HD700? שמועות שמועות, אבל אולי יעניין מישהו

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303

שליחה

יש דיון כלשהו שאני עוקב אחריו, שנראה לי לנכון לקשר אליו בפורום זה בכדי שאנשים יקבלו קצת מידע (גם אם לא מדויק) אני בטוח שיש שימצאו אותו מעניין.

הקישור לדיון:
http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=164458

במיוחד נראו לי מעניינים הדברים הבאים:
t's effectively called «HD 700» as a project name Sennheiser-internally -- It's going to be released this year -- The release date is not far away -- It's not an electrostatic design -- It's a completely new design, not a refined HD 650 -- It will have much higher resolution -- It will not be a conventional dynamic design -- Therefore it's not sure that the cable-connector system will remain the same...

Iron_Dreamer got it: The designation «HD» is a clear hint that it will indeed be a dynamic system. But this leaves room for speculation, considering the «unconventional» design. Maybe an orthodynamic system such as Yamaha's HP series or some Fostex models? Or a Heil AMT system like the Ergo? Pure ribbon drivers? Flat partial vibrators such as the Manger speakers?
...
ממה שהוא אומר שם, האוזניות בהחלט נקראות על פי החברה בתור HD700, לכל הפחות עד לשחרורן. ה-HD מרמז על Headphone Dynamic ומכאן ניתן להבין שמדובר באוזניות דינאמיות ולא אלקטרוסטטיות. עם זאת, נאמר כי התכנון יהיה חדש לגמרי, ושהאוזניות אמורות להציע רזולוציה טובה בהרבה מכל מה שיש עד עכשיו בסדרת האוזניות הזו, ושייעשה שימוש בתכנון חדש לגמרי במקום הדינאמי המוכר לנו. כמו כן, הן אמורות להיות מושקות השנה בעוד זמן לא רב (לא ניתן תאריך או רמז כלשהו). ולבסוף, נרמז שלא בטוח שהפלאג יישאר זהה ל-1/4 או 1/8 אינץ'.

ד"א, תגובה מספר 37 (עמוד 2) היא פשוט חובה! אחד הפוסטים היותר משעשעים שיצא לי להיתקל בהם מעודי LOL

אנטולי.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

תודה אנטולי על הידיעה.
אנא, ערוך את החתימה שלך.
הודעות מכירה יש לשים בלוחות.

תודה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור

שליחה

מבאס שכולם משתמשים באותם אותיות למודלים שלהם...

יצרן מקרנים שדיברתי איתו לפני כמה ימים העיר לי שהוא חייב לשנות את שם המודל שהם מתכננים להוציע מכיוון שמתחרה כרגע שינה את השם שלו וזה כמעט זהה. כולם כמובן משתמשים בשם HDXXX...

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ראשי התיבות האילו נפוצות. אם זה high defenition או headphone dynamic ואני בטוח שלא חסרים גם דברים אחרים. זה בהחלט יכול לבלבל מדיי פעם.

מה שכן, אני אישית מאוד מחכה ל-HD700 (או איך שלא יקראו להם) כדי לשמוע האם סוף סוף יש לסנהייזר אוזנייה שאני אוהב (ה-580/600/650 לא לטעמי) וגם לראות מה הכוונה בדינאמיקה חדשה לגמרי.

איתמר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254

שליחה

anatoli15 כתב:מה שכן, אני אישית מאוד מחכה ל-HD700 (או איך שלא יקראו להם) כדי לשמוע האם סוף סוף יש לסנהייזר אוזנייה שאני אוהב (ה-580/600/650 לא לטעמי) וגם לראות מה הכוונה בדינאמיקה חדשה לגמרי.
...
הידיעות על ה-HD700 מסתובבות להן ב-HEAD-FI כבר יותר משנה - צריך לזכור שה-HD650 יצאה רק לפני כ-3 שנים וסינהייזר בד"כ לא ממהרים להחליף את דגמי ה-TOP END שלהם - לכן לא הייתי מצפה לראות משהו חדש מהם לפחות עוד שנה-שנתיים...
בנוסף, הייתי ממליץ לך להאזין ל-AKG K701, אוזנייה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה, כל כך נייטרלית ולא צבועה כלל ( כמו ה-EIDOLON של האוזניות - ברמת מחיר שלה, כמובן ), אבל דורשת הגברה איכותית מאוד בכדי להפיק ממנה את המיטב, בדומה ל-K340 שברשותך.
עוד נתון חשוב הוא שה-K701 ניתנת להשיג בכ-$320 בעוד שה-HD700 ברגע שתצא בוודאי תעלה יותר מ-$400.
איתמר.

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אהלן איתמר,

את ה-701 אני מקווה שייצא לי לשמוע בקרוב (אולי אצל אביעד בעוד חודש?). אני כרגע לא מחפש אוזנייה ניטרלית, שכן כרגע יש לי את ה-340 כמו שאתה כבר יודע. האוזנייה הזו ניטרלית מאוד מפורטת מאוד ומדויקת מאוד. כרגע אני רוצה להשיג אחת מהוודיס של אודיו-טכניקה. הצליל של הA900 שיש לי ממש לטעמי, ואני מחפש לעלות רמה למעלה עם אותו סוג צליל. ולאחר מכן אני רוצה להשיג משהו מגראדו/אלסנדרו לצורך השלמת האוסף וזה הכל פחות או יותר. ה-HD700 מבחינתי לא ממש אפשרות לשדרוג. עם זאת, אני עדיין מצפה לאוזנייה של סנהייזר שתרשים אותי, מה שעד כה לא יצא לי לשמוע. כמו כן, מעניין מאוד לדעת מה החידוש המדובר.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”