מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של כ 300-350 דולר לשמיעת JAZZ

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
snow707 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
שם מלא: ליאור
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ראיתי וקראתי ביקורות על סנהייזר 600 , AKG701 / 702, GRADO SR325IS
ואם אפשר אני מבקש חוות דעת והמלצה מחברי הפורום.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

לדעתי הדירוג הוא כזה.
1. ביירדינאמיק DT880
2. סנייזר HD680 אבל אם הגברה טובה. דוקא את ה 600 לא כלכך אהבתי יותר התחברתי ל 580 או 680.
3. AKG 701 את 702 פשוט לא שמעתי.
.
.
15. כל דבר שרשום עליו גראדו.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

לדעתי AKG מאוד מתאים לגאז'. אתה מוזמן להגיע להרצליה לשמוע אותם מנגנות אצלי...

gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

אני אנצל את אותה הבמה ברשותכם...
מה ההבדל בחותם הצליל בין ה DT990 PRO ל - 880? אם למישהו יש נסיון?
יש לי GRADO SR60 והן מאוזנות ונעימות להאזנה אבל עדיין חסר לי עוד משהו....
אני מאזין דרך נגנים וגם דרך מגבר אוזניות/דאק של BERESFORD. ההבדל עם המגבר הוא תהומי בכך התחומים.
נערך לאחרונה על ידי gab ב 02/12/2009 8:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #5 

יש לך מגבר אוזניות? הAKG מצויינות אבל קשות לדחיפה בלי הגברה. אני אישית אוהב את הגראדו, הדגמים שלהם מצויינים מה SR60 עד לספינת הדגל שלהם, סאונד פתוח, דינמי ועם במה רחבה .

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

gab כתב:אני אנצל את אותה הבמה ברשותכם...
אני מאזין דרך נגנים וגם דרך מגבר אוזניות/דאק של BERESFORD. ההבדל עם המגבר הוא תהומי בכך התחומים.
...
גרסת הPRO שונה מגרסת ה Consumer. הPRO מכוונת לאולפנים, עם לחץ חזק יותר על הראש לאטימה, עם כבל אולפן מסולסל, נצילות גבוהה יותר וכמובן סאונד שונה. מעולם לא שמעתי גרסת PRO של בייר, אבל אני מאמין שהPremium Line , הConsumer יותר טובה מהPRO.
בכלליות DT880 אוזניה יותר טובה, אבל אם אתה מחפש אוזניות יותר נשכניות עם באס וטרבל מודגשים אז הDT990 הן בשבילך. מה שכן זה לא אומר שהDT990 הן לא ברמה גבוהה, להיפך. הבאס והטרבל של האוזניות האלו הוא מהטובים ששמעתי, פשוט צריך לתת להן הגברה ומקור מעל ה1K$ כדי שהיתרונות יגברו על החסרונות.

gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

yossi126 כתב:
...
גרסת הPRO שונה מגרסת ה Consumer. הPRO מכוונת לאולפנים, עם לחץ חזק יותר על הראש לאטימה, עם כבל אולפן מסולסל, נצילות גבוהה יותר וכמובן סאונד שונה. מעולם לא שמעתי גרסת PRO של בייר, אבל אני מאמין שהPremium Line , הConsumer יותר טובה מהPRO.
בכלליות DT880 אוזניה יותר טובה, אבל אם אתה מחפש אוזניות יותר נשכניות עם באס וטרבל מודגשים אז הDT990 הן בשבילך. מה שכן זה לא אומר שהDT990 הן לא ברמה גבוהה, להיפך. הבאס והטרבל של האוזניות האלו הוא מהטובים ששמעתי, פשוט צריך לתת להן הגברה ומקור מעל ה1K$ כדי שהיתרונות יגברו על החסרונות.
...
עד כמה שידוע לי הDT990 PRO הן אוזניות פתוחות וישנה גרסה של 32 אוהם ולכן נראה לי שלמרות השם היומרני הן לא בדיוק אוזניות שמכוונות פרופר לאולפנים.
לגבי ההבדלים בצליל - תודה על הטיפ.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

...
מה שחסר בSR60 יש ב SR80 :) . היה לי את הSR60 ולאחר מכן שידרגתי לSR80 והשיפור בסאונד משמעותי, הסאונד יותר פתוח ויש באס יותר עמוק.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

zeev,
גם לי יש את ה 80 ואני מת על הצליל שלהן.
עשיתי להן שדרוגון לפני כמה ימים - החלפתי את פדי האוזניים לאלו שסנהייזר מוכרים כחלופי לדגם ה HD414 (הצהובים).

קשה להאמין - אבל זה שדרוג מרשים.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

gab כתב:
yossi126 כתב:
...
...
עד כמה שידוע לי הDT990 PRO הן אוזניות פתוחות וישנה גרסה של 32 אוהם ולכן נראה לי שלמרות השם היומרני הן לא בדיוק אוזניות שמכוונות פרופר לאולפנים.
...
כמובן שאולפן צריך לבוא ב"מרכאות" אבל אם אתה מחפש סאונד של DT990 עם אטימה והיענות שטוחה יותר שלא מותחת את יכולות הדרייבר אז אולי זה בשבילך. לטעמי גרסת הצרכן יותר משתלמת, למרות מחירה הגבוה יותר.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

uriler כתב:zeev,
גם לי יש את ה 80 ואני מת על הצליל שלהן.
עשיתי להן שדרוגון לפני כמה ימים - החלפתי את פדי האוזניים לאלו שסנהייזר מוכרים כחלופי לדגם ה HD414 (הצהובים).

קשה להאמין - אבל זה שדרוג מרשים.
...
שיהיה לי קצת כסף בצד (מילה גסה היום :) ) אני מתכוון לשדרג לGS 1000 , ישר לפיסגה כמו שאומרים במקום להתקדם לאט בשרשרת הדגמים שלהם.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

פסגת הרפש אולי, לא הייתי שם 200$ על האוזניות האלה. צריך מסע הסברה כדי שאנשים לא יוציאו את מיטב כספם על דבר כזה.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

yossi126 כתב:פסגת הרפש אולי, לא הייתי שם 200$ על האוזניות האלה. צריך מסע הסברה כדי שאנשים לא יוציאו את מיטב כספם על דבר כזה.
...
יוסי, גדולים וחכמים ממני אמרו ש"על טעם וריח אין להתווכח"...
יש לי תחושה שגם את ה SR-80 אתה לא אוהב, נכון?

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #14 

yossi126 כתב:פסגת הרפש אולי, לא הייתי שם 200$ על האוזניות האלה. צריך מסע הסברה כדי שאנשים לא יוציאו את מיטב כספם על דבר כזה.
...
מוכרח להסכים .
לא רק שהם לא נשמעות משהו הם גם לא נוחות בעליל

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

uriler כתב:
...
יוסי, גדולים וחכמים ממני אמרו ש"על טעם וריח אין להתווכח"...
יש לי תחושה שגם את ה SR-80 אתה לא אוהב, נכון?
...
אין כאן עניין של טעם וריח, אני יכול להסכים אם היה כאן ויכוח של בייר מול סנהייזר אבל הרבה מאוד אוזניות נשמעות יותר טוב מאלה, שקשה לי להצדיק תג מחיר של 1000$.

את הSR80 לא שמעתי, ואין לי גם כוונה לשמוע אוזניות בתקציבים כאלה, כי בלי לפגוע באף אחד זה פשוט לא מעניין אותי :)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

הפסד שלך

gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

yossi126 כתב:
gab כתב:
yossi126 כתב:
...
...
...
כמובן שאולפן צריך לבוא ב"מרכאות" אבל אם אתה מחפש סאונד של DT990 עם אטימה והיענות שטוחה יותר שלא מותחת את יכולות הדרייבר אז אולי זה בשבילך. לטעמי גרסת הצרכן יותר משתלמת, למרות מחירה הגבוה יותר.
...
אני דווקא כן מחפש אוזניה פתוחה שם בעיקרון הצליל צריך להיות פתוח יותר - בהשוואה לאותו הדגם הסגור כמובן. וזאת כיוון שלרב אני מאזין בחדר השינה כאשר בני הבית רואים טלויזיה בקומה למעלה או ישנים....
לכן שמתי עין על ה- 990.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #18 

לגבי GS1000 אף פעם לא היה קונצנזוס, הן תמיד נשארו שנויות במחלוקת. יש הרבה דיעות על כך שהמידריינג' שלהן נשמע חלול וחסר את הגוון הצבוע האופייני כך שהרבה מאוד אנשים מעדיפים את הRS-1 על פניהן.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

Ilyan כתב:לגבי GS1000 אף פעם לא היה קונצנזוס, הן תמיד נשארו שנויות במחלוקת. יש הרבה דיעות על כך שהמידריינג' שלהן נשמע חלול וחסר את הגוון הצבוע האופייני כך שהרבה מאוד אנשים מעדיפים את הRS-1 על פניהן.
...
צריך להשתמש בהגברה איכותית בשביל להפיק מהם את המירב ולכן הבילבול או החוסר הסכמה בנוגע לאיכות שלהם. כמו כן צריך לבצע להם הרצה של מספר שעות כדי שיפתח להם הסאונד, שמאזינים להם ישר מ"האריזה" הם צורמות ובאמת המיד ריינג שלהם נשמע חלול.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

Naim Headline, Corda Opera אלו מגברים די רציניים לדעתי ושמעתי אין ספור מגברים. לא הצלחתי להתחבר לבום בוקס ששמעתי.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”