המעבד שלך די גבולי בשביל פענוח תוכנה של 1080P.
כמו כן, לא בטוח ש-FFDShow אכן מנגן את התכנים שלך, כי המדריך הוא לא ל-Windows 7, ויש גם אזהרה כזו בתחילת המדריך. ייתכן שמה שמנגן את התוכן זה קודק ה-H.264 הפנימי של מיקרוסופט. תוודא ש-FFDShow אכן מנגן את התוכן ע"י הפעלה זמנית של הפילטר ב-FFDShow שנקרא OSD. זה יציג לך נתונים שונים של הקובץ על גבי הוידאו.
אם באמת ה-FFDShow מנגן את התכנים וזה עדיין מקרטע, אתה יכול לנסות 2 דברים:
1. תנסה לנגן את התכנים עם הקודק היעיל יותר CoreAVC. יש סיכוי לא רע שזה ינגן איתו בלי בעייה.
2. תנסה להפעיל את פענוח החומרה של כרטיס המסך שלך (אני לא סגור ב-100% אם יש או אין לו יכולת כזו), ע"י הרצת הנגן MPC HC והפעלת DXVA בהגדרות שלו.
richrach, אכן פתרון טוב ,אבל לא לבעלי 8800GTS, הכרטיס הזה לא תומך בפענוח חומרה ולכן העומס עדיין יפול על המעבד הראשי שלו.
דווקא הייתי מציע לו במקום FFDSHOW, לעבוד עם COREAVC בשביל לנצל את עיבוד שתי הליבות.
staticx כתב:richrach, אכן פתרון טוב ,אבל לא לבעלי 8800GTS, הכרטיס הזה לא תומך בפענוח חומרה ולכן העומס עדיין יפול על המעבד הראשי שלו.
דווקא הייתי מציע לו במקום FFDSHOW, לעבוד עם COREAVC בשביל לנצל את עיבוד שתי הליבות.
staticx כתב:richrach, אכן פתרון טוב ,אבל לא לבעלי 8800GTS, הכרטיס הזה לא תומך בפענוח חומרה ולכן העומס עדיין יפול על המעבד הראשי שלו.
...
הכרטיס שלי דווקא מריץ את המשחקים החדשים ברזולוציות הגבוהות ביותר ובאיכות הגבוהה ביותר.
מדובר על ה-GTS8800 512MB הנחשב דומה בדיוק ל9800GTX.
richrach , הסיבה שאמרתי את זה , כי לי היה כרטיס כזה, שלא תמך בהאצת חומרה.
היה לי 8800GTS 640MB.
OmriF, אפשר גם ב BSPLAYER, אבל אם תעבוד מספיק זמן עם MPCHC תגלה שהוא מתעלה על BSPLAYER בכל מובן.
אתה אמור להצליח לשמוע DTS. תבדוק עם סרט אחר אולי.
אתה גם יכול ללחוץ בעת ניגון, כפתור ימני -> FILTERS -> ולבחור MPC AUDIO DECODER
שהוא יפתח אתה תראה איזה אות הוא מפענח , בעיקרון אין מה לגעת שם בהגדרות.
OmriF, אפשר גם ב BSPLAYER, אבל אם תעבוד מספיק זמן עם MPCHC תגלה שהוא מתעלה על BSPLAYER בכל מובן.
...
שנים השתמשתי רק ב- BSPLAYER, כיום אני עובד רק עם MPC. החיסרון היחיד שמצאתי עד עכשיו זה סינכרון ידני של הכתוביות במידה והן מקדימות/מאחרות במס' שניות, עם BSPLAYER הסינכרון הידני ממש פשוט.
הכוונה ל AC3 AUDIO DECODER
אמור להיות לך רשום מתחת לתיבה הראשונה
האמת שאני בודק את זה על DD , אולי ב DTS לא רשום את המקודד הזה
אבל אני מניח שהבנת את הרעיון
OmriF כתב:נתקלתי בבעית איטיות בעת ניגון סרטים ב-Windows 7 שהם FullHD. סאונד לא תואם לתמונה, קפיצות וכו' בזאת.
מפרט המחשב אמור להריץ בקלות קבצים מסוג זה:
AMD DualCore 4600 2.7GHZ
Nvidia 8800GTS 512MB
3.3 GB RAM
הקודקים שהותקנו הם FFdshow ו- Haalli שהומלצו פה במדריך.
עזרה?
...
אני לא יודע איזה קבצי HD אתה מנגן,אך אני עם מפרט מאוד דומה לשלך מנגן סרטי FHD ללא בעיה
ע"י המרת קובצי MKV ל קבצי M2TS ,ואז שימוש בהאצת חומרה של הPOWER DVD .
רואים חלק ללא גמגומים וללא איבוד איכות .
OmriF כתב:נתקלתי בבעית איטיות בעת ניגון סרטים ב-Windows 7 שהם FullHD. סאונד לא תואם לתמונה, קפיצות וכו' בזאת.
מפרט המחשב אמור להריץ בקלות קבצים מסוג זה:
AMD DualCore 4600 2.7GHZ
Nvidia 8800GTS 512MB
3.3 GB RAM
הקודקים שהותקנו הם FFdshow ו- Haalli שהומלצו פה במדריך.
עזרה?
...
אני לא יודע איזה קבצי HD אתה מנגן,אך אני עם מפרט מאוד דומה לשלך מנגן סרטי FHD ללא בעיה ע"י המרת קובצי MKV ל קבצי M2TS ,ואז שימוש בהאצת חומרה של הPOWER DVD .
רואים חלק ללא גמגומים וללא איבוד איכות .
אינו קשור לקודקים או להגדרות בנגנים עלהם דברו שאר החברים
מה שאני מדבר עליו היא המרת קובץ הסרט לפורמט M2TS שהוא בעצם הפורמט של הבלו ריי
ברגע שתמיר את הקובץ לפורמט הזה (תגגל -יש לא מעט תוכנות כאלו ),תוכל להשתמש בPOWER DVD
ולהשתמש בפונקציית האצת החומרה המובנת בנגן .תראה תמונה חלקה ללא קרטועים וללא בעיות שמע.
כמו כן לא תאבד מהאיכות המקורית של הקובץ.
ומסיור באתר שלהם לא ממש ראיתי תמיכה בMKV (שוב לא ניסיתי עדיין)
אבל התהליך בכלל אינו מסורבל ,ואינו דורש התעסקות בהגדרות ובהתקנת קודקים.
מה שצריך זה POWER DVD ותוכנה להמרת קבצים כמו TXMUXER .ההמרה לוקחת מספר דקות בודדות
וממירה כל קובץ MKV שניסתי עד היום .
Netstat,זנח את השיטות המגושמות!
קבל על עצמך את TMT3
שוב, מציגה MKV ובעצם את כל סוגי הוידאו הקיימים.
בנוסף, היחידה שמוציא LPCM של TRUE HD ו DTS MA (לעומת PDVD שלא תומכת בזה על גבי LPCM) למי שיש חומרה תומכת (למשל כרטיסי 4XXX של ATI).