המלצה לDVD
שלום לכולם,
אני מחפש DVD שישרת את הצרכים שלי:
1.תומך בפורמטים של צריבה (DIVX וכדומה).
2.קורא תמונות.
3. בעל כניסת USB
4. הכי חשוב - אני משתמש בסלון ברמקולים למחשב (SoundTicks של הרמן קרדון), אני רוצה שיהיה לי שליטה על הווליום דרך הDVD מרחוק (כמו שיש לי מהממיר - YES MAX HD).
אני מניח שהפתרון נמצא בDVD הניידים כיוון שיש להם ווליום ולחלקם שלטים רחוקים (הנייחים למיטב הבנתי רק מוציאים את אות למגברים/טלוויזיות).
מכיוון שממילא אני הולך לקנות מתישהוא גם DVD נייד לבת שלי, אין לי בעיה לקנות כזה (עדיפות למסך 9 אינץ').
התקציב באיזור 600 ש"ח.
האם יש כזה נייד שכזה שאיכות שידור צליל ותמונה לטלוויזיה היא ברמה טובה (כמו הנייחים)?
יש המלצות?
תודה מראש.
אני מחפש DVD שישרת את הצרכים שלי:
1.תומך בפורמטים של צריבה (DIVX וכדומה).
2.קורא תמונות.
3. בעל כניסת USB
4. הכי חשוב - אני משתמש בסלון ברמקולים למחשב (SoundTicks של הרמן קרדון), אני רוצה שיהיה לי שליטה על הווליום דרך הDVD מרחוק (כמו שיש לי מהממיר - YES MAX HD).
אני מניח שהפתרון נמצא בDVD הניידים כיוון שיש להם ווליום ולחלקם שלטים רחוקים (הנייחים למיטב הבנתי רק מוציאים את אות למגברים/טלוויזיות).
מכיוון שממילא אני הולך לקנות מתישהוא גם DVD נייד לבת שלי, אין לי בעיה לקנות כזה (עדיפות למסך 9 אינץ').
התקציב באיזור 600 ש"ח.
האם יש כזה נייד שכזה שאיכות שידור צליל ותמונה לטלוויזיה היא ברמה טובה (כמו הנייחים)?
יש המלצות?
תודה מראש.
מצאתי משהו שיכול להתאים
מצאתי את המכשיר הזה -
מכשיר DVD נייד Apex PDVD-930
אני מניח שהשליטה בווליום היא על היציאה לאוזניות (אליהם אחבר את הsoundsticks).
היציאה השניה היא AV (עבור הווידאו).
השאלה שלי היא - האם הצליל והתמונה יהיו ברמה שאני מקבל כיום מdvd עם יציאת קומפוזיט סטריאו לצליל וקומפוננט לתמונה?
מכשיר DVD נייד Apex PDVD-930
אני מניח שהשליטה בווליום היא על היציאה לאוזניות (אליהם אחבר את הsoundsticks).
היציאה השניה היא AV (עבור הווידאו).
השאלה שלי היא - האם הצליל והתמונה יהיו ברמה שאני מקבל כיום מdvd עם יציאת קומפוזיט סטריאו לצליל וקומפוננט לתמונה?