מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של כ 300-350 דולר לשמיעת JAZZ
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לדעתי הדירוג הוא כזה.
1. ביירדינאמיק DT880
2. סנייזר HD680 אבל אם הגברה טובה. דוקא את ה 600 לא כלכך אהבתי יותר התחברתי ל 580 או 680.
3. AKG 701 את 702 פשוט לא שמעתי.
.
.
15. כל דבר שרשום עליו גראדו.
1. ביירדינאמיק DT880
2. סנייזר HD680 אבל אם הגברה טובה. דוקא את ה 600 לא כלכך אהבתי יותר התחברתי ל 580 או 680.
3. AKG 701 את 702 פשוט לא שמעתי.
.
.
15. כל דבר שרשום עליו גראדו.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני אנצל את אותה הבמה ברשותכם...
מה ההבדל בחותם הצליל בין ה DT990 PRO ל - 880? אם למישהו יש נסיון?
יש לי GRADO SR60 והן מאוזנות ונעימות להאזנה אבל עדיין חסר לי עוד משהו....
אני מאזין דרך נגנים וגם דרך מגבר אוזניות/דאק של BERESFORD. ההבדל עם המגבר הוא תהומי בכך התחומים.
אני מאזין דרך נגנים וגם דרך מגבר אוזניות/דאק של BERESFORD. ההבדל עם המגבר הוא תהומי בכך התחומים.
נערך לאחרונה על ידי gab ב 02/12/2009 8:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
גרסת הPRO שונה מגרסת ה Consumer. הPRO מכוונת לאולפנים, עם לחץ חזק יותר על הראש לאטימה, עם כבל אולפן מסולסל, נצילות גבוהה יותר וכמובן סאונד שונה. מעולם לא שמעתי גרסת PRO של בייר, אבל אני מאמין שהPremium Line , הConsumer יותר טובה מהPRO.gab כתב:אני אנצל את אותה הבמה ברשותכם...
אני מאזין דרך נגנים וגם דרך מגבר אוזניות/דאק של BERESFORD. ההבדל עם המגבר הוא תהומי בכך התחומים....
בכלליות DT880 אוזניה יותר טובה, אבל אם אתה מחפש אוזניות יותר נשכניות עם באס וטרבל מודגשים אז הDT990 הן בשבילך. מה שכן זה לא אומר שהDT990 הן לא ברמה גבוהה, להיפך. הבאס והטרבל של האוזניות האלו הוא מהטובים ששמעתי, פשוט צריך לתת להן הגברה ומקור מעל ה1K$ כדי שהיתרונות יגברו על החסרונות.
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

עד כמה שידוע לי הDT990 PRO הן אוזניות פתוחות וישנה גרסה של 32 אוהם ולכן נראה לי שלמרות השם היומרני הן לא בדיוק אוזניות שמכוונות פרופר לאולפנים.yossi126 כתב:גרסת הPRO שונה מגרסת ה Consumer. הPRO מכוונת לאולפנים, עם לחץ חזק יותר על הראש לאטימה, עם כבל אולפן מסולסל, נצילות גבוהה יותר וכמובן סאונד שונה. מעולם לא שמעתי גרסת PRO של בייר, אבל אני מאמין שהPremium Line , הConsumer יותר טובה מהPRO.gab כתב:אני אנצל את אותה הבמה ברשותכם...
אני מאזין דרך נגנים וגם דרך מגבר אוזניות/דאק של BERESFORD. ההבדל עם המגבר הוא תהומי בכך התחומים....
בכלליות DT880 אוזניה יותר טובה, אבל אם אתה מחפש אוזניות יותר נשכניות עם באס וטרבל מודגשים אז הDT990 הן בשבילך. מה שכן זה לא אומר שהDT990 הן לא ברמה גבוהה, להיפך. הבאס והטרבל של האוזניות האלו הוא מהטובים ששמעתי, פשוט צריך לתת להן הגברה ומקור מעל ה1K$ כדי שהיתרונות יגברו על החסרונות....
לגבי ההבדלים בצליל - תודה על הטיפ.
מה שחסר בSR60 יש ב SR80gab כתב:אני אנצל את אותה הבמה ברשותכם...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
zeev,
גם לי יש את ה 80 ואני מת על הצליל שלהן.
עשיתי להן שדרוגון לפני כמה ימים - החלפתי את פדי האוזניים לאלו שסנהייזר מוכרים כחלופי לדגם ה HD414 (הצהובים).
קשה להאמין - אבל זה שדרוג מרשים.
עשיתי להן שדרוגון לפני כמה ימים - החלפתי את פדי האוזניים לאלו שסנהייזר מוכרים כחלופי לדגם ה HD414 (הצהובים).
קשה להאמין - אבל זה שדרוג מרשים.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

כמובן שאולפן צריך לבוא ב"מרכאות" אבל אם אתה מחפש סאונד של DT990 עם אטימה והיענות שטוחה יותר שלא מותחת את יכולות הדרייבר אז אולי זה בשבילך. לטעמי גרסת הצרכן יותר משתלמת, למרות מחירה הגבוה יותר.gab כתב:עד כמה שידוע לי הDT990 PRO הן אוזניות פתוחות וישנה גרסה של 32 אוהם ולכן נראה לי שלמרות השם היומרני הן לא בדיוק אוזניות שמכוונות פרופר לאולפנים.yossi126 כתב:גרסת הPRO שונה מגרסת ה Consumer. הPRO מכוונת לאולפנים, עם לחץ חזק יותר על הראש לאטימה, עם כבל אולפן מסולסל, נצילות גבוהה יותר וכמובן סאונד שונה. מעולם לא שמעתי גרסת PRO של בייר, אבל אני מאמין שהPremium Line , הConsumer יותר טובה מהPRO.gab כתב:אני אנצל את אותה הבמה ברשותכם...
בכלליות DT880 אוזניה יותר טובה, אבל אם אתה מחפש אוזניות יותר נשכניות עם באס וטרבל מודגשים אז הDT990 הן בשבילך. מה שכן זה לא אומר שהDT990 הן לא ברמה גבוהה, להיפך. הבאס והטרבל של האוזניות האלו הוא מהטובים ששמעתי, פשוט צריך לתת להן הגברה ומקור מעל ה1K$ כדי שהיתרונות יגברו על החסרונות....
לגבי ההבדלים בצליל - תודה על הטיפ....
שיהיה לי קצת כסף בצד (מילה גסה היוםuriler כתב:zeev,
קשה להאמין - אבל זה שדרוג מרשים....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יוסי, גדולים וחכמים ממני אמרו ש"על טעם וריח אין להתווכח"...yossi126 כתב:פסגת הרפש אולי, לא הייתי שם 200$ על האוזניות האלה. צריך מסע הסברה כדי שאנשים לא יוציאו את מיטב כספם על דבר כזה....
יש לי תחושה שגם את ה SR-80 אתה לא אוהב, נכון?
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מוכרח להסכים .yossi126 כתב:פסגת הרפש אולי, לא הייתי שם 200$ על האוזניות האלה. צריך מסע הסברה כדי שאנשים לא יוציאו את מיטב כספם על דבר כזה....
לא רק שהם לא נשמעות משהו הם גם לא נוחות בעליל
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

אין כאן עניין של טעם וריח, אני יכול להסכים אם היה כאן ויכוח של בייר מול סנהייזר אבל הרבה מאוד אוזניות נשמעות יותר טוב מאלה, שקשה לי להצדיק תג מחיר של 1000$.uriler כתב:יוסי, גדולים וחכמים ממני אמרו ש"על טעם וריח אין להתווכח"...yossi126 כתב:פסגת הרפש אולי, לא הייתי שם 200$ על האוזניות האלה. צריך מסע הסברה כדי שאנשים לא יוציאו את מיטב כספם על דבר כזה....
יש לי תחושה שגם את ה SR-80 אתה לא אוהב, נכון?...
את הSR80 לא שמעתי, ואין לי גם כוונה לשמוע אוזניות בתקציבים כאלה, כי בלי לפגוע באף אחד זה פשוט לא מעניין אותי
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

אני דווקא כן מחפש אוזניה פתוחה שם בעיקרון הצליל צריך להיות פתוח יותר - בהשוואה לאותו הדגם הסגור כמובן. וזאת כיוון שלרב אני מאזין בחדר השינה כאשר בני הבית רואים טלויזיה בקומה למעלה או ישנים....yossi126 כתב:כמובן שאולפן צריך לבוא ב"מרכאות" אבל אם אתה מחפש סאונד של DT990 עם אטימה והיענות שטוחה יותר שלא מותחת את יכולות הדרייבר אז אולי זה בשבילך. לטעמי גרסת הצרכן יותר משתלמת, למרות מחירה הגבוה יותר.gab כתב:עד כמה שידוע לי הDT990 PRO הן אוזניות פתוחות וישנה גרסה של 32 אוהם ולכן נראה לי שלמרות השם היומרני הן לא בדיוק אוזניות שמכוונות פרופר לאולפנים.yossi126 כתב:גרסת הPRO שונה מגרסת ה Consumer. הPRO מכוונת לאולפנים, עם לחץ חזק יותר על הראש לאטימה, עם כבל אולפן מסולסל, נצילות גבוהה יותר וכמובן סאונד שונה. מעולם לא שמעתי גרסת PRO של בייר, אבל אני מאמין שהPremium Line , הConsumer יותר טובה מהPRO.gab כתב:אני אנצל את אותה הבמה ברשותכם...
לגבי ההבדלים בצליל - תודה על הטיפ.......
לכן שמתי עין על ה- 990.
צריך להשתמש בהגברה איכותית בשביל להפיק מהם את המירב ולכן הבילבול או החוסר הסכמה בנוגע לאיכות שלהם. כמו כן צריך לבצע להם הרצה של מספר שעות כדי שיפתח להם הסאונד, שמאזינים להם ישר מ"האריזה" הם צורמות ובאמת המיד ריינג שלהם נשמע חלול.Ilyan כתב:לגבי GS1000 אף פעם לא היה קונצנזוס, הן תמיד נשארו שנויות במחלוקת. יש הרבה דיעות על כך שהמידריינג' שלהן נשמע חלול וחסר את הגוון הצבוע האופייני כך שהרבה מאוד אנשים מעדיפים את הRS-1 על פניהן....