
יש לי מגבר ק"ב פיוניר 906 שממנו שמעתי גם מוסיקה.... באיכות ממש לא משהו.

התחדשתי במגבר של EXPOSURE2010 ואין לי מילים 8O 8O לתאר את השיפור סאונד. :!: באמת :!: , מה שאומרים על מוסיקה שצריכה הגברה ממגבר סטראו... זה פשוט כל כך נכון זה לא יאמן!!!!!
הקדמיים שלי הם קסל ISIO שהייתי בטוח שאין להם באסים בגרוש!!! ומה שהטריד אותי בלחבר אותם לEXPOSURE זה שלא מוסיפים סאב ... דאגתי שלא יהיו בכלל באסים ..
טעיתי!

הייתי בשוק 8O וכל כך שמחתי :D לראות איך הEXPOSURE מרים אותם זה לא יאמן רק מלחשוב על זה אני שוב מתפעל!!!!

ולבעיה-
את הEXPOSURE חיברתי לפיוניר עם הפרי אמפ ועכשיו כשאני רואה סרטים אז הפיוניר מגביר את הסאב האחוריים והסנטר והEXPOSURE "מרים"(בצורה מדהימה) את הקדמיים.

אבל :( הסאונד ממש לא מאוזן- אני צריך לבטל את הסנטר מהפיוניר כדי לשמוע את הקדמיים בלי להגביר את הEXPOSURE עד ה4\3 ובד"כ לא צריך להגביר יותר משעה 9 כדי לשמוע חזק..

משהו מכיר את הבעיה הזו?
יש המלצות?
אותי הכי מושך זה פשוט לקנות פרוססור DTS ופרו לוג'יק 5.1 אבל אני מוצא עצמי בארבעה חודשים האחרונים מרוויח כסף ומוציא הכול +++ (מה שמכניס אותי למינוס לא קטן)
ולא משאיר לי אופציות חוץ מלנסות לאזן את המגבר פיוניר.
אז אני אשמח לפתרונות....
תודה רבה!
שזאם !

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לעולם השידרוגים .

לא הבנתי את הבעיה :
אבל הסאונד ממש לא מאוזן- אני צריך לבטל את הסנטר מהפיוניר כדי לשמוע את הקדמיים בלי להגביר את הEXPOSURE עד ה4\3 ובד"כ לא צריך להגביר יותר משעה 9 כדי לשמוע חזק..
אולי תוכל לנסח יותר טוב ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

גלעדשביט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

כן.... תודה זה עולם מגניב ויקר כאחד.

אוקי... כשאני שומע רק מהסטראו -EXPOSURE +MARANZT כדי להגיע לווליום נורמלי אני צריך להגביר לשעה 9 - כלומר , בבורר ווליום שצורתו עגולה, אני צריך לסובב אותו ברבע (שעה 9) .

כשאני רואה סרטים מהפיוניר + DVD LG+ EXPOSURE אז אני צריך להגביר את הEXPOSURE (ששולט בקדמיים)עד לשלושה רבעים מכל עוצמתו .אני אתן לך טיפה פרופורציה- אם אשים שלושה רבעים מהעצמה כשאני שומע מוסיקה אני אחדול מלשמוע מוסיקה וגם הרמקולים יחדלו כי הן יעלו באש....

אז מה שאני עושה כדי לא להגביר כל כך במגבר סטראו, אני מנמיך בהגדרות של הק"ב (פיוניר)את האחוריים והסנטר (אם אני מבטל את הסנטר פתאום הווליום של הקדמיים עולה בצורה דרסטית...) ומגביר את הווליום הכללי של הפיוניר אבל אז הסרט לא נשמע בסדר משהו פשוט לא מאוזן... יש איזה אופציה במגבר ק"ב שמשמיעה כל ערוץ בנפרד כך שאפשר להגביר\להנמיך ערוץ ערוץ לפי השמיעה אבל עכשיו אין לי שום דרך לבדוק את זה.... כי הקדמיים לא מחוברים אליו...
אז האם יש איזושהי דרך לאזן את הערוצים\רמקולים כשהם מגיעים ממקור שונה???

אומנם עכשיו אני נהנה מוסיקה באיכות שלא הכרתי אבל אני מרגיש שסרטים אני שומע סתם עם הרבה רמקולים ולא עם 5.1
...שזה דיי באסה ...

אני מקווה שהסברתי בצורה יותר ברורה ובהירה :wink:
תודה 8)
שזאם !

itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אתה צריך לעשות התאמת עוצמה.

סביר שהאינטגרייטד יהיה בשעה 3 כדי שיהיה מותאם בעוצמה עם שאר הרמקולים. (אף שנראה טיפה גבוה).

ברסיבר צריכה להיות אפשרות לבדיקה מעין זו.

גלעדשביט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

יש אופציה לבדיקה אבל רק כשכל הרמקולים מחוברים אליו ולא דרך הפרי אמפ.
שזאם !

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

זה בסדר גמור והגיוני מאוד.
מכיון שחיברת למעשה שני PRE AMPS בטור, אתה צריך "לקצר" אחד מהם ואת זה עושים ע"י הגברה של אחד מהם (של המגבר סטריאו שלך) עד המקסימום (או במקרה שלך כדי שהם יהיו מאוזנים- כמעט עד המקסימום).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”