אכן התוכנה עובדת נהדר אפילו על הנייד הישן שלי TURION 64,אבל האם יתכן כי
סרטי MKV שמקורם הוא HD DVD אינם נתמכים ?
ניסיתי מספר קבצים כאלו וקבלתי הודעה כי הקובץ אינו נתמך .היתכן ?
בכל מקרה שלושה קבצי כאלו נתנו לה הודעה כי הקובץ אינו נתמך ,בסרטים MKV שמקורם BD אין שום
בעיה והם מתנגנים יפה בצורה טובה וחלקה גם עם החומרה הישנה .
האם יתכן שבגלל שזו גרסת TRAIL אז אני מקבל את ההודעה ?
ניסתי עוד מספר קבצים ואותה הודעה ,ננסה להוריד את קובץ הקישור שנתת.
הדבר היחידי שאני חושב שמשותף לקבצים הללו שהם של סרטים ישנים (עוד מעידן הHD DVD)
יותר מאוחר אני אבדוק יותר לעומק . האם יכול להיות שגרסת הניסוי שהורדתי ,כגרסת ניסוי ל15 יום אינה מלאה מבחינת התמיכה בכל הפורמטים ?
OmriF, אפשר גם ב BSPLAYER, אבל אם תעבוד מספיק זמן עם MPCHC תגלה שהוא מתעלה על BSPLAYER בכל מובן.
...
שנים השתמשתי רק ב- BSPLAYER, כיום אני עובד רק עם MPC. החיסרון היחיד שמצאתי עד עכשיו זה סינכרון ידני של הכתוביות במידה והן מקדימות/מאחרות במס' שניות, עם BSPLAYER הסינכרון הידני ממש פשוט.
staticx כתב:Netstat,זנח את השיטות המגושמות!
קבל על עצמך את TMT3
שוב, מציגה MKV ובעצם את כל סוגי הוידאו הקיימים.
בנוסף, היחידה שמוציא LPCM של TRUE HD ו DTS MA (לעומת PDVD שלא תומכת בזה על גבי LPCM) למי שיש חומרה תומכת (למשל כרטיסי 4XXX של ATI).
...
אני "אשדוד" את השירשור , ואשאל אם אתה מכיר תוכנה טובה שמוציאה LPCM מווידאו אודיו של הופעות חיות ?
בזמנו שאלתי ומיכאל סיפר לי על תוכנה שלא עבדה לי טוב (אולי לא הבנתי איך לקנפג אותה או משהו אחר עשיתי לא בסדר ), אבל כרגע אין לי פתרון . אם ידוע לך על משהו קל , אשמח לשמוע
truejoker, ב BSPLAYER זה עם CTRL ימינה או שמאלה
אם אני זוכר נכון...
TMT3 מוציאה LPCM, אם אתה בוחר במקום HDMI או SPDIF, תבחר את תצורת הרמקולים שלך (5.1/7.1)
היתרון היחיד של TMT3 על MPC-HC זה בכך שהיא יכולה להציג תפריטים מלאים של בלוריי (בהנחה ויש לך סרט בלוריי מלא).
MPCHC פשוט תנגן את קבצי ה M2TS , ללא התפריטים.
התוכנה ענקית ,תומכת בתפריטים מלאים בבלו ריי ,מפענחת באמצעות כרטיס מסך/קול מתאים את פורמטי האודיו החדשים באמצעות LPCM.(אפילו עם כרטיס 4200 מובנה בלוח) איכות תמונה טובה ,מהווה לדעתי התוכנה האולטימטיבית היום ,מה שלא היה ניתן בPDVD או בכל תוכנה אחרת . בדקתי היום מספר סרטי בלו ריי וכולם עובדים ,ענק ענק ענק .
תודה רבה על ההתעקשות ועל ההמלצות
לא מעט יצורים בחיי ,בתור חובב סרטי פנטזיה לדעתי הסרט הוא אחד הסרטים הטובים שנעשו ,, אחד מהסרטים שאפשר לראות הרבה פעמים ולהמשיך להנות למרות שנעשה ,טרום עידן הCGI . דרך אגב שמעתי שיש כוונה להוציא REMAKE לסרט http://www.slashfilm.com/2009/02/25/and ... -a-remake/