מה זה UMD בPSP?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3734
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אני רוצה לקנות משחקים בEBAY יש מכירה ושם המשחק מופיע בתור UMD האם זה דיסק??
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... AQ:US:1123
תודה.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... AQ:US:1123
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא חשבתי לתת הרצאה על לגיטימיות העניין, אבל בחיי שאני לא מבין - מי שמתקין גרסה פרוצה הוא בסדר, ומי שחושב שזה לא בסדר הוא אליטיסט? אתה בכלל חושב לפני שאתה מקיא על המקלדת?Rac65 כתב:תתקין גרסה "פרוצה". (בהנחה שאתה לא איזה אליטיסט שהולך לתת פה הרצאה על לגיטימות העניין.)...
Malcontent כתב:לא חשבתי לתת הרצאה על לגיטימיות העניין, אבל בחיי שאני לא מבין - מי שמתקין גרסה פרוצה הוא בסדר, ומי שחושב שזה לא בסדר הוא אליטיסט? אתה בכלל חושב לפני שאתה מקיא על המקלדת?Rac65 כתב:תתקין גרסה "פרוצה". (בהנחה שאתה לא איזה אליטיסט שהולך לתת פה הרצאה על לגיטימות העניין.)......
מילא לתמוך בפה מלא בפירטיות (אפשר גם להוריד בתשלום דרך האינטרנט, אתה יודע), אבל להוקיע את מי שרוכש משחקים בצורה לגיטימית? קצת היגיון, בלי אותם "אליטיסטים" מפתחות המשחקים לא היו משקיעות כ"כ הרבה כסף במשחקים הללו שאתה נהנה לשחק בחינם.
לא זכור לי שאמרתי שזה בסדר, ועניין האליטיזם הוא בגדר הקצנה בכדי לא להפוך את הפוסט הזה לדיון מטומטם בנושא. (אם יש לך עוד דברי חוכמה "להקיא", בהגדרה, גרסה "פרוצה" מאפשרת לשחק בגיבויים חוקיים לגמרי ללא שימוש בכונן הUMD; אני די מרגיש שאתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר.)Malcontent כתב:לא חשבתי לתת הרצאה על לגיטימיות העניין, אבל בחיי שאני לא מבין - מי שמתקין גרסה פרוצה הוא בסדר, ומי שחושב שזה לא בסדר הוא אליטיסט? אתה בכלל חושב לפני שאתה מקיא על המקלדת?Rac65 כתב:תתקין גרסה "פרוצה". (בהנחה שאתה לא איזה אליטיסט שהולך לתת פה הרצאה על לגיטימות העניין.)......
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
באיזו קלות שוכחים שחברות שמפתחות משחקים עושות זאת למטרות רווח ולא מתוך רצון לשחרר את המשחק הגדול ביותר (עמוק בלב אני מקווה שגם לזה יש קצת שיקול אחרת היינו רואים רק גרסאות של פיפא למיניהם)UriDrori כתב:Malcontent כתב:לא חשבתי לתת הרצאה על לגיטימיות העניין, אבל בחיי שאני לא מבין - מי שמתקין גרסה פרוצה הוא בסדר, ומי שחושב שזה לא בסדר הוא אליטיסט? אתה בכלל חושב לפני שאתה מקיא על המקלדת?Rac65 כתב:תתקין גרסה "פרוצה". (בהנחה שאתה לא איזה אליטיסט שהולך לתת פה הרצאה על לגיטימות העניין.)......![]()
![]()
![]()
מילא לתמוך בפה מלא בפירטיות (אפשר גם להוריד בתשלום דרך האינטרנט, אתה יודע), אבל להוקיע את מי שרוכש משחקים בצורה לגיטימית? קצת היגיון, בלי אותם "אליטיסטים" מפתחות המשחקים לא היו משקיעות כ"כ הרבה כסף במשחקים הללו שאתה נהנה לשחק בחינם....
תמיכה בחברות המשחקים בהחלט היה אחד מהשיקולים שלי כשקניתי את ה PS3 - אני זוכר שהמוכר ניסה לשכנע אותי לקחת XBOX360 "אבל אותו אתה מקבל עם דיסק מלא במשחקים חדשים, למה לך לקחת ת'סוני? " נזכרתי בימי ה PC הותיקים שהייתי מקבל מחשב חדש עם HD מלא במיטב משחקי התקופה ...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Rac65, כולנו יודעים שהסיכוי למצוא מישהו שמשחק עותק מגובה שקנה בכסף מלא הוא נמוך מאוד. היית יכול לגמור את העניין ב:"התוכנה תאפשר לך לשחק את המשחקים שאתה קונה בלי שיעשו רעש וירוצו מכרטיס הזכרון ולא מהדיסק".
בואו נעצור כאן, זה כבר מתחיל לעבור להערות לא נעימות. סה"כ נתת פתרון מעניין. קצת שנוי במחלוקת, אבל מעניין.
בואו נעצור כאן, זה כבר מתחיל לעבור להערות לא נעימות. סה"כ נתת פתרון מעניין. קצת שנוי במחלוקת, אבל מעניין.
Vocare Ad Regnum
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
משתמשים בכפתור "פרסם תגובה" שם האפשרויות לכתיבה ועריכה קצת יותר מתקדמות מתיבת ההודעה המהירה המופיעה בתחתית השרשור.uris כתב:Catskinner איך כותבים כך שמילה תהיה לינק ?...
או שישר כותבים "תמליל מקושר" ללא המרכאות. במקום כתובת מדביקים את כתובת ה http של האתר ובמקום התמליל המקושר כותבים את מה שרוצים שיופיע בהודעה.