בכמה לדעתכם אני אוכל לקבל יס מקס אם יש לי את החבילה הבאה?:

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לפי מה שקראתי בפורום, יס נותנים מחיר טוב למי שהם מעוניינם לשמור.
אז השאלה שלי היא כזו, האם לדעתכם הם ירצו לשמור על המנוי הבא:
חבילת בסיס+נדמה לי 4-5 חבילות+7 ממירים ב 218 ש"ח. (זה היה פיצוי על כך שהם גנבו 800 ש"ח בשנה הקודמת).
בכמה לדעתכם ניתן לקבל יס מקס אם אני מוכן להתחייב ל 3 שנים?
אני לא חייב מקס HD כיוון שיש לי טלוויזית CRT, אז לדעתי מקס רגיל, יספיק.

תודה!

djr
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

למה שלא תשאל את יס עצמם ?

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

לא, כל הפואנטה זה שאני אוכל להתמקח...
אני פשוט רוצה לדעת איזו חבילה יש לאנשים וכמה הם משלמים על המקס שלהם. כדי שאפשר יהיה להעריך את השווי שלי ולכמה הם יכולים לרדת.

אני מניח שהם לא יתנו לי 15 ש"ח כמו שהם נותנים ללקוחות שהם ממש רוצים לשמור, אבל חשבתי אם אולי אפשר להוריד את זה ל20 במקום ה45 שהם מציעים באופן אוטומטי.

djr
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אם אתה כבר לא בהתחייביות אני ממליץ לאיים על התנתקות, תאמר להם שאם הם לא מביאים לך יס מקס אתה תעבור להוט ששם מציעים לך חבילה טובה יותר.

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני חותם תמיד לשנה.
העניין הוא שאני לא סגור אם אני רוצה להתנתק מהם ואני רוצה לדעת אם אני דורש משהו מוגזם. בסופו של דבר אני לא רוצה לצאת פארש אם אני אדרוש התנתקות והם ישלחו אלי טכנאי. \:

לדרוש התנתקות זה בסיסי, אבל אני צריך לדעת להעריך את ההצעה הנגדית שיתנו לי.

עריכה- שכחתי לציין שאני משלם גם 50 ש"ח כל חודש על חיבור לWOW.

djr
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

למה שלא תשאל את HOT מה הם מציעים לך עבור התנתקות מיס ולעבור אליהם ? אני בטוח שתקבל יותר משאתה מקבל עכשיו מיס .
פשוט מאוד, תאמר ליס את מה שאתה צריך מהם, ואם הם לא מסכימים תאמר להם שHOT הציעו לך הצעה טובה יותר ואתה רוצה לעבור וזה כמובן אחרי שבדקת עם HOT מה הם מציעים לך

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

בהוט ניסיתי. התקשרתי למספר נציגים בדוכנים בקניונים (מהאתר של HOT) ומה שהם הציעו היה פחות או יותר אותו דבר עם MAGIC בין 30- ל36 שקלים.
(הם הציעו בסיס+כמה חבילות+6 ממירים (VOD נדמה לי) -218 ש"ח+אינטרנט-50 ש"ח+טלפון- 50 ש"ח+ממיר מקליט ב350-354 ש"ח).
הנציגים שדיברתי איתם אמרו לי שזה כל מה שהם יכולים להציע.
אולי לא דיברתי אם הנציגים הנכונים ויש נציגים בכירים יותר שיכולים ורוצים לתת מחיר טוב יותר?

בכל אני לא יודע אם הכמה שקלים האלו שווים טרחה של מעבר לחברה אחרת, ומחיר כזה על הקלטה יקר מדי בשבילי.

לכן אני מנסה להבין מנסיונם של אנשים אחרים, מה אני שווה ליס? אחרי הכל אני לקוח שלהם זמן מה, אני לא בעייתי...אמםם...

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #8 

אני גם התקשרתי ל-HOT כדי לבדוק הצעה נגדית למה ש-yes מציעים לי.

ל-HOT אין משהו אטרקטיבי והם גם דורשים 3 שנים התחייבות וקנס שהוא שערוריה במקרה של הפרה.

הנציגה הראשונה אמרה לי שאין דבר כזה ממיר מקליט וממיר HD שמחוברים לאותה טלויזיה והציעה לי טריפל פלטינום עם 12 מגה ב-359 ש"ח(חצי שנה ראשונה ב-179), כדי להוסיף את ערוצי ה-HD צריך להוסיף 40 ש"ח

נציג שני שהתקשר אלי הסכים שאחבר 2 ממירים לטלויזיה אחת, והציע לטלויזיה בלבד בהנחה שאני רוכש את ה-MAGIC ב-864 ש"ח -
חבילה שכוללת את כל הערוצים+ערוצי ה-HD ב-244 ש"ח.
גם זה בהתחייבות ל-3 שנים כשקנס ההפרה הוא 480 ש"ח + 91 ש"ח עבור כל חודש שבו הייתי מחובר.
לא אטרקטיבי בכלל...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”