שאלה לגבי HD ב YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
is99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים

אני הולך לשים בחדר שינה מסך LCD
לכבוד כך חשבתי לשדרג את הממיר הרגיל שיש לי ל HD
אני לא צריך הקלטה כך שאני צריך ממיר HD רגיל

YES מחייבים עבור שדרוג ממיר ל HD או שמספיק שאני נרשם לחבילת HD ?
יש כמה סוגי ממירי HD או שיש רק דגם אחד ?

תודה

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

יש דגם אחד של ממיר HD שאינו מקליט. יש את ה- MaxHD שהוא גם ממיר HD וגם מקליט.
החיוב הוא על הממיר והערוצים נפתחים יחד איתו (פרט לספורט 5 HD שעולה 35 ש"ח נוספים בחודש אם אתה רוצה אותו).

is99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

וכמה עולה ממיר HD רגיל ?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

תתקשר ל- yes ותשאל אותם. הכי טוב.

is99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

ברור שאני אתקשר :)
פשוט רציתי לדעת מה המחיר ההגיוני שניתן להשיג מהם כי מכו שאני מכיר אותם יש הבדל גדול מאוד בין מחיר שהם אומרים לך בהתחלה למחיר שמסיגים בסוף עם יודעים מה אפשר להשיג

Loslas
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

אני בדיוק מנסה לברר עכשיו בפורום איזה מחיר אני יכול לקבל על יס מקס (הודעה אחת לפניך P: ), הנה תרד שמצאתי בחיפוש והוא נקודת המוצא שלי:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=

is99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

טוב דיברתי עם יס
תמיד חשבתי שהשירות שלהם קצל יותר טוב מ HOT אבל התשובה שלהם פשוט הרגה אותי

"אין יותר ממירי HD רגילים וגם לא יהיו בעתיד, אם אתה רוצה HD תיקח ממיר MAX HD ב 59.9 ש"ח לחודש"

ניסיתי להסביר להם שיש לי HTPC ושאני ממש לא צריך את ה MAX שלהם אבל שום דבר לא עזר.

noyitz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #8 

is99 כתב:טוב דיברתי עם יס
תמיד חשבתי שהשירות שלהם קצל יותר טוב מ HOT אבל התשובה שלהם פשוט הרגה אותי

"אין יותר ממירי HD רגילים וגם לא יהיו בעתיד, אם אתה רוצה HD תיקח ממיר MAX HD ב 59.9 ש"ח לחודש"

ניסיתי להסביר להם שיש לי HTPC ושאני ממש לא צריך את ה MAX שלהם אבל שום דבר לא עזר.
...
תגיד להם: סבבה אין בעיה תשלחו טכנאי שיבוא לקחת את כל הממירים וינתק אותי. תוך 3 ימים יחזור אליך נציג יביא לך ממיר HD בלי MAX בחינם.

is99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

בגדול זה מה שאני הולך לעשות וגם אם הם באמת ינתקו אותי ולא יתנו לי ממיר HD רגיל אז אני אלך ל HOT

אני רק לא מבין למה הם עובדים בצורה כל כך עקומה ? אני לקוח ותיק, משלם מחיר סביר ובסה"כ רציתי ממיר HD שהמתחרים שלהם נותנים בחינם ומה הם נותנים לי MAX HD ב59.90 ?!?! למה חייבים לעשות הכול בכוח ? למה להגיע לכל הצעקות ודרישות ניתוק כאשר ברור גם לי וגם להם שאחרי שאני אבקש להתנתק הם כן ייתנו לי את הממיר ?

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #10 

is99 כתב:בגדול זה מה שאני הולך לעשות וגם אם הם באמת ינתקו אותי ולא יתנו לי ממיר HD רגיל אז אני אלך ל HOT

אני רק לא מבין למה הם עובדים בצורה כל כך עקומה ? אני לקוח ותיק, משלם מחיר סביר ובסה"כ רציתי ממיר HD שהמתחרים שלהם נותנים בחינם ומה הם נותנים לי MAX HD ב59.90 ?!?! למה חייבים לעשות הכול בכוח ? למה להגיע לכל הצעקות ודרישות ניתוק כאשר ברור גם לי וגם להם שאחרי שאני אבקש להתנתק הם כן ייתנו לי את הממיר ?
...
זה נקרא שיטת מצליח, או מיקסום רווחים. אם לא מנסים... לא מרוויחים.
על כל 1 שיעשה מה שאתה הולך לעשות, יש כמה שיקבלו את הדין וישלמו.

is99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

רק עדכון קצר לגבי כל הסיפור הזה

התקשרתי שוב ל YES אמרתי שדיברתי איתם בבוקר ואמרו שאין ממירי YES HD רגילים ולא יהיו
אמרו כן צודק אין ולא יהיה אז קח Yes Max HD ואז כמובן אמרתי אין בעיה תנתקו אותי..לאחר שקט של כמה שניות פתאום אמרו לי סליחה הייתה כאן טעות לא התקוונו שאין ולא יהיה אלא שאין כרגע במלאי וכרגע עדיין לא יודעים מתי יהיה במלאי. אבל כמובן שבעתיד הקרוב יהיה. תתקשר בעוד כמה שבועות ותבדוק האם כבר הגיעו.

בקיצו בו נמשוך עוד קצת זמן...
בינתיים ירדתי מהם כי בכל מקרה ה LCD עדיין לא הגיע. כשיגיע לצערי אצטרך קצת לצעוק :(

is99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

טוב עדכון לגבי הנעשה מול YES (אולי יהיה שימישי למישהו)
בסוף לאחר מכתב ל YES (כל שיחות הטלפון לא עזרו) חזרה אלי בחורה מאוד נחמדה ורצינית ותוך יומיים הצליחה לסדר לי ממיר HD רגיל וקבע לי התקנה להיום בבוקר. הייתי בטוח שבזה נגמר הסיפור.

היום בבוקר הגיע טכנאי והביא Yes MAX HD ?! כמובן ששאלתי אותו "חבר מי מת ? אני בסה"כ ביקשתי Yes HD ללא MAX" אבל הבחור הבאמת נחמד אמר תראה אצלי במחשב כתוב שאתה צריך לקבל Yes MAX HD אז הבאתי לך MAX אם אתה לא רוצה אני לא אתקין לך כלום או תן לי להתקין ואז תשבור את הראש מול YES.

אחרי שהוא סיים התקשרתי ל YES ואמרו כן תראה אין ממירי YES HD ובכלל ניסינו להשיג אותך אתמול ולא הצלחנו (כמובן שקר אין לי אף שיחה שלא נענתה וגם לא הודעה קולית). אמרתי כמובן שלא ממש מעניין אותי הסיפורים שאין HD רגיל ללא הקלטה כי אני שומע אותם כבר כמה שבועות, הבחורה הבטיחה לחזור אלי.

באותו זמן התקשרה אלי הבחורה שסגרתי איתה את YES HD ואמרה שהיא ראתה שסיימו אצלי את ההתקנה ורוצה לדעת האם הכול בסדר.... כמובן שאמרתי לה שהתקינו לי MAX .. היא הסכימה איתי שזה לא מה שסוכם וזה לא מה שהיו צריכים לעשות.. הבטיחה לחזור אלי וחזרה מאוחר יותר וקבע לי טכנאי שיחליף ל HD רגיל ל 29.12 ובינתיים "תהנה מהתכונות המתקדמות ל YES MAX "

אני ממש לא מבין משהו, או ש YES סתומום ברמות (וסליחה שאני משתמש בביטוים כאלה) ויד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל או שהם פשוט משחקים איתי תרגילים ומנסים בכוח לדחוף לי YES MAX HD (שינסה כמה שבעות למראת שהוא אמר שהוא לא צריך ואז אולי יסכים לקחת MAX)

כרגע אני מתלבט האם להמתין ל 29.12 ולראות מה יהיה או כבר כרגע להתחיל לריב איתם.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #13 

מזכיר סרט הודי כל הסיפור הזה.כאילו אונסים מישהו לקחת מקסHD.רקשלא יחייבו אותך לפי תעריף המקס.

is99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

כן הדבר ראשון שאמרתי לשתי הנציגות שדיברתי איתן היום זה שחסר להן שהם יחייבו אותי על MAX
גם כך יש להם מבצע MAX ל 3 חודשים חינם אז לדעתי הם משחקים איתי על זה

הטמטום הגדול הוא שלפני כמה ימים התקשרתי לשירות הלקוחות כי לא הבנתי משהו בחוזה החדש ששלחו לי (גם כן שלחו לי, הבטיחו לשלוח כמובן שלא שלחו (הייתה בעיה ב FAX) והייתי צריך להתקשר שוב ולדרוש שישלחו) ובדקתי עם הנציגה ואכן עודכן לי ממיר HD רגיל

הבעיה שכל ביקור טכנאי כזה מבזבז לי לפחות 4 שעות עבודה...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”