שאלות בקשר לYESMAX HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
rams2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש לי יש מקס רגיל ואני מרוצה ומעוניין להוסיף יסמקס נוסף לחדר שינה והסיבה שאני לא עשיתי את זה עד היום היא שהמכשיר מרעיש .

הבנתי שמקס החדש לא מרעיש בכלל ואפילו יש דיסק קשיח גדול בהרבה מהרגיל .

האם בMAXHD רואים שידורים רגילים SD באיכות פחות טובה מהמקס הרגיל ?

האם אפשר להשתמש בMAXHD בטלויזיות "השמנות " CRT ?

חשוב לי שאיכות השידורים הרגילים לא תיפגע במעבר לMAXHD ו אין לי שום עניין ואפשרות להשתמש בזה לשידורי HD .

תודה

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

לא היה לי מקס אחר פרט למקס HD, אבל הוא חרישי ביותר. המחשב שלי מרעיש יותר ממנו והמחשב שלי די חרישי גם כן.

אכן, למקס HD דיסק קשיח גדול מהמקס הרגיל. אם אתה מתכוון להשתמש בו רק לשידורי SD (אני מבין שאתה רוצה לחבר אותו לטלוויזיית CRT) - אז תוכל להקליט עד כ- 200 שעות הקלטה.

יש שטוענים שה- MaxHD נותן איכות תמונה טובה פחות מהמקס הרגיל לערוצי SD. לרוב, כיול מחדש של הטלוויזיה פותר את הבעיה הזו ונותן תמונה טובה הקרובה לזו שנתן ה- Max הרגיל. אני לא בטוח שזה רלוונטי עבור טלוויזית CRT שהרזולוציה שלה מותאמת במיוחד לשידורי SD - אלא דווקא בטלוויזיות פלזמה/LCD שם הרזולוציה הטבעית גבוהה יותר ומותאמת במיוחד לשידורי HD.

אפשר להשתמש בזה בשביל טלוויזיות CRT - הגדרת הרזולוציה בממיר חייבת להיות 576i.

בכל מקרה, ברר אצל yes את פרטי מבצע ההתנסות שיש להם עכשיו - הם נותנים את הממיר להתנסות ל- 3 חודשים ללא התחייבות, אבל משלמים דמי התקנה. ייתכן שאם תחזיר את הממיר ייגבה ממך דמי התקנה פעם נוספת. אולי המבצע הזה יתאים לך. בכל מקרה את הפרטים והחוזה למבצע הזה תברר ב- yes.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”