אייפון 3GS או נוקיה N97?
-
DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
המתנת יום הולדת שלי בעיקרון היא האייפון החדש, אבל אם אני ארצה אני אקבל את הN97.
מעוניין בטאצ' ועדיף כמה שיותר טוב כמובן!
אז כמובן שאני אדבר עם הפלאפון, לקבל SMS ולשלוח, לגלוש באינטרנט דרך המכשיר גם בWIFI וגם לא, לראות ערוצי טלויזיה דרך הפלאפון, לשמוע שירים, להשתמש במצלמה בשביל תמונות וסרטונים.
חייל בן 20 עושה שבוע שבוע ולא מתכוון להתפשר על הפלאפון כי זה מכשיר שאני הולך להיות איתו לפחות שנתיים גם אם יצאו מכשירים יותר מתקדמים.
אני לא מתכוון לפרוץ את אחד המכשירים
לפי דעתכם מה יותר יתאים לי?
מעוניין בטאצ' ועדיף כמה שיותר טוב כמובן!
אז כמובן שאני אדבר עם הפלאפון, לקבל SMS ולשלוח, לגלוש באינטרנט דרך המכשיר גם בWIFI וגם לא, לראות ערוצי טלויזיה דרך הפלאפון, לשמוע שירים, להשתמש במצלמה בשביל תמונות וסרטונים.
חייל בן 20 עושה שבוע שבוע ולא מתכוון להתפשר על הפלאפון כי זה מכשיר שאני הולך להיות איתו לפחות שנתיים גם אם יצאו מכשירים יותר מתקדמים.
אני לא מתכוון לפרוץ את אחד המכשירים
לפי דעתכם מה יותר יתאים לי?
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
אולי על הנייר החומרה של הנוקיה טובה יותר, אבל מבחינת חווית שימוש, ובטח עבור חייל שעושה שבוע שבוע,
שצריך שהטלפון יהיה קצת כמו חברה, אין מה להשוות בכלל.
זה כמו להתלבט בין בר רפאלי למעיין חודדה.
שצריך שהטלפון יהיה קצת כמו חברה, אין מה להשוות בכלל.
זה כמו להתלבט בין בר רפאלי למעיין חודדה.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
אל תחשוב שתקבל את כל אלה עם שני המכשירים.
לדעתי לשניהם אין ערוצי טלוויזיה.
ל- N97 אין SMS לפי השולח. הוא מציג SMS לפי זמן קבלה. אפשר להתקין תוכנה (עם מאמץ) שייתן פונקציונליות דומה לזו של האייפון.
ה- N97 עם מסך ניגודי ולא קיבולי והדפדפן שלו ככה ככה.
ל אייפון 3G מצלמה piss poor אבל חווית משתמש מדהימה.
לדעתי יישארו 2 שחקנים בשוק הזה בעוד שנתיים: אפל ומכשירי אנדרואיד.
אגב אם אתה רוצה לשטוף את העיניים כנס ל-:
http://mobile.engadget.com/
לדעתי לשניהם אין ערוצי טלוויזיה.
ל- N97 אין SMS לפי השולח. הוא מציג SMS לפי זמן קבלה. אפשר להתקין תוכנה (עם מאמץ) שייתן פונקציונליות דומה לזו של האייפון.
ה- N97 עם מסך ניגודי ולא קיבולי והדפדפן שלו ככה ככה.
ל אייפון 3G מצלמה piss poor אבל חווית משתמש מדהימה.
לדעתי יישארו 2 שחקנים בשוק הזה בעוד שנתיים: אפל ומכשירי אנדרואיד.
אגב אם אתה רוצה לשטוף את העיניים כנס ל-:
http://mobile.engadget.com/
-
DorM
-
- חבר מביא חבר

תודה רבה לשניכם, אתם מחזקים לי תדעה שאני אהנה יותר מהאייפון.
ערוצי טלויזיה אני חושב שכן יהיה לאייפון כי אני קונים לי תמכשיר דרך פלאפון אז בטח פלאפון דחפו את זה.
ערוצי טלויזיה אני חושב שכן יהיה לאייפון כי אני קונים לי תמכשיר דרך פלאפון אז בטח פלאפון דחפו את זה.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

רק אל תבנה על זה.Dor007 כתב:תודה רבה לשניכם, אתם מחזקים לי תדעה שאני אהנה יותר מהאייפון.
ערוצי טלויזיה אני חושב שכן יהיה לאייפון כי אני קונים לי תמכשיר דרך פלאפון אז בטח פלאפון דחפו את זה....
- Boaz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
זה כבר לא נכון לגבי 3GS. אמנם רק 3mp אבל איכות תמונה ווידאו לא רעות יחסית. מה שכן, פלאש איןyaronkle כתב: ל אייפון 3G מצלמה piss poor אבל חווית משתמש מדהימה.
http://mobile.engadget.com/...
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

Boaz,
אתה צודק. חשבתי שמשווים את ה- N97 ל- 3G - לא הבחנתי בכותרת.
אם כך אי אפשר להשוות את ה- N97 ל- 3GS בביצועים:
434Mhz עם 128MB RAM לעומת
600Mhz עם 256MB RAM + מעבד גרפי מתקדם.
אתה צודק. חשבתי שמשווים את ה- N97 ל- 3G - לא הבחנתי בכותרת.
אם כך אי אפשר להשוות את ה- N97 ל- 3GS בביצועים:
434Mhz עם 128MB RAM לעומת
600Mhz עם 256MB RAM + מעבד גרפי מתקדם.
-
DorM
-
- חבר מביא חבר

ממש לא בונה על הטלויזיה אבל לפעמים נחמד להיכנס.
עד כמה האינטרנט טוב במכשיר? זה דבר מאוד מאוד חשוב לי, כי אין לי גישה לאינטרנט אזרחי במשך שבוע שלם.
עד כמה האינטרנט טוב במכשיר? זה דבר מאוד מאוד חשוב לי, כי אין לי גישה לאינטרנט אזרחי במשך שבוע שלם.
- amitvv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
האינטרנט מהיר ונוח ב"טירוף"...
כל אתר כמעט ברשת המתעסק בנושא מראה כי אין היום פלאפון בעל יכולות גלישה כאלו נוחות
כמישהו שמתעסק בנושא שנתיים וחצי על הצרכים שלך האייפון עונה יותר טוב מהנוקיה
רק עצה שלי, אם אתה מתכוון לקנות אחד תקנה את ה16GB לא סימפרי )כמובן שסימפרי עדיף אבל הוא יותר יקר(
32gb כמעט אף אדם לא משתמש במלואם
עריכה:
דווקא אתה יכול לבנות על טלוויזיה
היום באייפון יש פתורונות מצויינים לטלוויזיה
רובם למכיר פרוץ )YXFLASH , MobileCinema(
אך מתחילות לצאת תוכנות גם למכשיר לא פרוץ )חדשות 2 ועוד המון באנגלית(
אני מאמין שבקרוב עם הגעתו לארצנו הקטנה יצוצו עוד תוכנות דומות
כל אתר כמעט ברשת המתעסק בנושא מראה כי אין היום פלאפון בעל יכולות גלישה כאלו נוחות
כמישהו שמתעסק בנושא שנתיים וחצי על הצרכים שלך האייפון עונה יותר טוב מהנוקיה
רק עצה שלי, אם אתה מתכוון לקנות אחד תקנה את ה16GB לא סימפרי )כמובן שסימפרי עדיף אבל הוא יותר יקר(
32gb כמעט אף אדם לא משתמש במלואם
עריכה:
דווקא אתה יכול לבנות על טלוויזיה
היום באייפון יש פתורונות מצויינים לטלוויזיה
רובם למכיר פרוץ )YXFLASH , MobileCinema(
אך מתחילות לצאת תוכנות גם למכשיר לא פרוץ )חדשות 2 ועוד המון באנגלית(
אני מאמין שבקרוב עם הגעתו לארצנו הקטנה יצוצו עוד תוכנות דומות
נערך לאחרונה על ידי amitvv ב 02/12/2009 0:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

האינטרנט מעולה, במיוחד ה- zoom עם 2 אצבעות. אין flash!
קח בחשבון שזה גומר את מחבילת הגלישה שלך.
הכי נכון יהיה למצא חבר עם מכשיר 3G או 2G עם WIFI ותגלוש איתו.
קח בחשבון שזה גומר את מחבילת הגלישה שלך.
הכי נכון יהיה למצא חבר עם מכשיר 3G או 2G עם WIFI ותגלוש איתו.
-
DorM
-
- חבר מביא חבר

כמה חבילת גלישה לבקש? 100 מגה יספיק? קראתי שג'יגה יעלה 69 ש"ח, מדובר עד כמה אני יכול לגלוש?
- amitvv
-
- חבר פעיל מאוד

תלוי כמה אתה עומד לגלוש...
לי יש חבילה של 500MB ואני מנצל את כולה..
לי יש חבילה של 500MB ואני מנצל את כולה..
-
DorM
-
- חבר מביא חבר

בשבוע שאני בבסיס נראה לי המון, השאלה כמובן כמה עלות זה.
שאני בבית אני אגלוש דרך WIFI כמובן.
יש משחקים ואפליקציות שהם חינם ואתם ממליצים עליהם? מחפש במיוחד משחקים
שאני בבית אני אגלוש דרך WIFI כמובן.
יש משחקים ואפליקציות שהם חינם ואתם ממליצים עליהם? מחפש במיוחד משחקים
- amitvv
-
- חבר פעיל מאוד

ישנם המון משחקים, המשחקים באייפון זה אחד הדברים האין סופיים בעולם
אני את האמת ממליץ לך לפרוץ את המכשיר ואחרי פריצה עולם המשחקים בחינם יגדל
משחקים אתה יכול לראות באתר iphoneil.net ועדכונים מעניינים בנושא האייפון בipsf.co.il
שני האתרים הללו לא יורידו אותך מהאייפון במשך כמה חודשים )מניסיון
(
אני את האמת ממליץ לך לפרוץ את המכשיר ואחרי פריצה עולם המשחקים בחינם יגדל
משחקים אתה יכול לראות באתר iphoneil.net ועדכונים מעניינים בנושא האייפון בipsf.co.il
שני האתרים הללו לא יורידו אותך מהאייפון במשך כמה חודשים )מניסיון
-
DorM
-
- חבר מביא חבר

אבל ברגע שיש לי פלאפון שהוא לא פרטי שלו והוא מחברת פלאפון לדוגמא אני לא יודע אם זה משאיר לי אחריות של תקלות במכשיר שהם לא החיצוניות שלו.
- amitvv
-
- חבר פעיל מאוד

ניתן לעשות RESTORE ותוך שנייה המכשיר חוזר למה שהיה לפני הפריצה )וגם האחריוץ
(
-
DorM
-
- חבר מביא חבר

אוקיי, יש בלוטוס בשביל לשלוח למכשיר אחר קבצים ולקבל ב3GS? אם יש זה דבר שיכול להיות יגרום לי לפרוץ.
אבל כרגע יש משחקים ותוכנות מומלצות ללא פריצה? דברים ספציפיים בבקשה
אבל כרגע יש משחקים ותוכנות מומלצות ללא פריצה? דברים ספציפיים בבקשה
- gorelshv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1243
בהתחשב בכמות האנשים כאן בפורום שמכשיר האייפון או ה-N97 שלהם חביב עליהם במיוחד, הדברים הבאים עלולים לעלות לי ביוקר :
אבא'לה, עזוב אותך שטויות. תריץ חיפוש על ה-HTC HD2 בגוגל. גם פה בפורום יש עליו שרשור. כמויות של סרטונים אתה תמצא כולל סקירות על הממשק המדהים שHTC פיתחו - Sense, וקהילת מפתחים מן החזקות בעולם - XDA-DEVELOPERS, והמכשיר היחיד שהצליח לשכנע אנשים לשים את האייפון שלהם במגירה (מזכיר מישהו?) ולעבור "לצד האפל" - Windows Mobile. יש סיקורים שלו בגדג'טי, mobilityfreak (שניהם אתרים ישראליים). ממליץ לך לראות את הפלייליסט של pocketnow ביו-טיוב על המכשיר. ב-XDA כבר הוציאו פיתוחים שהופכים את המכשיר ליותר מדהים ממה שאתה רואה בסרטונים. עזוב את המכשירים *מסתכל ימינה ושמאלה, מוודא שאין אף אחד* הנכים האלה עם המערכות המוגבלות שצריך לפרוץ ולהוריד מיליון אפליקציות כדי שיבצעו חצי ממה שניתן לבצע ב-HD2 כבר מרגע ההוצאה מהקופסא, ועבור למערכת היחידה שלא מגבילה אותך ונותנת לך לשנות הכל לפי טעמך (מצחיק שזה בא ממיקרוסופט דווקא). נסה ולא תחזור אחורה... *בורח הכי מהר שאני יכול, ומצטרף לתוכנית להגנת עדים של ה-FBI*
אבא'לה, עזוב אותך שטויות. תריץ חיפוש על ה-HTC HD2 בגוגל. גם פה בפורום יש עליו שרשור. כמויות של סרטונים אתה תמצא כולל סקירות על הממשק המדהים שHTC פיתחו - Sense, וקהילת מפתחים מן החזקות בעולם - XDA-DEVELOPERS, והמכשיר היחיד שהצליח לשכנע אנשים לשים את האייפון שלהם במגירה (מזכיר מישהו?) ולעבור "לצד האפל" - Windows Mobile. יש סיקורים שלו בגדג'טי, mobilityfreak (שניהם אתרים ישראליים). ממליץ לך לראות את הפלייליסט של pocketnow ביו-טיוב על המכשיר. ב-XDA כבר הוציאו פיתוחים שהופכים את המכשיר ליותר מדהים ממה שאתה רואה בסרטונים. עזוב את המכשירים *מסתכל ימינה ושמאלה, מוודא שאין אף אחד* הנכים האלה עם המערכות המוגבלות שצריך לפרוץ ולהוריד מיליון אפליקציות כדי שיבצעו חצי ממה שניתן לבצע ב-HD2 כבר מרגע ההוצאה מהקופסא, ועבור למערכת היחידה שלא מגבילה אותך ונותנת לך לשנות הכל לפי טעמך (מצחיק שזה בא ממיקרוסופט דווקא). נסה ולא תחזור אחורה... *בורח הכי מהר שאני יכול, ומצטרף לתוכנית להגנת עדים של ה-FBI*
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
אני אצטרף לדבריך במובן של לחשוב מחוץ לקופסא - לך על הדרואיד, הטלפון החדש של מוטורולה שעובד על אנדרואיד.gorelshv כתב:בהתחשב בכמות האנשים כאן בפורום שמכשיר האייפון או ה-N97 שלהם חביב עליהם במיוחד, הדברים הבאים עלולים לעלות לי ביוקר :
אבא'לה, עזוב אותך שטויות. תריץ חיפוש על ה-HTC HD2 בגוגל. גם פה בפורום יש עליו שרשור. כמויות של סרטונים אתה תמצא כולל סקירות על הממשק המדהים שHTC פיתחו - Sense, וקהילת מפתחים מן החזקות בעולם - XDA-DEVELOPERS, והמכשיר היחיד שהצליח לשכנע אנשים לשים את האייפון שלהם במגירה (מזכיר מישהו?) ולעבור "לצד האפל" - Windows Mobile. יש סיקורים שלו בגדג'טי, mobilityfreak (שניהם אתרים ישראליים). ממליץ לך לראות את הפלייליסט של pocketnow ביו-טיוב על המכשיר. ב-XDA כבר הוציאו פיתוחים שהופכים את המכשיר ליותר מדהים ממה שאתה רואה בסרטונים. עזוב את המכשירים *מסתכל ימינה ושמאלה, מוודא שאין אף אחד* הנכים האלה עם המערכות המוגבלות שצריך לפרוץ ולהוריד מיליון אפליקציות כדי שיבצעו חצי ממה שניתן לבצע ב-HD2 כבר מרגע ההוצאה מהקופסא, ועבור למערכת היחידה שלא מגבילה אותך ונותנת לך לשנות הכל לפי טעמך (מצחיק שזה בא ממיקרוסופט דווקא). נסה ולא תחזור אחורה... *בורח הכי מהר שאני יכול, ומצטרף לתוכנית להגנת עדים של ה-FBI*...
הטלפון פשוט מדהים (נכון האייפון יותר אלגנטי אבל יש לך מקלדת מלאה) והאנדרואיד היא מערכת הפעלה מאוד גמישה.
אם לא הייתי בפלאפון כבר הייתי קונה ומחליף סים.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
אני רואה ש"זורקים" אותך מפה לשם..
אין מה לעשות, 100 איש- 100 דעות..
אני אישית חושב שה- iPhone מנצח, ואני עוד עם 3G.
ה- 3GS אמור לשפר את החוויה מבחינת חומרה, מהירות תגובה, מצלמה ועוד..
בכל מקרה, אם החלטת ללכת על ה- iPhoen, אז בשני תנאים:
1. במידה ואתה רוכש בחו"ל, שהמכשיר יהיה Sim Free, כדי שלא תצטרך בכל שדרוג של מערכת ההפעלה להמתין לפריצה עבור Unlock.
2. שאתה פורץ אותו ל- JailBreak
כמו שכתבו קודם, אם תרכוש דרך ספק סלולארי, אין לך מה לחשוש מאחריות, כיוון שניתן לבצע Restore .
אין מה לעשות, 100 איש- 100 דעות..
אני אישית חושב שה- iPhone מנצח, ואני עוד עם 3G.
ה- 3GS אמור לשפר את החוויה מבחינת חומרה, מהירות תגובה, מצלמה ועוד..
בכל מקרה, אם החלטת ללכת על ה- iPhoen, אז בשני תנאים:
1. במידה ואתה רוכש בחו"ל, שהמכשיר יהיה Sim Free, כדי שלא תצטרך בכל שדרוג של מערכת ההפעלה להמתין לפריצה עבור Unlock.
2. שאתה פורץ אותו ל- JailBreak
כמו שכתבו קודם, אם תרכוש דרך ספק סלולארי, אין לך מה לחשוש מאחריות, כיוון שניתן לבצע Restore .