Xtreamer - תמונה מקפצת

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
EvilAvi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אתמול רכשתי סופית את המכשיר וחיברתי אותו דרך כבל HDMI שהיה לי (בעבר הכבל חובר למחשב ועבד בסדר גמור)
לטלויזיה SHARP LC-46D65E אחרי עדכון קושחה לגרסה 2.0.2 ניסיתי להפעיל מס' קבצים, מאחר ואין לי עדיין הארדיסק העברתי כמה קבצים קטנים של כמה דקות באיכות 1080P HD לדיסק-און-קיא של SANDISK. התוצאה הראשונה שנגלתה לעיני הייתה קפיצה מאוד מופרעת ולא ברורה של התמונה בזמן הניגון, חשדתי שזה נגרם בגלל ההגדרות בטלויזיה או בגלל הכתוביות, אחרי שניתקתי את המכשיר התופעה נעשתה פחות שחיכה אבל עדיין אחרי כמה דקות של ניגון יש קפיצה אחת או שתיים בוידאו.

מאוחר יותר, אחרי שהצלחתי להילחם בWINDOWS 7 ומצאתי איך להפעיל את השיתוף הפעלתי כמה סרטים מהמחשב, נכון לאתמול בלילה הכל עבד טוב וחלק, אבל היום בבוקר כשהפעלתי שוב את הסרטים שמתי לב לפסים שחורים על גבי הוידאו וקפיצה של התמונה אחרי כמה זמן.

האם עוד מישהו חווה תופעה כזאת? האם ידוע משהו על עבודה מול 1080P דרך USB? לא ברור לי אם הבעיה בסטרימר או בטלויזיה, אולי זה בכלל הכבל. אני יודע שחיברתי דרך הכבל הזה את המחשב והכל עבד בסדר גמור.

אני עובד בתצורה של 1080P 50Hz, למיטב ידעתי זאת התצורה הנתמכת באופן הטוב ביותר ע"ג הטלויזיה, ניסיתי לשחק עם זה. אני עדיין צריך לחקור את העניין, הייתי די בטוח שפתרתי את זה אתמול, אני אשחק עם המכשיר עוד קצת היום כשאגע הביתה.

Amir27
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

יש לי בעיה אחרת עם אקסטרימר ו sharp lc-46d85u.
כאשר בוחרים בהגדרות של האקסטרימר 720P או 1080i הכל בסדר, אבל כשבוחרים 1080P התמונה מהבהבת. 5 שניות מסך שחור וחצי שניה רואים תמונה. זה קורה גם במסך של ההגדרות ולא רק בניגון וידאו. מסתבר שבאקסטרימר מודעים לבעיייתיות הזו בטלויזיות של שארפ וגם פנסוניק. הבעיה קשורה ל HDMI. לפעמים החלפת כבל פותרת את זה (לאו דווקא לכבל יקר או איכותי יותר אלא ישנם דיווחים על כבל פשוט שפתר את הבעיה)
תסתכל ב:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... &start=140

EvilAvi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

מה שאמרת מזכיר לי את התוצאה שקיבלתי כשחיברתי את המכשיר לכניסה בפאנל הימני של המסך, (EXT 7) כשהעברתי אותו לחיבור האחורי ההיבהוב הזה הסתדר, אבל הוידאו מקפץ קצת...
אני אנסה להחליף כבל, יש למישהו המלצות למשהו אמין שעובד?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”