הבדלים בין panasinic 50x10 ל 50c10
הי,
די החלטתי שאני קונה פלזמה פנסוניק 50x10, הכל טוב ויפה, אבל דגם אחד למטה, ה 50c10, זול משמעותית (יותר מאלפייה), ובשום מקום אני לא רואה הבדלים רציניים במפרק, חוץ ממצב אקולוגי שאני לא אשתמש בו, כניסת HDMI שלישית, ואני צריך רק אחת, וסראונד וירטואלי ברמקולים, שאני מקווה שלא אשתמש בו מכיוון שאקנה רמקולים סראונד.
אז השאלה שלי היא, האם יש הבדלים נוספים? או פשוט לחסוך אלף שקל ולרדת דגם אחד מטה?
תודה!
די החלטתי שאני קונה פלזמה פנסוניק 50x10, הכל טוב ויפה, אבל דגם אחד למטה, ה 50c10, זול משמעותית (יותר מאלפייה), ובשום מקום אני לא רואה הבדלים רציניים במפרק, חוץ ממצב אקולוגי שאני לא אשתמש בו, כניסת HDMI שלישית, ואני צריך רק אחת, וסראונד וירטואלי ברמקולים, שאני מקווה שלא אשתמש בו מכיוון שאקנה רמקולים סראונד.
אז השאלה שלי היא, האם יש הבדלים נוספים? או פשוט לחסוך אלף שקל ולרדת דגם אחד מטה?
תודה!
כתוב באתר של פנסוניק שבדגם X10 יש אנטי רפלקשיין שאין ב C10,
אבל לדעתי הוא לא מורגש.
אגב ההבדל בינהם הוא לא אלפייה, בזמנו ששאלתי רצו 7700 על X10 ו 7400 על C10 כולל התקנה הובלה.
אגב מסך מדהים, איכות התמונה בו יוצאת מן הכלל גם ב SD וגם ב HD, רק ההשתקפות קצת הפחידה אותי.
מציע לך לשקול גם את PS50B550 של סמסונג, הם באותו מחיר.
אבל לדעתי הוא לא מורגש.
אגב ההבדל בינהם הוא לא אלפייה, בזמנו ששאלתי רצו 7700 על X10 ו 7400 על C10 כולל התקנה הובלה.
אגב מסך מדהים, איכות התמונה בו יוצאת מן הכלל גם ב SD וגם ב HD, רק ההשתקפות קצת הפחידה אותי.
מציע לך לשקול גם את PS50B550 של סמסונג, הם באותו מחיר.
תודה, אבל לא בטוח בקשר למחיר
אני חושב שהמחיר שקיבלת ל X10 הוא מייבוא מקבילי, וזה אומר שאין את האחריות של יורוקום ל 5 שנים.
ממה שאני הבנתי זה דגם שמתחיל ב TXP במקום ב THP.
אבל במידה וזה אכן הדגם של יורוקום, אני אשמח לשמוע מהיכן קיבלת את הצעת המחיר.
תודה!
ממה שאני הבנתי זה דגם שמתחיל ב TXP במקום ב THP.
אבל במידה וזה אכן הדגם של יורוקום, אני אשמח לשמוע מהיכן קיבלת את הצעת המחיר.
תודה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
nexosnexos כתב:הי,
תודה!...
שלום לך .
מנגנון האנטי רפלקשיין הוא די חיוני למסך . ואני אישית הייתי בוחר בדגם האיכותי ביותר סדרת ה x
בהצלחה .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 01/12/2009 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
היה תרד ב avs שדיבר על הנושא, מישהו שם שלח את השאלה לפנסוניק והם חזרו אליו עם תשובה שאין הבדל בן שני הדגמים מבחינת איכות תמונה. אני באופן אישי לא חושב שכדאי להוסיף סכום משמעותי על מנת לקפוץ לדגם ה X.
מבחינת מחיר אם אני לא טועה באבי סופר הציעו לקרוב משפחה שלי את ה c-10 ב 6,500 ש"ח לאחר התמקחות.
מבחינת מחיר אם אני לא טועה באבי סופר הציעו לקרוב משפחה שלי את ה c-10 ב 6,500 ש"ח לאחר התמקחות.
תוריד מהלינקים האלו את ה Download Specs ותשווה (תראה לגבי האנטי רפלקשיין שאמרתי)
http://www2.panasonic.com/consumer-ele ... 000005702
יש הבדל גם של Contrast Ratio ו Shedee Of Gradation .
לגבי הפרטים על המחיר ואיפה אני אשלח לך בפרטי, לגבי היבואן זה יורוקום,
אגב לגבי המחיר של אבי סופר נראה לי שהוא התכוון ל 42 אינצ'.
יש הבדל גם של Contrast Ratio ו Shedee Of Gradation .
לגבי הפרטים על המחיר ואיפה אני אשלח לך בפרטי, לגבי היבואן זה יורוקום,
אגב לגבי המחיר של אבי סופר נראה לי שהוא התכוון ל 42 אינצ'.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
nexosnexos כתב:ל 9000es
השאלה היא אם אכן יש הבדל במנגנון האנטי רפלקשיין, כרגע אני לא מודע להבדל שכזה...
שלום לך .
יש הבדל ניכר במסך שיש לו את המנגנון . וזה בא לידי ביטוי שיש כניסת אור לחדר . המסך מתמודד טוב יותר עם כניסת אור .
קח דוגמא . פלזמה של סמסונג . יש דגם b-430 ויש דגם b-450 .
דגם ה b-430 הוא ללא מנגנון האנטי רפלקשן במסך והוא ממש בעייתי שיש כניסת אור לחדר .
b-450 יש לה את המנגנון והיא הרבה יותר עמידה להשתקפות על המסך .
המלצתי היא לרכוש את הדגם האיכותי יותר . לא כל יום רוכשים מסך עוד כמה שקלים יכולים לעשות את ההבדל בגדול .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
טוב, אם זה מעניין מישהו, רכשתי לבסוף במזל טוב את ה 50x10, כלומר רק על הניר, מכיוון שאנחנו בשיפוצים יקח זמן עד שאהנה ממנה 
ככל שבדקתי יותר עלו יותר סימני שאלה בקשר לאיכות של ה C10, למרות שלא הצלחתי לארגן השוואה בעיניים בין שני הדגמים, החלטתי שכדי להיות שלם עם עצמי אני אהיה חייב לרכוש את ה X10.
בכל מקרה תודה רבה על העזרה
ותודה לאנשים הטובים מ Z-MAX
ככל שבדקתי יותר עלו יותר סימני שאלה בקשר לאיכות של ה C10, למרות שלא הצלחתי לארגן השוואה בעיניים בין שני הדגמים, החלטתי שכדי להיות שלם עם עצמי אני אהיה חייב לרכוש את ה X10.
בכל מקרה תודה רבה על העזרה
ותודה לאנשים הטובים מ Z-MAX