התייעצות לגבי WD HD Live
שלום...
רציתי לקבל ממכם עזרה בקשר למוצר.
מדובר בנגן המידה WD TV LIVE WESTERN DIGITAL HD
ראשית הייתי רוצה לקבל, אם אפשר,חוות דעת על המוצר.
שנית, יש לי כמה שאלות:
1.האם הוא תומך בקבצי BDRIP וBRRIP?..
2.האם הוא מציג כתוביות בעברית?
להלן קישור למפרט המוצר: http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735
אודה לעזרתכם...
תודה מראש,לילה טוב...
אסף
רציתי לקבל ממכם עזרה בקשר למוצר.
מדובר בנגן המידה WD TV LIVE WESTERN DIGITAL HD
ראשית הייתי רוצה לקבל, אם אפשר,חוות דעת על המוצר.
שנית, יש לי כמה שאלות:
1.האם הוא תומך בקבצי BDRIP וBRRIP?..
2.האם הוא מציג כתוביות בעברית?
להלן קישור למפרט המוצר: http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735
אודה לעזרתכם...
תודה מראש,לילה טוב...
אסף
נערך לאחרונה על ידי assafm123 ב 01/12/2009 11:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מוצר קומפקטי, אמין וזול.
היום נמכר הדגם החדש (live) שמשלב חיבור רשת בכ-790 ש"ח.
המכשיר אינו מגיע עם הכנה לכונן פנימי ויש לחבר לו כונן חיצוני או dok.
המכשיר תומך בריפים של בלו-ריי, לגבי תמיכה ב-dts אני לא בטוח (היה אמור לקבל עדכון).
המכשיר אינו תומך בעברית ואינו תומך בכתוביות בפורמט srt בעברית, אך בעזרת תוכנה פשוטה ניתן להמיר את הכתוביות ל-idx+sub ואז המכשיר מציג אותן בעברית בצורה תקינה (עם שאר השפות אין בעיה).
במחיר זול יותר (749 ש"ח) ניתן לקנות את האקסטרימר, שתומך בעברית, בכתוביות srt ויש בו מקום לכונן פנימי.
אם זה התקציב, תעשה השוואה ותראה מה מתאים לך.
היום נמכר הדגם החדש (live) שמשלב חיבור רשת בכ-790 ש"ח.
המכשיר אינו מגיע עם הכנה לכונן פנימי ויש לחבר לו כונן חיצוני או dok.
המכשיר תומך בריפים של בלו-ריי, לגבי תמיכה ב-dts אני לא בטוח (היה אמור לקבל עדכון).
המכשיר אינו תומך בעברית ואינו תומך בכתוביות בפורמט srt בעברית, אך בעזרת תוכנה פשוטה ניתן להמיר את הכתוביות ל-idx+sub ואז המכשיר מציג אותן בעברית בצורה תקינה (עם שאר השפות אין בעיה).
במחיר זול יותר (749 ש"ח) ניתן לקנות את האקסטרימר, שתומך בעברית, בכתוביות srt ויש בו מקום לכונן פנימי.
אם זה התקציב, תעשה השוואה ותראה מה מתאים לך.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ללא קשר לעובדה שנענית, אני ממליץ לך לשנות את הכותרת של ההודעה (באמצעות כפתור ערוך בצדה הימני העליון).
כותרת אינפורמטיבית וקשורה לתוכן (למשל "התייעצות לגבי WD HD Live") מושכת יותר אנשים להיכנס להודעה, וגם מאפשרת למישהו שמתעניין בנושא להיכנס ולראות את התוכן.
להבא, אם יהיו לך שאלות נוספות בנושאים אחרים - אנא שים לב לכותרת (זה גם יעזור לך - יש אנשים שמתעלמים משרשורים עם כותרות שאינן אינפורמטיביות)
כותרת אינפורמטיבית וקשורה לתוכן (למשל "התייעצות לגבי WD HD Live") מושכת יותר אנשים להיכנס להודעה, וגם מאפשרת למישהו שמתעניין בנושא להיכנס ולראות את התוכן.
להבא, אם יהיו לך שאלות נוספות בנושאים אחרים - אנא שים לב לכותרת (זה גם יעזור לך - יש אנשים שמתעלמים משרשורים עם כותרות שאינן אינפורמטיביות)
קודם כל, תודה על התגובה המהירה.
uriler - שיניתי את כותרת ההודעה כפי שביקשת.
Irus - אני התכוונתי למוצר ה-LIVE, רציתי לדעת על איזה מוצר אתה ממליץ? על האקסטירמר שהזכרת או על המוצר שאני שואל לגביו.
כמו כן, אם תוכל לרשום לי את שם התוכנה שהופכת את קבצי הכתוביות לקבצים שניתן לנגן על הנגן של WD.
שוב תודה.
uriler - שיניתי את כותרת ההודעה כפי שביקשת.
Irus - אני התכוונתי למוצר ה-LIVE, רציתי לדעת על איזה מוצר אתה ממליץ? על האקסטירמר שהזכרת או על המוצר שאני שואל לגביו.
כמו כן, אם תוכל לרשום לי את שם התוכנה שהופכת את קבצי הכתוביות לקבצים שניתן לנגן על הנגן של WD.
שוב תודה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לגבי המלצה, בתור אחד שרכש את שני המכשירים, אני הייתי הולך על האקסטרימר.
ל-wd אין תמיכה בעברית, לא בתפריטים ולא בכתוביות, אדם שצופה בהרבה סרטים וסדרות וזקוק לתרגום, פשוט יסבול מכמות ההמרות שהוא יצטרך לבצע לכתוביות.
דבר נוסף הוא הכונן, ל-wd אין מקום לכונן פנימי (לחלק עובדה זו לא משנה הרבה).
לאקסטרימר לעומת זאת יש תמיכה מלאה בעברית ומקום לכונן פנימי (2.5"), כל זה בחבילה קטנה.
אתה יכול לבדוק את ה-playonhd (לי אין ניסיון איתו, אך הוא קיבל פה שבחים ע"י כמה חברי פורום), מחירו כרגע בהזמנה מוקדמת עומד על 990 ש"ח, אמנם קצת יקר יותר, אך יש בו מקום לכונן פנימי 3.5" שכרגע זול הרבה יותר (לשם השוואה, באותו מחיר של כונן 2.5" 500gb ניתן לרכוש כונן 3.5" 1.5tb...).
לתוכנת ההמרה קוראים subtitle creator, היא שוקלת שני mb בלבד, פשוטה וקלה לתפעול.
בהצלחה
ל-wd אין תמיכה בעברית, לא בתפריטים ולא בכתוביות, אדם שצופה בהרבה סרטים וסדרות וזקוק לתרגום, פשוט יסבול מכמות ההמרות שהוא יצטרך לבצע לכתוביות.
דבר נוסף הוא הכונן, ל-wd אין מקום לכונן פנימי (לחלק עובדה זו לא משנה הרבה).
לאקסטרימר לעומת זאת יש תמיכה מלאה בעברית ומקום לכונן פנימי (2.5"), כל זה בחבילה קטנה.
אתה יכול לבדוק את ה-playonhd (לי אין ניסיון איתו, אך הוא קיבל פה שבחים ע"י כמה חברי פורום), מחירו כרגע בהזמנה מוקדמת עומד על 990 ש"ח, אמנם קצת יקר יותר, אך יש בו מקום לכונן פנימי 3.5" שכרגע זול הרבה יותר (לשם השוואה, באותו מחיר של כונן 2.5" 500gb ניתן לרכוש כונן 3.5" 1.5tb...).
לתוכנת ההמרה קוראים subtitle creator, היא שוקלת שני mb בלבד, פשוטה וקלה לתפעול.
בהצלחה